Lätkämanageri: Jatkoaika 2-liigan keskustelu

  • 564 663
  • 9 693

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Eipä ole ollut tännekkään aikaa hetkeen kirjoitella, vaikka pari treidiäkin on tullut tehtyä.
Mutta mainitaan nyt ensiksi, että viime viikolta oli saaliina hieno 11-5 voitto Animaalisista. Viikon ehdottomasti suurin tähti oli Voracek 4+7 tehoillaan. Shea Weberin heräämisen merkit myös ilahduttivat.

Mutta sitten treideihin:

Tiikereihin
Fedor Tyutin
R.J. Umberger
<->
Boscon sankareihin
Mark Giordano
Marc Staal

Bosco tosiaan ehdotti minulle tuota yllä näkyvää hyväksyttyä treidiä. Itselleni tämä oli suht helppo päätös, vaikka blokkeja joukkueesta lähtikin. Oletin vain saavani treidin parhaan puolustajan, sekä myös suht monipuolisen Umbergerin joka toivottavasti parantaa taas loppukaudesta. +/- tilasto tuosta treidistä ei tykkää hyvää, mutta itselleni se on aina ollut täysin turha tilasto jota ei voi lähteä voittamaan. Sen joko voittaa tai ei voita, melkeimpä täysin riippumatta omista tekemisistä.

Ja sitten toinen treidi:

Tiikereihin
Dustin Brown
<->
Turhiinpuroihin
Bobby Ryan

Tämmöistä ehdotin itse AnFalle kun huomasin Brownin olevan siirtolistalla. Brownissa kiinnosta lähinnä LW/RW status, sekä Ryania vähän taklaavampi pelityyli. Eikä paikasta Losin 1YV:ssä haittaakaan ole. Noiden syiden lisäksi, minulla oli ja on aika monta Anaheimin pelaajaa. Joten tällä tavalla sitä "taakkaa" sai yhden pelaajan pienemmäksi.

Noiden treidien lisäksi poimin maanantaina(?) Anisimovin vapaista omaan joukkueeseen. En noita vapaiden pelaajien poimisia normaalista täällä promota, mutta Anisimov on kuitenkin todennäköisesti loppukauden omassa joukkueessa, joten pitäähän se vähintään mainita täällä.
Siinä vaiheessa kun poimin miehen joukkueeseen, olin jo lukenut tietoja että miehen vammat eivät ole niin vakavat kuin alkuun luultiin, ja paluun peleihin odotetaan olevan piakkoin. Sen jälkeen tilanne eteni niin mukavasti, että mies pelasi jo viime yönä. Tekaisi jopa maalinkin, mutta ennen kaikkea otti 12 aloitusvoittoa laiturin statuksella. Mikä oli suurin syy miehen poimimiseen omalta kohdaltani.

Joukkueeni alkaa siis olla aika hyvässä formissa jo aloitusvoittojenkin puolesta. Tehojen puolesta joukkue on ollut hyvä ekasta viikosta eteenpäin. Ja maalivahtipeliinkin luotan toistaiseksi.
Tällä hetkellä hakusessa on G, PPG, SOG kategoriohin vahvistusta. Vähän pienemmällä prioriteetilla sitten haetaan HITtejä.
Paluupostissa voidaaan pistää toiseen suuntaan maalivahti, tai sitten A ja PPA, tai joku paketti noista.
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Tällä hetkellä hakusessa on G, PPG, SOG kategoriohin vahvistusta.
Paluupostissa voidaaan pistää toiseen suuntaan A ja PPA.

Mulle voit ainakin ehdottaa. Joukkueeni takoo hulluna maaleja (2.) ja yv-maaleja (1.) mutta syötöt (13.) ja yv-syötöt (14.) loistavat poissaolollaaan. Anaheimin vähän pelaavan kakkosveskarinkin voit ujuttaa mukaan.

Tarjolla on seuraavat hyökkääjät, muut ei saatavilla mihinkään hintaan. Pakeista irtoaa kaikki jos on tarvetta tasoitteluun.
Alex Ovechkin
Dany Heatley
Jaromir Jagr
Brenden Morrow
Martin Havlat
Mason Raymond
 
Viimeksi muokattu:

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Anaheimin vähän pelaavan kakkosveskarinkin voit ujuttaa mukaan.

Noh, noh. Puoliksi siellä pelit mennään, ainakin toistaiseksi.

Mutta ihan yleisesti viestiisi. Pitää katsella saako jotain kasaan.
 

ozo

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Latvia, Dinamo Riga
Noiden treidien lisäksi poimin maanantaina(?) Anisimovin vapaista omaan joukkueeseen. En noita vapaiden pelaajien poimisia normaalista täällä promota, mutta Anisimov on kuitenkin todennäköisesti loppukauden omassa joukkueessa, joten pitäähän se vähintään mainita täällä.

Mäkin meinasin nostaa, mutta olit ehtinyt ekana. Hyvä nosto!
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Mäkin meinasin nostaa, mutta olit ehtinyt ekana. Hyvä nosto!

Olin itseasiassa hieman hämmästynyt että mies oli vielä vapaana nosto hetkellä. En kuitenkaan päässyt nostoa ihan heti päivitysten jälkeen tekemään. Mutta parempi minulle.

Mitä tulee tuohon aiempaan viestiini halutuista statseista, niin eipä niiden suhteen taida huolta ollakkaan. Olkoonkin että yhden vajaan viikon perusteellla on vaikea vetää oikeita johtopäätöksiä. Mutta tällä viikolla liigassa on 1 joukkue joka on tehnyt enemmän maaleja, 1 joukkue jolla on enemmän pisteitä, ja 1 joukkue jolla on enemmän laukauksia. Eri joukkueita vielä kaikki. Tarkistin tosin nuo tilastot suht nopeasti, joten virheitä siellä mitä todennäköisimmin on. Ja tilanteet tulevat vielä muuttumaan sunnuntain pelien aikana.
Itse matsissa ollaan kuitenkin tappiolla 6-10. Maalivahtipelistä tulee 4-0 pataan, ja kenttäpelaajienkin puolella hävitään muutama kategoria lähes varmasti. Laskeskelin, että Kullaa Kingseillä olisi 7 varmaa kategoriaa viimeiseen yöhön lähdettäessä. Itselläni olisi vastavuoroisesti jopa 1 aloitusvoitot, ja suht varmana myös maalit. Täydellisen mahalaskun ainekset on siis olemassa, siitäkin huolimatta että joukkue on pelannut maalivahteja lukuunottamatta hyvää viikkoa. Vastustaja on vain pelannut paremmin, ainakin tähän asti.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Mitä tulee tuohon aiempaan viestiini halutuista statseista, niin eipä niiden suhteen taida huolta ollakkaan. Olkoonkin että yhden vajaan viikon perusteellla on vaikea vetää oikeita johtopäätöksiä. Mutta tällä viikolla liigassa on 1 joukkue joka on tehnyt enemmän maaleja, 1 joukkue jolla on enemmän pisteitä, ja 1 joukkue jolla on enemmän laukauksia. Eri joukkueita vielä kaikki.

Kokonaisstateissa tilanteesi muihin joukkueisiin verrattuna on seuraava:
Maalit: sijalla 5
Syötöt: sijalla 2
Pisteet: sijalla 1
Yv-maalit: sijalla 15
Yv-syötöt: sijalla 3

Eli ei tosiaan hätäpäivää pistekategorioitten suhteen. Vain yv-maaleja saisi olla enemmän.
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Eli ei tosiaan hätäpäivää pistekategorioitten suhteen. Vain yv-maaleja saisi olla enemmän.

Juu on tuo kokonaistilanne tiedossa. Mutta aina sitä yrittää parannuksia hakea joukkueeseen. Ja tällä hetkellä yksi kovanluokan maalintekijä olisi täydellinen pelaaja joukkueeseeni. Mutta eipä noilla minun maalivahdeilla näytä olevan semmoista myyntiarvoa, että moisen saisi. Mikä taas meinaa sitä, etten aio niitä myydä. Sillä useimmilla viikoilla noilla maalivahdeilla luulisi maalivahtipelinkin kääntyvän Tiikereille.

EDIT: Ja kohtahan tuolta kait palaa loukkaantuneiden kirjoista Michalek, joka tehnee ainakin pari maalia loppukauden aikana. Toivottavasti myös Enström palaa piakkoin, tosin en odota sitä. Read on vielä valitettavan pitkään sivussa, ja miehen voisikin melkein heittää menemään, sillä montaa peliä hän ei enää tämän fantasy kauden aikana pelaa. Jos pelaa yhtäkään.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Minun ja ISH:n treidiputki jatkuu. Nyt tehtiin seuraava kauppa:

Minulle:
Ovechkin LW/RW
Clemmensen G

ISH:lle
Holtby G
Leddy D

Treidin myötä joukkueeni yleisilme muuttuu merkittävästi. Holtby on parilla viime viikolla tuonut pisteitä mv-kategorioissa, mutta nyt tuo vahvuuteni muuttuu jopa heikkoudeksi, koska umpisurkean Clemmensenin seurana minulla ovat umpisurkean Columbuksen maalivahdit. Noh, näillä mennään.

Epävarman mv-pelin vastapainoksi minulla onkin heittää jäälle ehkä koko liigan kovin hyökkäyshirviö:

Ovechkin - Stamkos - Van Riemsdyk
Ladd - Nugent-Hopkins - Horton
Semin - Stastny - MacArthur
Atkinson - Kadri - Kassian

NHL:n maalipörssin top8-pelaajista peräti kolme (Stamkos, Van Riemsdyk, Ladd) pelaa joukkueessani. Oviekin noussee tuonne, kunhan saa koneensa käyntiin.
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Tuli tehtyä treidi, Alex Ovechkin, Scott Clemmensen <--> Braden Holtby, Nick Leddy.

Josko tästä lähtisi vielä kausi nousuun nimittäin nyt on Lords of the Rinkillä todella kuuma ja korkeatasoinen maalivahtikaksikko. Viimeisen parin viikon ajalta statsit näyttää tältä:

Jonathan Bernier: GAA 1,00 ja 96,7%.
Braden Holtby: GAA 1,76 ja 94,5%.

Nyt pitäisi pystyä ottamaan joka viikko veskareista 5-0 kun nyt sieltä on tupannut tulemaan 0-4, tässä on tietysti valtava ero lopputulokseen.

Myös pakkikalusto on parantunut roimasti viime aikoina ja kun taustalla on edelleen se hyökkäyshirviö, ihan luottavaisin mielin katsellaan tulevaisuuteen vaikka nyt majaillaankin sijalla 19.
 
Viimeksi muokattu:

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Niinhän siinä kävi, että Kullaan kuninkaat lätki viimeisenä yönä 2+9 taululle ja veivät kierroksen tehokkaimman joukkueen tittelin. Oma joukkue taisi olla jaetulla kolmannella sijalle, että aika monta joukkuetta olisi tehojen puolesta jäänyt taakse. Mutta maalivahtipeli olikin sitten semmoisella tasolla ettei sillä olisi montaakaan joukkuetta voitettu. Ilman Wardin yllätyttävää starttia sieltäkin tosin olisi tullut kategoria voitot voitetuista peleistä ja torjunnoista.
Mutta ei siinä, vastustaja oli tällä kertaa parempi lukemin 6-9. Ja siihen tulokseen pitää olla jopa tyytyväinen, sillä paljon pahempaakin oli mahdollisuudet.

Viikon onnistunat:
+ Anaheimin hattutemppu miehet
+ Crosby 1+5 ja pistepörssin kärkeen
+ Brenden Dillon 0+2, 11 PIM, 17 HIT, 9 BLK, ei huonosti FA nostolta
+ Hiller. Pelasi toki vain yhden pelin(hyvin), mutta minusta kaikki merkit Anaheimissa viittaa siihen, että Hiller pelaa piakkoin valtaosan Anaheimin peleistä.
+ Anisimov 2 peliä 2 maalia, joista toinen voittomaali ylivoimalla. Jatka vain samaan malliin. Ja nostetaan tähän samaan myös kaksi muuta Columbuksen peluria Umberger ja Tyutin. Enemmän heiltä sai tällä viikolla kuin mitä odotin.


Viikon epäonnistujat:
- Dallasin maalivahdit. Lehtonen pelasi hyvän pelin sunnuntaina, mutta sitä ennen Dallasin maalivahdit olivat kerenneet päästää jo 14 maalia 3 pelissä.
- Frans Nielsen, 0+0=0. Kyllä tältä mieheltä tehojakin odotetaan.
- Dennis Wideman, edellisestä tehopisteestä alkaa olla jo jonkun verran aikaa.


Tällä viikolla onkin sitten vastassa Halvat Laukojat. Tiukkaa matsia odottelen, ja etenkin Girouxin ja Crosbyn tiukkaa yhteenottoa.
Maalivahtien puolella on myös mielenkiintoinen tilanne, kun Anaheim ja Phoenix pelaavat tänään ja keskiviikkona vastakkain. Siinä on siis isot mahdollisuudet ratkaista jo maalivahtipeliä johonkin suuntaan.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Tämä vaatii kyllä jo melkein suunnittelua tai äärimmäistä taitoa.

Nimittäin Tartsanin poikien kanssa tehtiin yhteensä 24 maalia, molemmat tietysti pyrkien valitsemaan noita ylivoimalla kentällä pyöriviä kavereita joukkueisiimme mahdollisimman hyvin.

Ja tehtiin sitten yhteensä pyöreät nolla ylivoimamaalia viikon aikana.
 

Särki

Jäsen
UHL Flames 8 - H.C.Andersen 6

Tiukan taiston jälkeen UHL Flames nappasi niukan voiton 8-6. Useampi kategoria olisi voinut kääntyä suuntaan jos toiseen. Viikonlopun puolustajarulianssin aikana onnistuin nappaaman blokkitilaston voiton, kun taas vastustajalle meni maalivahtien torjunnat viimeisenä päivänä, pelaajakaupalla hankittu Elliott oli tässä isossa roolissa.

Viikon plussat ja miinukset:
+ A.Niemi urakoi tällä hetkellä pelistä toiseen ja tilastot on komeaa luettavaa
+ Suter viikon tehokkain 0+5, se kauden avausmaali odotuttaa edelleen, useampi tolppakin tainnut jo olla mutta maalisarake näyttää pyöreää nollaa.
+ Stålbergilla hyvä viikko 2+2, +5 ja 14 SOG
--- Weissin koomailu jatkuu, otti sentään jäähyminuutteja kun tehoja ei kerran löydy
- Dupuis vaipui yöhön kun Crosby häipyi rinnalta, onneksi Malkin palaa josko se palauttaisi tehot myös Pascalille

Seuraavaksi vastaan Laaman unelma joukkue. Jälleen joukkuetilastojen mukaan erittäin tiukka kamppailu tulossa.
 

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo, KPL, Kiovan Dynamo
Cheap Shootersin koomailu jatkui, eikä viimeisen yön mukavahko 6+4 enää riittänyt yhtään mihinkään. Toivon mukaan se oli kuitenkin uusi alku eikä hetkellinen kouristus.

Giroux ja Koivu eivät edelleenkään oikein loista, vaikka kohtuullisia tehoja onkin tullut. Gagner ja koko Edmonton on hyytymässä, eikä Vancouverissa Burrows tunnu pärjäävän edes Hansenille. Hörnqvist ei sairastuvalta paluun jälkeen ole enää osunut maalitolppien väliin.

Uushankinnoista Tatar oli sunnuntaina hyvin lähellä voittomaalia, joka olisi kyllä tullut tarpeeseen. Katsellaan nyt vielä viikko tai pari, mutta tiukassa taitaa peliaika olla jatkossakin. Tampan Killorn näyttäisi saavan lisää vastuuta YV:llä ja osumiakin on harvakseltaan tullut. Saa jatkaa. Uusin kokeilu on Kingsin pakki Muzzin, joka näyttää pelaavan jopa ykkösylivoimassa.

Aloitusvoittotilaston kuninkuus säilyi yhä, vaikka Lost Heroes pääsi jo 10 voiton päähän. Pakko oli täydentää porukkaa Chipchuralla, joka sentään muutaman per peli niitäkin raapii. C-statuksen Tatar ja Killorn eivät alloituksia ota.

Kuten repe_joke tuossa jo kirjoittelikin, niin veskarikamppailusta on tulossa ANA-PHO -hegemoniaottelu. Enpä usko, että Hiller ainakaan molemmissa kohtaamisissa tolppien väliin pääsee.

Robin Lehner ei ole ollut huono, mutta etu taitaa Ottawassa olla Ben Bishopilla, koska hän on kyennyt pelejä voittamaan, toisin kuin Lehner.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Wardo kaheksaksi viikoksi hyllylle ja Nikolai Kuulemiin <-> Dan Ellis-kauppa näyttää neronleimaukselta!
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Mirasanen Karitsat taistelee tosissaan mahdollisuudesta nousta kakkossijalta koko liigan kärkeen. Viimon ensimmäinen yö meni ainakin lupaavasti, kun saaliina oli 4+6=10 pistettä, kun tulitusta johtivat tutut Stamkos, Kadri ja MacArthur, jotka kaikki tekivät kaksi pistettä mieheen.

Pistekategorioissa olen vahvoilla, mutta maalivahtipuolella touhu menee jännäksi, sillä minulla on Columbuksen molemmat maalivahdit ja Turhapuroilla Coloradon molemmat torjujat. Turhapuroilla on siis tuolla hienoinen yliote.

Tässä vaiheessa koossa on 10-1-johtoasema. Pyritään pitämään se viikon loppuun asti ja kärkisija alkaa olla selvä.
 

Tollisko

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Tämä vaatii kyllä jo melkein suunnittelua tai äärimmäistä taitoa.

Nimittäin Tartsanin poikien kanssa tehtiin yhteensä 24 maalia, molemmat tietysti pyrkien valitsemaan noita ylivoimalla kentällä pyöriviä kavereita joukkueisiimme mahdollisimman hyvin.

Ja tehtiin sitten yhteensä pyöreät nolla ylivoimamaalia viikon aikana.


Harvinaiseen saldoon tosiaan yllettiin.
Tarzaneiden käyrä näyttää voimakkaasti alaspäin ja pelkona onkin playoffien ulkopuolelle tippuminen mikäli tahti ei korjaannu. Tietysti loukkaantumisetkin ovat vähän häirinneet, mutta varmaan monella on ollut pahempikin tilanne niiden kanssa.
Treidejä ei olla tehty vielä yhtäkään tällä kaudella, mutta kaikenlaisia ehdotuksia otetaan kyllä innolla vastaan.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Hemmetin Turhapuro, kun ei suostu taipumaan. Kahden yön jälkeen joukkueeni on tehnyt jo 21 pistettä, mikä on eniten koko liigassa (tai noh, Lords of the Rinkillä on myös yhtä paljon). Turhapurot hengittää kuitenkin yhä niskaan tehtyään 18 pistettä samassa ajassa.

Turhapurojen kannalta jopa sääli, että tehoilu osuu juuri viikolle, jolloin pelaavat minua vastaan, koska ketä tahansa muuta pelaajaa paitsi minua ja ISH:ta vastaan nuo 18 pinnaa riittäisivät johtoasemaan ja luultavasti selväänkin sellaiseen.

Viime yön tehomiehet Karitsojen joukkueessa olivat Nate Thompson (2+1), Alex Semin (1+2), Bobrovsky (21/21 torjuntaa). Myös Keith Aulie käytti kivasti vahvuuksiaan ja kävi jäällä tappelemassa ja ajamassa kolme taklausta siinä sivussa.
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Read on vielä valitettavan pitkään sivussa, ja miehen voisikin melkein heittää menemään, sillä montaa peliä hän ei enää tämän fantasy kauden aikana pelaa. Jos pelaa yhtäkään.

No onneksi en ole heittänyt miestä menemään, kun nyt huhutaan miehen pelaavan jo tulevana viikonloppuna. Nopeasti meni 4-6 viikkoa fantasia maailmassa :)
 

AnFa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Hemmetin Turhapuro, kun ei suostu taipumaan. Kahden yön jälkeen joukkueeni on tehnyt jo 21 pistettä, mikä on eniten koko liigassa (tai noh, Lords of the Rinkillä on myös yhtä paljon). Turhapurot hengittää kuitenkin yhä niskaan tehtyään 18 pistettä samassa ajassa.

Turhapurojen kannalta jopa sääli, että tehoilu osuu juuri viikolle, jolloin pelaavat minua vastaan, koska ketä tahansa muuta pelaajaa paitsi minua ja ISH:ta vastaan nuo 18 pinnaa riittäisivät johtoasemaan ja luultavasti selväänkin sellaiseen.
Hieman jos tarkemmin tilastoja tulkitset, niin alkukauden aikana Karitsat ovat olleet aika lampaita pistekategorioissa. Puolenvälin huonommalla puolella tässä liigassa ja Turhapurot taas koko porukan toiseksi tehokkain heti Varkauden Tiikereiden jälkeen. Vielä suurempi ero saadaan ylivoimapisteissä, jossa Turhapurot on ollut liigan kovin joukkue ja Karitsat yksi heikoimmista. Mitä ne tehot olisivatkaan, jos koko kauden ajan joukkueessa ei olisi ollut vähintään kahta IR-pelaajaa - siis aivan koko kauden ajan? Päälimmäisinä ärsyttää ehkä Karlsson, joka on koko loppukauden pois ja Kesler, joka ei ole montaa peliä kerinnyt pelaamaan.

Toki loukkaantumisia on muillakin ei sillä ja taidetaan Coloradon maalivahtikaksikkoon joka tapauksessa kaatua tällä kaudella. Tällä viikolla huippukuntoinen Mirasanen Karitsat kyllä näyttää kävelevän yli, ei riitä enää vapaissa tarpeeksi laadukkaita korvaajia loukkaantuneiden tilalle. Toivotaan että ei ihan alta lipan vedetä tuoreen hankinnan Bobby Ryanin johdolla.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Hieman jos tarkemmin tilastoja tulkitset, niin alkukauden aikana Karitsat ovat olleet aika lampaita pistekategorioissa.

Kieltämättä. Joukkue taapersi alkukaudella pahasti, kun pelaajia oli loukkaantuneina/puolikuntoisina. Sivussa ovat olleet mm MacArthur, Spurgeon, Fowler, Ehrhoff, Nugent-Hopkins, Hedman, Lombardi, ym.

Hyökkäystehot ovat löytyneetkin vasta tervehtymisten ja treidien kautta. Kauppojen jälkeen joukkueeseeni ovat tulleet mm. Ovechkin, Semin ja Ladd, jotka kaikki ovat liigan ehdotonta pistekärkeä.

Joukkueessani onkin nyt 4 yli 20 tehopisteen miestä (Turhapuroilla 3) ja 11 yli 10 pisteen miestä (Turhapuroilla 12).

Mutta kyllähän Turhapuroilla tuo kärki on ollut leveä, koska rosterissa tähtien lisäksi vielä monta pelaajaa (Conacher, Pouliot, Huberdeau, Purcell), ketkä ovat jopa ylisuorittaneet odotuksiin nähden. Itselläni taas rosterissa on paljon pelaajia, jotka ovat pikemminkin alisuorittaneet. Noita ovat jossain määrin Nugent-Hopkins, Horton, Stastny, Fowler ja treidillä sittemmin pois lähetetty Heatley.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Karitsalaumaa päivitettiin taas, kun waiver-vuoro käytettiin Gudbransonin nostamiseen. Olen enemmän kuin tyytyväinen siihen, että saatiin poimittua pelaaja, joka pelaa Floridan pakeista toiseksi isoimpia yv-minuutteja heti Brian Campbellin jälkeen ja kiekollisen vastuun lisäksi on kerännyt 14 ottelussa jo 40 taklausta, eli taklaa lähes 3:n taklauksen ottelukeskiarvolla. Alkukaudella hänen otteissaan näkyi loukkaantuminen, mutta tehojakin voinee vähitellen alkaa odottamaan.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Hieman jos tarkemmin tilastoja tulkitset, niin alkukauden aikana Karitsat ovat olleet aika lampaita pistekategorioissa.

En ymmärrä, miten Yahoo nuo tehdyt maalitkin laskee. Yahoon mukaan joukkueeni on nimittäin tehnyt 90 maalia. Mutta kun itse lasken kaikkien pelaajieni maalimäärät yhteen, onkin tulos 111.

Turhapuroillekin ilmoitetaan tehdyiksi 90 maalia, mutta oma tarkastuslaskenta antaa tulokseksi 101.
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
En ymmärrä, miten Yahoo nuo tehdyt maalitkin laskee. Yahoon mukaan joukkueeni on nimittäin tehnyt 90 maalia. Mutta kun itse lasken kaikkien pelaajieni maalimäärät yhteen, onkin tulos 111.

Turhapuroillekin ilmoitetaan tehdyiksi 90 maalia, mutta oma tarkastuslaskenta antaa tulokseksi 101.

Sovitaan vaikka niin että emme nähneet tätä viestiä ja saat hetken aikaa miettiä uudestaan noita maalimääriä :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös