Lätkämanageri: Jatkoaika 2-liigan keskustelu

  • 562 572
  • 9 693

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Nyt vain luotetaan siihen, että Kasleri loukkaantuu.

Couture ja Kesler molemmat aloittivat kauden vahvasti, mutta ovat pahasti hyytyneet viime aikoina. Vähän uutta virtaa haetaan, kun on niin tervan juontia ollut viime pelit...
 

#97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL
Mikäs komissaarilla on, kun ei käy hyväksymässä treidejä? Siellä on kuitenkin kaikki mun uudet ukot tänään askissa ja playoff-taistelun kannalta isoja pelejä pelataan. Sähköpostiakin laitettu jo aamulla.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
No ei niillä niin kiire ole, jos ei eiliseksi onistunut... missaan Keslerin pelin ja en saanut Thorntonia viime yölle.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Mikäs komissaarilla on, kun ei käy hyväksymässä treidejä? Siellä on kuitenkin kaikki mun uudet ukot tänään askissa ja playoff-taistelun kannalta isoja pelejä pelataan. Sähköpostiakin laitettu jo aamulla.

Olin firman kickoff-reissulla Porvoossa ja palasin vasta äsken kotiin. Nyt on treidit siis hyväksytty.
 

Särki

Jäsen
UHL Flames 14 - Satanic Satans 3

Kauden isoin voitto rumin lukemn 14-3!
Molempien maalivahdit pelasivat kelpo viikon mutta Crawford, Nabokov ja Schrivens pelasivat kauden parhaan viikon ja maalivahtikategoriat meni Flamesille 5-0.
Viikon plussat ja miinukset:
+ Giroux viikon tehokkain 2+3
+ Michalek heräsi koomastaan ja teki 3 maalia!
+ FA-nosto Thorburn 1+1, GWG, 7 PIM ja 10 hittiä


Sotshin paussi tulee sikäli hyvään aikaan että McClement ja MacArthtur saivat tällejä joita voivat nyt parannella paikkojaan sekä Gaborik voi ehtiä vielä peleihin mukaan tauon jälkeen. Ja Sotshiin matkaavat UHL Flamesistä siis Voracek, Alfredsson, Markov, Michalek, Bouwmeester.
Ei tule olympiavoittajaa UHL Flamesiin, harmi.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Murskavoiton myötä Mirasanen Karitsat on noussut jo neljänneksi. Aika kova on ollut kiri, koska vielä kauden ekan kolmanneksen jälkeen oli sarjataulukossa jossain sijoilla 14-15.
 

SammyD

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Sotshin kisoista Animaalisten riveihin palaa 3 kulta- ja pari hopeamitalistia. Onneksi ei loukkaantumisia tullut kisoissa.

Runkosarjaa on jäljellä 4 kierrosta. Kahdeksannen sijan saavuttamiseen tarvittaisiin 13 kategorian voittoja jäljellä olevilla viikoilla, jos oletaan kahdeksannella sijalla nyt olevan Paavolan Sisun säilyttävän nykyisen pistetahtinsa. Mielenkiintoisen lopusta tekee myös se, että vastassa on vielä sijoja 7-9 hallitsevat joukkueet sekä kärkijoukkue Tarzanin pojat.
 

#97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL
Sotshin kisoista Animaalisten riveihin palaa 3 kulta- ja pari hopeamitalistia. Onneksi ei loukkaantumisia tullut kisoissa.

Kyllähän tuo jonkin verran sylettää, että vuoden tärkeimmällä hetkellä höntsissä loukkaantuu kolme pelaajaa, joista kaksi juur treidillä hankittua (Kesler, Martin) ja yksi hyökkäyspään johtohahmoista, Zuccarello.

Kesler käy vielä MRI:ssa, mutta vamman ei pitäisi olla vakava. Kop, kop. Martin on sivussa kuukauden. Zuccarello selvinnee kahden viikon huililla.

Vittu.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Hhhhähähähähä

Ott, Torres, Cooke, Clusterfuck...

Ihan sama tämän jälkeen vaikkei tulisi mestaruutta.
 

ozo

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Latvia, Dinamo Riga
Oletan, että Letang on poissa kuvioista (seurasi kuitenkin joukkueen harjoitukset), joten heitin pois DTD-turhakkeen.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Onko kellään muulla ollut kahtena edellisenä päivänä ongelmia saada kokoonpanoa korjattua? Mulla jäänyt nyt kahdesta pelistä Girgensons pois, ja viime yönä myös Ehnroth. Vituttaa. Smack talkitkaan ei ole tarttuneet internettiin kuin ihan ensimmäinen ja nyt viimeisin ilmeisesti, millä lienee suurin vaikutus ottelun lopputulokseen.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Nyt toimii jo, mutta tiistai-keskiviikko oli jatkuvaa server erroria Yahoolla. No, onneksi näyttää kaatuvan juuri noihin missattuihin tämäkin taas.
 

Särki

Jäsen
UHL Flames 10 - TeamKoivu 6

Entinen sarjakakkonen sai UHL Flamesilta kyytiä numeroin 10-6. Flames on voittoputkessa ja sarjasijoitus on noussut ropisten, nyt ollaan sijalla 13. Ei tämä rypistys jatkopeleihin kanna, mutta rypistellään nyt vastaan loppuun asti.

Viikon plussat ja miinukset.
++ Markov ja O'Reily viikon tehokkaimmat 5 tehopisteellä
+ viimeisen yön Giroux ja Voracekin tehoilta
+ Gaborik teki paluun kentille ja säilyi ehjänä!
+ lasaretti ammottaa tyhjyyttä! En muista koska viimeksi olisi joukkue ollut tällaisessa tilanteessa.

Seuraavaksi vastaan asettuu Mirasanen Karitsat. Kauden alussa UHL Flames voitti taiston 11-7, tällä kertaa tuskin nähdän 10 GWG Karitsojen toimesta?
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Varkauden kissimirreillä on mennyt kausi ihan ok, mutta pudotuspelejä varten joukkue haluaisi vahvistaa maalivahtiosastoaan.
Elikkä jos joku joukkue on halukas luopumaan hyvästä maalivahdista, niin kisumirrien toimistolla ollaan valmiita neuvotteluihin. Ja on ihan sama halutaanko Varlamov toiseen suuntaan vai ei, molemmat vaihtoehdot käy.
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Menee tiukaksi kamppailu viimeisistä playoff-paikoista; runkosarjaa on kaksi kiekkaa jäljellä ja sijat 7-11 ovat kuuden pisteen sisällä. Oxen hävisi elintärkeän matchupin Paavolan Sisulle luvuin 7-9-2 ja majailee tällä hetkellä sijalla 10. Alkavan viikon otteluohjelma on pahin mahdollinen, sillä vastaan asettuu ylivoimainen sarjakärki Tarzanin Pojat, kun taas edellä olevat pahimmat kilpakumppanit kohtaavat kaikki sarjan häntäpään porukoita. Oxen on surkean alkukauden jälkeen noussut hienosti taistelemaan paikasta aurinkoon, mutta kiri näyttää uhkaavasti jäävän loppumetreillä torsoksi. Kirvestä ei kuitenkaan ole syytä heittää kaivoon ennen kuin viimeinenkin peli on pelattu; joukkue on Datsyukia (voisi Wings heittää miehen IR:ään, kun on selvää että hän on viikkoja sivussa) ja Hardingia lukuunottamatta terve ja pystyy taivaankappaleiden osuessa kohdalleen haastamaan kenet vaan.
 

Särki

Jäsen
UHL Flames 6 - Mirasanen Karitsat 8

Kaikki hyvä päätty aikanaan, niin myös UHL Flamesin voittoputki. Tasaisen viikon aikana molemmat joukkueet olivat vuoron perään johdossa, mutta lopulta Herra nimeltään D.Olsen ratkaisi tämän viikon taiston! En ole moisesta kaverista kuullutkaan, mutta viimeisenä pelipäivänä mies hankki tarvittavat hitit ja blokit, joilla nuo kaksi kategoriaa kääntyi Karitsoille ja samalla koko viikon voitto. Hyvin haettu managerilta.

Viikon plussat ja miinukset:
+ maalivahdit hyvässä iskussa
+ O'Reilly jatkaa vahvasti, viikon tehokkain 1+4
- MacArthur käsivammaisena sivussa, tulihan sinne lasarettiin menijöitä

Tällä viikolla vastassa HC Hounds, pelaillaan nyt pois nämä loppukauden ottelut, suurta panosta ei näissä enää ole.
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Runkosarjan viimeisellä viikolla panokset ovat todella kovat, sillä playoffviivan tuntumassa on viisi joukkuetta kolmen pisteen sisällä ja näistä vain yksi tulee jatkoon pääsemään (ellei sitten sijoilla 6-7 olevien TeamKoivun ja Paavolan Sisun matchup pääty jommankumman murskavoittoon). Oxen on sarjakärki Tarzanin Pojille kärsityn 6-11-1 -tappion myötä sijalla 12 ja viimeinen tuosta mainitusta viiden joukkueen ryppäästä. Viimeisellä kierroksella vastaan asettuu nelosena majaileva LotR, joka olisi pakko voittaa selvin lukemin, jotta edellä oleva rypäs voitaisiin ohittaa. Mahdollista tuo on, mutta vaatii kyllä joukkueelta tasapainoista esitystä. Viime viikolla kenttäpelaajat pelasivat hyvin, mutta maalivahtiosasto petti. Jos molemmat ovat kunnossa niin Oxen on vahvoilla - se jää tosin nähtäväksi, riittääkö voittokaan jatkoon. Kävi miten kävi, niin joukkue ansaitsee kaudesta posiivisen arvosanan. Drafti meni keskivertoa heikommin ja alkukausi oli hyvin kankea, mutta treidien ja vapaista nostettujen pelurien myötä Oxenista muodostui ihan toimiva kokonaisuus.
 

ozo

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Latvia, Dinamo Riga
Harmittaa, kun ei pääse playoffeihin tänä keväänä. Joukkue ei ole niin paska, mutta loukkaantumisten takia saatu tappioputki ei ollutkaan enää helposti korjattavissa kauden loppuvaiheessa.
 

#97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL
Neljä manageria tosiaan joutuu pettymään raskaasti viikon päätyttyä. HCA lähtee kuolemanpeleihin harmittavasti Kesleriä vajaana, mutta täynnä taistelutahtoa.

Vastassa on sijalla 17 majaileva HC Hounds, joka kovatasoisen liigan hengessä, voi hyvällä viikolla kaataa kenet tahansa. Viime viikon tilastoilla oltaisiin Houndsin kanssa väännetty 7-7 tasuri.

Hieman harmittaa, että tuossa joulun jälkeen oli vaisu vaihe, johon olisi pitänyt reagoida treidellä aikaisemmin.

Jännittää.
 

ozo

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Latvia, Dinamo Riga
Onnea vaan kaikille viimeisille playoff-sijoille päässeille managereille. Itselläni kuitenkin jäi pleijarit sen verran kauas (13. sija), että ei jää harmittamaan niin paljon. Toki vähän harmittaa, koska loppukaudesta joukkueeni alkoi heräämään, mutta vähän liian myöhään...
 

Sorppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal, Jokerit, LepRa (R.I.P.)
Playoffit kutsuu!

Täytyi oikein tarkistaa, että runkosarjan 7. sija on ensimmäinen playoff-kokemus sitten kauden 2010-2011. Jotain edistystä siis. Maalivahdit edellä lähdetään haastamaan runkosarjan kakkosta, eli Varkauden Tiikereitä. Tilastojen perusteella, niin kuin nyt lähtökohtaisesti kuvittelisikin, pataan tulee selvästi, muttei murskaavasti, mutta onneksi ne ovat vaan tilastoja.

Runkosarjaa kun peilaa näin sen päätyttyä, niin plussat ja miinukset voisi jaotella näin:

Plussat

* Maalivahdit - Varasin korkeilla vuoroilla molemmat kaverit, mutta loppukaudesta treidattu Halak (4/66) kuin erityisesti huippukauden pelannut Bishop (3/55), eivät ole pettäneet luottamusta. Heidän vuoksi ollaan jatkossa.

* Muutama tärkeä alkupäässä varattu runkopelaaja vastasi huutoon (tärkeimpinä E. Staal (1.kierros), Doughty (6. kierros), Pominville (7. kierros), Wisniewski (11. kierros))

* Muutama taas nosti hienosti tasoa varaukseen/viime kauteen nähden (C. Smith (16), Hanzal (12), E. Johnson (14) ja erityisesti alkukautena joukkuetta kantanut Hudler (13)).

Miinukset

* Daniel Sedin. GM haukkasi tässä kaverissa kasan skeidaa. Tehot 13+27 eivät oikein vastaa 2. kierroksen kaverin odotettuja statseja. GM:lle tästä pyyhkeitä. Toinen ruotsalaisonnistuja oli Patrik Berglund, 13+17 huippukauden pelanneessa Bluesissa ei paljon hymyilytä.

* GM:n hutivaraukset. Ryan Whitney (17. kierros), Jeff Petry (18. kierros), Ryane Clowe (10.kierros). Myös mukiinmenevän kauden pelannut Mike Green otettiin aivan liian aikaisin (5. kierros). Loppupään lotot eivät oikein osuneet (oliko edes mahdollista) eli Fehr, Armia ja Oduya.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös