La 13.4.2024 Otteluseuranta (Liiga)

  • 19 520
  • 679

mesag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tampereella voisi pleksi hajota, ja sitten peli mennä jatkoajalle. Voisi sitten vuorotellen katsoa noita jatkoaikoja.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Ilveskasvatti Kontiola Tapparalta sitten löydettiin jäähylle.
 

Tukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Maajoukkue
Pelsut kieltämättä vähän peruutellut tämän erän, jos vertaa kahteen ekaan. Lisäksi jäähyjä ei vieraille vihelletä mistään.
 

Faijas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Vaikea kuvitella Tapparan fanin elämää kun aina voittaa. Eipä itse osaa kuvitella tuollaista onnellista elämää.
Vähän tylsähköä. Enkä ees vitsaile. Siis joo, tykkään kun voitetaan ja pärjätään, ei siinä mitään, mut tykkäisin enemmän siitä, että liiga olis vitusti tasaisempi kuin se nyt on, ja välillä oltais jossain muuallakin ku kärjessä. Sanoin sen jossain ketjussa aiemminkin, ja sanon taas: vaihtaisin koska tahansa kestomenestyksen siihen, että siellä finaaleissa, mitalipeleissä ja runkosarjan kärjessä olis välillä enemmänkin Kalpaa, Jukureita, Ässiä, Saipaa ja muita. Liian epätasainen liiga näivettyy liian helposti, ja jotkut suonenvetokaudet pienemmiltä ei paljoa lohduta.
Muistan kyl hyvin ysärin korpivaelluksen, ne muutamat laihat vuodet siinä 2010-luvun taitteessa ja sen yhden kevään kun sai eka järsiä sormia jännittäessä et joutuuks Tappara karsimaan, ja sit sai järsiä vielä enemmän ku joutu jännittämään saako Pata jäädä liigaan. Ne laihat vuodet välillä opettaa nöyräks, ja se menestys oikeesti tuntuu hyvältä. Ja siinä karsintakeväässäkin oli paljon enemmän panosta kuin nyt esim. tän vuoden finaalissa. Kontiolalle sen kullan nyt ehkä vielä sois, mutta muuten jopa hieman toivon että se Kalpa sieltä ohi kankeais.

Tiedän, että ei se koskaan toteudu, mut ai että kun sais joskus lukea kausiennakon, missä kaikki toimittajat toteais että "niin on tasasta että ei tästä osaa mitään sanoa". Ja että sit oikeasti myös olis.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Millainen on valeharhautus? Tuus nyt Waheeb itte kertoon.
 

Valajas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Bolts, Yanni Gourde
Pakko kyllä ihmetellä mitä tekee Tuomas Kiiskinen neljän parhaan joukossa olevan jengin tulosyksikössä? On kyllä parhaat päivänsä nähnyt ja isosti.
 

El Gordo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kyllä siinä oli ihan selkeä koukku, silloin vastustaja voi myös kaatua. Näytti hassulta, kun pelasi kiekkoa loppuun asti. Silti, ei linjamukainen
No on se sikäli linjanmukainen, että nuo rikkeet missä selvästi silminnähtävästi otetaan hyökkäykseenlähdöstä vauhti pois, ja sitten tulee vielä kiekonmenetys sen vuoksi, niin kyllä ne noista aina jäähyn puhaltaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös