Lätkämanageri: Jatkoaika 2-liigan keskustelu

  • 564 565
  • 9 693

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Ei voi kuin onnitella ISH:ta kaupoista. Huikeaa managerointia vuorokauden sisällä!

Joukkueesta poistui:
Travis Hamonic (317. varaus, jonka omistusprosentti oli vielä muutama viikko sitten 8%)
Vasta poimittuja FA-pelaajia

Joukkueeseen saapui:
Eric Staal (3. kierroksen varaus)
Nazem Kadri (8. kierroksen varaus)
Carl Söderberg (9. kierroksen varaus)

Treidikumppaneina liigan 1. ja 2.
 
Viimeksi muokattu:

Weissflog

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Islanders, Earl the Pearl, avoin liiga
Joo, hyvin vedetty :)
Itse en ois muuten sitä sun ekaa treidiä hyväksyny :D

Mulla jumalaton tarve saada maalivahti kun tuntuu kaikki hajoavan käsiin, muuten ei tuu mitenkään startit täyteen. Laukauksissa ja maaleissa joukkue on liigan paras, joten pystyin Staalista ja Kadrista hyvillä mielin luopua. Aloituksissa taasen olen jo valmiiksi ihan säkki, joten ei haitannut heikentää sitäkään lisää.

Ja onhan mulle vielä tiimissä Ovie, jonka sain alkukaudesta ISH:ltä vaihdossa kasaan sitä itseään..
 

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo, KPL, Kiovan Dynamo
Hupaisinta vielä se, että olin vähällä tarjota Smithiä ja Söderbergiä nimenomaan sarjakakkoselle, mutta juuri kun oli jo sormi napilla niin ISH:n ehdotus tuli.

Huomaamatta jäi Bostonin loukkaantumishuolet, joiden takia Etelävuoren Kalle voi saada enemmän peliaikaa. Smith sai mennä kun Bobrovsky tervehtyi ja Dubnykin jälleensyntyminen on tehnyt miehestä ranking-ykkösen. Hammond on hintansa ansainnut jos vielä tällä ja ensi viikolla saa pari peliä. Hamonic tuo syöttöjä kun paras pistemiehen i Shattenkirk on ilmeisesti loppukauden telakalla.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
@fourtyone voisit taas keskittyä vähän kokoonpanoihisi, koska aiemmin nähtyä lipsumista on ollut taas vähän liikaa:

Ti 24.2
Jonas Gustafsson istui vaikka pelasi (ymmärrettävä tilanne, koska sinulla on neljä maalivahtia, eikä voi tietää, ketkä heistä pelaavat, kun kaikilla joukkueilla on pelit.

Ma 23.2
Jonas Gustafsson istui penkillä, vaikka Detroitilla oli ottelu, eikä millään muulla maalivahdillasi ollut edes pelipäivää

Su 22.2.
Michael Raffl istui penkillä vaikka LW-paikkoja olisi ollut tyhjänä. Tuon takia sinulta jäi saamatta Rafflin 5 laukausta ja 3 taklausta
Curtis McElhinney istui penkillä, vaikka rosterissasi oli vapaa paikka pelaavalle maalivahdille. Saamatta jäi 34 torjuntaa ja 91,9%

La 21.2.
Jonas Gustafsson istui penkillä vaikka rosterissasi oli tyhjä paikka pelaavalle maalivahdille. Gustafssonille kirjattiin voitto ja 100% torjuntaprosentti
Michael Raffl istui penkillä vaikka LW-paikkoja olisi ollut tyhjänä. Tuon takia jäi saamatta 2 laukausta ja 3 taklausta

To 19.2.
Curtis McElhinney istui penkillä vaikka rosterissasi oli tyhjä paikka pelaavalle maalivahdille. Hänelle kirjattiin voitto, 29 torjuntaa ja 96,7%
Michael Raffl istui penkillä vaikka LW-paikkoja olisi ollut tyhjänä.

Ti 17.2.
Michael Raffl istui penkillä vaikka LW-paikkoja olisi ollut tyhjänä. Saamatta jäi mm. 5 laukausta

Ma 16.2.
Ondrej Pavelec istui penkillä, vaikka rosterissasi oli kaksi tyhjää mv-paikkaa
Jonas Gustafsson istui penkillä, vaikka rosterissasi oli kaksi tyhjää mv-paikkaa

Viime viikolla hävisit niin reilusti 13-3, että voitoksi et olisi sitä kääntänyt mitenkään. Mutta jos olisit peluuttanut edes maalivahteja normaalisti, olisit voittanut torjunnat ja torjuntaprosentin, jolloin 13-3 -tappion sijaan olisit hävinnyt vain 11-5. Tällä viikolla minun joukkueellani on peli joukkuettasi vastaan ja haluaisin taistella voitosta reilusti enkä voittaa sen takia, että vastustaja ei pidä kokoonpanojaan kunnossa.
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Katselin tällä viikolla vastassa olevan sarjajohtajan kokoonpanoa ja jotenkin se tuntui oudon heppoiselta joten tsekkasin kausitilastot ja Cheap Shootersin sijoitukset niissä:

Pisteet: 17.
Maalit: 17.
Syötöt: 14.
Plusmiinus: 12.
Yv-maalit: 11.
Yv-syötöt: 17.
Laukaukset: 19.

Erikoista, puhutaan kuitenkin sarjajohtajasta. Mutta sitten:

Jäähyt: 5.
Av-pisteet: 1.
Voittomaalit: 6.
Aloitusvoitot: 1.
Taklaukset: 5.
Blokit: 3.

Eniten tehopisteitä on muuten takonut sijalla 19 majaileva Animaaliset.
 
Viimeksi muokattu:

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo, KPL, Kiovan Dynamo
Olen tuota itsekin vähän kummastellut, miten heppoisilla tehotilastoilla liigan kärkisijaa on hallussa.
Noissa "huonoissa" kategorioissa sarjan tasaisuus kuitenkin näkyy head-to-head-luvuissa

Pisteet: 7-11-0
Maalit: 7-11-0
Syötöt: 5-8-5
Plus-miinus: 8-9-1
Yv-maalit: 5-9-4
Yv-syötöt: 8-6-4
Laukaukset: 7-11-0

Hyvin on siis sarjapisteitä tullut huonoilla tehoilla, koska vastustajille on osunut sopivasti huonoja viikkoja.

Ja maalivahdeilla on myös mennyt aika hyvin - oikeaan aikaan.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Viime viikolla hävisit niin reilusti 13-3, että voitoksi et olisi sitä kääntänyt mitenkään. Mutta jos olisit peluuttanut edes maalivahteja normaalisti, olisit voittanut torjunnat ja torjuntaprosentin, jolloin 13-3 -tappion sijaan olisit hävinnyt vain 11-5. Tällä viikolla minun joukkueellani on peli joukkuettasi vastaan ja haluaisin taistella voitosta reilusti enkä voittaa sen takia, että vastustaja ei pidä kokoonpanojaan kunnossa.

Ja tälle yölle vilttiin on jäänyt Andre Burakowsky, mutta kokoonpanossa on esimerkiksi loukkaantunut Yakupov. Noh, on tässä vielä toki muutama tunti aikaa korjata.
 

ozo

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Latvia, Dinamo Riga
Kauden harmittavin tappio tuli sitten Särkiä vastaan, 12-3. Todella aneeminen peliesitys kenttäpelaajilta, mutta maalivahdit vetivät vielä huonomman viikon, sai jopa jännittää saako pelit täyteen vai ei. Tappion myötä pudottiin sijalle 10 ja taistelu viimeisistä playoff-paikoista jatkuu kiivaana.

Seuraavaksi vastassa korkealla lentävä Hilmis (voitti 18-0 viimeisimmän pelinsä), joka palautetaan maan kamaralle :)
 

Särki

Jäsen
UHL Flames - Tarzanin Pojat 5-11. Jälleen umpisurkea viikko, vastsustajalla enemmän syöttäjä kuin meikäläisellä pisteitä. Siitä on hyvä ponnistaa.

Plussat ja miinukset:
+ J.Jokinen 1+3 viikon tehokkain
+ C.Stewart 2+1, kaveri yrittää tosissaan päästä Buffalosta pois?
-- P.Sharp, komeat kiikarit pian kuukauden ajan. Osuuko mihinkään reikään enää?
- MacArthur telakalla

Seuraavaksi vastaan Fortyone's Team. Kenttäpelaajien osalta melko tasaista (paitsi meikäläisen joukkue ihan alamaissa), mutta Pekka on kova luu neliykkösen maalilla.
 

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo, KPL, Kiovan Dynamo
Viime viikko oli maalivahtien viikko. Devan Dubnyk jatkoi Minnesotan johdattamista play-offeihin (2W ja 1,50 GAA, näistä toinen W jäi vielä epähuomiossa "penkille") ja Andrew Hammond yrittää näköjään Ottawan kanssa samaa (3W, 0,67 GAA, 97,8 SV% ja 2SO). Molemmat ovat kuitenkin joukkueissaan koko ajan liipasimella: jos tuuri ja tuuli kääntyy on vaihtopenkillä tungosta niin Wildilla kuin Senatorsillakin.

Kenttäpelaajilta taas tasapaksu viikko ja parhaat suorittajat olivat puolustajia, Faulk 2+2 ja Josi 1+3 sekä uusi vahvistus Hamonic myös 0+3. Backes, Kesler ja St.Louis eivät oikein tunnu innostuvan, eivät sentään ihan kiikareilla vetäneet. Menneen viikon heräteostos Kenins sai mukavasti peliaikaa ja vastasi huutoon kolmella syöttöpisteellä. Jatkaa viikon kerrallaan.

FA-osastolta löytyi tällä kertaa vahvistusta toivottavasti pitemmäksi aikaa kuin vain kuluvaksi viikoksi. Matt Cullen ja JT Miller tuli nähtyä viikonloppuna TV-ruudun välityksellä ja otteet miellyttivät manageria niin, että sopimusta tarjottiin oitis. Jay McClementin rooli on paikata Söderbergin myötä menneitä aloituksia ja osaahan tuo näköjään tehdä maalejakin.
 
Viimeksi muokattu:

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Oxen otti männä viikolla toisen peräkkäisen 10-6 -voiton, kun sarjakakkonen HC Finaaliin Asti kaatui. Viikko oli hyvin kaksijakoinen; alkuun näytti, että Oxen menee menojaan, mutta loppuviikolla osat vaihtuivat. HCFA:n kiri ei kuitenkaan aivan riittänyt, vaan Oxen voitti maalit ja syötöt yhden (ja tehopinnat kahden) pisteen erolla ja näin lopulta koko matchupin. Rouhimiskategoriat pl. blokit HCFA vei selvästi, kun taas Oxen oli odotetusti tolppien välissä vahvempi vastustajan kärkikassarien ollessa sairastuvalla. Tulokseen täytyy olla tyytyväinen, mutta esitykseen ei todellakaan - tervettä HCFA:ta vastaan kyyti olisi ollut kylmää. Isoimmat ongelmat löytyvät hyökkäyspäästä. Jos joukkueen tehokkain kenttäpelaaja on Torrey Mitchell (3+0), niin ei ihme että nihkeää on. Oxenia on vuodenvaihteesta asti vaivannut jokin kummallinen Jekyll & Hyde tauti - yksittäisellä viikolla onnistuvat kenttäpelaajista joko tähdet tai täytemiehet ja molareista joko Fleury tai Elliott. Äärimmäisen harvoin on voinut olla edes kohtalaisen tyytyväinen kaikkiin osa-alueisiin samaan tapaan kuin syyskaudella.

Seuraava vastustaja löytyy sarjataulukon tyvipäästä, kun sijaa 19 miehittävä Animaaliset matkaa Otaniemeen. Sarjataulukon ei pidä antaa hämätä, vaan tämänhetkisen kunnon perusteella Animaaliset on voittajasuosikki. Edellisellä viikolla kyseinen matchup olisi päättynyt Animaalisten 9-6 -voittoon ja samankaltaiset lukemat ovat nytkin lähellä, jos Oxenin kenttäpelaajat jatkavat tehotonta puuhasteluaan. Maalivahdeissa Oxenilla on taas etu, kun Animaalisten Neuvirthin statuksen muuttuminen Sabres-ykkösestä Isles-kakkoseksi tarkoittaa peliajan huomattavaa vähenemistä ja Hutchinsonin Jetsillä on vain kaksi peliä. Kenttäpelaajat saavat siis näillä näkymin hävitä oman osuutensa, kunhan eivät häviä sitä ihan pystyyn (mikä on hyvinkin mahdollista nykyesityksillä).
 

Weissflog

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Islanders, Earl the Pearl, avoin liiga
Joo, vituiksihan se on lähtenyt tämäkin kausi menemään. Muutama viikko sitten jopa ajattelin haaveilevani runkosarjan kärkisijoituksesta, niin hyvin oli pullat uunissa. Sitten hajosi Lundqvist ja E. Kane, ja tämän jälkeen Lehner (+mm. Beleskey + Spurgeon ja Wheeler), ja koko paketti hajosi ihan tuhannen *****n päreiksi. Kuukausi sitten olin jollain ihmeellä maalivahtikategorioissa aivan kärkitasoa, ja nyt viime aikoina taasen maalivahtien startit on hädintuskin kääritty kasaan joka viikko. Ninpä epätoivoisena hetkenä piti napata Mike Smith ottamaan niitä starttaja tiimiin. Samassa rytäkässä herrat Staal ja Kadri lähtivät kaukaloloordeihin. Startit tosiaan ovatkin ainoa mitä Smithistä hyödyn..no torjuntojakin tulee kivasti yleensä.

Nyt kun vielä tässä runkkarin viimeisenä neljänä viikkona otan tukkaan tämän hetkiseltä sarjan kärkinelikolta, niin katotaanko onko mulle paikkaa playoffsissa ollenkaan. Vittu. No, tulisi tuo Lundqvist kuntoon, niin voisi alkaa näyttää edes vähän mukavammalle.

Ja jos sitä ei tästä vuodatuksesta osannu vielä tulkita, niin olisi oiva sauma tehdä jotain tyhmiä treidiehdotuksia tänne suuntaan.
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Alla joukkue tämän hetken IR-pelaajista. Ja vain tämän hetkisistä. Kertoo hyvin miksi sieltä FA:sta löytyy pitkin kautta niitä helmiä.

Taylor Hall - Patrick Kane - Tyler Seguin
Evander Kane - David Krejci - Kyle Okposo
Mathieu Perreault - Martin Hanzal - Nathan MacKinnon
Matt Beleskey - Zemgus Girgensos - Johan Franzen
Pascal Dupuis

Mark Giordano - Kevin Shattenkirk
Sami Vatanen - Erik Johnson
Kevin Bieksa - Matt Carle
Radko Gudas

Henrik Lundqvist
Ryan Miller
Robin Lehner
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Seguin oli sitten sopivasti tehnyt yllätyspaluun ja pari maalia allekirjoittaneen ollessa laivalla netin ulottumattomissa. Pari kategoriavoittoa jää siis tuon takia saamatta, kun rosteri oli syystä tai toisesta muutenkin sekaisin, vaikka nimenomaan viikolla laitoin sen kuntoon viikonlopunkin ajaksi, kun tiesin ettei pääse sitä reaaliajassa rukkaamaan. Onneksi ei sentään ole playoffkierros vielä kyseessä.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Viime viikolla pyysin, että @fourtyone pitäisi kokoonpanoistaan parempaa huolta. Tällä viikolla meno ei ole muuttunut. Kahdesti on pelaavan joukkueen maalivahti jäänyt penkille, vaikka toinen G-paikka olisi omassa rosterissa ollut vapaana. Perjantaina Yakupov oli penkillä, vaikka rosterissa oli kaikki RW-paikat tyhjänä. Jos Yakupovin perjantain tehot olisi kirjautuneet viikon otteluun, ei Fourtyone's Team olisi häviöllä 7-9, vaan Yakupovin laukauksilla laukaisukategoriaa oltaisiinkin tappion sijaan johdossa ja blokeilla otettu johto myös siinä kategoriassa (joka nyt on tasan) eli Fourtyone johtaisi ottelua 9-8.

Tästä asiasta on nyt huomautettu kolme kertaa ja merkittävää parannusta ei ole näkynyt. Ei ole liigan etu, että yksi joukkue antaa joinakin viikkoina vastustajille ilmaisia pisteitä vain siksi, että manageri ei laita kokoonpanoja kuntoon. Seuraavan hudin jälkeen laitan itse joukkueen kokoonpanot manuaalisesti loppukaudeksi kohdilleen ja lukitsen rosterin, jonka jälkeen siihen ei enää tehdä muutoksia.
 

fourtyone

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Pahoittelen edelleen jos olen unohdellut päivittää kokoonpanoani, olen pyrkinyt muistamaan tekemään sen joka aamu. Tarkoituksella en ole jättänyt sitä tekemättä. Aika on vaan ollut viime aikoina niin kortilla, että näin on valitettavasti päässyt käymään. Laitoin nyt kahdeksi viikoksi rosterin kuntoon, kun ylihuomenna pitää lähteä reissuun, ja silloin ei ole mahdollista käydä netissä joka päivä.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Pahoittelen edelleen jos olen unohdellut päivittää kokoonpanoani, olen pyrkinyt muistamaan tekemään sen joka aamu. Tarkoituksella en ole jättänyt sitä tekemättä. Aika on vaan ollut viime aikoina niin kortilla, että näin on valitettavasti päässyt käymään. Laitoin nyt kahdeksi viikoksi rosterin kuntoon, kun ylihuomenna pitää lähteä reissuun, ja silloin ei ole mahdollista käydä netissä joka päivä.

Hyvä juttu. Kokoonpanot kun pystyy laittamaan viikoiksi etukäteen, kannattaa tuota mahdollisuutta käyttää, jos tietää, ettei tule olemaan koneella tiiviisti.
 

ozo

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Latvia, Dinamo Riga
Aika on vaan ollut viime aikoina niin kortilla, että näin on valitettavasti päässyt käymään. Laitoin nyt kahdeksi viikoksi rosterin kuntoon, kun ylihuomenna pitää lähteä reissuun, ja silloin ei ole mahdollista käydä netissä joka päivä.

On tuo vähän perseestä, koska mukaan pyydettiin aktiivisia managereita. Nytkin joukkueesi on lähellä playoff-paikkaa, mutta asenteestasi jo huomaa, että ei paljon kiinnosta. Ymmärrän, jos joukkue majailee viimeisenä niin silloin kiinnostus loppuu itsestään. Ei minuakaan välillä kiinnosta kahden pienen lapsen taloudessa, mutta kokoonpanoihin löytyy päivän aikana se yksi minuutti. Ihan turha vedota kiireeseen ja matkoihin, nykypäivänä kun on älypuhelimet kaikilla + Yahoolta löytyy lisäksi toimiva sovellus kokoonpanojen seurantaan.
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Oxen otti lopulta neljännen peräkkäisen voiton, kun Animaaliset kaatui niukasti 9-8. Voittoluvut olisivat ilman lauantain kokoonpanotunarointia olleet hieman paremmatkin, mutta kyllä tämä kelpaa myös. Maalivahdit pelasivat erinomaisen viikon ja kenttäpelaajatkin ihan mukiinmenevästi, kun ottaa huomioon kevyehkön otteluohjelman. Maaleja olisi tosin voinut syntyä vähän enemmänkin, mutta eiköhän niitä Seguinin kuntoutumisen myötä ala tulla.

Seuraavaksi vastaan asettuu Oxenille kauden ensimmäisen tappion syksyllä aiheuttanut HC Andersen. Viime viikolla samainen matchup olisi päättynyt otaniemeläisille 9-8, joten tiukka taisto lienee vaihteeksi edessä. Runkosarjan piikkipaikan ottaminen vaatisi Oxenilta jo pientä ihmettä, mutta kakkossija on vielä haarukassa, mikäli viimeiset kaksi kierrosta päättyvät selviin voittoihin ja edellä olevat joukkueet menettävät pisteitä. Tämänhetkisen kuntopuntarin perusteella tavoite pitää kuitenkin asettaa ennemminkin nykyisen nelossijan pitämiseen, sillä mahdollisuudet Oxenin selville voitoille ovat melko alhaiset. Onneksi playoffeissa ei ole sitten enää väliä, voittaako 18-0 vai 9-8.
 

Särki

Jäsen
Viime viikko toi UHL Flamesille nihkeän voiton 41sen joukkueesta 9-8. Kenttäpelaajat eivät pisteillä juhlineet, maalivahdit (=Price) toi puolestaan pisteet 5-0 joten niukkaakin niukempi voitto tilille.

Viikon plussat ja miinukset:
+ E.Karlsson ja T.Lewis viikon tehokkaimamt kolmella tehopisteellä!
--- P.Sharp, viimeiset 17 peliä ja tehot 0+2!
- Wisniewski ei ole vielä pelannut otteluakaan Anaheimin väreissä
- MacArthur jatkaa lasaretissa

Seuraavaksi sarja 20. joukkue TeamKoivu. Tilastojen mukaan maalivahti peli ratkaisisi ottelun UHL Flamesille, mutta nyt on käytettävissä ainoastaan Mon-kaksikko, joten tiukka taisto tulossa.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Kivasti iski loukkaantumissuma nyt minunkin joukkueeseeni. Mathieu Perreaultin kausi loppui jo viime kuussa ja Erik Johnson on ollut jo 1,5 kuukautta sivussa. Nyt joukkoon ovat liittyneet Ondrej Palat, Bryan Little, Nick Leddy ja Semyon Varlamov. Vähän alkaa kirpaista tällainen vammasuma... Toivotaan, että saan nopeasti osan ukoista takaisin.
 

ozo

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Latvia, Dinamo Riga
Nyt saa jännittää viimeiseen viikkoon asti, pääseekö playoffeihin vai ei. Sinänsä harmillista, koska joukkueeni on koko sarjan tehokkain. Maalivahditkin eivät ihan täysiä floppeja ole, vaikka ovat pelanneet todella ailehtelevasti (ks. Lehtonen).

:/
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös