La 13.5.2017 Otteluseuranta (9. kisapäivä)

Tila
Viestiketju on suljettu.
Eikö sitä sanota jo f-junnuille, että sinne vaihtoon mennään vauhdilla eikä saatana madella. Aivan turha jäähy ku täytyy väkisin liukua vaihtoon.
 

BlackWolf

Jäsen
Miten tuo oli väärävaihto? Eikös siinä ollut suomalainen vaihtoalueella?
Ei saa osallistua peliin. Saa laittaa sen toisen luistimen aitioon, että on poissa jäältä. Nyt jäi seisomaan kentälle ja toinen ei saa osallistua ennen kuin toinen on pois jäältä.
 

WPK

Jäsen
Sinäpä sen sanoit. Suomen joukkueessa on sen verran monta alisuorittajaa, että hankala perustella Korpisalon kritisoimista. Hänhän on ollut harvoja ellei ainoita tasollaan pelanneita tähän asti.

En allekirjoita täysin tuota. Jos tähän asti nähty on Joonaksen odotettu taso, niin vielä enemmän kuraa lähetän valitsijalle/peluuttajalle, siis Latelle. Suomen maajoukkueessa on totuttu korkeatasoisempan mv-työskentelyyn.
 

Calé

Jäsen
Ei saa osallistua peliin. Saa laittaa sen toisen luistimen aitioon, että on poissa jäältä. Nyt jäi seisomaan kentälle ja toinen ei saa osallistua ennen kuin toinen on pois jäältä.
Asia selvä. Olis sinne vaihtoon sitten voinu vähän vauhikkaammin kipittää.
 

adolf

Jäsen

rico

Jäsen
En nyt ole ihan varma oliko tämä kehu vai haukku tämä sinun viesti, riippuu mistä tykkäät.

Itse tykkään Jantan selostuksista, makuasioita tietenkin.

Waheeb on myös kova.
Ehkä johtuu siitä, että olen kuunnellut Alkiota liikaa.

Alkaa tulla kuitenkin korvista ulos kiekkokoulut, biisien nimet ja kaksimieliset paskat vitsit.
 

PJPT

Jäsen
Toinenkin erä hyvä Latvialta. USA käytti oman momentuminsa ikävän tehokkaasti, joten peli on yhtäkkiä 3-3 tauolle mentäessä. Erä oli pitkät pätkät Latvian hallussa, mutta he eivät pystyneet tappamaan peliä tolppien ja Hellebuykin pidettyä jenkit pelissä. USA pääsi takaisin peliin inhottavasti erän ensimmäisellä hyökkäyksellään kun Girgensons unohti puolustaa omaa miestään ja Merzlikins jätti etukulman auki. Ilmaisen kavennuksen jälkeen jenkit sia vähän hommaa kasaan, ja vaikka heidän tekeminen oli edelleen sekavaa, niin saivat kuitenkin painettua pelin väkisin tasoihin.

Kun Latvia ei onnistunut taittamaan peliä ensimmäisen 30 minuutin aikana, niin kolmannesta erästä tulee turhankin jännittävä. Jännä nähdä saako USA energiaa tehokkaasta nousustaan.
 

ijuka

Jäsen
Oli aika yksipuolinen, mielikuvitukseton tuo leijonien yv-yritelmä.
Eipä näistä Marjamäen raapustuksistakaan paljoa ota selvää. Ketkä on Spede ja Kepu ja Rane ...
Nii, no ei kai kukaan odota, että 18-vuotias AHL-pelaaja kiskoo maajoukkuetta eteen päin?
No lähtökohtaisesti pitäis olla paljon valmiimpi ja on myös vanhempi kuin esim. Clayton Keller jolla on jo tehot 4+1 USA:lle eli ei tuokaan hyssyttely ihan aiheellista ole.
 

Timbit

Jäsen
Älkää nyt vaan ruvetko varmistelemaan. Siinä on vain yksi lopputulos.

Ja aina kannattaa ottaa jäähy.
 
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös