La 01.09.2012 Otteluseuranta (European Trophy ja muut harjoitusottelut)

  • 135 829
  • 406
Suosikkijoukkue
AIK
Loistavaa mainosta alkavalle liigakaudelle tämä matsi. Muuten ei kummempaa valittamista, mutta tuo Ben-Amorin temppu meni kyllä alta riman, ja uskon että myös monien jokerifanien mielestä. Jos takana oli jotain(Villekin osaa pikkusian), niin tarkistan toki mielipidettäni, mutta ulos koodista tuossa nyt taidettiin mennä turhan rankasti. Tuota ei voi jättää kuittaamatta.
Silmä silmästä, koittihan joku puukäsi 1. erässä noutaa Jokereiden viime kauden pistepörssin kolmosen väkisin.
 
Suosikkijoukkue
TPS, Vallin-Kivi
Ajassa 56.58 Kaijomaa jäähylle ja TPS ylivoimalle.
 

Sir Smuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Florida Panthers
Mitään kalabaliikkia ei olisi syntynyt, jos Ruutu olisi vastannut puhelimeen alun perin. Pelin kunnioitusta, pelaajien kunnioitusta. Mutta Ruutu pelaa omilla säännöillä ja muut ihan vaan jääkiekkoa. Toistaiseksi ole löytynyt mitään tai ketään, joka Ruudun saisi ruotuun. Voi olla ettei löydykään?

Taitaa kuule Ruutu pelata niillä jääkiekon säännöillä. Eilen taklasi väärin, josta sai rangaistuksen jopa yläkanttiin. Tänään sitten olisi pitänyt muiden ''omien sääntöjen'' mukaan tapella kahden minuutin pelin jälkeen HIFK:n heikointa pakkia vastaan ja lähteä taas ulos pelistä.

Kaikilla osapuolilla lähtenyt homma lapasesta, mutta tunteet tähän peliin kuuluvatkin. Ja siksi tätä lajia tulee seurattua.
 

trumppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lämäri .

Eilen tuli toosasta lämäri.Liekö molemmat jengit katsoneet sen eilen illalla ?
Asetelmia alkavalle kaudelle tässä nyt taidetaan hakea. Whatever, mutta oma viestini HIFK:lle: 'harkkamatsinkin' saa voittaa joskus.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Minä en taas näe siinä mitään värää, että valitsee parikseen taitopelaajan. Mutta tuo loukkaantumiseen asti telominen on ainoa, jonka minäkin näen tuossa ikävänä asiana.

Minusta se on väärin. Siis jos taitopelaaja ei ole itse provosoinut. Tietenkään taitopelaaja-status ei oikeuta mihinkään erityissuojaan jos ei itse osaa olla ihmisiksi.

Totta kai Ben-Amor vastannee haasteeseen jos sellainen tulee. Veikkaan kyllä, että liiga-avauksessa joukkueilla on sellaiset ukaasit ja uhkasakot niskassa, ettei mitään tapahdu. Paras kuitti olisi juurikin reilu matsi Ben-Amorin ja esmes Melartin välillä. En minäkään taivu siihen, että loukkaantumisia toivoisin.

Huvittaa muuten, että kun Ruutu tiputti hanskat ja Simon, niin jotkut onanoi silti mieluummin sillä, että "kyykytti" Melartia vetäytymällä. En vaan ymmärrä...
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
Hpk - Kazan ?

Joko tästä saisi lopputuloksen. Pitkävetovoitto on enää tästä kiinni.
 

tiki10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nybbe Ja Tobbe All-Stars

Fist of God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charleston Chiefs
Viimeksi muokattu:
Mitä vittua ihan oikeesti???! Ei saatana sentään, miten joku voi olla noin saatanan kusipää?

En tiedä. Onhan täällä useitakin HIFK-faneja? Näyttäkääpä järjen jättiläiset taas vähän mallia ja heitelkää niitä nerokkaita rasistisia herjojanne :) Jokerit vie sekä pelillisesti että fyysisesti, nasulia!
 

Raibe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit jälkeen KHL:n
4-1 Eronen niittaa ratkaisun... luultavasti..
 

Zoltán

Jäsen
Suosikkijoukkue
1967 - 2013
Oksettavaa. Tietää Villen niin suurempaa herrasmiestä ei ole lätkän parissa...sitten Raipen. Narrifanit saa varmaan stondiksen, mutta kyllä pahoinpitelystä rikossyyte pitää saada.

Brändi-HIFK:n kannattaja haluaa lätkämatsissa tehdystä tyrmäyksestä rikossyytteen. Maailma on valmis.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös