Lätkämanageri: Jatkoaika 2-liigan keskustelu

  • 564 283
  • 9 693

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Ozo, jos yhtään lohduttaa, olin vielä kuukausi sitten jossain tuolla lähelllä 20. sijaa, varmaan 19.

En ole edes tehnyt mitään suuria muutoksia, mitä nyt vispannut noita rajatapauksia ympäriinsä. Nyt on pudotuspelit ihan tavotettavissa vielä!

Tärkein juttu tietysti se, että Rask on alkanut pelaamaan. Ja Bernier ei ole niin sysipaska kuin oli alkuun.
 

ozo

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Latvia, Dinamo Riga
Se tunne, kun et ehdi laittaa maalivahtisi pelaamaan. Heräsin viime hetkellä ajatukseen, että Halak ehkä pelaa tänään. Avasin sovelluksen klo 19:58 (peli alkoi klo 20), mutta maalivahteja ei pystynyt enää muokkaamaan eli Halak jäi nyt penkille.

En epäile yhtään, että hän pelaa tänään nollapelin vieraissa :)
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Itse taas vähän arvoin, että pitäisikö ottaa Bernier maalilta... Mutta jätin sitten, kun Sharks on ollut viime aikoina niin aneeminen, etten neljää enempää ajatellut missään nimessä menevän taakse.

=/
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Oxenin asema sarjan piikkipaikalla vahvistui, kun Paavolan Sisu kaatui murskaluvuin 14-3. Matchup oli lukemista huolimatta hyvin tasainen, mutta viime aikoina rouva Fortuna on ollut suosiollinen otaniemeläisille ja tiukat kategoriat kääntyvät lähes poikkeuksetta voitoiksi. Pientä pyllistystä tuli tosin Jake Allenin loukkaantumisen muodossa, mutta Flyers-tandemilla saadaan sentään startit täyteen tarvittaessa kaksi seuraavaa viikkoa eli katastrofaalinen tilanne ei ole - etenkään, kun Allen ei viime aikoina ole ihan terävimmillään ollut. Tammikuun vikalle viikolle täytyy kyllä Allenin saikun pitkittyessä (mitään tietoa kestosta ei vielä ole) katsella hetkellistä stunttia, kun silloin Flyersillä on vain kaksi peliä.

Viime viikolla Oxenin kenttäpelaajista esiintyi eniten edukseen joitakin viikkoja sitten vapaista napattu Blake Comeau, joka nakutti neljään peliin 0+4 (3 PPA) ja napsi sivussa myös 21 aloitusvoittoa sekä peräti 19 taklausta. Comeaun piti alun perin olla joukkueessa vain parin pelin stunttina tuomassa laukauksia + taklauksia, mutta päädyinkin lopulta pitämään miehen, kun peliaikaa tuli Avsin kärkikentissä. Viime aikoina tehojakin on tullut sitten ihan kivasti ja bonuksena vielä aloitusvoittoja, eli täytyy olla tuohon hakuun erittäin tyytyväinen. Risuja puolestaan ansaitsee Logan Couture, joka oli ainoa ei-rouhintaosaston pisteittä jäänyt hyökkääjä koko matchupissa. Toki Couture on vasta palannut pitkältä saikulta ja ei varmasti vielä ole täydessä tikissä, mutta olisi nyt luullut edes yhden kakkossyötön tulevan 7-0 -voitossa. Noh, ei parane valittaa yksittäisten pelaajien edesottamuksista niin kauan kuin voittoja tulee.

Maalivahtipuolella Philly-tandemi (etenkin Mason) hoiti leiviskänsä hyvin voittaen kaikki viikon kolme starttia. Allenilla puolestaan meni heikosti ennen loukkaantumistaan ja hänen panoksensa maalivahtitilastoihin oli lähinnä negatiivinen - tosin torjunnoissa olisi tullut tappio ilman häntä.
 

Särki

Jäsen
Neljäs tappio putkeen, HC Finaaliin Asti sai helpon voiton murskalukemin 14-3. Ei löytynyt vapaista pelaavia maalivahteja, joten maalivahtikategoriat jouduttiin heti alussa luovuttamaan. Price, Miller ja McElhinney kaikki IR-listalla joista viimeksi mainittu sai lähteä kenttäpelaajien tieltä. Kaiken tämän likäksi kenttäpelaajille osui, varmaankin koko liigan, tehottomin viikko 6+11, joten eipä näillä pisteitä sitten enempää tarttunutkaan.
Viikon plussat ja miinukset:
+ Miller pois IR-listalta, Montoya pelaa hyvin mutta harvoin
- tehotonta taaperrusta koko porukalta, J.Chimera viikon tehokkain!
- laitoin S.Jonesin luiskaan ja samantien "Keklu" meni hänet myymään, no tuskin mitään tehopiikkiä on siihen suuntaan tulossa

Seuraavaksi vastaa LOTR ja nyt yritetään saada tämä laiva käännettyä, ensimmäinen ehto on saada maalivahtikategoriat täyteen. Tämän jälkeen jos kenttäpelaajat palaisivat kuukauden takaiseen formuunsa ja puolustajatkin saisivat muutaman tehopisteen tehtyä niin mahdollisuuksia on. On muuten mennyt tovi, kun puolustaja on viimeksi tehnyt maalin, M.Green osui 23.12.2015, tämän jälkeen on ollut hilajisempaa. Jokohan nyt?
 

Weissflog

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Islanders, Earl the Pearl, avoin liiga
Ostakaas joku multa yks maalivahti pois, jos kerran tuskailette starttienne kanssa. Mulla niitä piisaa, ja olenkin ottanut ylivoimaisen määrän pisteitä mv-kategorioista (luultavasti ISH ratsastaa pian paikalle kumoamaan toteamukseni.)
 

Hilmanuutti

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Marc-Andre Fleury kaupan. Vastineeksi hakusessa olisi pari kolme laatupelaajaa. Pelipaikoilla ei niin väliä. Kaikkea muutakin saa ehdottaa. Kaikki pelaajani ovat saatavilla oikeanlaisen ehdotuksen osuessa kohdalle.
 

Särki

Jäsen
Ja homma hoidettu, kiitos Saatana! @mirasane voisi aktivoitua ja laittaa omat kokoonpanonsa kuntoon (siellä on ukot istuneet penkillä pitkin viikkoa) ja hyväksyä treidit.
Eikös näistä sovittu että menee aina se vähintään 24h ennen kuin treidit hyväksytään, vai miten se nyt oli?
PS. Melkoinen joulu kävi tuon Pickardin kanssa, hyvä nosto...
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Eikös näistä sovittu että menee aina se vähintään 24h ennen kuin treidit hyväksytään, vai miten se nyt oli?
No ei tietenkään ole sovittu mitään tuollaista. Mirasane hyväksyy treidit kunhan huomaa.

Mutta on sovittu että kokoonpanoista pidetään huolta.
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
PS. Melkoinen joulu kävi tuon Pickardin kanssa, hyvä nosto...

Kahdessa pelissä GAA 1,01 ja torjuntaprosentti 95,8%. Ja nollapeli. Ei vaan ole mitään hyötyä ellei Gibson pääse tänään vähintään sekunniksi kentälle. Condon olisi toki tuonut eilen kolmannen pelin ja voisi päästä tänäänkin kentälle jos Scrivens vuotaa tai loukkaantuu. Mutta kun ei ollut eikä ole vielä mun rosterissa.
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Viime viikolla LOTR oli pitkään tappiolla jotain 2-14 mutta lopulta irtosi kuitenkin 8-7 voitto. FA-nostot menivät putkeen kun Calvin Pickard oli kahdessa pelissä GAA 1,01 ja torjuntaprosentti 95,8%. Ja nollapeli. Vincent Lecavalier iski kaksi yv-maalia, otti 29 aloitusvoittoa, taklasi 4 kertaa ja blokkasi 5 laukausta. Joten sopimus Kaukaloordeihin. Pelaa nyt Marian Gaborikin ja Dustin Brownin sentterinä.

Tämän viikon FA-nostot ovat Esa Lindell ja Jared McCann. Lindellin nostoa ylös olen odottanut vesi kielellä koko kauden. Lindellin pelityyli sopii täydellisesti NHL:ään ja jos vaan saa kunnon mahdollisuuden niin Klingberg vol2. ei ole kaukana. Vielä ei tosin ole edes varmaa pääseekö pelaamaan.

Henrik Sedinin loukaannuttua ensimmäisenä ykkössentterin paikalla pääsee yrittämään Jared McCann. Toivottavasti onnistuu.

14 viikkoa kautta takana ja tappioita vasta kolme, nämäkin niukasti 7-9, 6-8 ja 7-10. Isoja voittoja ei vaan tule millään vaikka joukkueessa ei varsinaisesti ole selkeästi heikkoja osa-alueita, eli hävityt kategoriat on niukasti milloin mitäkin.
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Viime viikolla Oxenin kahdeksan voiton putki päättyi Särkien käsittelyssä harvinaisin 5-6-7 -luvuin. Suuri tasapelien määrä selittyy sillä, että kumpikaan joukkue ei saanut maalivahtien startteja täyteen. Sunnuntaina ajattelin Phillyn lumimyräkän takia perutun pelin olevan tämän matchupin kannalta merkityksettömän, kun Särjet olivat maalivahtitilastoissa niin selvästi edellä, mutta lopulta sielläkään ei siis saatu vaadittuja kolmea starttia eli Oxenin voittoputki olisi jatkunut ilman tuota lumimyrskyä. Noh, niukka tappio on silti huomattavasti parempi lopputulos kuin miltä tilastojen perusteella näytti vielä ennen viimeisen yön pelejä.

Kuluvan viikon All Star -tauon molemmille puolille venytetyssä matchupissa sarjakolmosta HC Doomia vastaan tilanne näyttää puolivälin krouvissa ihan hyvältä, kun Oxenilla on 9-6 -johto. Flyersillä on sopivasti otteluruuhkan tynkää, joten maalivahdit saavat Allenin poissaolosta huolimatta mukavasti torjuntoja ja toivottavasti myös voittoja. Kenttäpelaajilla näyttäisi puolestaan olevan jonkun verran vähemmän pelejä jäljellä kuin Doomin vastaavilla, joten toivottavasti ovat sitten saman eron verran tehokkaampia niin ei johtoasemaa menetetä loppuhetkillä.
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Kuudetta päivää odotan vastausta treidiehdotukseen. Kiva olisi treidejä tehdä mutta ei tällainen aktiivisuus ainakaan siihen motivoi.
 

Fallossymboli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ihan yleisellä tasolla vanhojen managerien aktiivisuus tällä kaudella ei ihan ehkä vastaa sitä mitä esim. uusilta managereilta edellytetään. Turtumista vuosien saatossa?
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Olisikohan jollain kiinnostusta treidille akselilla Bernier, Raanta, hyökkääjä <-> 1. veska, jotain? Tai jotain muunnelmaa.
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Lords of the Rink majailee sarjataulukossa sijalla viisi eikä mitään sen kummempia ongelmia ollut. Mutta jotta ei menisi liian helpoksi niin joukkueesta poistettiin jättitreidillä molemmat maalivahdit sekä lähinnä blokkauksiin ja taklauksiin erikoistuneet pakit.

Gabriel Landeskog - Joe Pavelski – Patrick Sharp
Nick Foligno - Jonathan Toews – Filip Forsberg
Mathieu Perreault - Bryan Little – Gustav Nyquist
Brock Nelson – Vincent Lecavalier – Troy Brouwer
Josh Bailey – Tomas Fleischmann – Ryan Callahan

Ryan McDonagh – Mark Streit
Nick Leddy – Dennis Wideman
Brian Campbell - Dan Boyle

Ben Scrivens
Anders Nilsson
Ondrej Pavelec (IR)
 
Viimeksi muokattu:

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Alkoi jo vähän pelottamaan, ettei tällä kaudella tulisi kauppaa tehtyä joten Särjet päätti ottaa riskin ja painaa liipasinta.

SJS: Staal, Palmieri, Raanta <-> Hilmanuuti: Vermette, Grabner, Fleury

Nyt on toivottavasti veskat kunnossa, eikä pitänyt antaa ketään viime aikoina loistanutta pelaajaa kun Palmierinkin liekki on vähän lepattanut.
 

Särki

Jäsen
Viimeisestä päivityksestä on jo aikaa, joten tilannekatsaus lienee paikallaan? No ei se mitään, kerron silti.

UHL Flames vaelsi yössä viisi pitkää viikkoa, kunnes lumimyrsky saavutti itärannikon. Otteluiden peruuntumisten myötä tappioputki katkaistiin ja Cowtown Hounds taipui UHL Flamesin käsittelyssä 11-6. Viikko oli epäreilu, mutta sille ei nyt kumpikaan manageri voinut mitään.
Viime viikolla vastaan asettui TeamKoivu. Pitkän kaksiviikkoisen taistelun lopputulos oli 8-8 tasapeli.

Sarjataulukossa UHL Flames majailee edelleen PO viivan yläpuolella sijalla 7. Kaudesta olisi voinut tulla menesyksekäs jos C.Price olisi pysynyt terveenä ja jatkanut alkukauden pelivirettään, nyt taitaa kausi olla paketissa. Pricen loukkaantumisesta lähtien on UHL Flames kierrättänyt maalivahteja viikosta toiseen, R.Miller ei ole vakuuttanut pitkään aikaan. Viimeisen 7 peli saldo on hyvin koko kautta kuvaava, yksi voitto ja 6 tappiota.
Loukkaantumisista on tullut jokaviikkoinen riesa, jos yksi pelaja tervehtyy niin kaksi loukkaantuu saman tien. Tällä hetkellä IR-listalla Price ja N.Kronwall, tunkua olisi myös Cammallerin muodossa, joka missaa tällä viikolla viidennen peräkkäisen pelinsä. Näiden lisäksi M.Green on sivussa maanantain ottelun ja mahdolisesti myös E.Gudbranson. Ohkaiseksi käy joukkue. Tämän viikon vastus on Dinamo Riga. Tilastojen valossa olisi tulossa voitto, mutta tämän hetkinen kuntopuntari osoittaa vahvasti toiseen suuntaan. Nihkeä viikko tulossa, ennustan ma.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Kuinka pitkä käsittelyaika liigan kaupoilla on?
 

ozo

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Latvia, Dinamo Riga
Tämän viikon vastus on Dinamo Riga. Tilastojen valossa olisi tulossa voitto, mutta tämän hetkinen kuntopuntari osoittaa vahvasti toiseen suuntaan. Nihkeä viikko tulossa, ennustan ma.

Minä ennustan sinulle häviötä, toki tiukka taistelu tulee olemaan.

Kuinka pitkä käsittelyaika liigan kaupoilla on?

Aivan liian pitkä. Mielestäni treidit pitäisi hyväksyä jo saman päivän aikana.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös