La 13.10. 2007 Jokerit - Kärpät

  • 36 401
  • 191

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Vaikka tuli lähdettyä baariin jo 2-4 maalin jällkeen, niin hyvää taistelua hengeltä ylivertaista materiaa vastaan. Tiukille se otti, mutta ehkä tällä kaudella Jokerit voittaa sitten Kärpät oikeissa peleissä; Viime kausina hommat menneet juuri toisin päin.

Tiditittidididititi tidiididdiddititi titi titi Hermanni Vuorinen!

Musta tuntuu, että tää on vähän miksattukin päin persettä. Ja on niin hikikin.

Joo, parempi voitti (kait) tässä ehkä maailmanhistorian tärkeimmässä ottelussa.

Haenko risun vai haetko ite! Siementä vakoon ja muijaan lakoon, on se niin väärin. Entäs lypsyaika? Nyt se tulee tänne diskoon ja vie meidän muijat. Rypsireino, traktoripiru.

Markkanen imuroi. Onko tässä elämässä mitään järkee vai ei? Kaiken takana on nainen. Spodia sporttia ja tsemmistä.

Pete melkein onnistui. UKK, meno päälle pojat!

Santala, hui hai hermot meni, kun Erik suoven päähän veti.

Timi, villi länsi, villi länsi, kaikkein paras länsi. El reino!

Pesonen, naiset olen Mr. Tampax. Kun sulla peppu kerran kuussa vuotaa, huuda silloin vain Mr. Tampax mulle tuokaa.

Shedden, mä olen varajeesus. Tahdon olla Karjalassa, enkä enää Viipurissa. Idi on jälleen kuninkaani.

Karalahti, kesämopo. Tuli mäki tuli hiki, pinnani kuumeni.

Lanttua, kaalia, amerikanherkkua, sylttyä, kinkkua, velliä.

Taistelu jatkuu!
 

Solomon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tarkki on saatana suippokorva, joten jos filmaa, niin ei kannata Ouluun päin olla kusematta sitten. Torstain pelissä toinen suippokorva maalinsa suulla veti samanlaiset lipat. Silloin ei tullut jäähyä, ja vaikka en ole tietenkään tämän iltaista peliä nähnyt, niin varmaan ei olisi pitänyt tänäänkään tulla.

Shedden nyt tekee hallaa itsellensä ja joukkueellensa näillä puheilla varsinkin, jos Jokerit todella oli niskan päällä ottelussa. Tällöin jos haluaa tappiota kääntää henkisesti voitoksi, kannattaisi syyttää huonoa tuuria. Nyt kuulostaa alemmuudentuntoiselta ininältä, mikä on aina sitä huutavampaa silloin, kun kyyristelyyn ei oikeasti ole syytä.
 

basswood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Noh, kyllähän nuo torjunnat kertovat jo oleellisen ottelun kulusta.
Jätetään tarkempi analyysi vaikkapa huomiseen aamuun.
Nyt ei valitettavasti ihan irtoa..

Kiitos Eteläpäädylle illasta, varsinkin tokassa erässä oli ihan eliitti meininkiä.

"Pesonen on ä__ä...!"
 

kymppipaita

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, AcOulu, Liverpool, Barca
Sheddenin jutuista ei sen enempää kuin, että on laittanut Narrihatun tiukasti päähän. Kenen leipää syöt, sen lauluja laulat.
Peli taisi kuitenkin ratketa enemmän siihen, että mm. Rita ei saanut läpiajosta maalia. Jokerit muutenkin kuulostaa olevan yhden ketjun varassa tällä hetkellä.
Kärppien maalinteko onnistuu myös muilla kuin vaan Pesosella. Oliskohan tuossa se oleellisin ero joukkueiden välillä? Tällä hetkellä.
 

puhuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Palautetta liigalle on lähtenyt tavaroiden heittelystä jäälle, sekä erään "valmentajan" asiaankuulumattomista kiukku-itkuraivareista. Muutama matsi tyhjille katsomoille voisi opettaa näitä lapsia käyttäytymään siellä. Itkupillin sanomisista on vastuussa kait lähinnä kolmikko Kummola-Harkimo-Virmanen. Onko vastustaja tosiaan se kaikista pahin piru? Entä jos heitä ei olisi lainkaan? Eikö vastustajalla saa olla yhtään taitavaa pelaajaa, tai hyvää maalivahtia? Jos ei pärjää ja onnistu, voisiko vikaa olla myös omassa tekemisessä?
Jokerit esittelee kansalle todellista ammattimeininkiä. Hyi.
 

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1975-2013, 2023-, Roihuttaret, K-Vantaa
Tunnetta ja tunnelmaa

sitä tosiaan oli eilen! Vieläkin harmittaa nukutun yön jälkeen tappio, vaikka eihän tämän ollut kuin yksi runkosarjan peli. Tämä on toisaalta merkki siitä, että eilinen matsi herätti tunteita toisin kuin nykyisin laimeat paikallispelit. Selvästi numeroita tasaisempi peli, mutta kyllä sen varmaan oikea joukkue sittenkin voitti.

Ekassa ja tokassa erässä tuli jotenkin mieleen viime kevään finaalit. Kun Jokerit ei saanut avausmaali hyvästä yrityksestä huolimatta, Kärpät kävi kuittaamassa. "Uusi Tenkrat" Michail Bros teki kyllä hienon maalin, se oikea Tenkrat on nimittäin usein kurittanut Jokereita samanlaisilla laukauksilla, maali oli kuin kopio kevään 2005 viimeisestä finaalista, erona vaan että silloin Kärpät pelasi alivoimalla.

Toisessa erässä Varis sitten kunnostautui maalinteossa vihdoin - tosin väärään päätyyn. No näitä sattuu tietysti ja mielestäni suuremman virheen teki Jokeri-pelaaja (en nähnyt kuka eikä nyt ole paskankaan väliä), joka purki tilanteen käsittämättömän huonosti. Eihän noin hyvä joukkue jätä sitä käyttämättä, vaikka nyt maali tulikin tuurilla - tuurikin pitää ansaita!

Kolmas erä oli sitten jo loistavaa peliä Jokereita. Tämä oli nimenomaan Jokerien vahvuuttaa ei Kärppien huonoutta. Joukkue nousi hienosti maalin päähän ja siinä vaiheessa rupesi jo kiekkokin pomppimaan meille, kun tuntui että epäonni vainosi jokaisessa tilanteessa alussa.

Sitten se paljon puhuttanut episodi...kyllä teki Tarkki ämmämäisen teon johon vielä Rönn meni mukaan! Osoitus siitä, ettei Hirso edes hakenut jäähyyn johtaneessa tilanteessa kontaktia oli se, että Kärppä-pelaajat eivät "muistuttaneet" Hirsoa maalivahdin päälleajamisesta, kuten tapana - ihan oikein - on. Jos olisi ollut tahallinen, Kärppien pelaajia olisi varmasti ollut Kimin kimpussa - aivan kuten Jokeri-pelaajat olivat Alikosken kimpussa toisessa erässä, kun tämä tuli Markkasen päälle (josta jäähy aivain oikein myös tuli). No nyt ei ainakaan kukaan voi enää väittää, että tiukoissa peleissä Areenalla Rönn ei uskalla antaa jäähyjä kotijoukkueelle. Kukahan nyt paskoi housuunsa...

Kärppien ylivoimalla kiekko sitten pomppi sopivasti Lehtoselle ja "kauhean" pomppimisen jälkeen meni maaliin, jotenkin näitäkin tilanteita tuntuu tulevan aina Kärpille Jokereita vastaan, jotka aina johtaa maaliin. Mutta kuten sanoin, tuuri täytyy ansaita. Viides maali tehtiin sitten tyhjiin, joten siitä ei sen enempää.

Kaiken kaikkiaan hyvä ja vauhdikas peli, tosin Jokereilta kaksi ensimmäistä erää vaisu, joka mielestäni oli ottelun ratkaisu. Kyllähän tuomariratkaisuista voidaan puhua Jokeri-jäähyjen osalta - toisaalta Kyllähän Jerekin sitten sai aika selkeän huutojäähyn kolmannessa erässä. Vastaavasti ekassa erässä Rönniltä jäi näkemättä Jeren poikittainen maila Leinon (?) selkään, tässä JR oli kuitenkin kääntynyt selin eikä tilannetta nähnyt.

Hirso kävi ihmeen kuumana ja vaikka tuo puhuttanut jäähy ei ollut jäähyn arvoinen, muuten kyllä ansaitsi jäähyt ja pelasi tosiaan aika neitimäisesti, kun yritti Mikkolan kampausta muotoilla uudestaan. Ihmeellisiä kilahduksia muutenkin, paineet taitaa olla kovat? Paineita on myös Jani Ridalla, joka ei vaan kiekkoa saa maaliin tällä hetkellä mistään.

ihmetytti vähän IS-raadin palkinnot, kun mielestäni ottelun paras pelaaja Bros jätettiin kokonaan huomioimatta?? Hyvinhän toki Lehtonenkin pelasi ainakin pisteiden valossa. Myös Tarkki on hyvä maalivahti, vaikka tuo yksi tilanne veikin arvostuksen pakkaselle.

Aika säälittävää, että oululaiset jaksaa tässäkin ketjussa haukkua Sheddeniä itkijäksi. Fani, jonka joukkuetta valmentaa Nokka-KJ, ei ehkä ole ihan paras puhumaan tästä asiasta...Myös joidenkin kommentit fanikatsomon kieltämättä välillä typeristä huuteluista Pesoselle voidaan jättää omaan arvoonsa. Nimittäin paljon lapsellisempia/törkeämpiä huutoja ja eleitä saivat Peltonen ja Törmänen Raksilassa 2000-luvun alussa. No ne on menneitä ne...

Kaiken kaikkiaan hyvää tunnelmaa molemmissa päissä katsomoita, juuri näin se pitää mennäkin! Nyt kun aikaa on jo vähän kulunut, pelistä näkee jo hyviäkin puolia, vaikkei lopputulos todellakaan miellytä!
 

manemies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Pelkkiä kärppiä boikotamalla runkosarjassa saa ihmeitä aikaan näin urheilullisessa mielessä, luulen mä.

Iiik ! Junno, valmistaudu tulevaan konkurssiin.. Enigma ei käy katsomassa Kärppien pelejä :)

Ihmetyttää narifanien itkeminen, eikai tuo tappio nyt noin koville ottanut ? Kyseessä oli kuitenkin vain normi runkosarjan peli. En matsia nähnyt vaan kuuntelin radiosta mutta Steniuksen selostuksesta sai sellaisen kuvan että kummatkin joukkueet pelasivat hyvin. Jokerit parantaa peliä niinkuin osasi olettaa ja Kärpilläkin homma alkaa luistamaan, eiköhän nämä joukkueet kohtaa playoffeissa vielä.

SHEdden vois kyllä opetella pitämään lärvinsä kiinni. Aika neitimäistä jankata noista sukeltamisista. Vittu, tällä kerta hävisitte kun ette paikoista saaneet sisään ja sillä selvä. Ehkä ensi kerralla tiölanne on päinvastainen.
 

El Samuel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
SHEdden vois kyllä opetella pitämään lärvinsä kiinni. Aika neitimäistä jankata noista sukeltamisista. Vittu, tällä kerta hävisitte kun ette paikoista saaneet sisään ja sillä selvä. Ehkä ensi kerralla tiölanne on päinvastainen.

Vituttaa kyllä ihan täysillä, että meillä on maajoukkueessa tuollanen urpo valmentamassa. Eikö sen pitäis olla peri Kanadalainen ukko, joka osaa myös arvostaa vastustajaa, eikä saatana itkeä joka ainoan hävityn matsin jälkeen tuomareista. Eihän se niiden vika ole, jos joukkue ei osaa voittaa!! Suksi Shedden vittuun täältä Suomesta.
 

Lare

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Harvoin taitopelaaja saa SM-Liigassa aikaiseksi vastapuolen valmentajassa ja kannattajissa yhtä paljon itkeskelyä kuin Pesonen jokerileirissä. Yleensä vihatuimmat pelaajat ovat ronkkijoita ja fyysisen pelin taitajia, eivätkä kovia pistenikkareita. Tätä voisi pitää jo meriittinä Pesoselle.

Tuloksellisesti eilinen matsi meni yllättävän hyvin. Kärpät ei ole muistini mukaan koskaan perustanut voittojaan Hartwall-Areenalla pelin hallintaan, vaan hyvään maalivahtipeliin ja tiukkaan puolustukseen, yhdistettynä toki tehokkaaseen viimeistelyyn. Hienoa huomata, että tällä reseptillä osataan ottaa voittoja tälläkin kaudella, sillä mestaruuden voittaminen vaatii juuri tätä. Erityisesti lämmittää Tarkin erävoitto liigan parhaaksi maalivahdiksi ennakkoveikailuissa arvostetusta Markkasesta.
 
Aika säälittävää, että oululaiset jaksaa tässäkin ketjussa haukkua Sheddeniä itkijäksi. Fani, jonka joukkuetta valmentaa Nokka-KJ, ei ehkä ole ihan paras puhumaan tästä asiasta...

Itse olenkin tässä mielessäni miettinyt, että millainen olisikaan neidittely ja kalabaliikki, jos K. Jalonen olisi lehdistötilaisuuksissa samalla asenteella liikkeellä. Veikkaanpa, että kirjoittajat yli kannatusrajojen olisi isoon ääneen moittimassa itkupilliksi. Jalosestapa sanon toisenkin asian.. jännä miten se seura vaikuttaa, missä valmentaa. Jalonen todella harvoin sanoo pressissä mitään negatiivista, mutta häntä pidetään yleisesti näissä asioissa itkijänä. Muunnellaanpa vielä sanomisiakin niin, että ne olisivat itkemistä vaikkei mitään sanoisikaan.

Ei noissa Sheddenin höpinöissä voi oikeastaan olla kuin kaksi vaihtoehtoa takana, miksi noin inisee. Toinen on se, että haluaa vain sanoa, mitä keskiverto Jokerikannattaja haluaa kuulla. Toinen on se, että viime kaudella sai melko ronskista koukkia Kärppiä tuon lausunnon jälkeen ennen kuin jäähy puhallettiin. Itse en halua koskaan tuomaripelin olevan pelin ratkaisijana, mutta pikku hiljaa sitä alkaa kyllä toivomaan, että tuo kolahtaisi Sheddenin omaan nilkkaan. Jännä muuten oli myös sekin, että tässäkin pelissä Shedden avautui jotain Rönnille ja kas kummaa, Kärpille jäähy seuraavassa vaihdossa. Noh.. ehkäpä se oli vain yhteensattuma.

Mutta muuten quotoitu kirjoittaja kirjoitti pelistäkin ja se on pääasia. Varmasti suurimmalla osalla Jokerifaneistakin on suodattimet kohillaan eivätkä aivottomana seuraa Sheddenin epäurheilijamaisia metodeita.
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
Niin

Kärpät pelasi tutun tehokkaasti,järkevästi ja organisoidusti. Kärppien suunnan muutos peli oli upeaa katseltavaa ja ei mahda mitään olkoon kuinka sukeltaja tahansa niin Pesosen Janne on pelimies jotenkin Juha Jokiharju tulee mieleen ,omat rakastaa vieraat vihaa.

Jokerien pelistä täytyy sanoa että Santalan ketjua on kiva katsoa samoin Jalkanen yllätti. Kuitenkin eniten ihmetyttää Ritan ja Variksen tilanteet. Molemmat ovat aivan yössä ja itse vaihtaisin heidän paikkaansa ja Variksen heittäisin neloseen ,ihan kylmästi.

Kommentoidaan nyt vielä Sheddeniä,taisi mennä jo lataus ennen peliä kyseisellä jampalla yli,so sad.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ei noissa Sheddenin höpinöissä voi oikeastaan olla kuin kaksi vaihtoehtoa takana, miksi noin inisee...Toinen on se, että viime kaudella sai melko ronskista koukkia Kärppiä tuon lausunnon jälkeen ennen kuin jäähy puhallettiin. ... Jännä muuten oli myös sekin, että tässäkin pelissä Shedden avautui jotain Rönnille ja kas kummaa, Kärpille jäähy seuraavassa vaihdossa.

Se näkyi piippuhyllylle asti, että Rönn paskoi housuunsa SHEddenin ärähdettyä. Karalahden kakkoset tulivat viimeisessä erässä todella kevyesti. Ei mitään järkeä. Eikö noilla tuomareilla ole minkäänlaista paineensietokykyä? Luulisi, että heillekin löytyisi sopivaa psykologista kurssitusta (vaikka poliisikoulussa), joilla oppisivat sietämään patsaan lailla ison räyhäävän yleisön painetta ja provokaatioita?
 

oukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikko Kaukokari
Siinähän veikkailet. Nyt itkuttelua harrastaa vain kärppäkannattajat.

Niin. Mielenkiintoinen kysymys onkin että onko Sheddenin ämmän linja sama myös muiden hävittyjen pelien jälkeen vai onko tämä ininä vain vastustajasta riippuvaista? Sinä Gags sen jokerikannattajana voit varmasti meille muille joita narrien lehdistötilaisuudet yleisesti ottaen eivät hirveästi kiinnosta, kertoa.
 
Siinähän veikkailet. Nyt itkuttelua harrastaa vain kärppäkannattajat.

Sinä se et sitten osaa lukea, saati sitten ymmärtää lukemaasi. Aika vaisua täällä on kirjoittelu ollut siitäkin huolimatta, että tällä kertaa valmentaja päästi suustaan melkoisen epäurheilijamaisia kommentteja. Suurin osa täällä ottaa asian kuitenkin naurahduksella, mutta sitähän et rivien välistä huomaa?

Meille on hyvä, että Shedden on liiankin kanssa tunteella mukana noissa. Keskittykööt vain vastakin tuomareihin ja jättää peliin reagoimiset vähemmälle. Auttaa vastustajaa.
 

Sohlman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Meille on hyvä, että Shedden on liiankin kanssa tunteella mukana noissa. Keskittykööt vain vastakin tuomareihin ja jättää peliin reagoimiset vähemmälle. Auttaa vastustajaa.

Uskomatonta scheissea. Eilenkin Shedden reagoi peliin erittäin hyvin. Kolmannessa erässä 0-3 tilanteessa hän sai kaivettua Jokereista uuden vaihteen ja peli oli jo kääntymässä kotijoukkueelle. Sitten Tarkki teki tempunsa ja seurannut yv ratkaisi pelin. Ei ihme että pinna palaa.
 
Uskomatonta scheissea. Eilenkin Shedden reagoi peliin erittäin hyvin. Kolmannessa erässä 0-3 tilanteessa hän sai kaivettua Jokereista uuden vaihteen ja peli oli jo kääntymässä kotijoukkueelle. Sitten Tarkki teki tempunsa ja seurannut yv ratkaisi pelin. Ei ihme että pinna palaa.

Kyllä se on monesti valmentajan muista hommista pois, kun keskittyy liikaa tuomariin. Eilen reagoi varmasti mahtavasti peliin, mutta se ei sano sitä, että aina loksahtaa kohilleen, jos keskittyy johonkin varsin muuhun. Vai etkö ymmärrä mitä tarkoitin äskeisellä? Tilanne kuitenkin on se, että Jokerit on kaatunut nyt aika monta kertaa peräkkäin Kärpille, joten kannattaisiko Sheddenin sittenkin keskittyä enemmän siihen, mitä tekee oman joukkueensa kanssa?

Toisaalta Sheddenin tapoihin on ilmeisesti kuulunut aina tuomarien kanssa vääntäminen. Tästä oli puhetta jo hänen suomeen tulonsa yhteydessä. Saattaa siis olla, että se on niin olennainen osa hänen valmennussapluunaa, että siitä on vain hyötyä. Suurimmalla osalla valmentajista näyttää oma paletti sotkeentuvan, kun tuomariin keskitytään kesken pelin oikein urakalla.

Uskomatonta scheissea.

EDIT: Radiosta nähtynä peli kääntyi Jokereille kolmannen erän alusta asti. Reagoiko Shedden siis jotenkin maagisesti kesken peliä? Mutta tuosta tuomari pelistä on ollut varmasti kyllä hyötyäkin, katsokaa vaikka Pelicansia vastaan käydyn matsin otteluketjua tai HPK:ta vastaan olleita välieräketjuja.

Aika harvoin voi 60 min pelissä syyttää tappiosta yhtä jäähyä. Tilastoja katsellen Jokerit hävisi kehnon ylivoimansa ansiosta. Jos olisivat paukuttaneet maaleja niistä yhdenkin enemmän pariin ensimmäiseen erään, olisi tilanne voinut olla jo kolmanteen lähtiessä aivan erilainen.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Ei noissa Sheddenin höpinöissä voi oikeastaan olla kuin kaksi vaihtoehtoa takana, miksi noin inisee. Toinen on se, että haluaa vain sanoa, mitä keskiverto Jokerikannattaja haluaa kuulla. Toinen on se, että viime kaudella sai melko ronskista koukkia Kärppiä tuon lausunnon jälkeen ennen kuin jäähy puhallettiin.

On vielä olemassa yksi ihan täysin mahdollinen vaihtoehto ja se on niinkin yksiselitteinen kuin että Pesonen ja Tarkki ovat filmaavia sukeltelijoita ja Shedden haluaa tuomariston kiinnittävän huomiota tähän filmaamiseen - ja tuolle parivaljakolle käy loppujen lopuksi aivan samoin kuin kävi Jan Calounille, eli ne oikeatkin rikkeet jätetään viheltämättä.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Uskomatonta scheissea. Eilenkin Shedden reagoi peliin erittäin hyvin. Kolmannessa erässä 0-3 tilanteessa hän sai kaivettua Jokereista uuden vaihteen ja peli oli jo kääntymässä kotijoukkueelle. Sitten Tarkki teki tempunsa ja seurannut yv ratkaisi pelin. Ei ihme että pinna palaa.
Suuret kiekkotietäjät asialla. Tarkin filmiinhän peli ratkesi, aivan niin. Tarkki teki kaikki Kärppien maalit ennen ja jälkeen tuon filmin, eikö vaan?

Aiheuttaa edelleen suurta hämmennystä tämä Sheddenin itkuvirsi. Omassa tekemisessä ei ole koskaan tarkasteltavaa tai parannettavaa, turpaan tulee vastustajasta ja tuomareista johtuen. On siinä hieno mies maajoukkueen peräsimeen, todellakin. Vitun Hjallis.

Jokerileirin muutamat älykääpiöt jotka ottavat Sheddenin kyynelehtimiset todesta, olisivat tämän keskustelun suola, jos tämä kyseinen itkuvirsilevy ei olisi jo soitettu puhki. Keksikää nyt jotain muuta vaihteeksi.

No joo, pelistä ei paljoa sanottavaa voi olla, radiosta kun kuuntelin (hyvänlaista settiä siinä ensimmäisellä erätauolla). Parempi se vaan tuppaa voittamaan, pitäisi olla narrileirissä jo kokemusta.
 

Tuzzi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hyvä vaan jos Shedden keskittää huomionsa vastustajien pelaajien arvosteluun eikä esim. omaan pelikirjaansa josta puuttuu vieläkin sivuja. Kyllähän Nokka-Shedden parivaljakosta haistaa kilometrin päähän kummalla on paskat housussa.

Mutta hieno voitto Kärpät! Jaffala on meidän, sen näki jo Kärppäpelaajien tuuletuksistakin että tää on hyvä paikka voittaa.
 
On vielä olemassa yksi ihan täysin mahdollinen vaihtoehto ja se on niinkin yksiselitteinen kuin että Pesonen ja Tarkki ovat filmaavia sukeltelijoita ja Shedden haluaa tuomariston kiinnittävän huomiota tähän filmaamiseen - ja tuolle parivaljakolle käy loppujen lopuksi aivan samoin kuin kävi Jan Calounille, eli ne oikeatkin rikkeet jätetään viheltämättä.

Pesonen lentelee ilman rikettäkin välillä, mutta ei niistä tule jäähyjä kuten ei pidäkään tulla. Joskus tuomarit antavat jäähyjä silloinkin, kun Pesonen heittäytyy kiekkoon, sutiakseen sen jostain maalinedushässäkästä maaliin.. ja tekeekin sellaisia maaleja silloin tällöin. Kuitenkin ymmärrän kyllä tuon Pesosen dissaamisen ihan täysin.

Tuo Tarkin dissaaminen ihmetyttää. Mies ei todellakaan ole liigan kärkipäätä tuolla saralla. Voisi luetella puolet veskareista, jotka toimivat juuri samalla tavalla ja muutaman, jotka tekevät tuota paljon enemmän. Jopa Jokereista löytyy kavereita, jotka joskus retkahtelevat helpohkosti. Näitä on nähty jopa Jani Ridalta. Mutta sen toki myönnän, että Rita ei tee näitä ottelusta toiseen, mutta tekee tarpeen vaatiessa.

EDIT: Voi olla, että Tarkista on yht' äkkiä tullut liigan koviten filmaava veskari. Olet varmaan sitten oikeassa. Sen tosiaan allekirjoitan, että Pesonen kaatuu herkästi, mutta sitä en, että mies olisi koko ajan painovoimaa uhmaten nurin.

EDIT EDIT: Koska en osaa tällaista juupas eipäs väittelyä, niin palaan pelien seuraamisen pariin. Onnistuu paremmin. Jos jotakin helpottaa se, että yksittäinen jäähy ratkaisee pelin tai vastustaja ei voita paremmuuttaan niin sekin sopii. Joskus toinen painostaa läpi pelin, mutta toinen korjaa hedelmät. Toisinaan taas ei.
 
Viimeksi muokattu:

Finisher

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Suuret kiekkotietäjät asialla. Tarkin filmiinhän peli ratkesi, aivan niin.
Itse asiassa peli ratkesi hyvin pitkälti juurikin tuohon tarkin häpeälliseen sukeltamiseen. Vai miltä kuulostaa: Jokerit kavetanut 0-3 tilanteesta 2-3, paikkoja tasoitukseen ja hyvä mylly päällä, kärpät pulassa. tarkki filmaa, ja kärppien olisi pitänyt joutua av:lle Jokereiden sijaan. YV:llä kärpät 2-4 johtoon. Jokereiden hyvä rytmi tapettu ja peli lopullisesti kärpille.

Älkää nyt jumalauta yrittäkö puhua asiaa toiseksi.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Jopa Jokereista löytyy kavereita, jotka joskus retkahtelevat helpohkosti. Näitä on nähty jopa Jani Ridalta. Mutta sen toki myönnän, että Rita ei tee näitä ottelusta toiseen, mutta tekee tarpeen vaatiessa.

Löytyy toki, itse tosin pidän että Jani Rita ei kuulu näihin kaatuilijoihin, Jania on erittäin vaikea kaataa ja välillä saa olla kaksikin vastustajan pelaajaa repparissa ja Rita yrittää silti puskea itseään maalille. Sen sijaan Tommi Santala kyllä osaa kaatuilun jalon taidon, eli Santala isona kaverina kaatuu välillä luvattoman helposti.

Mitä tulee maalivahteihin niin kaatuilijoina pahinpia lienee Sinuhe Wallinheimo ja Tommi Nikkilä.
 

rinkeli22

Jäsen
On kyllä uskomattomia avautumisia maajoukkueen päävalmentajalta?! Kyllä hävettää tollanen touhu, kun on kuitenkin matkan varrella tottunu siihenkin, että Shedden osaa arvostaa vastustajaa. Ei oikein muuta keksi sanoa noihin kuin sen, että tämä on tapana Jokerien organisaatiossa, ja Shedden tosiaan toteuttaa vaan työnantajansa käskyjä..

Sinänsä vielä kuitenkin huvittavaa, koska liigan pahin kaatuilija pelaa kuitenkin Jokereissa. Ehkä juuri siksi onkin tärkeää saada siirrettyä huomiota muualle..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös