La 12.1.2012 HPK - SaiPa

  • 8 908
  • 37

Nötkötti

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Nonniin, pelipäivä ja Rinkelinmäellä olisi tiedossa kiekkokamppailu HPK - SaiPa.

Ennakko suosikkihan on selvillä suvereenisti, mutta ei näitä pelejä ole ennenkään Jatkoajan keskustelupalstalla pelattu.

HPK siis lähtee otteluun suosikkina ja kotijoukkueena jolla on takanaan koko Hämeenlinna. Hienon syksyn on Pallokerho pelannut, ja on käynyt jopa Liigan piikkipaikalla. Samaa voisi sanoa SaiPasta mutta molempain tahti on hyytynyt Joulun korvilla.

Kuntopuntaria tarkastelemalla käy selväksi faktoja HPK:n viidestä viimepelistä:

Kuntopuntarissahan Kerho keikkuu sijalla 8. Voittoja on tullut varsinaisella peliajalla yksi kappale, ja 60 minuutissa on otettu turpiin kertaalleen.
Jatkoaika voittoja yksi ja tappioita kaksi. Maaliero näissä otteluissa 11-13.

SaiPalle HPK on ollut tällä kaudella todellista myrkkyä, kertaakaan ei SaiPa ole onnistunut poistumaan HPK-käsittelyn jälkeen voittajana kaukalosta.

Pistejakokin on aika selvä: 9-0 HPK:lle.

HPK menetti tällä viikolla pistelinko-Fehrin takaisin Ameriikanmaalle, joka viimeisteli Kerholle 21 ottelussa 13 maalia ja 12 syöttöä eli 25 pistettä.

HPK pyrkiikin korvaamaan Eric Fehrin nuorella kroati hyökkääjällä Borna Rendulicilla. Yhteistä näille kahdelle on: Pituus, Pelisilmä, ja Rightin laukaisupuoli.

HPK:lta poissa ex-SaiPat Mielonen, Tuominen ja Saarinen. Lisäksi myös Alén ja Juuso Honka
HPK lähtee tänään kaatamaan SaiPaa seuraavalla miehityksellä:

1. Ketju:
Sallinen-Viitaluoma-Rendulic
Laakso-Spang

2. Ketju:
Luomala-Kiilholma-Vänttinen
Tuulola-Vainio

3. Ketju:
Santavuori-Piispanen-Leino
Grönholm-Larsson

4. Ketju:
Aarnio-Paajanen-Rautiainen

Tolvanen (Järvinen)

SaiPa on ollut Joulun jälkeen todellisella tuuliajolla, eikä huomattavaa parannusta ole näkynyt, liike on ollut suht verkkaista ja tehottomuuskin on vaivannut.

5 viime ottelusta ollaan saalistettu voitto Jokereista lukemin 4-2, mutta sitten on tullut Pataan Ässiltä, ja 0-3 lukemin turpiin Tapparalta ja JYPiltä.
Pelicans kyykytti SaiPaa Lahdessa lukemin 3-2.

Muutosta ollaan haettu mm. neppailemalla ketjujen kanssa, muunmuassa alkukauden kärkiketju Jeki-Rissanen-Jokinen on tehnyt comebackin

Yllättävän vaisuja ovat olleet viimeaikoina vastuunkantajiksi kaavaillut Mankinen, Koho, Löfman, ja Giliati. Ykkös-sentteriksi kaavailtu Mark Lee on ollut olematon koko lyhyen syksynsä ajan ja on viimeaikoina maistellutkin poppareita. Kevään näkeminen SaiPassa ei ole varmaa.

SaiPalta löytyy loukkaantumis huolia: Salcido kärsii solisluu murtumasta. Hakalin pommikone-Paalanen sensijaan pelasi tämänkauden viimeisen pelinsä jo harjoituskaudella ensin oli olkapää-pipi, sitten polvioperaatio.
Ykkösmokke Nieminen on kuumeillut, tänään kuitenkin paluu mahdollinen.
Mankinen on siiretty pois Piitulaisen tieltä.

SaiPa tänään:

1. Ketju
Jekimovs-Rissanen-Jokinen
Backman-Savilahti

2. Ketju
Löfman-Koho-Piitulainen
Pulli-Bruun

3. Ketju
Poukkula-V.Hämäläinen-Koivisto
Taipalus-Riikola

4. Ketju Giliati-Flinck-Vauhkonen

Nieminen (Ullberg)

Jatkoaika.com käskee seurata seuraavia pelureita:

HPK #89 Robert Leino
HPK #6 Johan Larsson

SaiPa #8 Ville Koho
SaiPa #39 Jani Nieminen


Tuomaroimassa Marko Kovanen ja Jukka Hakkarainen. Linjoilla Ilkka Kiilunen ja Jari Korteniemi

Kiekko tippuu jäähän 17:00
 
Viimeksi muokattu:

Ralph

Jäsen
Täytyy toivoa, että tulee hyvä peli jonka Kerho hoitaa. Matkustelen paikanpäälle, enkä jaksa katsella mitään pilipalilässynlässynhockia, jonka lopulta SaiPa voittaa jatkoajalla 2-3. Eric Fehriä ikävä, mutta näillä mennään ja Borna Rendulic tykittää kolme. Ottelu päättyy siis 5-2 HPK:lle, maalinteossa onnistuvat Bornan lisäksi Dan Spang sekä Robert Leino. Vastustajalta Jesper Piitulainen ja Tommi Jokinen.

HPK:lta poissa ex-SaiPat Mielonen ja Tuominen

Miten Saarisen Jesse, eikös sekin ole ex-SaiPa?
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Saimaalaiset ovatten sopineet tällä kaudella mainiosti ja miksipä eivät sopisi tänäänkin. Edellisessä matsissa Kerho joutui kyllä alussa kovimpaan pyöritykseen, mitä olen Rinkelinmäellä nähnyt, mutta tehottomaksi jäi ja sitten Kerttu karkasi ja taisi Arsikin iskeä maalin.

Sanomattakin on selvää, että pisteet olisivat kummallekin tärkeitä ja uskon, että se näkyy jollain tapaa pelissä. Toivottavasti kovana yrittämisenä yms. positiivisena tekemisenä.
 

Crank

Jäsen
HPK menetti tällä viikolla pistelinko-Fehrin takaisin Ameriikanmaalle, joka viimeisteli Kerholle 21 ottelussa 13 maalia ja 15 syöttöä eli 25 pistettä.
Tässä laskutoimituksessa ei nyt kaikki ihan täsmää.

Paikan päälle ollaan menossa ja toivotaan, että kotimeininki on samanlainen kuin tiistaina Jypiä vastaan, kyllä ne pisteet sillä irtoaa. Ja lauantaipeli kun on, yleisöllä on enemmän olutta elimistössä kuin viikolla, joten olisi kiva nähdä laitojen rytisevän oikein kunnolla, niin yleisökin syttyy paremmin. Ja tuomarit: jokaisesta laitaan taklauksesta tartte viheltää jäähyä.
 

butler

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
No nyt on tajuttu laittaa sekä Piitulainen, että Vauhkonen samaan aikaan jäälle. Ehkä se HPK-kammo nyt loppuu!!
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
SaiPa on ilmiselvä altavastaaja viimeaikoina heikosti menneiden pelien takia ja sen takia, että HPK on ollut varsinaista myrkkyä tällä kaudella.

Näin ollen toivotaan, että nuo tekijät pelaavat meidän pussiin ja se kauan kaivattu voitto Selinin suojateista tulisi.
 

Spac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sarı ve siyah, HIFK, Ketterä
Vedonlyöjät hereillä! HPK:n kotikerroin ilman SaiPa-plussiakin on jo kohtalainen 1.85. Siihen vielä muistetaan lähtökohdat ja keskinäinen historia, SaiPan viimeaikaiset otteet - varsinkin vieraissa, niin ihmettelen jos ei joku tee tuolla massia tänä iltana.

Itse ottelusta sitten: Hieno mahdollisuus molemmille joukkueille taas napata pisteitä. Kerholla erittäin mielenkiintoinen ykkösvitja, jolta kyllä odotan jonkinlaista ratkaisuvoimaa tänään. Jere Sallinen on varsinkin kovassa vireessä.

SaiPalla nyt on Niemisen Hattu sentään riveissä. Lisäksi Vauhkonen ja Piitulainen ovat mukana, joten ei pitäisi jäädä kiinni ainakaan siitä, että väärät miehet olisivat popsimassa poppareita.
 

aHab

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Montreal Canadiens
Kakkosketju... jos homma on samanlaista kuin viimeisissä ties miten monessa pelissä niin ei tule mitään tuliaisia Hämeenlinnasta.

Piitulainen takaisin kokoonpanossa on hieno juttu, mutta onhan tuo kakkonen aika kevyttä kauraa vastustajille. En tiedä mikä herroilla Löfman ja Koho tällä hetkellä oikein on, mutta turpaan on tullut kaksinkamppailuissa jo pitkän aikaa ja syötöt järjestään päätyneet vastustajille. Tehot... ei ole mitään tehoja.

Löfman viimeiset 16 peliä 2+2
Koho viimeiset 14 peliä 1+1

Kiintiöpaikat ylivoimassa ja kakkosketjussa +16 minuuttia per peli jatkuvasti.

Jos ei tule tehoja, niin turha siellä on roikkua. Uutta miestä kentällä, tai vähintään täysin uudet ylivoimakentälliset, jonne pääsee sitten kun alkaa maaleja ja maalisyöttöjä syntyä.

Ihan sama miten omia poikia ja huippujätkiä on kyseessä (ja Kohon imukuppipaita ei edelleenkään lähde auton takaikkunalta pois) mutta eihän nyt noilla suorituksilla kestäisi tuollainen jääaika missään muussa joukkueessa...

Seuraavat kolme peliä ratkaisevat SaiPan loppukauden suunnan, olen aika vakuuttunut tästä asiasta. Nämä kolme kunnialla ja näyttää hyvälle, mutta normaalit tämän kauden HPK- ja JYP-pelien suoritukset niin sitten menee raskaaksi selviytymistaisteluksi taas.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Vielä ehtisi laittaa 2-2 pitkävetoon. Tosin tämä vitsi on a) vanha, ja toiseksi: huono.

Kerho on kyllä pistänyt aika huokealla SaiPaa tällä kaudella. Ehkä tästä voi jopa tulla kolmen pinnan voitto vaihteeksi.

PS. Jaa, 2-2 onkin pelatuin tulos Veikkauksella. Enpä taida jaksaa vaivautua.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Niin paljon tullut valitusta tuomareista, etenkin SaiPan leiristä, että haluaisin kuulla pelin nähneiltä, menikö todella näin vihkoon kaikki vihellykset?

Noin muuten aika hieno peli, jos noustaan ensin 0-3 tappiolta ja vielä 3-4 tappiosta ja voitetaan jatkoajalla. Kaksikko Larsson-Grönholm oli näemmä liian vikkelä jatkoajalla. Taitavat pelaajat aina hyötyy kun on tilaa.

Larsson aika vakuuttavasti pelaillut viime aikoina. Tänään vaatimattomat 2+2.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Tänään olisi varmaan pitänyt luopua Tauru-neitsyydestään. Ehkä sitten ensi kerralla. Kiva välillä voittaakin noita jatkoaikapelejä.
SBS Media - Jkiekko
Tuolta löytyy arkisto jonne tämäkin peli joskus päivittyy... Sieltä sitten vaan kuuntelemaan.

Tosi HC fani laittaa samalla pyörimään urhon lähetyksen ja nauraa käkättää kippurassa, miten yksinkertaisesti voi olla niin kujalla siitä mitä kentällä tapahtuu kuin Tauru on.

Sitten jos haluaa taasen kuunnella kaikkea muuta kuin kiekkolähetystä niin suosittelen Jannen nauhotusta, sillon voi jännätä sekkarin kanssa että montako minuuttia 60 minuuttia kestävästä pelistä tulee Joksi selostaneeksi, voin kertoa että niiden laskemiseen ei kauhean montaa sormea/varvasta tartte.

Ite pelistä... Kiva että HPK teki 5, siihen se sitten jäikin.

Puuha-petelle että sanotaanko kauniisti että vihellettiin siellä, kaikenmoista.
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Voin sanoa, että legendaarisia kommentteja tuli Taurulta. Ehdottomasti kannattaa kuunnella peli uudestaan ja synkata se Urhon lähetykseen. Mieletöntä settiä. Peliä kun en nähnyt ja Taurun mainostaen itseänsä puolueettomana selostajana uskoisin, että nyt alkoi sitten SaiPalla se "pitkä juoksu".


EDIT: Virheitä
 

Pioneer

Jäsen
Voin sanoa, että legendaarisia kommentteja tuli Taurulta. Ehdottomasti kannattaa kuunnella peli uudestaan ja synkata se Urhon lähetykseen. Mieletöntä settiä.

Allekirjoitan täysin. En ole kuunnellut Taurua aikoihin, mutta tämän matsin päätöserän ajan huristelin autolla ja tuli pidettyä kanava Iskelmällä. Uskomattoman huikeaa kuultavaa. Ei sanat riitä kuvailemaan. Harvemmin tulee huutonaurettua auton ratissa. Nosti perustammikuisen matsin uusiin sfääreihin.
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Niin paljon tullut valitusta tuomareista, etenkin SaiPan leiristä, että haluaisin kuulla pelin nähneiltä, menikö todella näin vihkoon kaikki vihellykset?
Rautiaisen ja Hämäläisen ryntäysjäähyt miten sattuu, Flinckin estämisjäähy myös. Sitten sieltä jäi ainakin Backmanin kiekko katsomoon -jäähy viheltämättä. Kyllähän siellä virheitä tuli reilusti mutta tasapuolisesti.

Jos HPK hyötyi tuomareista tapahtui se paremman ylivoimapelin ansiosta. Vähemmillä jäähymäärillä olisi saattanut jäädä nousu tekemättä.

Katselen edelleen vähän huvittuneesti joidenkin kanssakirjoittajien panikointia, sillä pelillisesti ollaan menty reilusti eteen päin jos verrataan 4-5 pelin takaiseen aikaan. Kyllä tää tästä vielä, jollei joukkue sitten sukella uudestaan.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Erikoinen oli peli monessakin mielessä, mutta Kerho näytti taas, että se on erittäin vaikeasti voitettavissa. Sikäli tuomariston toiminta Kerhoa tosiaan auttoi, että se onnistui heidän antamansa tilaisuudet vastustajaa paremmin hyödyntämään. Tasapuolisen huonoa toimintaa oli tänään raitapaidoilta.

Eka erä ihan kopio edellisestä kohtaamisesta, sillä ikävällä erolla, että nyt SaiPa iski paikoistaan maalit. Loppu olikin sitten Kerhon.

Josko Larsson nyt ottaisi sitä viivapyssyn roolia, jota tässä on kaipailtu. Ei Rööholmikaan huono oo, ei todellakaan.

Hyvät pisteet ja tämän kauden pisteet SaiPaa vastaan vakuuttavasti 11-1.
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Pelillisesti on menty taas eteenpäin joo, mutta sen käyrän olisi pitänyt lähteä jo nousemaan, jos uutta nousua haetaan syksyn tasolle. Toki keväällä voi tulla ilmiömäinen voittoputki taas, millä varmistetaan utopistinen play-off-paikka, mutta kyllä tällasista notkahduksista jää huono maku suuhun siitäkin huolimatta, että tavoite saavutetaan. Tänään saatiin 3 maalia eteen ja sekään ei riittänyt. Kuten sanoin otteluketjussa, oli tämä peli aika paradoksaalinen Selin vs. "Selin" -ottelu. Jos kolmea maalia ei olisi saatu, olisi tappiolukemat olleet "hyvästä" peli-ilmeestä huolimatta taas jotain 4-1 Kerhon hyväksi. Ovatko Kerho-fanit huomanneet, että jos näiden keskinäisten kohtaamisten pisteet olisivat menneet jokseenkin tasan, olisi Kerho sijoilla 10-11 ja SaiPa tappelemassa melkein kärkisijoista. Onneksi teillä on pisteautomaattina SaiPa.
 

Ralph

Jäsen
Tuomas Santavuorelta aivan loistava peli. Tajunnut itsekin, ettei kiekollinen peli suju ilman Jesse Saarista, joten ottaa rotan roolia. Kävi vähän tökkimässä useampaan kertaan Niemistä, toisessa erässä aina lensi Niemisen päälle ja vielä mutisi jotain päin naamaa. Lisäksi hankki Flinckille jäähyn poikkarista, kun ensin hieman tulee selänpuolelta ja sanoo jotain, heti perään Flinckin tyhmä poikkari jonka tuomari taikoi estämiseksi. Vielä sitten SaiPan hyökkäyksen päätteeksi jotain kuumentaa, kun ensin Flinck lyö naamaan ja perään Giliati yrittää käydä päälle. Kaiken kukkuraksi Santavuori syöttikin vielä maalin, eli pääsi tehoillekin.

Johan Larssonilta kaksi hyvää erää plus jatkoaika. Ensimmäisessä erässä sähläsi erityisesti ylivoimalla kauheasti, hukaten kiekkoa jatkuvasti. Korjasi sitten virheensä neljällä tehopisteellä ja erityisesti jatkoaikamaalissa oli sitä jotain, kun liigan kaksi pehmeäkätisintä pelaajaa, Larsson ja Ossi-Petteri Grönholm, kahdestaan juoni ratkaisumaalin.

Ville Viitaluoma on sitten kolmas pelaaja joka on nostettava esiin. Johtaja, erinomaista pelaamista. Kaksi maalia takatolpalta pompusta, mutta tärkeää puolustusduunia, hyvää taistelua kiekosta ja pelintekoa. Ansaittu kolme tähteä, sillä Larssonia painoi nuo avauserän tyhmät virheet.

Ja vielä tuomarit. Yksi vihelletty jäähy väärin, muuten kaikki vihellykset oikein. Mutta valitettavasti pari tilannetta jäi viheltämättä, mm. Backmanin kiekon heitto katsomoon, ei todellakaan osunut Marko Luomalan lapaan, joka muuten pelasi yllättävän hyvin. Ja se väärin vihelletty jäähy oli se Teemu Rautiaisen. Hieman kompuroi ja sitten käy heittämässä Pullin nurin ja saa ryntäämisjäähyn. Ilmeisesti tuomareiden mielestä noin pieni kaveri ei voi tuhota ilman rikettä. Siihen päälle Tuomas Vänttisen tyypillistä parranpaukuttelua, josta sitten kymppi ei ollut yllätys, suu käy joka pelissä koko ajan. Tuomareihin ei peli missään nimessä kaatunut puolin tai toisin.

Hyvä peli kaiken kaikkiaan, jäi kyllä kuitenkin harmittamaan ettei Kerho saanut kolmea pistettä. Olin kokoajan luottavainen 0-3 -tilanteessa, mutta 3-4 -maalin jälkeen hieman meni minullakin jännäksi, mutta onneksi nopeasti sekin meni ohi. Alku oli kauhea, sen tajusi myös Mikko Tolvanen. Eka maali oli ylihyökkäämistä, muistaakseni Larssonilta. Toisessa ei Tolvanen ollutkaan valmiina ja kiekko pääsi lirahtamaan kainalosta. Syystäkin vaihto, herätteli joukkuetta. Tolvanen ei maalista tykännyt, vaan heitti mailansa kovaa pitkin pukukoppikäytävää kun pääsi vaihtoon asti. Onneksi ei osunut kehenkään.
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Ja vielä tuomarit. Yksi vihelletty jäähy väärin, muuten kaikki vihellykset oikein. Mutta valitettavasti pari tilannetta jäi viheltämättä, mm. Backmanin kiekon heitto katsomoon, ei todellakaan osunut Marko Luomalan lapaan, joka muuten pelasi yllättävän hyvin. Ja se väärin vihelletty jäähy oli se Teemu Rautiaisen.
Olet tietysti ennenkin osoittanut olevasi palstan top-3 puusilmistä mitä tulee oman joukkueen peleihin mutta tämä vain vahvistaa sitä asemaa. Hämäläisen ryntäysjäähy oli mielestäsi oikein? Entä se tilanne, jossa HPK:n mies roikkuu SaiPan pelaajan mailassa, hyppää katolleen ja järjestää SaiPalle jäähyn?

Kyllä siellä meni molemmille puolille tasaisesti vihellyksiä väärin ja vastaavasti jäi viheltämättä.
 

Ralph

Jäsen
Hämäläisen ryntäysjäähy oli mielestäsi oikein? Entä se tilanne, jossa HPK:n mies roikkuu SaiPan pelaajan mailassa, hyppää katolleen ja järjestää SaiPalle jäähyn?

Mielestäni, tai no luulin sen olleen, kampitusjäähy. Näin tilanteen niin, että Hämäläinen kamppasi Viitaluoman kulmassa, vai oliko se tämä tilanne? Ja tuosta toisesta ei ole mitään tietoa. Jos se on se, missä Flinck heittää Santavuorelle poikkaria joka tilannetta tehostaa pelleilyllä, niin poikittaista siinä tarjottiin kyllä kiekottomaan pelaajaan. Mutta kuten sanoin, jäähyt eivät peliä ratkaisseet puolin tai toisin.

Piti vielä sanoa, että Rautiaisen ekan jäähyn aikana, siis se liikaa pelaajia jäähy, jossa Tuulola tuli yli-innokaasti kentälle, niin sen aikana oli SaiPan paikka rankaista. Ensin muistaakseni Savilahti tykitti kovaa ohi, perään joku toinen ja kolmantena Jekimovs. Kolme paikkaa, kaikista ohi. Niistä joku sisään ja peli olisikin ollut 2-4. Jekimovs on muuten hieno pelaaja, melkein Saulietisin tasoa.
 

Gleb

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Olet tietysti ennenkin osoittanut olevasi palstan top-3 puusilmistä mitä tulee oman joukkueen peleihin mutta tämä vain vahvistaa sitä asemaa. Hämäläisen ryntäysjäähy oli mielestäsi oikein? Entä se tilanne, jossa HPK:n mies roikkuu SaiPan pelaajan mailassa, hyppää katolleen ja järjestää SaiPalle jäähyn?

Kyllä siellä meni molemmille puolille tasaisesti vihellyksiä väärin ja vastaavasti jäi viheltämättä.

Minä olin Urhon uusinnasta katsovinani että Hämäläinen olisi hypännyt taklatessaan tuossa tilanteessa ja vieressä peliä katsonut näki samoin, vauhtiahan tuossa ei paljoa ollut, lasit kyllä kaipaisivat uusintaa joten voi olla luistimet irtosivat vasta kontaktissa.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Olet tietysti ennenkin osoittanut olevasi palstan top-3 puusilmistä mitä tulee oman joukkueen peleihin mutta tämä vain vahvistaa sitä asemaa. Hämäläisen ryntäysjäähy oli mielestäsi oikein? Entä se tilanne, jossa HPK:n mies roikkuu SaiPan pelaajan mailassa, hyppää katolleen ja järjestää SaiPalle jäähyn?

Kyllä siellä meni molemmille puolille tasaisesti vihellyksiä väärin ja vastaavasti jäi viheltämättä.
Nyt on pakko kysyä että kuka kolmikosta:
Battle Ankka, the Hockey Handbook ja flintstone jää tuon kolmikon ulkopuolelle?

Ei mulla mitää ko. kirjoittajia vastaan, se on hyvä että on tunnetta mukana.

Hämäläisen ryntäys nyt oli luokkaa Rautiainen, ihan sama vaikka vähän olisi luistimet irronneet, niin vauhti mitätön ja mitään yritystä ei ollut vahingoittaa, sattu nyt vaan osuun vähän selän puolelle ja ihan käsittämätön jäähy tilanteesta puhallettiin, ennemmin vaikutti että luistimet irtos kun ei osannut Hämäläinen olettaa että vastustaja "kumartuu" alle, hyppyä tuosta ei mielestäni saa tekemälläkään.
 

Viivelähtö

Jäsen
Suosikkijoukkue
FC Dynamo
Mielestäni, tai no luulin sen olleen, kampitusjäähy. Näin tilanteen niin, että Hämäläinen kamppasi Viitaluoman kulmassa, vai oliko se tämä tilanne? Ja tuosta toisesta ei ole mitään tietoa. Jos se on se, missä Flinck heittää Santavuorelle poikkaria joka tilannetta tehostaa pelleilyllä, niin poikittaista siinä tarjottiin kyllä kiekottomaan pelaajaan. Mutta kuten sanoin, jäähyt eivät peliä ratkaisseet puolin tai toisin.

No ei varmaan tarkoitettu kumpaakaan näistä vaan, sitä viimeistä, josta Viitaluoma tasoitti 4-4. Kyseenalainen, mutta mielestäni linja oli jo asetettu Rautiaisen ryntäyksessä, joten suurempi virhe olisi ollut jättää viheltämättä, luistimet nousivat mielestäni molemmilla hieman. Oikeisti ei olisi tarvinut kummastakaan antaa mitään.

Luomala taisi pelata Kerho-uran parhaan pelinsä.
 

lautamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Itäsuomalainen jääkiekko.
Minä nyt katsoin tuon pelin Urholta ja siellä näytettiin noita jäähytilanteita hidastettuna, joten yritän kommentoida näkemäni perusteella:
Flinckin ensimmäinen jäähy; Santavuori roikkui Flinckin mailassa, tuomari tuomitsi Flinckille jäähyn.
Ville Hämäläisen jäähy; Hämäläinen työnsi selästä laidan suuntaisesti hiljaisella vauhdilla vastustajan kumoon, noita jää tuomitsematta 9 kappaletta kymmenestä, nyt tuomittiin.

Olisin toivonut, että Flinck olisi kerrankin osoittanut miehisyytensä ja mättänyt Santavuorta käkättimeen, nyt mies otti tyhmän hyökkäyspään jäähyn antaen HPK.lle ylivoimatilanteen täysin tyhmästi.

Olkoompa tämä tässä, toivo ei ole mennyt jatkon suhteen.
 
Nyt on pakko kysyä että kuka kolmikosta:
Battle Ankka, the Hockey Handbook ja flintstone jää tuon kolmikon ulkopuolelle?

Ei mulla mitää ko. kirjoittajia vastaan, se on hyvä että on tunnetta mukana.

Hämäläisen ryntäys nyt oli luokkaa Rautiainen, ihan sama vaikka vähän olisi luistimet irronneet, niin vauhti mitätön ja mitään yritystä ei ollut vahingoittaa, sattu nyt vaan osuun vähän selän puolelle ja ihan käsittämätön jäähy tilanteesta puhallettiin, ennemmin vaikutti että luistimet irtos kun ei osannut Hämäläinen olettaa että vastustaja "kumartuu" alle, hyppyä tuosta ei mielestäni saa tekemälläkään.

Lisää vaan itsesi tuolle TOP-3 listalle niin ei jää enää niin montaa vaihtoehtoa jäljelle. Hienoa, kun nämä henkilökohtaisuudet tuodaan tännekin puolelle mukaan. Eikö tuokin kivasti laatua näihin keskusteluihin. Otteluketjut ja vitutusketjut vielä ymmärtää. Otteluketjuissa kuitenkin kommentoidaan hetken tunnekuohun aikana tapahtumia ja kuva kuvalta -hidastuksia ei heti ole saatavilla.

Mitä tuomareihin tulee niin onhan se myös tuomareiden kannalta helvetin hankalaa viheltää, kun tuntuu ettei kukaan osaa ottaa taklauksia vastaan eikä taklata oikein. Tänään sitten kevyet töötit vihellettiin ryntäyksiksi, koska tuomari huomasi luistinten irronneen jään pinnasta ja olihan ne ainakin Hämäläisen tapauksessa irti. Tuomari vaan joutuu tekemään tuon päätöksen heti ilman hidastuksia. Miksi pitää taklata noin päin helvettiä, kun olisi voinut pitää jalat jäässä.

Käsittämätöntä oli mielestäni myös se ettei Santavuori lähtenyt Flinckin poikkarista myös jäähylle mailasta kiinni pitämisestä. Ilmeisesti eivät nähneet, että Flinckin mailassa roikuttiin. Nyt kun olen nähnyt uudestaa tuon Backmanin kiekon katsomoon niin ei siinä näytä kiekko osuvan HPK-pelaajaan. Jostain syystä tuomarit kuitenkin veivät aloituksen keskialueelle? Jäähy Backmanille olisi ollut oikea tuomio.

No tämmöistä tämä on ollut tällä kaudella. Pitäisi satsata enemmän erikoistilanteisiin, kun tasaisissa nyhjäämisissäkin tuomareiden pitää arpoa linjattomasti pari kolme ylivoimaa molemmille ja se kuka osaa ne hyödyntää vie pisteet.

Jere Pulli pelasi itselleen paikan kokoonpanosta tammikuun peleihin. Löfman-Koho parivaljakko saa liikaa ylivoima-aikaa. Salcidoa kaivataan kyllä nopeasti takaisin. Jopa Levokarikin kelpaisi tuohon SaiPan alivoimaan maalinedustaa siivoamaan. Maskimiehet saavat olla rauhassa ja tolpilta päästään liian helposti lakaisemaan reboundit sisään...

20 ottelua jäljellä ja niistä pitäisi saada 25-30 pistettä jottei kausi lopu runkosarjaan. Tämä koskee molempia joukkueita.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös