Kyllä lämmittää vanhan miehen sydäntä lukea, että noinkin moni syö ja valmistaa osso buccoa, joka on aivan loistava ruoka. Olen aina luullut että sellerikammoni on joku lapsuuden ajan trauma, joten lämmittää mieltä sekin, että noinkin fiksut kirjoittajat eivät selleristä pidä, kuten edellä ilmenee. Mitä tulee majoneesikeskusteluun carpaccion kera, täytyy vain todeta että Hesburger-sukupolvella on erilainen maku, kaikki kunnia sille!
Lopuksi helppo ja maistuva lounasvihje näin ottelupäivän kunniaksi:
350gr entrecôte pihvi
rucolaa
kirsikkatomaatteja
Crema al balsamico
Paista entecôte pihvi kuumalla pannulla voissa, mausta Maldon suolalla ja mustapippurilla. Levitä rucola ja halkaistut kirsikkatomaatit lautaselle, ruiski päälle "balsamicosiirappia" ja siirrä pihvi pannulta suoraan lautaselle ja kaada paistinrasva pihvin päälle.
Itse nautin tuon Plan B-nimisen punkun kanssa ja hyvää oli. En oikein tiedä millä nimellä tuo Crema al balsamico oikeasti tunnetaan, itse nimitän sitä balsamicosiirapiksi, koska se on siirappimaisen paksua ja siinä on paljon sokeria balsamicoon sekoitettuna. Oikea balsamico ajaa varmasti saman asian, mutta jotenkin toi "siirappi" on täyteläisempää näin yksinkertaisessa annoksessa.
Game on!
Lopuksi helppo ja maistuva lounasvihje näin ottelupäivän kunniaksi:
350gr entrecôte pihvi
rucolaa
kirsikkatomaatteja
Crema al balsamico
Paista entecôte pihvi kuumalla pannulla voissa, mausta Maldon suolalla ja mustapippurilla. Levitä rucola ja halkaistut kirsikkatomaatit lautaselle, ruiski päälle "balsamicosiirappia" ja siirrä pihvi pannulta suoraan lautaselle ja kaada paistinrasva pihvin päälle.
Itse nautin tuon Plan B-nimisen punkun kanssa ja hyvää oli. En oikein tiedä millä nimellä tuo Crema al balsamico oikeasti tunnetaan, itse nimitän sitä balsamicosiirapiksi, koska se on siirappimaisen paksua ja siinä on paljon sokeria balsamicoon sekoitettuna. Oikea balsamico ajaa varmasti saman asian, mutta jotenkin toi "siirappi" on täyteläisempää näin yksinkertaisessa annoksessa.
Game on!