Enpä minä viitsi sun kanssasi tehdä tästä toista Helsinki-ketjua, mutta totean vain sen, että meillä leivotaan about viikottain kotona, lapset ovat vielä pieniruokaisia ja kalliita liha-annoksia tulee ehkä noin yksi kuukauteen. Broilerin rintaa ja reisiä, possua, kalaa, paljon kasviksia, innovatiivisuutta ja muutamat perustekniikat hallussa. Esim. possun sisäfile --> 500g/5€ + kasviksia + kastike siitä mitä kaapista löytyy, ruokajuomana vesi ja maito --> n. kympin lounas koko jengille. Tai torilta kasvikset + jauhelihaa --> pari ruokakertaa reilulla kympillä. Ruoka on älyttömän hyvää perussafkaa, vaikka itse sanonkin, mutta ei toki mitään hifistelyä. Viikonloppuisin sitten jotain fantsua kastiketta, vaaleaa kalaa ynnä parsaa kera valkkarin, jälkkärit kehiin ja salaatit myös.
Toki tarkennetaan sen verran, että kesäisin ei tule syötyä usein kuin kerran päivässä ja taas koulujen alettua lounas tulee 3/4 perheestämme kaupungin puolesta. Mutta tuli sitä talvella vedettyä parilla kympillä koko viikko muutamaan otteeseen, joten siinä pitää jo vähän säveltää.
Toki tarkennetaan sen verran, että kesäisin ei tule syötyä usein kuin kerran päivässä ja taas koulujen alettua lounas tulee 3/4 perheestämme kaupungin puolesta. Mutta tuli sitä talvella vedettyä parilla kympillä koko viikko muutamaan otteeseen, joten siinä pitää jo vähän säveltää.