Lätkämanageri: Jatkoaika 2-liigan keskustelu

  • 564 300
  • 9 693

Weissflog

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Islanders, Earl the Pearl, avoin liiga
Nelosella veskaripuoli loppukaudeksi kuntoon! Kun näyttää että Holtbyn ylivoima saattaakin kääntyä vielä tandemiksi niin käytin tottakai loistotilaisuuden (mulla on siis Holtby).

Voin sanoa että tällä kaudella on tullut vedettyä maalivahtipuoli niin vihkoon kuin ikinä on mahdollista. Jokainen liike tuntuu menevän perseelleen.

Draftin jälkeen kädessä siis oli S. Mason, Neuvirth ja Bernier.

Bernier ei ottanut starttiakaan ensimmäisen kahden-kolmen viikon aikana, ja olinkin varma että Losissa ratsastetaan Quickilla tasaisen varmasti eteenpäin.
Heitin miehen pois waiwereihin, ja myöhemmin ISH poimi miehen vapaista agenteista (korjaa jos väärässä). Pian alkoikin starttia putoamaan tasaisesti Bernierin pojalle, hyvillä statseilla jopa. Sitten treidasin Masonin ISH:lle treidissä jossa liikkui monta muutakin palasta, mm. Vokoun minulle. Yllättäen Masonkin alkoi syömään peliaikaa Bobrovskyltä.

Sitten ISH heitti Markströmin waiwereihin, josta miehen poimin Theodoren pamahdettua. Tässä välissä olin myös onnistunut naaraamaan Fasthin itselleni vapaista agenteista.

No, tämän jälkeen sitten Holtby otti 10 peräkkäistä starttia Capsien maalilla, ja päätin että riippakivi Neuvirth saa lähteä. Ja kappas kummaa, Fasth hajosi ja samaan aikaan Washingtonissa myös Neuvirth pääsi todistamaan hyvän vireensä maalinsuulla.

ISH:n kanssa siis ollaan tässä maalivahtiruljanssia aika hauskasti pyöritelty, mutta täytyy sanoa että mikään ei näiden kaverien suhteen tunnu onnistuvan.

Eli, myykää joku mulle maalivahti :)
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Tein tässä laskelmia siitä, miten hyödyllistä on aktiivisuus waiver- ja FA-markkinoilla. Jaoin joukkueet kahteen ryhmään:
A=alle 20 pelaajasiirtoa tehneet
B=vähintään 20 pelaajasiirtoa tehneet


A-ryhmän joukkueiden sijoitukset ovat:
2, 3, 7, 15, 16, 17, 18, 19, 20

B-ryhmän joukkueiden sijoitukset ovat:
1, 4, 5, 6, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14

A-ryhmän keskisijoitus: 13,0
B-ryhmän keskisijoitus: 8,5

Eli kyllä tuolla FA-aktiivisuudella taitaa olla aika vahva yhteys sarjasijoitukseen.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Itse tein laskelman siitä, kuinka ensimmäisen kierroksen varaussijoitus korreloi runkosarjasijoitukseen.

Draftin Top4 muodostaa runkosarjan top4:n.

Että se siitä.
 

Hilmanuutti

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Olen kyllästynyt epävarmaan veskaritilanteeseeni. Joten jos joku haluaa auttaa sarjajohtajaa pulassa niin tarjotkaa selkeitä ykkösveskareita. Vaihdossa esim. Luongo + kenttäpelaaja tai jotain muuta. Kaikki tarjoukset luetaan

Tarjouksia tuli muutama ja itsekin touhusin jonkin verran treidin eteen ja tulihan se sieltä. Kiitos repelle asiallisista neuvotteluista ja toivottavasti molempia hyödyttävästä kaupasta.

Kaupassa HC Hilmanuutti sai Kari Lehtosen ja Matt Readin. Tiikeripaidan pukevat jatkossa Roberto Luongo ja Martin St. Louis. Maalivahtitilanteeni ennen treidiä oli kaoottinen Luongon ja Halakin pelatessa miten ja milloin sattuu. Oikeastaan syy kauppaan oli Jake Allen, joka ryösti torjuntavastuun St. Louisissa. Mies oli joukkueessani aikaisemmin, mutta lyhyen farmikomennuksen takia luovuin Allenista ja en saanut häntä uuden promootion yhteydessä takaisin.

Lehtoselta odotetaan tasaisia otteita, paljon startteja ja terveyttä. Matt Read pelasi todella vahvan alkukauden, mutta loukkaantui. Nyt on paluu kokoonpanoon tehty ja tehoja odotellaan pikkuhiljaa. Lähtijöistä Luongo näyttää olevan Vancouverissa taas vaihteeksi suosiossa ja startteja tulee. Miehen loppukausi on kuitenkin täydellinen kysymysmerkki. St. Louisista ei todellakaan ollut helppoa luopua. Taskuraketti pelaa paremmin kuin vuosiin ja on takonut 27 pelissä 36 pistettä. Tahti tuskin pysyy ihan noin hurjana kauden loppuun asti, joten miehestä oli mahdollista luopua, kun noita pistenikkareita löytyy joukkueestani muitakin.

Treiditakarajan (21.3.) lähestyessä joukkueeni kaipaa vielä paljon aloituksia kahmivaa sentteriä. Vaihdossa tarjoan hyökkäävää pakkia (Matt Carle, Dan Boyle, Ryan Whitney).
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Se on sitten kärkikamppailu edessä, kun Varkauden Tiikerit rähtelevät tavoittelemaan karitsallounasta. Pelottavan kovalta näyttää Repen rosteri, joten mielenkiintoinen viikko luvassa.
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Pari viikkoa sitten Lords of the Rink majaili sijalla 19/20. Sen jälkeen tein useita treidejä joilla korjattiin joukkueen ongelmakohtia eli mm. ykkösmaalivahti hommattiin ja täysin hyödytön pakisto pantiin kokonaan uusiksi. FA:stakin löytyi muutama loppukauden sopimuksen saanut pelaaja.

Nyt ollaankin sitten 14-3 ja 15-1 voittojen ansiosta liigassa jo sijalla 9. ja kun tuota uusiutunutta ja huippuvireistä kokoonpanoa katsoo, niin olen todella tyytyväinen. Kaikki toimii, joten en näe mitään syytä miksei jättivoittoja tulisi jatkossakin.

Evander Kane – Mike Richards - Jeff Carter
Milan Lucic - David Krejci – Chris Stewart
Dany Heatley – Michael Cammalleri – Jaromir Jagr
Brenden Morrow – Vincent Lecavalier (IR) - Vladimir Tarasenko
Mason Raymond – Marcus Johansson – Magnus Paajarvi

Steve Oleksy – Brenden Dillon
Nick Leddy – Jay Harrison
Andrej Meszaros – Ron Hainsey

Jonathan Bernier
Braden Holtby
Michal Neuvirth
 
Viimeksi muokattu:

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Pari viikkoa sitten Lords of the Rink majaili sijalla 19/20. Sen jälkeen tein useita treidejä joilla korjattiin joukkueen ongelmakohtia eli mm. ykkösmaalivahti hommattiin ja täysin hyödytön pakisto pantiin kokonaan uusiksi. FA:stakin löytyi muutama loppukauden sopimuksen saanut pelaaja.

Nyt ollaankin sitten 14-3 ja 15-1 voittojen ansiosta liigassa jo sijalla 9. ja kun tuota uusiutunutta ja huippuvireistä kokoonpanoa katsoo, niin olen todella tyytyväinen. Kaikki toimii, joten en näe mitään syytä miksei jättivoittoja tulisi jatkossakin.

Taas hyvä esimerkki siitä, miksi kannattaa olla aktiivinen niin treidi- kuin FA-rintamilla.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Laskeskelin tuossa omien kokonaissaldojen ja ottelutulosten välistä suhdetta.

Ollaan vaan 35 pistettä miinuksella (kokonaissaldon ja ottelutulosten sijoituksen perusteella eli jos olen tehnyt liigassa 2. eniten voittomaaleja ja vasta sijalla seitsemän voittomaalien tulossarakkeessa, tulee -5 pistettä).

Jos omaan saldoon lisäisi 35 pistettä, oltaisiin aika korkealla...

tl;dr vastustajilla on käynyt mäihä.
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Pari viikkoa ja muutama treidi on taas mennyt edellisestä tilannekatsauksesta. En nyt sen kummemmin noita viikkoja käy läpi, mutta katsotaan vähän noita treidejä.

Kaukalon Loordeihin:
Brenden Dillon

Tiikereihin:
Martin Havlat

Totesin jo hyväksymis viestissä jotain tyyliin, ettei tämä kuitenkaan ole hyvä treidi minulle. Mutta jostain syystä se kuitenkin houkutteli. Lähinnä siksi, että taklaukset oli minulle jo about menetetty kategoria M.Staalin treidin myötä, ja blokit hoituu suht hyvin ilmankin Dillonia. Ja Havlatin potenttiaali vain houkutti liikaa. No Havlat ei ole vielä pelannut peliäkään, ja nähtäväksi jää milloinka debyytti tiikeripaidassa toteutuu. Toivottavasti pian.

Sitten vähän isompi treidi.

Hilmanuuttiin:
Kari Lehtonen
Matt Read

Tiikereihin:
Martin St.Louis
Roberto Luongo

Hillerin otettua paikkansa Anaheimin 1-veskarina, Lehtosen treidaus oli itselleni helppo peliliike. Mietin jo silloin ehdotuksen tekemistä Hilmanuutille, kun hän maalivahdin perään huuteli tässä ketjussa. Silloin ehdotuksen tekeminen kuitenkin jäi, kun ei mielestäni löytänyt sopivia pelaajia siihen.
No viikkoa myöhemmin kuitenkin rohkaistuin tekemään ehdotuksen, ja lopulta homma eteni treidiin asti erittäin nopeasti. Itse sain ne pelaajat kuin tästä treidistä halusinkin, joten sikäli olen erittäin tyytyväinen treidiin. Mitenkään käsittämättömän kovaa vaikutusta kumpikaan ei kuitenkaan ole vielä kerennyt tehdä, joten mahdolliset lisäsiirrot voivat olla mahdollisia.

Treideillä on ollut tarkoitus hankkia joukkueeseen lisää tulivoimaa. Ja olen kyllä todella yllättynyt, jos kauden jälkeen pystyy toteamaan, että vituiks män sen suhteen.
Ihan niitä kategorioita en saanut vahvistettua kuin alunperin ajattelin, mutta toisaalta ei se ennestään vahvojenkaan kategorioiden vahvistaminen väärin ole.

Mutta jos joku haluaa Tiikereille treidejä ehdottaa, niin seuraavia kategorioita haetaan:
G, PPG, ja SOG

Toiseen suuntaan pystytään antamaaan:
A, P ja PPA.

Erityisesti kiinnostaa myös 2vs1 treidi, jos jollakin on halukkuutta saada vähän laajempaa iskukykyä joukkueeseen. Tuommoisen treidin hakeminen kiinnostaa lähinnä sen takia, että minulla on 2 IR miestä joukkueessa, ja he eivät sitä välttämättä ole koko loppukautta.3
Ensi sijaisesti annetaan toiseen suuntaan mielellään senttereitä ja otetaan jotain muuta takaisin, mutta kaikkien ehdotuksien suhteen ollaan avoimia.
 

Särki

Jäsen
UHL Flames 11 - Tarzanin Pojat 5

Olipas liigassa isojen voittojen viikko. Omalle kohdalle osui 11-5 voitto Tarzanin Pojista, tehoja löytyi riittävästi ja vastustajan syömähampaat olivat sopivasti tylsyneett, joten lukemista tuli melko isot.

Viikon plussat ja miinukset:
+ Curtis ja Suter tehokkaimmat 4+1 ja 1+4 kuten myös hyvässä putkessa oleva Antropov 2+3
+ tehotilastoon komea lukema +18
+ Pascal myös tehokkaana 3+1 ja 19 SOG!
- J.Neal kaipailee Malkinia rinnalleen

Tulevalla viikolla vastaan asettuu TeamKoivu. Kenttäpelaajien osalta tilastot 8-4 Koivulle ja maalivahtien tilastot UHL Flamesille 3-2. Sarjassa TeamKoivu vasta sijalla 15, mutta venymistä tarvitaan jos voittoa havitellaan, ainakin jos tilastoihin on uskominen.

Ottawan Condra sai näyttäpaikan jota ei käyttänyt hyväkseen ja sai tehdä Coloradon Palushajlle tilaa.
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Muistakaahan että Trade Deadline on ylihuomenna. En kyllä millään muista että mihin vuorokaudenaikaan se Propose Trade muuttuikaan harmaaksi.
 

Weissflog

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Islanders, Earl the Pearl, avoin liiga
Muistakaahan että Trade Deadline on ylihuomenna. En kyllä millään muista että mihin vuorokaudenaikaan se Propose Trade muuttuikaan harmaaksi.

Ostetaan maalivahti ja maalinsylkijä.
Kaikki kaupan, sieltä löytyy esim. kaksi aika täydellistä pelaajaa tähän formaattiin, Hartnell ja Backes.
 

Särki

Jäsen
UHL Flames 10 - TeamKoivu 7

Voitto viime viikolla Koivun joukkueesta lukemin 10-7. Koko viikko oltiin perässä mutta viikonlopun aikana päästiin rinnalle ja ohi. Voitto tuli tarpeeseen sillä sarjataulukossa on tällä hetkellä erittäin tiukaa ja pisteitä tarvitaan.

Viikon plussat ja miinukset:
+ Little viikon tehokkain 1+3
+ Suterin vahva maaliskuu
- Neal on aivan yössä, viimeist 6 peliä ja tehot 0+1!
- Anderson saisi palata piakkoin tositoimiin, Enroth stuntannut tosin ihan mallikkaasti

Tämän viikon vastustaja HC Hilmanuutti on sarjassa heti UHL Flamesin perässä neljäntenä, joten tiukka taisto tulossa. Joukkueiden tilastoihin katsoessa, kenttäplaajilta tulisi turpaan 9-4 ja maalivahtikategoriat puolestaan voittaisin 4-1, eli 10-8 olisi lopputulos. Katsotaan kuinka käy.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Kausi on pitkällä, ja on aika tarkistaa, mitkä olivat tammikuisen draftimme parhaat pickit. Top-listalleni pääsivät seuraavat pelaajat:

1. Nazem Kadri, Mirasanen Karitsat (19. kierros)
NHL:n pistepörssissä sijalla 6, 36 ottelussa 17+22=39 pistettä. Toronton ykköshyökkääjä.

2. Cody Franson, Tarzanin Pojat (21. kierros)
Onnistuneesta draftista kertoo se, että Franson on Tarzanin Poikien tehokkain pakki, vaikka hänet varattiin koko pakiston toiseksi viimeisenä. 21. kierroksella varatulle pelaajalle 33 ottelun tehot 3+16=19 ovat kovat, vaikka kyseessä olisi hyökkääjä. Noh, Franson on vielä pakki, ja tehot riittävät pakkien pistepörssissä sijaan 21.

3. Slava Voynov, Turhapurot (16. kierros)
Mietin pitkään, kumman nostan listan kakkoseksi, Fransonin vai Voynovin. Arpa osuu Fransoniin myöhäisemmän varauksen takia. Mutta Voynov taas on ollut tehokkaampi 22 pistettä riittävät pakkien pistepörssissä sijaan 9.

4. Lee Stempniak, Lords of the Rink (23. kierros)
Yleensä draftin viimeisellä kierroksella varataan pelkkiä täytepelaajia. Noh, Stempniak on kaikkea muuta kuin sellainen. 33 ottelussa hän on tehnyt 23 pistettä, joista 2+3 ylivoimalla. Sääli, että Leen varannut ISH ei lopulta luottanutkaan vaistoonsa vaan kenki kaverin pois ennen kauden alkua. Nyt Stempniak on tehnyt kovemmat tehot kuin moni ISH:n alkukierroksien nimivarauksista (esim Lecavalier, Lucic, Richards)

5. Saku Koivu, HC Hilmantuutti (18. kierros)
Kuka olisi uskonut, että Saku Koivu löytää uralleen uuden nousun? No en minä ainakaan. 35 ottelussa 23 pistettä on ihan hyvin, varsinkin, kun 335 aloitusvoitollaan Koivu on liigan aloittajaeliittiä. Teholukema +7 ja 7 yv-pistettä ovat myös loistava lisä.
 

Särki

Jäsen
UHL Flames 6 - HC Hilmanuutti 11

Viime viikon saalis jäi laihaksi ja Hilmanuutti korjasi potin lukemin 11-6. Samalla sarjasijoitus putosi 3 -> 7 ja viimeisellä kierroksella joutuu taistelemaan vielä tosissaan playoff paikasta.

Viikon plussat ja miinukset:
+++ Niemi jäätävässä vireessä, 4 voittoa ja kaksi nollapeliä
+ Rinaldon taklausmäärä
- Jäähyminuuttien vähäinen määrä
- kahdella maalilla Dupuis viikon tehokkain, ei hyvä
- Spezza ei ilmeisesti ehdi tähän kisaan enää mukaan

Runkosarjan päätöskierroksella vastaan asettuu Bones. Santapaperiosaston olisi syytä herätä tai tulee kunnolla turpaan.
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Joops. Pari viikkoa taas takana edellisen päivityksen jälkeen, ja pari voittoa tuloksena. Sarjajohtajakin tuli kellistettyä toissa viikolla. Siitäkin huolimatta pudotuspelipaikka on kaikkea muuta kuin varma. Ja sijoitustukin sarjassa vasta kolmas.
No eipä noilla ole oikeastaan mitään väliä. Sillä jos joukkueen ykkösvarauksen Sidney Crosbyn saikku venyy vähänkin pidemmäksi, voi kauden melkeimpä Tiikereiden osalta lopettaa jo tähän. Niin käsittämättömän tärkeä pelaaja joukkueen menestyshaaveiden kannalta on kyseessä. Laskeskelin pikaisesti, että 7 kategoriassa Crosbyn menetys kirpaisee kunnolla. Joista pisteet, laukaukset ja aloitusvoitot etenkin ovat semmoisia missä miehen panos on niin iso, että kääntää ne jopa "yksinään" joukkueelle.
Toki jo miestä varatessa tiesin riskin olevan iso. Mutta kun ainoa tavoite on voittaa, niin silloin otetaan se paras pelaaja. Eikä kyllä varmasti kukaan olisi osannut ennen kauden alkua ennustaa, että lämäri leukaan on se syy miksi Crosby on sivuissa peleistä sitten kun näin tapahtuu. Mutta harmi kun näin kävi. Etenkin tässä vaiheessa kautta.

Mutta mirasane tuossa listaili noita parhaita varauksia. Josta tuli sitten mieleen, että aika iso syy oman joukkueen menestymiselle Crosbyn ohella on myös muutamat onnistuneet myöhäiset varaukset.
Tässpä oman joukkueen parhaat varaukset:
Francois Beuachemin, kierroksella 17. On tällä hetkellä pakkien rankingissa sijalla 13, ranking kaikkien pelaajien joukossa 91. Pakkien pistepörssissä sijoitus on 13, pisteitä on kasassa 21. +/- tilastossa mies on liigan 8 paras. Blokeissa sijoitus on myös samainen 8.
Peter Mueller, kierroksella 18. Liigan 5 ahkerin laukoja 113 laukauksella. Pisteitä on kertynyt 16, mikä ei ole älyttömästi, mutta kuitenkin kiitettävä luku alempien kierrosten varauksille.
Tiikereiden viimeinen varaus Kyle Palmieri oli myös hyvä aivotärähdykseensä asti. Sen jälkeen meno hyytyi niin paljon, että mies pistettiin kiertoon.
Noiden lisäksi Lars Eller olisi ollut hyvä varaus myöhäisille kierroksille, jos olisin vain jaksanut pitää miehestä kiinni.
Aiemmin varatuista oikeastaan vain Voracek voidaan mainita, jos etsitään semmoisia pelaajia jotka olisi jälkiviisaana varattua aiemmin.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Pudotuspelipaikka on jo varma, mutta olisihan tuo runkosarjakin kiva voittaa. Helppoa se ei tule olemaan, koska vikalla viikolla vastassa on kova Lords of the Rink. Ja että homma olisi vielä vaikeampaa, on rosterissa miesvajausta. Stastny ja MacArthur ovat olleet toista viikkoa poissa ja DTD-statuksella, eli uusia ukkoja ei ole voinut nostaa tilalle. Nyt sentään Colorado ilmoitti siirtäneensä Stastnyn IR-puolelle, eli Yahoo päivittänee asian pikapuolin. Ettei homma olisi liian helppoa, on vielä Thompson laitettu kahden ottelun pelikieltoon.
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Pudotuspelipaikka on jo varma, mutta olisihan tuo runkosarjakin kiva voittaa. Helppoa se ei tule olemaan, koska vikalla viikolla vastassa on kova Lords of the Rink.

Kuuden viikon jälkeen oltiin tukevasti sijalla 19. Sitten isolla luudalla joukkuetta kuntoon ja seuraavalta neljältä viikolta kaksinumeroiset voitot ja sitä kautta huipputasaisessa liigassa jo sijalle 8. eli viimeiselle pudotuspelipaikalle.

Runkosarjan viimeisessä kamppailussa vastassa ylivoimainen sarjajohtaja Mirasanen Karitsat. Lähtökohta tuon 8. paikan säilyttämiseen on siis huonoin mahdollinen, mutta luottavaisin mielin tässä ollaan kun joukkueen peli toimii viikosta toiseen ja kategoriat ovat aika mukavasti kuosissa.
 

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo, KPL, Kiovan Dynamo
Pitkästä aikaa runkosarjan päätöskierroksella on vielä monta (6) paikkaa jaossa play-offeihin. Mikä hauskinta, on sinne pyrkimässä myös oma joukkueeni. Tasapeli saattaa riittää, mutta selvällä tappiolla menee todennäköisesti lian monta joukkuetta ohi.

Porukan terveystilanne on harvinaisen hyvä (kop-kop), Mike Smithkin päässee loppuviikolla taas koppailemaan.

Jatkopaikan menetyksen lisäksi seuraavaksi eniten jäisi harmittamaan se ainoa aloitusvoitoissa tullut tappio (yhden voiton erolla!).
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Jatkopaikan menetyksen lisäksi seuraavaksi eniten jäisi harmittamaan se ainoa aloitusvoitoissa tullut tappio (yhden voiton erolla!).

Aloitusvoitto expertti Fedor Tyutin kävi muuten poimimassa tuon ratkaisevan aloituksen. Miehen aloitusvoitto% kaudella täysi 100. Aloituksia ei tosin ole ottanut kuin tuon yhden, mutta sitäkin tärkeämmän.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Tällä kaudella kirjoittelu tähän ketjuun on jäänyt väliin, mutta vedetään nyt lyhyt yhteenveto juuri päättyneestä runkosarjasta:

Kausi alkui tappiolla Paavolan Sisulle, mutta sen jälkeen ei tappiota tullutkaan enää tilille. Viimeisten kymmenen ottelun ajalta saldona 7 voittoa ja 3 tasapeliä. Hyvin sujuneet pelit siivittivät joukkueeni runkosarjassa sijalle 5.

Maalivahtipeli on läpi kauden ollut joukkueeni selkeä vahvuus, vaikka otteet siellä ovatkin ailahdelleet. Miller/Fleury-kaksikko on kuitenkin tarjonnut joka viikko mahdollisuudet voittoon, ja yhdessä vaiheessa saivat upeasti tukea Jake Allenilta. Kenttäpelaajat puolestaan ovat olleet läpi kauden tasaisen harmaata massaa, eikä joukkueeni olekaan siellä millään osa-alueella liigan paras, mutta tasaisuus on kuitenkin riittänyt tällä kertaa. Pistekategorioissa lähes järjestäen jossain 10+ sijoilla kokonaissaldoissa, mutta näissä "erikoiskategorioissa" kuitenkin lähempänä kärkeä. Kauden edetessä 9. kierroksen varaukseni Derek Stepan on noussut joukkueeni johtohahmoksi ja on sopivasti juuri playoffien kynnyksellä huippuvireisenä. Iginlalta olen odottanut enemmän, mutta nyt riittää kun viimeisen kolmen viikon aikana löytää Malkinin rinnalla pelatessaan sen huippuvireen.

Kauden edetessä tuli myös tehtyä kaksi kauppaa. Ensin Kyle Brodziak vaihtui R.J. Umbergeriin pienessä marginaalikaupassa, jolla haettiin laidoille vahvistusta. Toisessa kaupassa sitten Umberger yhdessä Fedor Tyutinin kanssa vaihtuivat Mark Giordanoon ja Marc Staaliin. Tällä haettiin puolestaan puolustuksen vahvistamista, kun kaupan hetkellä taisi olla jalkeilla vaan neljä tervettä puolustajaa. Staal saikin sitten kiekon silmäänsä melkein heti kaupan jälkeen, ja Giordanosta ei ole yhtä kahden av-pisteen viikkoa lukuunottamatta ollut paljoakaan hyötyä, mutta eipä tuota Columbus-kaksikkoakaan ole tullut ikävä. Tällä viikolla nämä kaverit pelaavatkin sitten vastakkain.

Vapaista on kauden mittaan saatu ongittua kolme mainitsemisen arvoista playoff-vahvistusta. Tuomo Ruutu tuli poimittua juuri ennen paluutaan, ja täyttääkin heti kauden alussa loukkaantuneen Steve Downien paikan mukavasti. Dmitry Kulikov löytyi myös sopivasti vapaista ennen tämän paluuta kehiin loukkaantumisen jälkeen, ja korvaakin hyvin IR-listalla olevan Marc Staalin paikan. Myös Calder-kisassa vahvasti läpi kauden mukana ollut Brendan Gallacher löytyi jo alkukaudesta vapaista ja on ollut hyvä vahvistus.

Tällä viikolla alkaa tosiaan playoffit ja vastaan asettuu Varkauden Tiikerit. Crosbyn poissaolo auttaa merkittävästi, vaikka mieluummin sitä pelaisin täydessä kunnossa olevan Crosbyn johdattamaa Varkauden Tiikereitä vastaan. Tiikereiden maalivahtitilanne on myös auki, joten tässä on hyvä paikka iskeä ja ottaa voitto.
 
Viimeksi muokattu:

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Kuuden ensimmäisen viikon jälkeen Lords of the Rink majaili sijalla 19, sen jälkeen viisi kaksinumeroista voittoa putkeen ja runkosarjan 6. sija.

Runkosarjan viimeisellä viikolla murjottiin sarjajohtaja 10-6 joten hyvä vire sai jatkoa. Luottavaisin mielin puolivälierään HC Hilmanuuttia vastaan.
 

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo, KPL, Kiovan Dynamo
Vaihteeksi mukana pudotuskierroksilla. Tipalle se lopulta meni, torjuntaprosenttien ja päästettyjen maalien kymmenykset tai peräti sadasosat ratkaisivat.

Runkosarjan voittaja Tarzanin pojat heti vastassa eikä mitään hävittävää oikeastaan ole. Hiukan enemmän näyttäisi olevan minulla viikon aikana olevan miehiä tulessa, eikä suurta haittaa ole muutamasta vastustajan kovan hyökkääjän DTD-statuksestakaan.

Aloitusvoittojen kautta lähdetään ennakkosuosikkia haastamaan.

P.S.

Mitä mieltä managerit ovat tästä? Jos oikein ymmärsin, niin treidiaikaa voi pidentää 11.4. asti. Kaipa ilman sitäkin pärjää, mutta tiedoksi vain:

"Trade deadline options added
ID: SLN14511Refers to: Fantasy Hockey
Resolution

Our Fantasy Hockey players asked, and we delivered.

We have added three trade deadline options for private league commissioners to select:

•Thursday, March 28
•Thursday, April 4
•Thursday, April 11
Use the Edit League Settings commish tool to change your trade deadline."
 
Viimeksi muokattu:

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Mitä mieltä managerit ovat tästä? Jos oikein ymmärsin, niin treidiaikaa voi pidentää 11.4. asti. Kaipa ilman sitäkin pärjää, mutta tiedoksi vain:

"Trade deadline options added
ID: SLN14511Refers to: Fantasy Hockey
Resolution

Our Fantasy Hockey players asked, and we delivered.

We have added three trade deadline options for private league commissioners to select:

•Thursday, March 28
•Thursday, April 4
•Thursday, April 11
Use the Edit League Settings commish tool to change your trade deadline."

Itse ymmärsin tuon että nuo olivat ne vaihtoehdot ja meillä se juna meni 28.3.
 

Tollisko

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Tarzaneiden toinen kausi liigassa toi mukanaan runkosarjavoiton ja itse arvostankin sen korkeammalle kuin viime kauden finaalitappion.
Pleijareiden vastaan luistelee Cheap Shooters ja olemmekin varmoja laulukuoroon lähtijöitä jos Getzlaf ja Lupul pysyvät sivussa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös