Lätkämanageri: Jatkoaika 2-liigan keskustelu

  • 564 283
  • 9 693

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Särjet kaatuivat 11-6 lukemin. Melko nyhjäystä kenttäpelaajien osalta koko viikko, mutta sieltä irtosi kuitenkin riittävästi kategoriavoittoja. Veskarit pelasivat hyvän viikon, vaikka GAA ja torjuntaprosentti menivätkin vastustajalle.

Viikon tärkeintä antia oli kuitenkin DTD-kaverien palaaminen peleihin. Ainoastaan Hall on DTD-statuksella enää ja joutuu tekemään kovan päätöksen sen suhteen, että tiputtaako kaverin vai odottelenko tätä vielä takaisin.

Välierissä vastaan tulee sitten Tiikerit tiputtanut HC Finaaliin Asti. Pidetään huoli siitä ettei kyseinen joukkue ole nimensä veroinen, ja otetaan kauden kolmas voitto liigan tulokasjoukkueesta.
 

Tollisko

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Tarzanit jatkaa välieriin 10-6 voitolla Kullaa Kingseistä. Viikon ilahduttavinta antia oli ehdottomasti maalivahtien piristyneet otteet.

Välierissä vastaan saadaan H.C. Andersen, joka pöllyytti meitä 10-6 runkosarjassa. Vaikka kaveri onkin suosikki parissamme, omaamme tässäkin mahdollisuutemme jatkoon.

Sivutaan nyt vielä toista paria sen verran, että taivaanmerkkien sattuessa sopivasti kohdalleen saatetaan nähdä sarjan molempien tulokkaiden välinen finaali.
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Sivutaan nyt vielä toista paria sen verran, että taivaanmerkkien sattuessa sopivasti kohdalleen saatetaan nähdä sarjan molempien tulokkaiden välinen finaali.

Rookiet aiemmin tällä kaudella...

Jep, reisille on mennyt ja pahasti.
Missään tapauksessa minäkään en ole antamassa periksi ja uskonkin joukkueelleni vielä voitollisiakin viikkoja tulevan ja sitä mukaa sijoituskin voi parantua vielä paljonkin.

Pudotuspelipaikasta en enää oikeastaan edes haaveile, vaatisi melkoista harppausta. Mutta joukkuetta tahdon kovasti parantaa ja tehdä kiusaa isommilleni.
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Hyvin on sarjajohtaja Lords of the Rinkillä kenttäpelaajien kategoriat hallussa, lukuunottamatta uusia kategorioita eli blokkeja ja taklauksia joihin jätin tarkoituksella panostamatta.

Maalit: 1.
Syötöt: 1.
Pisteet: 1.
Plus/miinus: 2.
Jäähyt: 3.
Yv-maalit: 7.
Yv-syötöt: 2.
Av-pisteet: 6.
Voittomaalit: 6.
Laukaukset: 1.
Aloitusvoitot: 1.

Ja hyvin on Floridan veskarit Theodore ja Markström tonttinsa hoitaneet. Veskareiden kategoriavoitoissa sijat 2, 3, 1, 4, 4.

Ja vertailuna tuohon tulokasmanagereiden tilanteeseen, aika hyvin oli Kaukaloordien asiat vielä kun kautta oli pelattu kuukausi...
 

Gaff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NHL, Philadelphia Eagles
Onnittelut Tarzanin Pojille voitosta. Tasaisesti mentiin viimeiseen kierrokseen asti, jolloin Tarzan teki sen tarvittavan eron ja vei sarjan 10-6 nimiinsä.

Omalla joukkueella meni suhteellisen hyvin lähes sarjan loppuun asti. Viimeiset 4 viikkoa olikin jo vaikeampaa ja tuo häviö ei tullut minään yllätyksenä. Toewsin ja Versteegin poissaolot alkoivat tällöin kun tappioputkikin. Tässä vaiheessa kautta ei vapaista paikkaajia löydy.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Tällä hetkellä näyttää siltä, että heti kun tiputtiin pudotuspeleissä säälipeleihin, alkoi peli maistua... Nopeasti vilkaistuna tällä hetkellä johdettaisiin ketä tahansa muuta. Aina ei voi voittaa...
 
Koska en itse keksi niin kysyn että mikä ihme mahtaa olla scouting pyyntö?

Huomasin vasta itseasiassa nyt että meni täysin väärään ketjuun, anteeksi tästä, tarkoitus oli kirjoittaa ja kirjoitinkin tuonne jatkoaika Pro Scouting ketjuun NHLn puolelle.

Sorppa
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Rookie-finaali erittäin lähellä kun välierien viimeiset ottelut edessä. Huikeaa. Kumpikin aloitti kauden viidellä peräkkäisellä tappiolla ja näytti että kyyti tulee olemaan erittäin kylmää.
 

#97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL
Rookie-finaali erittäin lähellä kun välierien viimeiset ottelut edessä. Huikeaa. Kumpikin aloitti kauden viidellä peräkkäisellä tappiolla ja näytti että kyyti tulee olemaan erittäin kylmää.
Jepjep.

Omaan kauteeni olen tyytyväinen, en odottanut näinkään hyvää sijoitusta. Runkosarjan neljäs sija oli ehdottomasti yläkanttiin.

Joukkueeni selkäranka oli maalivahtipeli Kari Lehtosen johdolla. Myös Byfuglien ansaitsee kunniamaininnan. Toinen hieno pelaaja on ollut Desharnais FA-korista. Puolustus oli jämäkkä läpi kauden.

Gomez ja Connolly olivat molemmat riskihakuja, jotka laukesivat käsiin kunnolla, ei voi olla katkera, kun riskit oli tiedossa. Perrykaan ei koskaan päässyt edelliskauden lentoon, mikä toki oli myös odotettavissa.

Toki tappio harmittaa helvetisti, mutta balsamia haavoille tuo kahden uuden managerin nousu kovatasoiseen liigaamme. Tekee hyvää liigalle, jossa alkoi viime kaudella olla jo pienoisia väljähtymisen merkkejä.

Toki kausi hoidetaan täysillä loppuun, mutta nyt jo mukavia beach-päiviä kaikille Schollin speedo-hengessä!
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Pettymykseen päättyi tämä kausi ja neljäs perättäinen mestaruus jäi vain haaveeksi, kun HC Finaaliin Asti otti välierissä 5-12 voiton joukkueestani. Jos FA:sta viikon alussa nostetut Andrew Shaw ja Marcus Foligno ovat joukkueen parhaat pelaajat, niin ei se viikko ihan putkeen mennyt. Todella heikko viikko joukkueelta tähän väliin eikä jätä selittelyille sijaa. Vastustaja oli yksinkertaisesti parempi ja ansaitsi voittonsa.

Onnittelut vastustajalle ja myös toiselle rookie-managerille finaalipaikasta. Parempi joukkue voittakoon.

Otetaan nyt nuo pronssimitalit kaulaan vielä tuosta ja matkataan sitten kesälomille. Tappion myötä ensi kauteen jäi ainakin virtaa, ja Lost Heroes tulee ensi kaudella vahvempana kuin koskaan.
 

Tollisko

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Onnittelut Weissflogille voitosta!
Oma joukkueeni oli finaalissa täysi vastaantulija, suurin ero löytyi tolppien välistä.
Koko kauteen pitänee olla kuitenkin tyytyväinen, vaikka olisihan se kirkkain kruunukin maistunut.
Kiitos kaikille kaudesta, oli mahtavaa päästä mukaan näin aktiiviseen ja tasokkaaseen liigaan. Ensi kaudella sitten kirkastetaan mitallin väri.
 

Weissflog

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Islanders, Earl the Pearl, avoin liiga
Hei hulinaa!

Kiitokset! Puskista päästiin yllättämään alkukauden konttauksen jälkeen.
Kattavampi raportti kaudesta seuraa myöhemmin.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Kuudenneksi taidettiin lopulta sijoittua, mikä lienee myös oma ennätys tässä liigassa, heh. No, samalla tuli myös opittua ensi kaudeksi hyvät eväät joilla lähdetään tavoittelemaan Varmaa Voittoa (tm). Tuli tehtyä tosiaan se virhe, että laskin Montrealin pelaajan varaan ja Habs, kuten Keskusta, pettää aina.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Onnittelut mestarille.

Oma kausi päättyi pronssisiin mitaleihin tällä kertaa. Kenttäpelaajani pelasivat kauden parhaan viikkonsa tähän väliin ja takoivat taululle komeat 20+31 tehot, joista 5+12 ylivoimalla ja 3 pistettä alivoimalla. Jäähyjä kertyi peräti 102 minuuttia, laukauksia upeat 192 ja taklauksia 156. Fleury pelasi kauden paskimman viikkonsa, joten veskaripelistä tuli kunnolla turpiin, mutta kenttäpelaajien saldot olivat niin vakuuttavat että niillä olisi kaatunut molemmat finaalijoukkueetkin. Harmittavaan paikkaan osui siten heikko viikko välierissä. Tai no oikeastaan välierissä ja puolivälierissä, sillä viime viikolla joukkueeni teki lähes saman verran tehoja kuin kahden edellisviikon aikana yhteensä, maaleja tuli enemmän, ylivoimalla tuli enemmän tehoja ja jäähyjäkin enemmän. Tyylillä tuli siten päätettyä kausi.
 

ozo

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Latvia, Dinamo Riga
Näin se vaan on, että vahva runkosarja ei takaa vielä yhtään mitään. Playoffeissa kaikki on mahdollista. Onnittelut meidän rookie-mestarille, mielestäni erittäin hieno suoritus ja joukkue oli todella nimensä veroinen. Itse päädyin sijalle viisi, josta olen ihan tyytyväinen. Tarkempi joukkue/kausianalyysi myöhemmin.
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Ensimmäisen kierroksen tippumisen aiheuttamasta masennuksesta on nyt selvitty.
Siispä onnittelut ensinnäkin molemmille finaaliin päässeille joukkueilla. Hemmetin hieno suoritus kahdelta uudelta managerilta. Ja sitten erityisonnittelut Weissflogille mestaruudesta, hienosti se joukkue vain nousi liigan hänniltä aina mestaruuteen asti.
Ja kiitokset myös kaikille muille kuluneesta kaudesta. Hauskaa oli jälleen kerran tämän pelin parissa. Toivottavasti pystymme palaamaan ensi kaudella asiaan normaalisti ilman työsulkuja tai kauden alun siirtämisiä.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Onnittelut mestarille. Komea suoritus!
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Kesälomat pidetty, 6 viikkoa vierähti Saimaan saaristossa ja almanakka näyttääkin jo perinteisen Jatkoaika2-liigan ilmoittautumisen avaamista. Toivottavasti vaan NHL-kausi pelataan normaalisti. Ilmoitan itseni lisäksi samalla HC Hilmanuutin.

Kaikki viime kauden 20 manageria ovat varmaankin automaattisesti oikeutettuja paikkaan koska vetivät kauden kunnialla läpi

1. ISH
2. Hilmanuutti
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
 

Hawk #22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Ilves, Tampa Bay Buccaneers
Ilmoittaudun myös varalle jos edelliset ei jatka.

Joukkueen nimi LiPaS (Lielahden Palloseura)
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Jaha, taas on pari innokasta ehtinyt ilmottautumaan varasijoille ennen meikäläistä. Otetaanpa siis varasija 3 ja jäädään pitämään peukkuja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös