Lätkämanageri: Jatkoaika 2-liigan keskustelu

  • 564 554
  • 9 693

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Treidiä pukkaa pitkästä aikaa. Troopers ilmoitti täällä halukkuutensa kaupantekoon ja ilman pidempää miettimistä kumpaakin tyydyttänyt treidi saatiin hiottua.

Troopersille matkaavat:
Bryan Berard, D
Dainius Zubrus, RW

Oravapaitaan pukeutuvat:
Vaclav Prospal, C, LW
Brian Leetch, D

Kaupan pohjana oli se, että minulla oli vajausta LW-osastolla ja ja Troopersilla oli siellä ylitarjontaa.

Berard iski sunnuntaina hattutempun ja jatkanee erityisesti ylivoimalla kovaa pistetehtailuaan. Columbuksen käyrä osoittaa ylöspäin Nashin palattua kaukaloon. Zubrus pelaa Capsien ykkösessä ja on viimeisessä 5 ottelussa tehnyt 4+3=7 pistettä. Terveenä pysyessään arvokas kaveri.

Prospal on vuodenvaihteen jälkeen ollut vaisu, mutta uskon sen olevan tilapäistä. Leetchin 20 pistettä ei ole aivan niin paljon kuin olisin uskonut hänellä tässä vaiheessa kautta olevan. Pistän sen Bruinsin vaisun syksyn piikkiin ja uskon sekä Bruinsin että Leetcin pelaavan syksyä paremman kevään.
 

#97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL
Jep. Ihan tyytyväisin mielin ollaan täälläkin. Nyt kun Andreychuk näyttää iskevän hokkareitaan naulaan piti hommata jostain aloituksia, siispä Zubrus. Berard on tietoinen riski: jos pysyy terveenä niin pisteitä ropisee.

Näillä näkymin tämä treidi ei jää Troopersin viimeiseksi ja verkot ovat koko ajan vesillä. Taistelu pleijaripaikasta on alkanut.
 

vieri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Inter, Gli Azzurri, Avs, Bears, Jokerit
#97 kirjoitti:
Nyt kun Andreychuk näyttää iskevän hokkareitaan naulaan...
Mullakin on pelaaja joka taitaa lyödä hokkarit naulaan, Mogilny.

Muutenkin on noita NA, DTD tai IR pelaajia jo ihan liikaa. Halpern, Kapanen, Mogilny, Orszagh, Seabrook, Khabibulin, DiPietro. No, toi Orszagh on oma valinta, mutta muut. En sitäkään tiennyt että IR listallekin saa laittaa vain 2 pelaajaa...ei hyvä.

Nyt mulla on muuten jo 4 veskaria eikä kukaan niistä taida pelata koko viikkona. Jee! ;D
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
vieri kirjoitti:
En sitäkään tiennyt että IR listallekin saa laittaa vain 2 pelaajaa...ei hyvä.

Ilmeisesti sinulla on ollut jumalainen tuuri aikaisempina kausina, kun et tuota muistanut. Ennen tätä kautta muuten määrä meinasi kasvaa, mutta minä purnasin tuon kahden puolesta:)
 

vieri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Inter, Gli Azzurri, Avs, Bears, Jokerit
Ehkä on käynyt tuuri sitten. Mä vaan muistelisin että meillä oli pari kautta sitten vielä kolmelle IR äijälle paikka.

Hitto kun mä taas sähläsin eilen. Luin espn:ltä että Carolinan Ward sivussa 3-6 viikkoa tai jotain ja oletin heti että meinasivat mun veskaria. Laitoin sen waiveriin ja hommasin Dallasin veskarin joka on tainnut pelata 3 viimeistä peliä. No nyt sitten just luin että Turco aloittaa. Tänään vasta huomasin myös että meinasivatkin puolustaja Wardia [ehkä kannatais joskus myös lukea muutakin kuin otsikko]. Aarghh! :D Aikamoista tämä homma kun pitää koko ajan hommailla veskareita jotta sais edes pelit täyteen.
 

Kopteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Bruins
Hahaa, huippuottelu tiedossa, kun sarjajumbo RAIMO kohtaa Kivisen Enkelit.
Tiedossa "hiuppusuorituksia" ja "kovaa yritystä".
 

#97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL
Jos tarvit maalivahtia,

niin mulla ois yks ylimääräinen Conklin tuossa lojumassa. Voin laittaa antaa kylkiäisenä jonkun sentterin. Vaihdossa otan vastaan yv-pakin tai Ovechkinin.
 

beerhunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS,Montreal,San Jose
TeamKoivun joukkueessa kävi pienimuotoinen tuuletus tiettyjen pelaajien osalta. Aucoin,Lundmark ja N.Kapanen saivat lähteä ja tilalle tulivat G.Stevenson,C.Armstrong ja C.White.Aucoinin kausi oli kyllä aika huono ja nivunen ei oikein taida edes kuntoo tulla. Liigassa paikka on toisena ja se on tavoitteena myös kun runkosarja päättyy. Joukkue on hyvällä mallillaja puutteita ei ole kuin LW-osastolla,muttei mikään suuri hätä ole. Ehdotuksia saa tehdä jos haluaa.Kaikki ovat myynnissä paitsi: M.Hossa,Conroy,Aebischer,Vokoun,Sullivan,Kariya,Rolston
 

vieri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Inter, Gli Azzurri, Avs, Bears, Jokerit
Aika räpellystä ollut mun jengin esitykset.

Khabibulin pelas vissiin yhden matsin ja taas sairaslomalle. DiPietrokin pelaa aina välillä yhden hyvän pelin ja sitä seuraa kolme surkeata. Toskalakaan ei yleensä pelaa vaikka Nabo on ollut surkeaakin surkeampi.

Mogilny [tais nhl ura olla siinä] myynnissä, vaihdetaan hyväkuntoiseen pölynimuriin.

No, paljon väliä...tyhmä peli! Varsinkin nyt kun ei pärjää...=)
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Vähän on ollut hiljaista täällä kommentointi

Kun ei oma joukkue ole pelannut kovinkaan hyvin, no ei olla enää lähelläkään liigan jumbo, niin kovin innostus hieman jäi. No vähän samanlailla on käynyt Jokereiden kautta kommentoitaessa. ELi otteluketjut ja niissä posken soittaminen on jäänyt aika vähille ja oma kirjoittelu on keskittynyt lähinnä Jokeriosioon.

No tämä kausi näyttää menevän pieleen, uudet säännöt ja pelitauko näyttää aiheuttaneen sen että osa aiemmin kovina pidetyistä pelaajista on flopannut täysin ja uusia tähtiä on noussut tilalle. Muutenkin omat ennakkoarviot on menneet pieleen ja siten pelaajavalinnat ja draftaus ei ihan mennyt putkeen.

Muutamia valopilkkuja joukkueessa kuitenkin on, eli erinomaisessa kaupassa saatu Ovechkin, nyt loukkaantuneena oleva Stillman ja jälleen huippu kautta pelaava Kipper. Muutama muukin, kuten esim Hemsky, on olleet varsin vahvoja mutta koko joukkueen osalta varsinkin alkukauden heikkoakin heikompi suorittaminen pilasi kauden.
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Aikamoista vuoristorataa on ollut viime pelit minulla.

Kenttäpelaajat tuntuvat syttyvän vain joka toiseen matsiin, joten kärkisijoista runkosarjassa on turha haaveilla.

Maalivahdit sen sijaan pelaa mahtavasti viikosta toiseen. Tämä osasto minulla onkin ihan liigan huippua. Vielä kun olisi Brodeaur tuossa jonon jatkona.

Kaupat on mennyt tämän kauden osalta suht hyvin. Joissakin on jäänyt voitolle ja joissakin tappiolle, mutta mitään totaali paskaa kauppaa ei mielestäni ole tullut.
Ainoa mikä harmittaa on Huseliuksen dumppaaminen joukkueesta. Jätkähän lähti seuraavana päivänä Calgaryyn, ja on siellä kuitenkin pelannut ihan mukavilla tehoilla.

Kauppoja saa muuten ehdotella.
 

ozo

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Latvia, Dinamo Riga
Blääh... 20 of 20

Sijoitus kertoo kaiken... :( Kiinnostus alkaa loppumaan, mutta mä sinnittelen loppuun asti. Paradoksaalista tässä vielä on, että toisessa liigassa olen johdossa ja tässä liigassa viimeisenä.. :D

Ensi kaudella pidetään ehdottomasti live-draft.
 

SammyD

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jääkoneen managerilta on tainnut kiinnostus loppua tai ainakin paljon antoi hän tasoitusta viime viikolla pitämällä pelaavassa kokoonpanossa kolmea Ir-statuksen omaavaa kaveria (T.Connolly, S.Weiss, J.Niinimaa) sekä uransa lopettanutta Z.Palffya. Penkillä oli vielä lisäksi pari Na-statuksen pelaajaa. Olisi jäänyt saavuttamatta 11-5 voitto, jos Jääkoneella olisi ollut enemmän pelaavia miehiä kokoonpanossa...

Paha menetyskin tuli koettua, kun Ladislav Nagy loukkasi polvensa. Toivottavasti kentille palannut Keith Tkachuk korvaa Nagyn.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Nyt Kanuuna-leirissä jännitetään, miten pitkään Hasek on poissa nivusvammansa takia. Jos edessä on pitkä sairasloma, nousee Emeryn arvo nopeasti.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Ja kauppoja tehtiin taas:

Oravien riveihin siirtyivät:
Ilja Kovaltshuk, LW
Steve Bernier, RW

Tapulin Turskat saivat Iljasta seuraavat pelaajat:
Jason Allison, C
Mark Bell, LW

Aiemmin tehtiin kauppa, jossa osoitetta vaihtoivat seuraavat pelaajat:

Mirasanen Oraviin:
Joffrey Lupul, C, RW

HC Peanutbuttersiin:
Derek Armstrong, C
Chuck Kobasew, RW

Jälkimmäisessä kaupassa hävittiin tehojen muodossa paljon, mutta saatiin rosteriin tilaa, jotta Holik voitiin palauttaa kokoonpanoon IR-listalta. Joukkue näyttää nyt kaikin puolin hyvältä, vaikka vaihtuvuus onkin ollut suurta.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Ja kauppoja lisää:

Mirasanen Oraville:
Jason Blake, LW

Patunholle:
Chris Osgood, G

Chris pelasi nollapelinkin toissa iltana, mutta koska Hasekin loukkaantumisen takia joukkueessani pelaava Emery on Ottawan ykkösvahti, voin luopua toisesta Detroitin miehestä.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
SammyD kirjoitti:
Jääkoneen managerilta on tainnut kiinnostus loppua tai ainakin paljon antoi hän tasoitusta viime viikolla pitämällä pelaavassa kokoonpanossa kolmea Ir-statuksen omaavaa kaveria (T.Connolly, S.Weiss, J.Niinimaa) sekä uransa lopettanutta Z.Palffya. Penkillä oli vielä lisäksi pari Na-statuksen pelaajaa.

Sopuli myönsi, että on lyönyt tämän pelin suhteen hanskat tiskiin jo tammikuussa. Toivottavasti muut pelaavat loppuun asti.
 

vieri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Inter, Gli Azzurri, Avs, Bears, Jokerit
Kylläpä aika rientää nopeasti.

Huomasin just että enää kaks kierrosta jäljellä ennen kun pleijarit alkaa. Jos ei mitään hirmu romahdusta tule, niin enköhän kuuden joukkoon pääse. Jos tilanne kahden kierroksen jälkeen pysyy samana kuin nyt, niin vastaan asettuu Mirasanen pullerot. Kiva litistää vanha tuttu. =)
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
vieri kirjoitti:
Jos tilanne kahden kierroksen jälkeen pysyy samana kuin nyt, niin vastaan asettuu Mirasanen pullerot. Kiva litistää vanha tuttu. =)

Aijai! Täytyy myöntää, että jos en kärkikaksikkoon pääse, niin mieluiten kohtaan juuri Vierin pudotuspeleissä. Meidän kohtaamisissa alkaa jo olla paikalliskamppailujen hurmosta.

#97: hyväksytty on!
 

beerhunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS,Montreal,San Jose
mirasane kirjoitti:
Aijai! Täytyy myöntää, että jos en kärkikaksikkoon pääse, niin mieluiten kohtaan juuri Vierin pudotuspeleissä. Meidän kohtaamisissa alkaa jo olla paikalliskamppailujen hurmosta.

#97: hyväksytty on!

Juu et pääse kärkikaksikkoon ;)
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Siirtoajan umpeutumisen kaupparuletti vaikutti myös meidän liigaamme.
Bochenski ja Noronen poimittiin pois vapailta markkinoilta heti, kun heidän uudet seuransa olivat selvinneet.

Mirasanen Oravat vahvisti rivejään Marty Reasonerilla. Kiinnostus Edmontonin entiseen nelossentteriin heräsi, kun tuli tieto, että Reasoner saattaisi pelata Marius Czerkawskin ja Glen Murrayn ketjussa. Nelosketjun mieheksi Reasonerin 26 tehopistettä ovat kovat tehot. Jos nyt peliaikaa ja vastuuta tulee paljon, saattaa tästä pojasta olla paljon iloa.

Oravat poimivat pari päivää sitten myös Barret Jackmanin, kun huhut Eric Weinrichin myymisestä alkoivat voimistua. Eilen Weinrich sitten kaupattiin ja Jackmanin rooli Blues-puolustuksessa saattaa sen myötä kasvaa.
 

vieri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Inter, Gli Azzurri, Avs, Bears, Jokerit
Nyt kun pleijarit alkaa jo ens viikolla niin oliko se niin että maalivahteja ei saa istuttaa jos niin haluaa? Meinaan että jos tulee tilanne jossa jo muuten johtaisin veskareissa, ois vaikka vika yö ja kaverin veskareilla ei olis enää pelejä.

Jos niitä on pakko peluuttaa ja jos tollainen tiukka paikka tulee eteen, niin Khabibulin lähtee sitten waiveriin. Pari yötä sitten torjuntaprosentti oli .750, GAA 9.81 ja viime yönä torjuntaprosentti oli .400 ja GAA 25.90. Meinas Khabi yksin pilata Huetin ja DiPietron loistavan viikon. Khabi oli muuten mun 2´s varaus! =) Hirvittää tollainen.
 

beerhunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS,Montreal,San Jose
vieri kirjoitti:
Nyt kun pleijarit alkaa jo ens viikolla niin oliko se niin että maalivahteja ei saa istuttaa jos niin haluaa? Meinaan että jos tulee tilanne jossa jo muuten johtaisin veskareissa, ois vaikka vika yö ja kaverin veskareilla ei olis enää pelejä.

Jos niitä on pakko peluuttaa ja jos tollainen tiukka paikka tulee eteen, niin Khabibulin lähtee sitten waiveriin. Pari yötä sitten torjuntaprosentti oli .750, GAA 9.81 ja viime yönä torjuntaprosentti oli .400 ja GAA 25.90. Meinas Khabi yksin pilata Huetin ja DiPietron loistavan viikon. Khabi oli muuten mun 2´s varaus! =) Hirvittää tollainen.

Kai sama ralli jatkuu;ei saa tahallaan istuttaa mokkea! TeamKoivu jyräsi Enkelit 13-2, vakuuttavilla tehoilla..Toivottavasti kauden kunto ei ajoitettu liian aikaisin. Kohtuu statsit:
30 34 64 17 72 9 12 21 2 2 214 76 3 1.94 .935..Taitaa olla meikäläisen personal best, mutta kaikki voi muuttua päälaelleen.
Gelinas oli liekeissä 3+7,+10 kuten myös loistopoiminta Pingviineistä C.Armstrong 4+1, gwg, pakit yhteensä 8+11. ALoituksissa tulee käkeen,mutta kun ei voi ketään tiputtaa joukkueesta....214 laukausta ihan ok!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös