Lätkämanageri: Jatkoaika 2-liigan keskustelu

  • 563 064
  • 9 693

beerhunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS,Montreal,San Jose
kauppa

uuh, jäätävä pending trade meneillään ainakin nimien perusteella, mutta taitavat olla nimet muinaista historiaa, sattuu vaan katsoa kun Sundin-Williams vaihdetaan "vain" Gaustad-Pitkäseen
Tällä viikolla LOTR, voitto plz
 

nro.44

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO, VG-62
Itsekkin mielestäni vaihdain Williamsin ja Sundinin VAIN Gaustadiin ja Pitkäseen, mutta koska tämä peli perustuu tilastoihin niin tällä hetkellä vaihdoin miehet JOPA Gaustadiin ja Pitkäseen. Nyt vaan sietää toivoa Jonille tervettä loppukautta.
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Viime viikolta niukka 8-7 voitto, ja haave pudotuspelipaikasta elää vahvana. Viikon posiitiviset suorittajat löytyvät Dallasista ja Anaheimista. Turco alkaa löytämään oikean tasonsa, ja tähtisentteritkin on ruvennut pikkuhiljaa tekemään tehoja. Ryan nyt on ollut joukkueen tärkein pelaaja viimeisen reilun kuukauden, joten mikään yllätys hänen suorituksensa ei enää ole.

Tällä viikolla tulee sitten vastaan Kivisen Enkelit. Pikaisella vilkaisulla näyttää siltä, että jos minun pakisto pystyy vastaamaan Enkelien pakiston tehoja, niin joukkueeni pitäisi olla vahvoilla tämän viikon koitoksessa.
Toisaalta Enkeleillä on hyökkäyksessä: Carter, Heatley, Nolan, Blake. Nämä herrat voivat iskeä kovatkin tehot jos oikein pelipäälle sattuvat. Etenkin Blaken viime aikainen superkunto herättää kunnioitusta.
Tiukan oloinen viikko siis jälleen tulossa. Siitä lähdetään että maalivahtipeli ratkaisee viikon.
 

#97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL
Näin on sitten HCA:n sentterivaje Langin lankeamisen jälkeen paikattu. Cheap Shootersin riveistä juutinmaalle siirtyi Manny Fernandezin Vatos Locos -veli Scott Gomez. Vaihdossa Jamie "Grinder Breaking Bad" Langenbrunner. Statsien mukaan pataan tuli, mutta sentteri piti saada kiireesti. Ja eiköhän Alaskan viimeisellä hispaanolla ole vielä muutama piste takataskussaan.
 

Fallossymboli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ja eiköhän Alaskan viimeisellä hispaanolla ole vielä muutama piste takataskussaan.

Nyt kylla unohdit Fairbanksin lentokentalla lumiauraa ajalevan Manuel "Manolito" Sanchezin mutta aika vahan hispaanoja taitaa olla jaljella tuolla pain maailmaa.

Overdose jatkaa on/off -esityksiaan ja play-off -viiva alkaa karkaamaan uhkaavasti. Onneksi talla viikolla on vastassa vain HC Kumikiekko joka kaatuu vaikka rammalla farmijoukkueella. Maalivahti Mike Smith pullisteli jo hauistaan Kumikiekon vaihtopenkin suuntaan - tuloksena revennyt hauis ja penkillinen kauhuissaan tutisevia kumikiekkoilijoita. Riku Helenius nostettiin farmista tuuraamaan Smithia mikali homma ei hoidu yhdella kadella.

Ville Leino jatkaa piste per peli tahdilla ja Eric Boulton jahtaa edelleen Overdosen syottoporssin karkisijaa. Viikon yllattaja on Vernon Fiddler joka saa nelja oikein ristinollassa.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Turhapuroja vastaan on menossa tasainen vääntö, mutta se ratkeaa ensi yönä, jolloin minulla on kaukalossa 14 pelaajaa Uunojen kuutta vastaan. Reilu voitto olisi pakko saada, sillä edellä olevat joukkueetkin ovat alkuviikon perusteella ottamassa suurinumeroisia voittoja.
 

AnFa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Turhapuroja vastaan on menossa tasainen vääntö, mutta se ratkeaa ensi yönä

Taisi ratketa jo viime yönä, kun pakkien pistepörssin johtaja loukkaantui vaikka kerkisikin tekemään voittomaalin. Viikon sisään loukkaantunut sekä Streit että Kaberle. Viikon ajan kerkisi olla IR tyhjillään tämän kauden aikana. Yleensä siellä on ollut vielä kaksi miestä.
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Taisi ratketa jo viime yönä, kun pakkien pistepörssin johtaja loukkaantui vaikka kerkisikin tekemään voittomaalin. Viikon sisään loukkaantunut sekä Streit että Kaberle. Viikon ajan kerkisi olla IR tyhjillään tämän kauden aikana. Yleensä siellä on ollut vielä kaksi miestä.

Jospa sullakin kävisi samanlainen "tuuri", kuin minulla Reinprechtin kanssa. Ensiksi ilmoitettiin Rhinon olevan sivussa melkein 2kk, mutta uusimpien tietojen mukaan Rhino pelaa jo viikonloppuna, sillä vamma olikin huomattavasti oletettua lievempi.
Muutenkin minulla alkaa sairastupa tyhjenemään (kop kop), sillä Stastny vamma on parantunut odotetusti, ja mies palannee peleihin parin viikon sisään. Ikivemppa Gaborik tuleekin sitten vasta sinetöimään mestaruuden Tiikereille.
 
Viimeksi muokattu:

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Viime viikolla tuli tuloksellisesti upea 11-2 voitto Caipirinha Overdosista. Itse peli puolestaan ei kulkenut ollenkaan, mutta onneksi vastustajan peli kulki vielä huonommin. Positiivisinta lopputuloksen kanssa viime viikossa oli se, että P-M Bouchard näyttäisi viimeinkin löytäneen tasonsa tekemällä tehot 2+5. Muutenkin Bouchard tehtaili tammikuun 13 ottelussa 14 pistettä, toivottavasti loppukausi menee samaan tahtiin.

Maanantaina tosiaan tuli hankittua Mats Sundin ja Justin Williams Felocitystä vaihdossa Joni Pitkäseen ja Paul Gaustadiin. Gaustad lähti tyylillä joukkueesta syöttämällä jäähyväisottelussaan pari maalia, keräämällä 10 minuuttia ja ottamalla 9 aloitusvoittoa. Onneksi maisemanvaihdos näytti herättäneen myös Sundinin samantein, ja debyyttiottelussa syntyi tehot 1+1 sekä 15 aloitusvoittoa. Myös Pitkänen teki uuden seuran riveissä heti maalin, Williams puolestaan veti tutuksi tulleilla kiikaritehoilla.

Tällä viikolla vastassa on HC Tiki10 ja tavoitteena olisi venyttää Tikin tappioputki 8 ottelun mittaiseksi. Hyvin on viikko alkanut, 9-0 lukemat taululla toistaiseksi, mutta ottelu vielä pahasti kesken. Ensi viikolla olisi sitten vuorossa kärkikamppailu HC Hilmanuutin kanssa.

Edit. Unohtu mainita, että joukkue on saanut hyviä uutisia nimittäin joukkueen ykköstähden kauan odotettu paluu koittaa näillä näkymin tämän kuun 26. päivä. Parempaa vahvistusta ei voisi playoffien kynnyksellä toivoakaan. Siihen menee LOTRin ja muiden viimeisetkin toiveet kiinniottamisesta.
 
Viimeksi muokattu:

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Hyvin on kausi edennyt, 15 voittoa ja 2 tappiota. Lost Heroes ohitetaan vielä jossain vaiheessa vaikka eroa onkin nyt 14 pistettä.

Viime viikolla 8. peräkkäinen voitto kun sarjajumbo kaatui 11-4. LOTR pelasi upeasti takoen mm. 18+25=43, +12 jne. mutta niin vaan Animaaliset sätki tasapäisesti rinnalla pelaten kauden parhaan viikkonsa.

Tällä viikolla on vastassa ylivoimaisesti eniten tehopisteitä tehtaileva TeamKoivu, joten vaikeaa on luvassa. Mielenkiinnolla odotan kuinka tässä käy.
 
Viimeksi muokattu:

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Turhapuroja vastaan on menossa tasainen vääntö, mutta se ratkeaa ensi yönä, jolloin minulla on kaukalossa 14 pelaajaa Uunojen kuutta vastaan. Reilu voitto olisi pakko saada, sillä edellä olevat joukkueetkin ovat alkuviikon perusteella ottamassa suurinumeroisia voittoja.

Oli muuttua katastrofiksi tämä yö. Aluksi Toronto, josta minulla on kolme pelaajaa, jää omassa ottelussaan nollille. Van Ryn ja Antropov ottavat komeasti -2 mieheen.

Sitten vielä Anaheim, josta minulla on Getzlaf ja Pronger, jää nollille ja taas paukkuu miinuksia.

Onneksi yö ei jäänyt kokonaan miinusmerkkiseksi. Siitä pitivät huolta Hossa (2+0), Wideman (1+1) ja Lindström (1+1).
 

Hilmanuutti

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Hieman uutiskatsausta. Joukkue on ollut pitkään tilassa, jossa ei kenestäkään uskalla luopua ilmaiseksi. Treidejäkin on tullut tehtyä sen verran paljon, että välillä pitää antaa kokoonpanon rauhoittua ja katsoa, missä mennään. HC Hilmanuutin kokoonpanossa on enää seitsemän managerin draftaamaa pelaajaa. Nyt tuli kuitenkin tietoon, että Brent Johnson joutuu leikkauspöydälle, joten miestä on turha roikottaa kokoonpanossa. Tilalle saapui Josh Bailey, jonka lyhyen tähtäimen tavoitteena on ottaa hävyttömän paljon aloitusvoittoja, jotta Mike Richardsin flunssan takia menetetyt aloitukset saataisiin kompensoitua.

Liiga on tällä kaudella kärjen osalta todella tasainen. Kukaan ei vielä voi olla 100% varma playoff-paikastaan. Top-10 on 68 pisteen sisällä ja mitä vaan voi vielä tapahtua. Itselläni on tällä viikolla vastassa Felocity Fighters, jonka kanssa käydään todella tasaista vääntöä monessa kategoriassa. Tilanne tällä hetkellä 9-3 Hilmanuutille, mutta joka ainoa kategoria on vielä täysin auki. Tulevilla kierroksilla ohjelmani taitaa olla top-10 -joukkueista kovin: Vastassa ovat vielä Lost Heroes (sarjataulukon 1.), HC Kumikiekko (6.), H.C. Andersen (4.), Varkauden Tiikerit (7.) ja Kullaa Kings (18.). Kun playoffeihin hamuavien joukkueiden otteluohjelmaa katsoo, näyttää Lost Heroesin ja Lords Of The Rinkin playoff-paikat aika kirkossa kuulutetuilta. Uskonkin näiden kahden tiimin olevan ne, jotka saavuttavat suoran välieräpaikan. Muut 8 joukkuetta tappelevat rajusti lopuista jäljellä olevista paikoista.

Hc Hilmanuutti lähtee tuleviin härkäviikkoihin seuraavanlaisella kokoonpanolla (suluissa tehopisteet):

Ray Whitney (43)- Vincent Lecavalier (49) - Brad Boyes (44)
Ruslan Fedotenko (21) - Mike Richards (50) - Michael Ryder (36)
Sergei Kostitsyn (21) - Tim Connolly (18) - David Backes (28)
Clarke MacArthur (24) - Rich Peverley (20) - Jonathan Cheechoo (18)
Nigel Dawes (16) - Bryan Little (34) - Chris Neil (6)
Joe Sakic (12)

Kyle Quincey (28) - Kevin Bieksa (27)
Kris Letang (17) - Jordan Leopold (17)
James Wisniewski (8) - Tobias Enström (11)

Roberto Luongo
Jose Theodore

1. ketju: Whitney on vastannut odotuksiin. Manageri on koputellut päätänsä jo pitkään, jotta mies pelaisi ehjän kauden. Lecavalierilta odotetaan selkeää parannusta nykyiseen PPG-tahtiin. Hurja loppukausi saattaisi viedä HC Hilmanuutinkin pitkälle. Boyes on kärsinyt McDonaldin poissaolosta, mutta onneksi MC Andy palannee pian. En pidä viime kauden 43 maalin saavuttamista mahdottomuutena.

2. ketju: Ruslan "tyrmääjä" Fedotenko ollut positiivinen yllättäjä. Voisi kuitenkin kuntouduttuaan keskittyä limpun verkkoontoimittamiseen tappeluiden kustannuksella. Richards oli alkukauden komeetta. Tahti on taantunut, mutta mies tekee edelleen mukavasti kaikkea. Fantasy Stud. Ryderin kanssa tuskailin alkukaudella, mutta kärsivällisyys kannatti. Voittomaalien erikoismies.

3. ketju: Sergei Kostitsynissä on potentiaalia nähtyä parempaan. Koirankoppikomennuksia tuskin on enää tiedossa, joten vahvaa loppukautta odotellessa. Tim Connolly on ollut mahtava (kopkop). Backes on St. Louisin uusi suosikkipoika. Mahtava fantasypelaaja, joka tuo apuja moneen kategoriaan.

4. ketju: MacArthur on viilettänyt kauden aikana kaikissa mahdollisissa ketjukoostumuksissa. Aina kun Buffalossa joku loukkaantuu/toipuu, tapahtuu tämä Clarken kustannuksella. Taitava pelaaja, joka on tehnyt olosuhteisiin nähden mukavan määrän pisteitä. Peverley oli toivotaantoivotaan-nosto Atlantan poimittua hänet. Tätä lisäystä ei ole pahemmin tarvinnut katua: 9 pelissä 11 pistettä ja paikka Kovalchukin vieressä lienee sementoitu loppukaudeksi. Innoitti managerin treidaamaan Toewsin. Cheechoo aiheuttaa harmaita hiuksia kaljuuntuvalle managerille. Onko se sitten hyvä asia vai ei, kuka tietää?

5. ketju: Dawes pelaa vähän, mutta pelaa ylivoimaa, silloin kun pelaa. Katsomo on tullut tutuksi. Bryan Littleä on kaupiteltu pitkin kautta ympäri liigaaa. Kultakimpale, joka on pelannut koko kauden laidassa, mutta Yahoon mielestä on edelleen sentteri. Neil on tapellut ja tehtaillut muutaman pisteen.

Joe Sakic: Sakicistä odotellaan pleijareiden jokerikorttia, mikäli joukkueeni niin pitkälle yltää.

1. pakkipari: Quinceyn nostin vapaista pelaajista LA:n signattua hänet. Ei ole tarvinnut katua... Bieksalta odotetaan aika paljon enemmän, kuin on toistaiseksi saatu.

2. pakkipari: Letangilta odottelin 50-60 pisteen kautta Whitneyn ja Goncharin poissaollessa. Varasin miehen 10. kierroksella, mutta pettyä sain. Leopold tekee juuri sen verran, että manageri ei uskalla heittää waiversiin.

3. pakkipari: Wisniewski ei ole saanut toivomaani vastuuta Chicagossa kuntouduttuaan. Jäähytkin jääneet toistaiseksi ottamatta. Saas nähä, mitä tapahtuu. Enström tuli poimittua vähän aikaa sitten, kun vapaana oli. Toiveissa vahva loppukausi.

Luongo: Toiveissa loppukaudelta .925, 2.00, 5 SO.
Theodore: Toiveissa loppukaudelta paljon voittoja, säädylliset statsit.

Mutta lopulta: ihan sama kuka tekee mitä, kuuden parhaan joukkoon olis tosi mahtavaa päästä.
 

beerhunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS,Montreal,San Jose
vääntö

Ensi yö ratkaisee paljon LOTR:n ja TeamKoivun välisessä taistossa. Toiveena vastustajan tehottomien pelaajien lisäksi on myös ainoastaan Nabokovin pelaaminen, jolloin maalivahtien minimipelimäärä ei täyty ja 4-0 lähettäisiin liikkeelle. Kuten Hilmanuutti totesi, tasaista on, ja 6-joukkoon olisi päästävä, muuten kausi on pilalla
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Ensi yö ratkaisee paljon LOTR:n ja TeamKoivun välisessä taistossa. Toiveena vastustajan tehottomien pelaajien lisäksi on myös ainoastaan Nabokovin pelaaminen, jolloin maalivahtien minimipelimäärä ei täyty ja 4-0 lähettäisiin liikkeelle.

Bryzgalov ja Budaj on ilmoitettu aloittaviksi veskareiksi joten ilman heidän imurointiaan en tule saamaan kolmea matsia kasaan. Toki mun pitää vielä arpoa pelaavaan kokoonpanoon se kumpi imuroi/loukkaantuu. Tästä ei kuitenkaan tule niin suurta vahinkoa miltä kuulostaa sillä olet muutenkin johtanut veskarikategorioita koko viikon 3-0.

0-4 tilanteessa vaaditaan kuitenkin isoja asioita ensi yönä. Ja 11-4 voittohan on silti mahdollinen. 7-8 kategoriavoittoa kun saisin niin olisin tyytyväinen tähän viikkoon. Luotetaan siihen että saldon 15-2-0 omaava joukkue ei vaan voi hävitä :)
 
Viimeksi muokattu:

AnFa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Luotetaan siihen että saldon 15-2-0 omaava joukkue ei vaan voi hävitä :)

Luoton voit heittää nurkkaan viimeistään ensi viikolla. Tällä viikolla on bambit saamassa selkäänsä ja ensi viikolla sama lento jatkuu. On kyllä kova ohjelma loppukaudeksi ja tiukka taistelu sääleihin pääsystä.
 

Hilmanuutti

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Letangilta odottelin 50-60 pisteen kautta Whitneyn ja Goncharin poissaollessa. Varasin miehen 10. kierroksella, mutta pettyä sain.

Alkaa vaikuttaa siltä, että ne oikeasti lukee Jatkoaikaa tuolla ison meren takana. Alkukaudella tuli haukuttua Ryder ja mies löysi maalijyvän lähes välittömästi. No, kiitos Kris kun sisuunnuit kritiikistäni ja iskit pari maalia. Koitetaanpas samaa käänteisenä: kaikki te Lost Heroesin virtuoosit, olette mahtavia, ylivertaisia pelimiehiä ja pyyhitte ensi viikolla Hilmanuutin ukoilla lattiaa.

Tänään tulee kyllä annettua tasoitusta Felocitylle, kun Ryder ja Richards eivät kyenneet pelaamaan. Tiukaksi menee...
 

AnFa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Tällä viikolla on bambit saamassa selkäänsä

Niin tai sitten ei. Kiitos Conklinin, joka veti viimeisenä yönä nollapelin ja maalivahtien kategoriat muuttuivat toisinpäin. No niukka voitto kuitenkin. Tällä hetkellä näyttäisi tosin olevan väärin nuo pisteet tuossa taulukossa vielä.
 

Särki

Jäsen
Alkaa vaikuttaa siltä, että ne oikeasti lukee Jatkoaikaa tuolla ison meren takana. Alkukaudella tuli haukuttua Ryder ja mies löysi maalijyvän lähes välittömästi. No, kiitos Kris kun sisuunnuit kritiikistäni ja iskit pari maalia.

Pakko kokeilla itsekin.
Aivan sysipaska Shea Weber ei ole tehnyt pistettäkään 8 otteluun, T.White aivan umpijäässä tehot 0+1 viimeisestä 8 ottelusta, Kovalev hukkasi tehonsa ja on melkein yhtä surkea tapaus kuin Satan (ei nyt sentään, mutta melkein) ...KELE.
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Luotetaan siihen että saldon 15-2-0 omaava joukkue ei vaan voi hävitä :)

Eikä hävinnytkään, vaan 4-8 kääntyi lopulta 6-6 tasuriin. Tyytyväinen pitää olla, niin kova oli vastustaja.

Vanek ja Visnovsky sitten ainakin kuukauden sivussa. 40+43=83 ja 20+18=38 yv-pistettä poistui siis joukkueesta. Voi hitsin hitsi.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Viimeisenä peli-iltana johtoasema kääntyi sitten tappioksi, ja tuloksena tiukka 6-7 tappio HC Tiki10:lle. Pettynyt täytyy olla tappioon, veskaritkin pelasivat unelmaviikon, mutta siitä huolimatta maalivahtikategorioissa tuli 3-0 turpiin.

No ei tämä tulos mikään katastrofi kuitenkaan ollut, ykkössija säilytettiin eikä takaa-ajajat paljoa saaneet kiinni. Ja viime viikolla olisi muuten sarjakakkonen ja -kolmonen kaatuneet, jos olisi kohdattu eli ihan hyvin sujui viikko tappiosta huolimatta.

Tällä viikolla onkin kova paikka edessä, kun vastaan asettuu Hilmanuutti. Vain voitto kelpaa.
 

#97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL
Olen jo muutaman ehdotuksen laittanut menemään, mutta laitetaan tännekin. Tarjolla olisi kahden pelaajan paketti mallia Satan+X. Vaihdossa etsin lähtökohtaisesti sentteriä. Pelaaja X voi olla periaatteessa kuka tahansa. Toki myyn Satanin yksinäänkin. Eli te joilla on mahdollisesti puutetta laitahyökkääjästä ja kova sentterikalusto, tarjotkaa.
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
10-4 voitto Kivisistä Enkeleistä, vaikka eilen yhdessä vaiheessa näyttikin tappio tulevan. Ilyalle suoraa palautetta, ja hetkeä myöhemmin oli 1+1 tehot taulussa. Dallasin miehet varmaankin pelästyi tuosta sen verran, että tekivät varmuuden vuoksi kaikki pisteensä erikoistilanteista. Maalivahtipelissä oli molemmilla hurja taso, ja tästä johtuen sieltä puolelta tuli "vain" 2-1 voitto. Turco oli taktisista syistä vikasta pelissä sivussa, mutta eipä miehen pelaaminen olisi vaikuttanut numeroihin mitenkään, joten aikalailla se ja sama.
Viikon positiiviset suorittajat:
- Dallasin miehet.
- Doughtya ja Suteria lukuunottamatta kaikki pakit.
- Danis.

Negatiiviset asiat viikolta:
- Ilya oli syväjäässä lähes koko viikon.
- Horcoff loukkaantui.

Tällä viikolla vastaan tulee sitten Cheap Shooters. Ja kerta pudotuspeli taisto käy todella kivaana, vain voitto kelpaa tästä pelistä. Jälleen kerran maalivahdit on avainasemassa, joten nyt ei passaisi Turcon hukata hyvää virettään. Muutenkin Dallasin poikien soisi jatkavan viime viikon tasollaan, ja Ilyan jatkavan siitä mihinkä viikon lopetti.
Jälleen voi todeta, että mielenkiintoinen viikko tulossa.
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Vanek ainakin kuukauden ja Visnovsky loppukauden sivussa. 40+43=83 ja 20+18=38 yv-pistettä poistui siis joukkueesta. Voi hitsin hitsi.

Manageri päätti reagoida tähän siten että Nabokov pakkasi laukkunsa yhdessä Emingerin kanssa. Tähän suuntaan saapui tehopistevajetta täyttämään Joe Thornton. Thorntonin aloitusvoitot tulevat myös todella tarpeeseen.
 

Särki

Jäsen
Mikähän nyt mättää?

Tarjouksia on tullut Mirasanen Bambien tarjous näkyy ihan oikein, on harkinnassa, mutta HC Andersenin tarjouksessa ei näy yhtään pelaajaa! Molempien joukkueiden Players to trade-kohdat ovat ihan tyhjiä, no harkinnassa on tämäkin tarjous.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös