La 13.3.2010 HIFK - HPK

  • 14 037
  • 54
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Otetaanpa sitten selkeä irtiotto eilisen päivän tapahtumista ja siirretään katseet tulevaan viikonloppuun. Silloin vastaan asettuu joukkue Hämeestä, joka on viime aikoina päässyt oivaan vireeseen, kuin myös kotijoukkuekin (KalPalle kärsitystä tappiosta huolimatta). Tämä ottelu tulee olemaan varmaankin mielenkiintoista katseltavaa, kun todennäköiset välierävastustajat kohtaavat viimeisen kerran runkosarjassa. Tiedossa luulisi olevan vauhtia ja "vaarallisia" tilanteita, eli katsojille katsottavaa koko rahan edestä. Harmi, että HPK:lla näyttää olevan pe ottelu Lukkoa vastaan, voi olla aika kova vääntö jo silloin edessä. Olisi ollut mielekkäämpää, jos molemmat joukkueet olisivat päässeet pelaamaan ladatuilla akuilla.

Joukkueet ovat suht tasavahvoja, HIFK:lla pieni etu viimeistelijöiden laajuudessa (tehdyt maalit sen jo kertovat). HPK:lla on taas Lassila, joka on vetänyt koko kauden maalinsuulla ja sen myötä myös HPK keikkuu niillä sijoilla kuin tällä hetkellä on. Noronen on myös päässyt hyvään vireeseen ja tätä kautta en paljoa valehtele, jos väitän että suurin taisto tapahtuu maalivahtipelissä. Molemmilta joukkueilta löytyvät myös pelaajat (Ahtola ja Vihko), jotka jahtaavat kauden maalikuninkuutta, näistä ehkä Vihko on potentiaalisempi, koska pääsee pelaamaan suuremmassa roolissa HPK:ssa. Eli, seurattavaa riittää ja toivottavasti saadaa tupa suht täyteen.

Sen enempää tulosta veikkaamatta, ihmettelen suuresti, miksi tätä ottelua ei tule Urpolta. Ainekset hienoon kiekkoiltaan olisi käsillä...

Jatkoajan ennakko

Kokoonpanot
 
Viimeksi muokattu:

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
IFK:lle viikon toinen kova peli, oletettavasti tulevaa pudotuspelivastustajaa vastaan.

Toivottavasti tässäkin matsissa nähdään rutkasti tunnetta kentällä ja erittäin fyysistä pelaamista IFK:lta, nyt olisi samanlainen paikka näyttää kaapin paikkaa kuin tiistaina KalPaa vastaan. Aivan taatusti ottelussa tullaan näkemään myös henkisen yliotteen hakemista kummankin joukkueen toimesta, molemmilla on sarjataulukon tilanne tiedossa ja sen todennäköisimmän puolivälierävastuksen nimi niin ikään.

IFK:lta siis pihalla Lupaschuk pelikiellon vuoksi, toivottavasti Kurvinen palaa nyt kaukaloon. Toki reservissä löytyy myös Melart hyvällä pelituntumalla, mutta Kurvi olisi mieluisampi näky kaukalossa. Vielä ei taida missään olla tietoa, joko Wirtanen palaa kaukaloon via vieläkö mennään epätavallisilla koostumuksilla.

Itselleni tämä on viimeinen matsi, jonka pääsen paikan päälle katsomaan ennen pudotuspelejä, joten sikälikin toiveissa olisi vauhdikas ja viihdyttävä kiekkopeli (jonka kotijoukkue vie maalin tai kahden erolla). Huomista odotellessa siis..
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
IFK:lta siis pihalla Lupaschuk pelikiellon vuoksi, toivottavasti Kurvinen palaa nyt kaukaloon. Toki reservissä löytyy myös Melart hyvällä pelituntumalla, mutta Kurvi olisi mieluisampi näky kaukalossa. Vielä ei taida missään olla tietoa, joko Wirtanen palaa kaukaloon via vieläkö mennään epätavallisilla koostumuksilla.

Viime lauantain Lukko-pelissä, Wirtanen kertoi haastattelussa, että olisi ollut pyrkimys päästä mukaan ti-peliin. Mitään tarkempaa tietoahan hänen vammastaan ei ole kerrottu ja tuossa haastattelussakin mentiin playoff-linjalla ->ylävartalovamma. Kurvin tilanteesta ei ole myöskään sen enempää tietoa, yks matsi pelattu loukkaantumisen jälkeen ja kaks huilattu. Onko tullut takapakkia kuntoutumisessa, vai mikä mättää? Toivotaan kuitenkin, että hän tulisi paikkaamaan Lupan poissaoloa huomenna.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Tänään Kerho pelailee kotona Lukkoa vastaan ja huomenna heti perään Helsinkiin kovassa kunnossa olevaa Hifkiä vastaan. Varmasti tosiaan fyysinen peli luvassa ja saa nähdä miten Kerhon fysiikka kestää taas peräkkäisen pelin. Viimeksi oli oikein hyvällä jalalla liikkeellä tuplapelissä, joten en usko sen liiemmin vaikuttavan.

Fyysinen ottelu on varmasti luvassa, jossa Kerho ei todellakaan ole mitenkään altavastaajana. Ehkä yksi liigan fyysisimmistä joukkueista on Kerho tällä hetkellä ja hanskauspuolellakin ei varmasti hävitä oikeastaan millekään joukkueella leveyden puolesta, tuskin kuitenkaan siihen asti päästään.

Varmasti punaiset tulee kovalla tempolla ja liikkeellä otteluun, ehkä alussa on Kerhon paikka iskeä, koska lopussa voi tulla jo kiirekin kun HIFK on hieman tuoreemmin liikkeellä. Katsotaan tämä päivä ensin ja keskitytään sitten tarkemmin huomiseen. Hyviä pelejä varmasti luvassa molemmat.
 

El Lude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kvanttimobikki kolmessa eri ulottuvuudessa
Missä se kaappi on?

Anteeksi huuteluni teidän hiekkalaatikolle.
nyt olisi samanlainen paikka näyttää kaapin paikkaa kuin tiistaina KalPaa vastaan.

Hifki näytti - mitä? Onko nyt sitten niin, että KalPan joukkue ja valmennusjohto pelkäävät Hifkiä? Meneekö KalPan mikkihiiripelaajilla löysät housuun, kun mahdolliseti kohtaavat vielä Hifkin? No, ehkä se on myös sitten niin, että Kapasen klaani kauhulla odottaa mitä sieltä vastustajan valmentaja huutelee...

Usealle Hifkin kannattajalle on näemmä syntynyt korvien väliin se harhaluulo, että vain ja ainoastaa Hifki on fyysinen joukkue S/M-liigassa. Uskoisin, että HPK kykenee vastaamaan Hifkin fyysiseen peliin.
Parempi voittakoon.
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Vittuun nyt ne Kalpa -väännöt tästä ketjusta.

Todella mielenkiintoinen peli luvassa. Varsinkin, jos kerho tänään kaataa Lukon, niin pleijarivastustaja on aika lailla selvä. Vaikka runkosarjan sijoitusten suhteen ei pelissä enää olisi niin paljon panosta, niin muuta mielenkiintoista riittää varmasti. Taistelupareja haetaan, ja pelin mielenkiintoisimmat tapahtumat saattavat sijoittua sinne, missä kiekko ei ole. Uskoisin, että tupa on aika lailla täynnä ja tunnelmaa riittää.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Usealle Hifkin kannattajalle on näemmä syntynyt korvien väliin se harhaluulo, että vain ja ainoastaa Hifki on fyysinen joukkue S/M-liigassa. Uskoisin, että HPK kykenee vastaamaan Hifkin fyysiseen peliin.
Parempi voittakoon.

Jotenkin arvasin, että joku kuopiolainen tulee tähän kommenttiin liittyen ketjuun ulvomaan. Huvinsa kullakin, mutta tässä ketjussa keskitytään otteluun HIFK-HPK. Minulla on sellainen käsitys, että HIFK haki vähän virettä kevääseen viime tiistaina ja sinulla ilmeisesti ei, jätetään asia siis siihen ja toivottavasti tavataan vielä kevään kuluessa.

Eikä minulla mitään harhaluuloa ole, että HIFK olisi ainoa fyysinen joukkue liigassa, enkä mielestäni ole missään kohdin näin väittänytkään - ei tarvitse sentään kokonaan sisälukutaidosta luopua, vaikka mukavahan se on tulla perjantain ratoksi tänne keltalasit huurussa mouhoamaan.

Vittuun nyt ne Kalpa -väännöt tästä ketjusta.

Tyystin samaa mieltä, tässä ketjussa keskitytään pohtimaan asetelmia otteluun HIFK-HPK, jossa KalPalla ei ole osaa eikä arpaa.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Eikös HIFKin kannattaisi hakea sitä kevätvirettä juuri Kerhoa vastaan? Aika ihmeitä kun saa tapahtua, etteivät Kerho ja Kamraatit kohtaa puolivälierissä. Ylivoimaisesti kevään mielenkiintoisin matsi tulossa. Jalonenkin alkaa olla jo aika hyvissä lämmöissä, Rautakorpi viisaana miehenä ottaa vielä lungisti.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Rautakorpi viisaana miehenä ottaa vielä lungisti.

Huomenna saattaa jo naama punoittaa, riippuen tietysti matsin kulusta? Sitä ei voi ikinä tietää missä palaa? ;) Tässä on kyllä herkullisia matseja tiedossa viimeisille kierroksille ja uskon, että tämä huominen matsi on jo suurimmaksi osaksi playoff-kiekkoa. Onko muuten HPK:N joukkueella minkälainen terveystilanne?
 
Viimeksi muokattu:

Orava

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eiköhän tämäkin matsi tärkeimmät pointit ole samat, mitä yleensäkin näissä matseissa, joissa vain toinen on pelannut edellisenä päivänä. Eli HPK:n etuna on pelituntuma, kun IFK:lla etuna tietty se, että HPK on väsyneempi. Toisin sanoen IFK:n tulee siis pelata kovalla temmolla ja prässillä alusta asti, sillä silloin HPK:n luulisi väsyvän.

Kyllähän tässä matsissa otetaan jo ennakkoasetelmia pleijareita ajatellen. Pitäisköhän IFK:n nyt vihdoin tajuta, ettei sitä runkosarjan vikaa matsia tulevaa vastustajaa vastaan kannata hävitä. Varsinkaan kotona. Jos ei muista mistä on kyse, niin joukkueet TPS ja Lukko herättänevät joitain muistikuvia. Samalla tässä matsissa testaillaan jo maalivahtien paremmuutta ja fyysistä yliotetta pyritään varmasti puolin ja toisin ottamaan. Tiukka matsi tosiaan tulossa, jonka voitto voi loppupeleissä olla yllättävänkin tärkeä.
 

wilco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK,LiPu
Onko muuten HPK:N joukkueella minkälainen terveystilanne? HIFK:lta on pari pois, mutta ei mitään

HPK lähtee parhaalla mahdollisella kokoonpanollaan Helsinkiin, että sen suhteen ei muutoksia ole tulossa.

Pelataan nyt tämän päivän peli pois alta ja katsellaan sitten huomenna uudelleen.

Että silleen...
 

C5-Jarppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK,Maajoukkue mallia Suomi
Aika ihmeitä saa tapahtua, etteivät Kerho ja Kamraatit kohtaa puolivälierissä. Ylivoimaisesti kevään mielenkiintoisin matsi tulossa.

Kyllä tämä tiedostetaan jo varmasti molemmissa leireissä. Saattaa mennä mielenkiintoiseksi ja jopa värikkääksi kaukalossa.

Jalonenkin alkaa olla jo aika hyvissä lämmöissä, Rautakorpi viisaana miehenä ottaa vielä lungisti.

Jalosesta sen paremmin tiedä, mutta kyllä Jukalla on taskussa koko ajan ollut tikut valmiina, mutta ne pääsi onneksi kauden aikana pahasti kastumaan. Eiköhän kuitenkin silläkin puolella ala jo olemaan kuivaa, etten sanoisi syttykelpoista kamaa. Jäämme odottelemaan...


Onkohan Team Susa-pöytä valmistautunut peliin Main streetillä, vai menneekö porukka katsomaan jääpalloa, aika näyttää.
 

M10

Jäsen
Sarjataulukon kannalta suht merkityksetön ottelu, mutta toki pleijareiden ennakko-asetelmien kannalta huipputärkeä.

Toivottavasti Kerho älyää laittaa Metsolan maaliin. Siinä kun joku joefrederick ajelee Lassilan loppukaudeksi kylmäksi, niin voi rautakorvet katsella itseään peiliin. Tuo yhden ihmisen maalivahtipeli on Kerhon ainoa akilleen kantapää ottelusarjassa HIFK:ta vastaan (siis näin loukkaantumis-mielessä).

Ylälyönnit sallittuja. Jopa tervetulleita.
 

emiilioo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Flyers, Barca, Azzurri
Toivottavasti Kerho älyää laittaa Metsolan maaliin. Siinä kun joku joefrederick ajelee Lassilan loppukaudeksi kylmäksi, niin voi rautakorvet katsella itseään peiliin. Tuo yhden ihmisen maalivahtipeli on Kerhon ainoa akilleen kantapää ottelusarjassa HIFK:ta vastaan (siis näin loukkaantumis-mielessä).

Ehdottomasti samaa mieltä. Itse tosin veikkaan, että Rautakorpi peluuttaa Metsolaa vasta Ipaa tai Pelsuja vastaan, kun viides sija on lopullisesti betonoitu.

Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa helmikuussa HIFK oli yllättävän aseeton avauserän jälkeen. Sitä edellisen kerran joukkueet kohtasivat joulukuussa HPK:n juhlapelissä, jossa Kerho hyökkäsi miltei uhkarohkeasti merkkipäiviensä kunniaksi. Nyt pelataan Nordiksella ja Kerholla on tiukka peli alla, joten HIFK lähtee otteluun lievänä ennakkosuosikkina.

Toivottavasti pientä asetelmien hakua nähdään.. luulisi muuten IFK-faneille Kerhon olevan mieleisin vaihtoehto ekalle kierrokselle, niin monta entistä petopaitaa Hämptonissa kurvailee tällä hetkellä.

Kevät koittaa!
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Toivottavasti Kerho älyää laittaa Metsolan maaliin. Siinä kun joku joefrederick ajelee Lassilan loppukaudeksi kylmäksi, niin voi rautakorvet katsella itseään peiliin.
Itse odotin Metsolaa eilen maalin suulle, mutta tuossa ajattelumallissa on aika paljon enemmän järkeä. Varsinkin, kun eilisellä voitolla 5. sija alkaa olla jo kirkossa kuulutettu. Toki tuollainen temppu olisi aika epätodennäköinen, mutta ei sitä koskaan tiedä. Pahintahan tuossa olisi se, ettei Kerho voisi vastata samalla mitalla takaisin. HIFKin maalivahtitilanne on kuin suoraan DNA:n mainoksesta, ei se vaihtamalla parane. Parempi antaa sen pelaavan seulan olla rauhassa.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Uuge puhelee Koffin sivujen ennakossa, että Kurvi (paikka Lupan poissaolon) ja PW tekevät paluun kokoonpanoon. Vilkman siis pudotetaan pois ja PW ottaa paikan Ahtolan ja Wärnin ketjusta. Lennu siirtyy alkukauden pihviketjuun Töykkälän ja Järvisen rinnalle. Ramu saa jatkaa maalitehtailuaan hyvin toimineessa ketjussa Kiben ja Luttisen kanssa, saako maaliputki jatkoa? Ja Hirson ketju pysyy luonnollisesti koskemattomana. Sitten, kuka HIFK:sta voisi vastata kovuuteen Honkasta ja Mäkelää vastaan? Niinpä, ei meiltä oikein löydy sellaista lihasmöykkyä, joka voisi laittaa kyseiset pelaajat pakettiin, jos tilanne niin vaatii... Liivik on pois kokoonpanosta, joten Wärn on ainoa pelaaja, jonka voisi uhrata tuohon tehtävään.
 
Viimeksi muokattu:

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Tulihan sieltä ensimmäinen provokin ja yllättäen se tuli lannanluojien toimesta, tällä kertaa ei voi ainakaan syyttää hämäläistä hitaudesta.
Asun Helsingissä. Se taitaa tehdä sinustakin lannanluojan, koska asuinkunta merkkaa joillekin niin julmetusti. Eikä se mikään provo ollut. Asetelmia tässä vain haetaan pleijareita varten. Olen vain äärimmäisen täpinöissäni, kun vihdoinkin pitkän tahkoamisen jälkeen aletaan päästä tositoimiin. Jos tänään nähdään väsynyttä virkamieskiekkoa, vaadin rahat takaisin.
 

Pordinard

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buffalo Sabres
Sitten, kuka HIFK:sta voisi vastata kovuuteen Honkasta ja Mäkelää vastaan? Niinpä, ei meiltä oikein löydy sellaista lihasmöykkyä, joka voisi laittaa kyseiset pelaajat pakettiin, jos tilanne niin vaatii...

Tämähän on ollut joukkueen kauden kuva. Viime kausista poiketen yhtäkään tappelijaa ei ole ringissä ja siitä huolimatta tapahtumia ja myllyjä on nähty totututtua enemmän. Olisihan se kiva jos IFK:ssa olisi joku kunnon hanskaajakin, mutta kyllä tämä minulle kelpaa. Ei sillä lopulta ole niin suurta merkitystä onko meidän osapuoli myllyssä Brennan, Ustrnul vai Wärn. Paitsi palstan edge-asiantuntijoille.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Jos tänään nähdään väsynyttä virkamieskiekkoa, vaadin rahat takaisin.

Laita Penalle viestiä, jos sillä olisi vielä piikki auki HIFKiin, siltä on taidettu joskus aikaisemminkin pyytää rahoja takaisin? Toivotaan kuitenkin, että tänään sille ei ole tarvetta. Hallilla luulisi olevan porukkaa, vähintään 7300 katsojaa voisi olla karkea arvio...

Sorry, tulkitsin viestisi väärin ja tuskin tänään nähdään mitään veskariajeluja. Ne tulevat vasta pleijareissa, jos tilanne niin vaatii?
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Tämähän on ollut joukkueen kauden kuva. Viime kausista poiketen yhtäkään tappelijaa ei ole ringissä ja siitä huolimatta tapahtumia ja myllyjä on nähty totututtua enemmän. Olisihan se kiva jos IFK:ssa olisi joku kunnon hanskaajakin, mutta kyllä tämä minulle kelpaa. Ei sillä lopulta ole niin suurta merkitystä onko meidän osapuoli myllyssä Brennan, Ustrnul vai Wärn. Paitsi palstan edge-asiantuntijoille.

En minäkään halua nähdä pelkkää tappelijaa tämän kauden joukkueessa, ei sovi millään tämän kauden joukkueen ketjukoostumuksiin. Kunhan vain pyörittelin ajatuksella, jos tänään tunteet kuumenevat siihen pisteeseen, että actionia syntyisi ilman hanskoja. Ja olet oikeassa, ilman mitään sikaniskaa ollaan saatu kyllä ihan riittävästi hämmenystä aikaiseksi. :)

HPK:lla on itseasiassa ollut tällä kaudella yllättävän hiljaista hanskauspuolella, aikaisempina kausina mielestäni ollut aktiivisempaa toimintaa. Olenko pahasti väärässä, siihen voivat tehdä korjauksen vastustajan kannattajat.
 
Viimeksi muokattu:

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Laita Penalle viestiä, jos sillä olisi vielä piikki auki HIFKiin, siltä on taidettu joskus aikaisemminkin pyytää rahoja takaisin? Toivotaan kuitenkin, että tänään sille ei ole tarvetta. Hallilla luulisi olevan porukkaa, vähintään 7300 katsojaa voisi olla karkea arvio...

Sorry, tulkitsin viestisi väärin ja tuskin tänään nähdään mitään veskariajeluja. Ne tulevat vasta pleijareissa, jos tilanne niin vaatii?
Luulisi olevan joo. Itse kannan korteni kekoon. Nähdään Main Streetillä. Minut tunnistaa HPK-kaulahuivista.

Onko muuten veskaria oikeasti ajeltu kertaakaan liigan historiassa? En nyt laske mitään Tepsin rottailuja tähän. Ainahan sinne pientä kasaa pyritään tekemään. Mutta onko kertaakaan vedetty ihan kunnolla kylmentämistarkoituksessa?

Eikös muuten HIFKillä olisi heittää Melart hämmentämään? Vai onko hän KiVan kokoonpanossa loppukauden?
 

Pordinard

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buffalo Sabres
Onko muuten veskaria oikeasti ajeltu kertaakaan liigan historiassa? En nyt laske mitään Tepsin rottailuja tähän. Ainahan sinne pientä kasaa pyritään tekemään. Mutta onko kertaakaan vedetty ihan kunnolla kylmentämistarkoituksessa?

Eikös muuten HIFKillä olisi heittää Melart hämmentämään? Vai onko hän KiVan kokoonpanossa loppukauden?

Tulee mieleen Petu Aaltonen, joku tapauksesta tarkemmin tietävä voisi valottaa.

Melart pelaa A-junnujen pleijareita tällä hetkellä.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Mielenkiintoista ja laadukasta viihdettä varmasti tänään luvassa. Nyt haetaan asetelmia puolivälieriin, sillä mikäli ei ihmeitä tapahdu niin nämä joukkueet kohtaavat toisensa siellä.

Hpk omaa vielä mahdollisuudet nousta tosiaan ohi HIFK:n mutta se vaatisi tänään puhdasta kolmen pisteen voittoa. Kotietu puolivälieriin on tavoittelemisen arvoinen asia ja sen tiedostaa myös HIFK. Voitto tästä niin neljäs sija on selviö. Mahdollisuuksia parempaan sijoitukseen ei taida olla. Eli kyllähän tämä peli on asetelmiltaan herkullinen. Harmittaa kun itse en vieraspelireissulle tänään mukaan päässyt, kun toinen häppeningi vei täpärästi voiton. No, kohtahan sitä pääsee reissaamaan väliä Hämeenlinna-Helsinki sitten, toivottavasti.

Mielenkiintoinen pointti tuo että kannattaisiko taktiikan vuoksi peluuttaa Metsolaa tänään maalissa. Ei pääsisi helsinkiläiset sikailemaan. Tosin HPK on liigan fyysisesti kovin joukkue ja rytinäosasto on sen verran iso, että eiköhän me sitten maksettaisi potut pottuina, ei se Lundell sen parempi vaihtoehto maalin suulle olisi kuin Metsolakaan. Metsolan peluuttamisessa olisi kyllä muutenkin järkeä. Saisi poika kokemusta ja peliaikaa merkityksellisessä pelissä ja vielä sitä todennäköistä puolivälierä vastustajaa vastaan kaiken varalta...

Kevät on joka tapauksessa kiekkofanin kulta-aikaa ja kiima nousee sittenkin! Vaikka en sitä uskonutkaan synkimpänä aikana. Tällaisissa asioissa on kyllä mielellään väärässä.
 
Viimeksi muokattu:

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Hpk omaa vielä mahdollisuudet nousta tosiaan ohi HIFK:n mutta se vaatisi tänään puhdasta kolmen pisteen voittoa. Kotietu puolivälieriin on tavoittelemisen arvoinen asia ja sen tiedostaa myös HIFK. Voitto tästä niin neljäs sija on selviö. Mahdollisuuksia parempaan sijoitukseen ei taida olla.

HPK:lla on äärimmäisen teoreettiset mahdollisuudet kotietuun, eli käytännössä niitä ei ole, koska IFK on kahdeksan pisteen karussa. Sikäli hieman ristiriitaista, että mielestäsi IFK:lla ei ole mitään mahdollisuuksia nousta. Lukko on tulossa perse edellä vastaan, eroa on kuusi pistettä. Toki tämä vaatii IFK:lta maalieron vuoksi seitsemää pistettä enemmän kuin Lukolla, mutta ei se poissuljettukaan ole, jos Lukon pelillinen lama syventyy entisestään ja IFK napsii täydet pisteet lopuista peleistä.
 

Aurinkotuuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
Vilperi: hylätty liikojen laukkojen vuoksi...

...vai kuinkas sitten kävikään? Normaalisuorituksella Hämeenlinnaan matkakassassa pitäisi siirtyä zero points, mutta erityisesti IFK:n ns. ykköskenttä pelaa silloin kuin muistaa/jaksaa/huvittaa (?) Viimeksi ei kotijäillä turkulaisista ollut vastukseksi, mutta tässä ottelussa saatetaan jo testata pudotuspelikokoonpanoja. Elämme mielenkiintoisia aikoja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös