La 04.01.2014 Otteluseurantaketju Liiga

  • 104 072
  • 586
Tila
Viestiketju on suljettu.

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Hieman tasapaksu erä Tampereella Ilveksen kovan alkurynnistyksen jälkeen. Tappara pääsi Ilveksen jäähyilyn myötä paremmin peliin mukaan.

Tuomarilinja on ollut suhteellisen hyvä, mutta takakarvaajan koukkimiset saisi ottaa vieläkin tarkemmin pois.
 

ronkpukki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Liverpool FC, Toronto (seurailen)
Ensimmäinen erä selvästi Ilveksen. Keränen on kyllä oikeasti kuuma pelaaja tällä hetkellä, ja tuntuu että kiekon karkailutkin ja epäonnistuneet laukkaukset johtavat maalipaikkaan. Itseluottamus kohdallaan.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Onneksi tuli kavennus, eilen oli niin saatanan tehotonta vaikka hallinta oli koko ajan itsella. Toivottavasti tanaan viela lukko tuosta saa ketsuppipullon auki, tosin ei niita huippupaikkoja tanaan ole ollut niin paljon kuin eilen.

RB kuulostaa mahtavalta, halli taysin hallussa. JP-Jalo on ilmeisesti kuuro kun rupesi assien toisen maalin jalkeen selittamaan etta kotiyleiso on vahvasti omien takana...ja taustalla kuuluu voimakkaat "RAUMAN LUKKO" huudot. Ilmeisesti Jalo on unohtanut kumpi on kotijoukkue, ei tosin ole suuri ihme tuossa kannustuksessa.
 

HKoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puolueeton tarkkailija
On kyllä hauska katsoa miten tappara saa roikkua mutta jäähyt vihelletään Ilvekselle. Sandellille jäähy kun hivenen nykäisi paidasta ja hetkeä aikaisemmin Keränen revittiin kumoon aloituksen jälkeen, ei jäähyä.

:D
Taattua laatua taas tiettyjen ipalaisten kommentointi.
 

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ilves kävi päälle eikä Tappara päässyt alta pois. Siinä se yksinkertaistettuna. Ilveksen erä täysin.

Valtavasti tarvitsee parantaa, jos Tappara meinaa saada pisteenkin.
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tulihan se jäähy Tapparalle. Nieminen jäähylle.

Tyylikkäästi esti kiekollisena pelaajana. Juuri tätä ennen jäänyt kiekottoman kolaaminen sinisellä viheltämättä. Saravo kaatui melko helposti, kun Sandell nykäisi paidasta.

Tappara jatkaa eilisellä esityksellä, kiekko pomppii lavasta ja syötöt puolimetriä sivuun
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mitä vittua just Espoossa tapahtui? Eklund tuo kiekkoa ylös --> Huhtala tyrmää miehen ja Eklund lähtee jäähylle estämisestä.
 

TheJackal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ilman Ville Peltosta ja Tobias Salmelaista
Nyt pasko tuomarit housuunsa. Ei uskaltanut antaa IFK:lle 5v3, mikä tilanteesta olisi kuulunut jos jotain olisi pitänyt viheltää, vaan pistää Eklundin jäähylle estämisestä? Ha-ha.
 

Sir TYG

Jäsen
Suosikkijoukkue
H I F K
En muista koska olisin viimeks nähny tuomareilta mitään noin typerää kuin tuo Eklund-Huhtala-tilanne. Siis mitä helvettiä? Ihme ettei Eklund ottanut enempää raivoa tilanteessa.
 

Ralph

Jäsen
Kärpät on Liigan ainoa pelottava joukkue. Jokainen sekunti mikä pelataan tasoissa on vain ilonaihe ainakin tälle HPK-kannattajalle. Nyt niitä ilon sekunteja on nähty 1 200.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365 ja Real Madrid
Hahaha. Tappara vetää miljoonamiehistöllä unettavaa trappiä kotiottelussaan ja vieläpä paikallispelissä! Säälittävää. Ilves puolestaan karvaa paikkapaikoin kolmella päätylaidasta kiinni.
 

jjoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Yllättäen taas tuomareista itketään koko ajan, ilmeisesti Jokereilla peli menossa?

Hei ihmisiä nekin vaan on ja tekevät virheitä. Kuitenkin pitkässä juoksussa virheet menee tasan. Älkää jaksako, lukukelvotonta materiaalia taas tämä otteluseuranta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös