La 10.4.2010 KalPa - HPK (1.välierä)

  • 28 368
  • 139

Sumutorvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja hyvä hoki sen kaikissa ilmenemismuodoissa
VP78:lle

Sen näyttänee sitten maanantai eikä tuollainen vammainen oraakkeli jonka kristallipallossa on säröjä.
 

Gerbiili

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Taklaus tapahtuu ajassa 16:29 ja näkyy Urhon lähetyksessä.

Olen siis antenni urhon "onnellinen" katsoja ja kuvana oli vain teksti: "kanava virhe", mutta maanantaina pääsen paikan päälle katsomaan (Gemba)...
 

Edit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Frölunda
Taklaus tapahtuu ajassa 16:29 ja näkyy Urhon lähetyksessä. Kohteena Dahlman, joka on kiekoton pelaaja. Dahlman syöttää kiekon taaksepäin kulmaan ja jatkaa itse kohti omaa päätyä. Jättönsä jälkeen Dahlman havaisee Kolehmaisen lähestyvän. Dahlman alkaa hetkeä ennen taklausta katsomaan olkansa yliste taaksepäin eikä odota Kolehmaisen enää taklaavan itseään. Taklauksessa ei näytä osuvan päähän.

Dahlman luistelee vaihtoon takauksen jälkeen (Kalle Salhsted luistelee KalPan tehdessä 2-3 maalin hyökkäysalueelle).

Piti ihan kaivaa boxilta eilinen lähetys esille ja katsella tuo uudestaan. Dahlman heittää kiekon, kuten mainitsit, taaksepäin ja toinen pelaaja on jo saanut kiekon haltuun ennen kontaktia. Kiekoton palaaja Dahlman siis oli. Päähän en tuon nää kyllä osuvan sitten millään. Ja todellakin peli olisi pitänyt laittaa poikki kun Mäenpää pelastaa kiekon maaliviivalta. Noh, menneet on menneitä ja onneksi KalPan toinen maali ei mitään ratkaissut.
 

VP78

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Sen näyttänee sitten maanantai eikä tuollainen vammainen oraakkeli jonka kristallipallossa on säröjä.

Kiitän ystävällisistä sanoistasi. Mielestäni en sinua sen kummemmin nimitellyt, mutta kyllä minun nahkani sen kestää. Ehkä noilla sanoilla sait itsellesi hiukan paremman olon?

Olisi kyllä yksi suuri ihme jos jossain otteluketjussa onnistuttaisiin jättämään tuomarityöskentely kokonaan ulkopuolelle. Siitä kiisteleminen kun ei ole koskaan mihinkään johtanut :)
 

Wawesaka

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Nyt yön yli nukkuneena ja hommaa miettineenä on ehkä aika kantaa oma korsi tähän keskusteluun:

-HPK:n pelitapa oli tosiaan äärettömän puuduttava, mutta tehokas. Ainoa harmi oli se, että taklaukset KalPan avainpelaajiin tulivat toisinaan vähän myöhässä. Jääkiekko on varmaan kaikille äärettömän tärkee asia, mutta henkilökohtasesti olen sitä mieltä, että pelit pitäs ratkasta pelaamalla, eikä telomalla vastustajan tähtiä. Värilaseilla katsottuna varsinkin Kapasen paluun jälkeen haettiin tilanteenjälkeisiä taklauksia, kohteena Samin jalka. Onneksi tämä väheni kolmanteen erään.

-Dahlmaniin osuvaa taklausta en nähnyt, mutta en kyllä usko sen olleen noin kovan jäähyn arvonen. Selkeä hyvitys tuomareilta. Toki tämäkin tuli tilanteen jälkeen ( tämän pystyy päättelemään näkemättä, sillä seurasin kiekkoa, enkä Dahlmania ) ja ehkä sillä koetettiin ottaa pois juurikin tuossa edellisessä kohdassa mainittua tilanteen jälkeen taklaamista.

-Samin polvi meni oikeesti paskaks siinä tilanteessa. Peli oli äärettömän aneemista ja varomista, miehestä näki selvästi, että sattu niin S******sti. Pelottavasti muistutti siitä Samista, joka pelas selkä kipeenä alkukaudesta. Tuli kehiin todennäkösesti vaan herätelläkseen omaa porukkaa ja rauhottaakseen yleisöö. KalPa ja yleisö nimittäin lamaantu täysin siitä, kun Sami hilasi ittesä pukuhuoneisiin. Äärettömän paha menetys KalPalle ja koko ottelusarjalle.

Pomintoja pelureista:
KalPa:
+ Hartikainen edelleen maaginen, joskin maalit jäi tekemättä. Hankki sen 4-5 jäähyä kerholle.
+/- Dahlman pelasi hyvin, mutta tehottomasti. Missä viipyy se apinan pudottava maali?
-Sahlstedtista en kehtaa sitä edes mainita mitään muuta kuin sen, että sen jälkeen kun Sami loukkantu, näytti jopa pelaavan tosissaan kaks seuraavaa vaihtoo.

HPK:
+ Lassila. Uskomattomia pelastuksia. Uskomaton tuuri kävi jossain tilanteissa, mutta hyvällä maalivahdilla on aina tuuria. Pelaa kuitenkin paljon pystyssä, miks KalPa ei ammu alas enemmän. Yks kova alas viivasta ja heti kilahti.
+ Mäenpään laukaus. Kilpailee tosissaan Anderssonin yv-maalejen kanssa kauden komeimmasta pommista Niiralassa.
- /(+) Honkanen ja Mäkelä. Raivostuttavaa roikkumista ja sääntöjen rajamailla pelaamista. Tuomarilinja pelasti paljon. Kieltämättä arvokkaita playoff-pelureita kovalla pelillään.
 

pleijjeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suosikkijoukkue
C'mon, eikös KalPa ollut finaaleissa '92 ja Kerho vuonna '93 ?
(en jaksa tarkistaa mistään, mut molemmat TPS:ää vastaan ?)

KalPa pelasi finaalissa keväällä -91 TPS:aa vastaan. Kerhosta en tiedä enkä haluakaan tietää.

Kyllähän Kapasen meno muuttui aneemiseksi ja mies oli kuin varjo ottelun alusta kun sai tällin laidassa. Lisäksi vilkaisu otteluraportteihin ja Savon Sanomien verkkosivuille viittaa strutsikäyttätymiseen jossa pää tungetaan santaan eikä myönnetä että nyt kirpaisi ja kaivetaan vielä esille Kiiskisen ja Salon paluumahdollisuuksia, sanomatta mitään tarkkaan tai selkeästi. Eli playoff-hämmennystä. En ihmettelisi vaikka Kapasen polvi olisi aivan paskana mutta eihän sitä voi myöntää. Tästä samasta versoo se sama puu joka pyrkii viemään kerholta valmennusjohtoa tai pelaajia jonkun ottelunjälkeisen käytävähässäkän takia.

Mielestäni suurempaa hämmästystä aiheuttaisi se, että Kisun ja Salon toipuminen pidettäisiin pimennossa ja miehet ilmoitettaisiin vain kylmästi kokoonpanoon, ilman mitään kummempaa uutisointia parantumisesta, kun he pelaamaan kykenisivät. Kapasen polvi ei kovin paskana voi olla, sen verran liukkaasti hän liikkui vielä kolmannessa erässäkin.

Sitten pelistä. Ehkä heikoin peli koko playoffeissa kotona. Oliko sitten Kerhon hyvyyttä vai KalPan huonoutta, mutta fiilis oli kateissa niin kaukalossa kuin katsomossakin. Tuomarit olivat ulapalla melkolailla koko 60minuuttia. Puolin ja toisin jäi selviä jäähyjä viheltämättä ja sitten hyviteltiin olemattomilla jäähyillä á la Kermanin koukku, joita samalaisia ja pahempiakin viljeltiin ennen ja jälkeen tuon tapahtuman kymmeniä ilman jäähyjä. Kerho rokotti kovalla prosentilla maalipaikoista vaikka pari tuhannen taalan paikkaa sekin sössi. KalPalla oli omat paikkansa ja ne jäi pyörimään maaliviivoille ja kilahteli tolppiin. Tällä kertaa ei vain pomppinut.

Huomioita pelistä:
- KalPan peli sekosi täysin Kapasen loukkaantumisesta, takaisin normaaliin päästiin vasta 3.erässä.
- HPK sumputti hienosti keskialueen ja teki KalPalle erittäin vaikeaksi hyökkäiksiin lähdön.
- HPK esti myös hyvin tuon KalPan kulmapörräyksen siirtymisen kulmasta pois. 3.erän alkuun hyvä painostus, mikä katkesi HPK:n pitkään ja hyvään taktiseen aikalisään.
- KalPan paras kenttä oli 4.kenttä junnuineen, Killeri ei ole enää edes varjo syksyisestään.
- Jatkoajan kuvareportaasista löytyy osviittaa tuolle "käytävä äksidentille". Tukka-Jukkalla vaihde vuodet vai miten se nuin kierroksilla käy vielä pelin jälkeen??
 
Olipa surkeaa peliä eilen. KalPan alun rynnistys näytti todella lupaavalle ja odotin suuri numeroista voittoa, kunnes samille sattui loukkaantuminen ja peli hieman sekosi sen jälkeen. Eilen nähdyllä YVllä ei pitkälle pötkitä, joka kerta koitetaan väkisin saada Anderssonille vetopaikka ja jos vastustaja ei ole pelannut miestä pois ja saakin laukauksen aikaan niin maalilla ei ole yhtään maskia. Lassila poimii nämä todella helposti.

Tuomareilta taas kolmannessa erässä melko erikoisia vihellyksiä. En ole kyllä nähnyt vastaavaa tuomiota maalinedus tilanteesta mistä rankkari vihellettiin, 2min jäähy olisi ollut aiheellisempi. Toinen taasen tuo 5+20 on aika kova ratkaisu pelin loppuun, vaikka päähän taisikin pikkuisen kopsahtaa.

Ei ainkaan sarjan avaus saanut minussa aikaan sen suurempia tunteita, vaikka lopussa muutama nitro olisi paikallaan ollutkin.
Montussa jälleen vapaita paikkoja runsaasti, viekö UrhoTV katsojat näyttämällä kaikki pelit vai lippujen korkeammat hinnat?
 

Susimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa,Toronto Maple Leafs,Westghost,Ghostbusters
Kyllähän Kapasen meno muuttui aneemiseksi ja mies oli kuin varjo ottelun alusta kun sai tällin laidassa. Lisäksi vilkaisu otteluraportteihin ja Savon Sanomien verkkosivuille viittaa strutsikäyttätymiseen jossa pää tungetaan santaan eikä myönnetä että nyt kirpaisi ja kaivetaan vielä esille Kiiskisen ja Salon paluumahdollisuuksia, sanomatta mitään tarkkaan tai selkeästi. Eli playoff-hämmennystä. En ihmettelisi vaikka Kapasen polvi olisi aivan paskana mutta eihän sitä voi myöntää. Tästä samasta versoo se sama puu joka pyrkii viemään kerholta valmennusjohtoa tai pelaajia jonkun ottelunjälkeisen käytävähässäkän takia.

Kovasti alkaa Hämptonin suunnalla mörköjä tämän tekstin perusteella näkymään. Pelkoa?

Sarja on vasta alussa ja kaikki auki. Ennemmin tai myöhemmin myös fysiikanlait alkaa näkymään ja tästä uskon olevan etua KalPan nuoremmalle(tätähän on HPK-fanien puolelta toitotettu) ja kevyt jalkaisemmalle joukkueelle. Mitä Kapaseen tulee niin maanantainahan se nähdään mkä on kunto. Se mikä ei tapa, vahvistaa pätee Samin kohdalla kuin miehen elin naiseen. Eli Sami tulee maanantaina ja ratkoo pelin KalPalle.
 

lakimies

Jäsen
Ja todellakin peli olisi pitänyt laittaa poikki kun Mäenpää pelastaa kiekon maaliviivalta. Noh, menneet on menneitä ja onneksi KalPan toinen maali ei mitään ratkaissut.

Takatuomarilla oli tilanteessa käsipystyssä Kolehmaisen taklauksen vuoksi. Veikkaan, että toinen päätuomari ei havainnut takatuomarin pystyssä ollutta kättä ennan kuin Mäenpää oli tilanteen pelastunut maaliviivalta eikä tämän vuoksi katkaissut peliä. Takatuomari ei taas Mäenpään kiekon koskemista näe ruuhkan läpi.

Eli tuomarivirhe, josta tuli KalPalle maali.
 

Noose

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chargers, HPK, Oakland A's, Tampere Saints
Taysin selvaahan se on, etta Kapanen pelasi taysin jalka paketissa ja meno oli sen mukaista. Yhta selvaa on myos, etta tottakai liigan parasta pelaajaa otetaan kovempaa kuin muita ja haneen kohdistuu varmasti enemman taklauksia kuin keneenkaan muuhun kuopiolaiseen. Paskana olevalla jalalla tai ilman. Epailen myos Kapasen pelikuntoa maanantaina, silla adrenaliineissa ja piikeissa koipi varmaan liikkuu vahan erilailla kuin sunnuntaiaamuna. Hattua on kylla nostettava, kova aija kaikella tavalla.

Saali etta Kapanen loukkaantui, silla han on kunnossa ollessaan todella nasta aija katsella koska jalka liikkuu hieman eri tahtiin kuin muilla aijilla. Taman seka avausvoiton johdosta Kerho siirtyi nyt melko selvaksikin suosikiksi sarjaan, silla tuskin kalakukkomaassakaan voidaan vaittaa KalPan olevan puolikuntoisella Kapasella ja klesana olevalla Kiiskisella Kerhoa parempi nippu. Tahan viela paalle kotiedun ryosto ja nakisin, etta Kerho on aikataulussa kohti historiansa toista mestaruutta.

Pidin Tuomas Kiiskista todella hyvana kommentaattorina Urholla, vaikka olikin siina vaarassa etta Kerho hyytyisi tossa KalPan tahdissa. Tassa tulee kaymaan juuri painvastoin, kuten IFK-sarjassakin. Rautakorven Kerho on liigan kovakuntoisin joukkue ja mita pidemmalle sarja menee, sita enemman uskon sen kaatuvan Kerhon suuntaan. Lahinna sarjan alkupuolesta olin huolissani etta miten tama saataisiin menemaan kuuteen peliin, mutta nythan tassa ollaan jo otettu todella kova avausvoitto ihan hyvalla vieraspelaamisella. Tietysti se vaatii aina maalivahdin onnistumista. Nyt Lassila pelasi sen pelin Kerholle, kuten huippumaalivahdin pitaakin. Ottaa se yksi tai kaksi pelia ottelusarjasa.

Makelalla ja Honkasella oli ehka pienia vaikeuksia taman vakkaraosaston kanssa, mutta uskoisin etta etenkin kotona pelatessaan kaksikko parjaa paremmin pienemmassa tilassa. Ja aina joka kerrasta oppii jotain, eli koska lahtea jahtaamaan ja keta. Tuukalta ehka pleijereiden heikoin peli tahan asti, mutta siltikin tahankin mahtui kosolti hyvia blokkaamisia ja mm. yhden maalin pelastaminen. Syvasalmi muuten nosti tasoaan huomattavasti IFK-sarjasta. Noinkohan valipaivat olisivat vahan auttaneet vammojen parantelussa.

Tasta voi suunnata todella luottavaisin mielin Game 2:een.

PS. Hyva etta tuomarivirhe ei ratkaissut pelia. Muutenkin tilanne oli vahintaankin outo, kun mitaan ei nakynyt oikein missaan kuvissa eika kukaan nayttanyt selvasti loukkaantuneenkaan. Tuomari kuitenkin naki tilanteen ja fine, vaikka vitonen kova tuomio olikin, mutta pelihan olisi pitanyt laittaa poikki.
 
Viimeksi muokattu:

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Sen sijaan jostain pelitapahtumien ulkopuolisesta, ottelun tulokseen vaikuttamattomasta asiasta poraaminen ainoana tarkoituksena saada itselle jotain etua... Varsin kyseenalaista, ainakin jos haluaa pitää nykyisen imagonsa.
Lasketaanko Jukka Rautakorven jo ennen peliä alkanut itkeminen järjestyksenvalvojille tähän kategoriaan? Tosin imagon muuttumisen pelkoa ei ole.
 
F

Flonaldo

Lasketaanko Jukka Rautakorven jo ennen peliä alkanut itkeminen järjestyksenvalvojille tähän kategoriaan? Tosin imagon muuttumisen pelkoa ei ole.
En tiedä mitä Rautakorpi on itkenyt kenellekin ja koska. Suoraan sanottuna ei kiinnosta paskankaan vertaa. Kaiken maailman hömppäpaskasta, jonka merkitys peleille on 0 pitäisi muka olla kiinnostunut - hah. En myöskään lue Hymyä tai Seiskaa. No hyvä että Pekka Virralla on aikaa lillukanvarsiin.
 

Ben_D

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chris Simon
Mikäs poru se täällä on? Taululle 2-3 ja kotietu Hämeenlinnaan, kiitos. Näin se homma toimii. Ei sieltä nurkista maaleja paljon tehdä, vaikka kiekko olis hyökkäysalueella 90% pelistä. Tässä vaiheessa kautta on ihan sama miten voittaa kunhan voittaa. Tyylipisteitä ei jaella.
 

kesäesa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, KalPa
Ensimmäinen - ja viimeinen visiittini tässä ketjussa.

KalPa kaatui eilen omaan paskuuteensa, kyllä noista paikoista olisi pitänyt se 5-7 maalia saada aikaan, tehtiin taas turhaan vastustajan maalivahdista sankari ampulla tyhjissä maaleissa päin äijän varusteita. Huomenna Hämptönistä se voitto irtoaa, siihen täytyy luottaa.
 

C5-Jarppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK,Maajoukkue mallia Suomi
Hohohhoijaa, pakko vääntää rautalankaa.

Sinulle taisi olla epäselvää mikä on vierasfanien katsomo ainakin viesteistäsi päätellen.

Aivan varmasti juu. Eipä siinä samassa paikkaa A6:ssa ole tullut oltua kuin kolmesti tällä kaudella ja keskiviikon jälkeen neljästi! Mutta itse et varmaan tiennyt, että liigan kiintiöpaikat on A4 ja A5 katsomoissa Niiralassa?

Lippupalvelun toimituskuluille KalPa nyt ei vaan voi mitään.
Se onko tuossa Lippupalvelun toiminnassa tuolla mallilla mitään järkeä on kokonaan toinen asia mutta se lienee turhan vaikea käsittää.

Jos et sitä tiennyt niin välierien lippujen hinnat päättää SM-liiga ei joukkueet, tosin eihän sitä nyt kaikilta voi edellyttää.

Väärin! Seurojen fanit/fanimatkat on yleensä päässeet katsomaan oman joukkueensa otteluita ilman ns."välityskuluja" tyyliin sopimus seuran toimisto/ seuran toimisto. Mutta tämä siis ei sopinut Kalpan toimistolle, vaan määrittivät 2,- lisäkulun/lippu myös vierasjoukkueen fanimatkalaisille. Liigan määrittelemä lipun hinta välierien ekalla kierroksella on 13,-! Ja nyt siis 15,- Niiralassa myös vierasfanimatkalaisille.
Typerää? No, jos omat fanit on tasoa Jani82, en yhtään ihmettele Kalpan yritystä. Kuten sanoin tästä kärsii nyt molemmat faniryhmät, jotka käyvät katsomassa vieraspelitkin. Arvatkaa lopputulos ja paljonko Kerho ottaa nyt välistä Kalpa-faneilta? Ja palauttaa hienosti tuon kaksi euroa omille faneilleen, jotka käyvät vastavuoroon Niiralassa.

Kertauksena: Kerroin jo aiemmin tässä ketjussa:
Alkuperäisessä viestissä puhuin itse vierasfanimatkasta ja -lipuista:
Lippuihin oma parin euron lisä, no sehän tuli sitten myös Kalpalle samantien tänä keväänä, Kerho yritti kyllä toisenlaistakin vaihtoehtoa molempien fanien hyödyksi uskokaa tai ette jne.

Mutta se siitä, kiva reissu ja voitto 1-3 ilman törkeintä (!)tuomarivirhettä n. 56.30! Ja keskiviikkona taas uudestaan vieraisiin.
 
Viimeksi muokattu:

Jani82

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
Aivan varmasti juu. Eipä siinä samassa paikkaa A6:ssa ole tullut oltua kuin kolmesti tällä kaudella ja keskiviikon jälkeen neljästi! Mutta itse et varmaan tiennyt, että liigan kiintiöpaikat on A4 ja A5 katsomoissa Niiralassa?
Tiesin mutta sinä ilmeisesti et kun tuo vieraskatsomon sijainti on niin vaikeaa tajuta, tosin sikakatsomolle moni muukin asia on vaikeea.

Väärin! Seurojen fanit/fanimatkat on yleensä päässeet katsomaan oman joukkueensa otteluita ilman ns."välityskuluja" tyyliin sopimus seuran toimisto/ seuran toimisto. Mutta tämä siis ei sopinut Kalpan toimistolle, vaan määrittivät 2,- lisäkulun/lippu myös vierasjoukkueen fanimatkalaisille. Liigan määrittelemä lipun hinta välierien ekalla kierroksella on 13,-! Ja nyt siis 15,- Niiralassa myös vierasfanimatkalaisille.
KalPalla oli 15€ lipun hinta jo puolivälierissä niin ei hintoja ainakaan tiputeta välieriin ja lisäksi KalPalla ei ole mitään tarvetta antaa alennuksia vierasmatkalaisille kun halli myydään riittävän täyteen muutenkin Hämeenlinnassa tätä ongelmaa ei ole tällä kaudella ollut.
Normaali lipunhinta kun Niiralassa on välierissä 15€+2€ toimituskulut kiitos lippupalvelun niin tuo sinun 13€ olisi jo 4€ alennus.

Kertauksena: Kerroin jo aiemmin tässä ketjussa:
Alkuperäisessä viestissä puhuin itse vierasfanimatkasta ja -lipuista:
Lippuihin oma parin euron lisä, no sehän tuli sitten myös Kalpalle samantien tänä keväänä, Kerho yritti kyllä toisenlaistakin vaihtoehtoa molempien fanien hyödyksi uskokaa tai ette jne.
Kertauksena KalPa ei nostanut lipun hintoja mitenkään välieriin jonka voit tarkistaa vaikka KalPan sivuilta.

Mutta se siitä, kiva reissu ja voitto 1-3 ilman törkeintä (!)tuomarivirhettä n. 56.30! Ja keskiviikkona taas uudestaan vieraisiin.
Selkein tuomarivirhe oli kyllä tuo Kerhon saama rankkari josta sitä ei iki päivänä olisi saanut viheltää.
Lisäksi lopussa Kerhon kaveri vielä huituu Laaksoa mailalla naamaan saamatta jäähyä vaikka samanlaisesta tilanteesta vihellettiin Timoselle 2+2min kun VIhko puri itseään huuleen.
 

expertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brodeur, Hughes bros., Dawson Mercer, NJD, HPK
Selkein tuomarivirhe oli kyllä tuo Kerhon saama rankkari josta sitä ei iki päivänä olisi saanut viheltää. .

Ja tästähän hyötyi vain Kalpa, kakkonen olisi ollut paljon pahempi takaa-ajon kannalta. Vai että mitään virhettäkö ei tapahtunut?

Lisäksi lopussa Kerhon kaveri vielä huituu Laaksoa mailalla naamaan saamatta jäähyä vaikka samanlaisesta tilanteesta vihellettiin Timoselle 2+2min kun VIhko puri itseään huuleen.

Eli siis Laaksokin puri huuleen? No mä olin näkevinäni, mutta kun ei hidastusta tarjottu, kele.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
En tiedä mitä Rautakorpi on itkenyt kenellekin ja koska. Suoraan sanottuna ei kiinnosta paskankaan vertaa. Kaiken maailman hömppäpaskasta, jonka merkitys peleille on 0 pitäisi muka olla kiinnostunut - hah. En myöskään lue Hymyä tai Seiskaa. No hyvä että Pekka Virralla on aikaa lillukanvarsiin.
Ymmärrän. Sinua kiinnostavat pelin ulkopuoliset itkut ja valitukset, jos niitä tekee vastustajajoukkue, mutta oman joukkueen kohdalla niiden perään kysely on seiskajournalismiä. Hyvä vastaus.
 

anzie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Selkein tuomarivirhe oli kyllä tuo Kerhon saama rankkari josta sitä ei iki päivänä olisi saanut viheltää..

Kerro nyt rehellisesti oletko sitä mieltä, että maali jota ei olisi pitänyt hyväksyä on pienempi tuomarivirhe, kuin rangaistuslaukauksen antaminen?
Jos olet tätä mieltä niin suosittelen että alat seuraamaan vaikka pöytätennistä jääkiekon sijaan.
 

Jani82

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
Kerro nyt rehellisesti oletko sitä mieltä, että maali jota ei olisi pitänyt hyväksyä on pienempi tuomarivirhe, kuin rangaistuslaukauksen antaminen?
Jos olet tätä mieltä niin suosittelen että alat seuraamaan vaikka pöytätennistä jääkiekon sijaan.
Takatuomari vihelti tuon Kolehmaisen vitosen joten hänellä ei ollut mitään mahdollisuutta nähdä kiekkoa ja koskiko Mäenpää edes siihen.
Rankkarin sen sijaan vihelti etutuomari ja hän näki miten pelaajat olivat, joten rankkarin viheltämiseen ei hänellä ollut mitään mahdollisuuksia.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Takatuomari vihelti tuon Kolehmaisen vitosen joten hänellä ei ollut mitään mahdollisuutta nähdä kiekkoa ja koskiko Mäenpää edes siihen.
Älä jatka tuota hokemista, ettet ala itsekin uskoa siihen. Tuomarit tekevät jäällä yhteistyötä, ja on vain paskaa tuomarointia, jos peliä ei vihelletä poikki, kun siirretyn rangaistuksen aikana rikkonut joukkue saa kiekon kontrolliin. Aivan varmasti se lapa pystyssä seisova jantteri näkee, missä kiekko on. Ja ihan yhtä varmasti sen aisapari ja kaksi apulaista ovat huomanneet, että sillä yhdellä on jotain pystyssä. Perustelen tämän sillä, että kyseessä on kuitenkin aika kokenut nelikko. Muuten noita pelejä ei pääse edes viheltämään. Ja jos tuollainen moka tulee, siitä seuraa hyllytys. Sitä odotellessa.
 

Zorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Perustelen tämän sillä, että kyseessä on kuitenkin aika kokenut nelikko. Muuten noita pelejä ei pääse edes viheltämään. Ja jos tuollainen moka tulee, siitä seuraa hyllytys. Sitä odotellessa.
Tämä hyllytys-käsite on SM-liigassa iso vitsi. Jos joku ensimmäisiä pelejä liigassa viheltävä tuomari tekee ison virheen, niin hyllytys tulee. Sen sijaan jos nämä vuosia liigassa viheltäneet kaverit tekevät virheitä niin ei tule mitään hyllytyksiä, koska tilalle ei ole laittaa parempiakaan kavereita.

Antti Juntunen on hyvä esimerkki siitä, miten pärstäkerroin ja asuinpaikka voivat taata paikan jopa SM-liigan välieriin. Juntusen paitsio- ja pitkä kiekko vihellykset aiheuttavat lähes joka pelissä useita tunteiden purkauksia joukkueilta ja yleisöltä. Lähes poikkeuksetta kun Niiralassa linjurin ratkaisu puhuttaa niin asialla on ollut Juntunen eikä se kiertävä toinen linjuri. Ei sieltä mitään hyllytyksiä tunnu tulevan, kun sattuu olemaan vuosia liigassa viheltänyt ainut kuopiolainen tuomari. Tuorein ja ehkäpä räikein esimerkki oli lauantaina kun toinen päätuomareista joutui viheltämään paitsion, kun siniviivalla hyvissä asemissa ollut Juntunen ei sitä nähnyt. Tuosta jos mistä pitäisi tulla SM-liigassa hyllytys linjurille, mutta eiköhän Juntunen taas keskiviikkona ole mukana kun Kuopiossa pelataan...
 

Jani82

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
Älä jatka tuota hokemista, ettet ala itsekin uskoa siihen.
Tilanne kun sattui juuri olemaan se.
Etkä pysty itsekkään kiistämään tuota HPK:n saaman rankkarin tuomarivirhettä.
Toisekseen tuomarithan tulkitsevat sitä milloin joukkueella on kiekko hallussa eikä se ole jokaisen tuomarin mielestä sama asia.

Tuomarit tekevät jäällä yhteistyötä, ja on vain paskaa tuomarointia, jos peliä ei vihelletä poikki, kun siirretyn rangaistuksen aikana rikkonut joukkue saa kiekon kontrolliin. Aivan varmasti se lapa pystyssä seisova jantteri näkee, missä kiekko on. Ja ihan yhtä varmasti sen aisapari ja kaksi apulaista ovat huomanneet, että sillä yhdellä on jotain pystyssä. Perustelen tämän sillä, että kyseessä on kuitenkin aika kokenut nelikko. Muuten noita pelejä ei pääse edes viheltämään. Ja jos tuollainen moka tulee, siitä seuraa hyllytys. Sitä odotellessa.
Tekevät kyllä yhteistyötä mutta se miten tuo jokaisessa pelissä onnistuu on sitten kokonaan toinen juttu.
Väitteesi tuosta hyllytyksestä on kyllä SM-liigan tapauksessa yhtä tyhjän kanssa kun kaukalossa tapahtuvista virheistä ei lennä hyllylle, siviilielämässä tapahtuvista virheistä kyllä lentää.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Etkä pysty itsekkään kiistämään tuota HPK:n saaman rankkarin tuomarivirhettä.
Katsoin tuon ensimmäisen kerran tosiaan pikku pöhnässä keskellä yötä. Piti ottaa nelosen netti avuksi tällä kertaa. Sen ainoan kuvakulman perusteella olen samaa mieltä. En nyt enää muista alkuperäisen lähetyksen hidastuskuvakulmia, mutta ei tuo nyt ainakaan rankkarilta näyttänyt.
 

Ben_D

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chris Simon
Eiks se rankkari nyt ole jo tässä vaiheessa ihan yks ja sama? Eihän siitä tullut edes maalia. Mielummin olisin ottanut yv:n kun rankkarin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös