Lähde mukaan vierasmatsiin, täältä tietoa muista menijöistä ja kuljetuksista

  • 19 648
  • 84

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
Kauno Saariot bussilla Lahdessa

Tällä bussireissulla kohtaavat Jatkoajan Kauno Saariot sekä muutkin tosifanit. Lähtö tapahtuu Turengista Lehdon vanhalta Shelliltä klo 16.50 ja Wetterhoffilta klo 17.10. Retken hinta on 10 euroa, ja se sisältää kuljetuksen kaikkine mukavuuksineen; siis mm. WC:n, loistavaa seuraa sekä Popedaa täysillä soitettuna. Omien virvokkeiden nauttiminen on paitsi sallittua myös toivottavaa.

Ilmoittautuminen tapahtuu to 12.8. klo 20.00 mennessä yksityisviesteitse minulle tai sähköpostilla Master_Godie@hotmail.com . Ilmoittautumisen yhteydessä olisi syytä ilmoittaa, haluaako lipun vai ei. Mukaan toki pääsee Wetterhoffilta ilmoittautumattakin, jos autossa on tilaa.

edit: Ja kysehän oli tietysti perjantain liiga-avauksesta Pelicans-HPK
 
Viimeksi muokattu:

mailamaakari

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
matsi

Minä kanssa voisin lähteä madsiin. mahd. ehdotukset vois ilmoitella. autossa olis tilaa.realmap@hotmail.com
 
Viimeksi muokattu:

Dante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Missä on espoo!?!

Tää ois tekemässä huomenissa excursion espooseen ja ajattelin kyytiä pummailla, kun sille on tällainen hieno ketju olemassa.. Olen yksin liikkeellä ja kyydin tarvis on vain menomatkalle, koska aion jäädä pelin jälkeen pääkaupunkiseudulle juopottelemaan natiivin ystäväni opastamana. Eli jos autossasi on tilaa matkalla matsiin, niin auta heimoveljeä mäessä ja tienaa samalla kymppi.
 

C5-Jarppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK,Maajoukkue mallia Suomi
19.9. Espoo + kyyti

Moro hurjat,

Fanibussissa on vielä tilaa... Lähtö klo 16.45 Wetterhoffilta!

Pelkkä menomatka on edullinen: 4 euroo/hlö ja menopaluu 8 euroo. Lippua ei valitettavasti enää meidän kautta saa.
 

C5-Jarppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK,Maajoukkue mallia Suomi
Oulu 1.11- 2.11.2003

Morientes!

Tammikuu 2001 saa nyt uusinnan, kyllä sitä Kerhon lauantaipeliä Ouluun on jo odotettukin. Pari kautta meni ennenkuin toiveet eivät haihtuneetkaan...

Ryhmä lähtee la-aamuna 1.11 rymisteleen kohti Oulua bussilla. Vakiporukka muodostaa rungon + silti vielä olisi tilaa kahdeksalle nopealle Rexonan käyttäjälle. Vaatimukset matkalaiselle ovat: pitäisi omata sisäsiisteysluokkavaatimukset ja näyttöä osata käyttäytyä kaukana oman eukon/tyttöystävän tai äidin reviiristä!

Matkahan on elämyksellinen. Matkan aikana on tietokilpailu (HPK ja MM2004 kisa-aiheinen), karaokea ja muita huimia esityksiä!

Matka kustantaisi 90 euroa/ lärvi, jos on HPK- väritteinen, muilta vääräuskoisilta hinta on xx90 euroa noin! No, ei ihan mutta anyway.

Hintaan kuuluu:
- Turistibussilla (wc, ilmastointi, videot) ajomatka mennen sinne ja tullen tänne. (Vielä ei ole kovia pakkasiakaan vrt. Rauma-03) =)
- Lounas seisovasta pöydästä menomatkalla, 20 eri salaatti/raaste vaihtoehtoa ja 5 eri lämmin ruokavaihtoehtoa. Ruokajuomina ovat maito,vesi, kotikalja. (Muutakin juotavaa löytyy omakustanteisesti A- oikeuksin.)
- Istumapaikkalippu Raksilaan huippupeliin Kärpät vs. Kerho
- Hotelliyö kahden hengen huoneessa neljän tähden (****)hotelli Ramada Oulussa,
- Hotellissa iltasaunan pelin jälkeen (poreamme+ uima-allas),
- Sunnuntaiaamuna noutopöytä-aamiainen hyvin ja rauhallisesti nukutun yön jälkeen (?)
- Ikävän paluun kohti arkea ja maanantaita

Ilmoittautua voi hallilla ottamalla hihasta kiinni tai pistämällä yv:tä asian tiimoilta. Jonollekin pääsee, jos jonkun aiemmin ilmoittautuneen pidennetty vlv- vapaa kotivääpelin toimesta tulee perutuksi. Palataan asiaan!

Ai niin yks' juttu vielä, reissulla ja bussiin sisälle on K18- ikäraja!


Edit: Meinasi unohtua kokonaan:

Tapaaminen monien Kärppä-fanien kanssa, jotka ovat olleet aiemmin reissuillamme mukana muualla, on viritteillä.

Lisäksi korostan reissumme korkeatasoista hotellimajoitusta Ramadassa (****) ja KAHDEN hengen huoneissa. Porukassa on mukana sellaisia "hernekeittotankkeja", että jopa 4-5 henkilön huoneet ovat pannassa, sillä niitäkin Oulusta olisi huhun mukaan saatavilla...Puhumattakaan erilaisista "aamiaisversioista" eri tason hotelleissa.

Ruuansaanti ainakin menomatkalla on taattu. Kunnon ateria lounastetaan menomatkalla. Väittävät nimittäin, että ruokaillakin pitää. Ja Ramadan aamiaispöydän herkullisuus ja tasokkuus takaa "kunnon lähdön paluumatkaan".

Niin ja lopuksi, hyvää ja onnistunutta matkaa Lehdon bussillekin!
Se on upeaa, että kannattajia ylipäänsä lähtee Ouluun! =)
 
Viimeksi muokattu:

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
Kauno Saariot Oulussa 1.-2.11.

Nyt on tarjolla todellinen mahdollisuus! Sen enemmittä lätinöittä suoraan kylmiin faktoihin. Nimittäin, Jatkoajan Kauno Saariot suuntaavat lauantaiaamuna klo 6.00 kohti Pohjois-Pohjanmaan helmeä, länsirannikon kruunaamatonta ursusta, Oulua. Tarkoituksena on selviytyä koko joukolla katsomaan huippujääkiekkoa Raksilan mainetta niittäneeseen jäähalliin. Männävuosina jotkut ovat nähneet ottelun loppuratkaisutkin. Mistään rähinäreissusta ei suinkaan ole kyse, vaan avoimesta hauskanpidosta nelostiellä ja Oulun yössä. Kyse on nimenomaan kaikesta siitä, jonka Kauno Saarioiden valioyksilöt tietävät jo. Nyt on sinullakin mahdollisuus tulla sellaiseksi. Ole sitä.

Matka on tarkoitettu eritoten sellaisille, jotka osaavat hankkia ruokansa itse matkan varrelta. Hinta kahdeksankymmentä viisi (85) euroa sisältää ensiluokan kuljetuksen lisäksi:

- rock'n'roll -musiikkia stereoista soitettuna
- istumapaikkalipun otteluun Kärpät-HPK
- hotelliyön jo legendaksi muodostuneessa Hotelli Turistissa
- aamupalan
- Jatkoajan Kauno Saarioista koostuvan huikaisevan seuran
- tuutin täydeltä huonoja vitsejä ja toistohuumoria
- tapaamisen Oulun jatkoaikalaisten kanssa
- kaikennäköistä toistaiseksi erittelemätöntä kivaa matkan varrella

Lähtö siis Turengista Lehdon Shelliltä la 1.11. klo 5.20, Wetterhoffilta klo 5.40 sekä ~6.30 Tampereelta, Saarioisten konttorin liepeiltä. Takaisin Hämeeseen lähdetään sunnuntaina noin klo 12.00.

Kysymyksiä saa esittää tai ilmoittautua mahdollisimman pian joko a) yksityisviestillä tai b) Master_Godie@hotmail.com Toimi nopeasti, jotta pääset reissuun.

Ja kaikille vielä näppylähanskat kaupan päälle.

EDIT: Reissuun ilmoittautumisen deadlineksi on varmistunut YK:n päivän ilta 24.10. klo 18.00. Bussissa on vielä muutama paikka jäljellä tätä kirjoitettaessa.

EDIT II: Huomioikaa muuttuneet lähtöajat
 
Viimeksi muokattu:

kasipallo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ouluun ollaan lähdössä Jarpan porukassa. Allekirjoittanut ottaa cd-grammarin mukaan reissuun, joten Kujun "SE"- biisi voi soida koko matkan ajan...Mahdollisia reissumusatoiveita voi lähetellä yv:llä. Itse olen raskaamman musiikin ystävä ja samoin muutama mukaan lähtevä kaverikin. Toivottavasti sauna saadaan varattua vähintään kolmeksi tunniksi. Ja mitenkäs omien juomien tuonti saunatiloihin? Vai onko Ramadassa joku ylihinnoiteltu saunabaari?
Kohtalotoverit, nähdään hoffilla.
 

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
Kauno Saariot alkulähteillään

Tämän vuoden tammikuun viimeinen päivä on se, jolloin Jatkoajan Kauno Saariot matkustavat alkulähteilleen, sinne mistä kaikki sai alkunsa, Porin yöhön. Oikeastaan ensin matkustetaan Porin iltapäivään, Porin iltaan ja vasta sitten Porin yöhön. Tarkoituksena olisi, että osa lähtijöistä näkisi myös kiekkospektaakkelin Ässät - HPK, joka alkaa Porin Isomäessä 31.01.2004 kello 17.00.

Sanomattakin on selvää, että luvassa on multipleksaalinen invaasio tuonne Satakunnan syövereihin. Matkan hinta on kokonaisuudessaan kuusikymmentäviisi (65) euroa, mikä sisältää mm. seuraavaa:

* Bussikuljetuksen Poriin ja takaisin.
* Hotelliyön aamiaisineen
* Lipun Ässät - HPK -otteluun

Aikataulu 31.1.2004:
09.40 Lähtö Turengista Lehdon vanhalta Shelliltä
10.00 Hämeenlinna, Wetterhoff
n. 11 Tampere, Saarioisten konttori
n. 13 Pori, Hotelli Amado


Sunnuntaina takaisin päin noin klo 12.00.

Bussimatkalle on mahdollisuus valita ohjelmanumeroksi joko biologian luento kaskelotin anatomiasta viimeisimpine teknologisine sovellutuksineen, toistohuumoria tai konsonanttien arvuuttelua.

Ilmoittautua voi 23.1.2004 mennessä minulle sähköpostilla tai yksityisviestillä. Siinä tulisi ilmoittaa ainakin lähtijöiden nimet ja yhteystiedot sekä lähtöpaikka.

Huom: Vain tosifaneille! (ei näitä pelejä muut jaksa katsella)
 
Viimeksi muokattu:

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Re: Kauno Saariot alkulähteillään

Niin, mitäpä sitä kiertelemään, toistohuumori, paras huumori!

Loppukaneettina tyydyn toteamaan reippaalla ja kuuluvalla äänellä: PORISSA MUKANA!

Täältä tähän
 

frank

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
13.2

Muutama paikka matkalle Helsinkiin vielä vapaana.

Matkaa taitetaan matkailu-autolla.

Ilmoittautua voi YVllä
 

mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Hieman asian vierestä eli MM-kisoista:

Hei, olisiko joku kiinnostunut lähtemään Ostravaan katsomaan tulevien MM-kisojen alkusarjan pelejä? Minulla ja kaverillani on kaksi lippua tarjolla; sisältää lennot, hotellin ja otteluliput. Meille tuli työeste, joten nyt olisi kaksi pakettia tyrkyllä.
Jos joku nappasi onkeensa - niin laitahan yksityisviestiä tulemahan!
 

Tilatiili

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Metaani CH
Tsaddi - Raum - matka humalaan, 19.3.04

Ajattelin hurauttaa perjantain peliin Raumalle. Kekkä tulee mukaan? Kolmen kieppeillä pitänee lähteä. Etusijalla kaupungin länsipuolelta kyytiin tulijat. Hätätilassa raumalaisetkin kelpaa. Hintana bensa jaettuna osallistujilla.

Palaillaan joko Hämppäriin tai Helsinkiin, riippuen innokkuudesta. Mulle on ihan sama. Ties vaikka jäisin Laitilaan.

Perkaan yksityisviestit torstaina kello 18 ja vastailen kaikille samantein yv:llä tai puhelimella, että tuliko tukka, takki vai tuluskukkaro.

edit: Tuli tuluskukkaro. Taitaa Helsinkinpään porukka painaa kuuspäiväistä viikkoa, kun ei seuramatkailu tällä erää kiinnosta. No, tarvitaanhan sitä kannustusta tietysti kotikatsomoissa telkkareiden ääressäkin. Räpsteriii!
 
Viimeksi muokattu:

C5-Jarppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK,Maajoukkue mallia Suomi
Hei! Fanibussiin kaikki!

Lähtö klo 15.30 Wetterhoff ja saadaan iso kannustava rykelmä siihen päätyyn mihin Kerho hyökkää pari erää! Raumasta 19.3 puhutaan tietty!

Tosin meitä ei ollut kuin noin 10 innokkainta maanantaina ja huudettiin Lukko ns. Äijänsuohon. Ja heidän munaton esitys varmaan lamaannutti kotifanit silloin. Mutta ollaanpa valmiita isolla joukolla vastaamaan "pelin intensiteetin vaatimuksiin".

Nyt se sitten toteutuu 4 - 0 niinkuin on tullut veikattua hRMMhh jo pitemmän aikaa...

Kaikki Raumalle ja sykettä peliin!

Ai niin ja vaan 26 euroo ja istumapaikka+ matka!!
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Onko tuo istumapaikka sielä päädyssä, mihin Kerho hyökkää kaksi erää? Sielä ainakin maanantaina näkyi tutun näköisiä valkopaitoja.

Suvivirren sanat kertaamaan ja kunnon rairai päälle. Äiti voi sitten ylpeänä katsella telkkarista.
 

M10

Jäsen
Huomenna Raumalle tiätty. Eipä taida olla parempaa tapaa viettää perjantai-iltaa kun matkustaa Raumalle todistamaan sarjan päättymistä, juoda ilolientä ja päästä vielä televisioon! Sieltä sitten Bankkiin analysoimaan.

Muistakaa käydä ostamassa rantapalloja, kumiveneitä yms. Niitä tuskin Äijänsuolla ovilla jaetaan..
 

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
JYP-HPK 24.9.2004

Kauno Saariot järjestää!

Eli perjantaina, kuluvaa vuotta on tarjolla matka vierasotteluun Jyväskylään. Mukana olevat, ja muutkin tiedonhaluiset saavat ilmoittautua allekirjoittaneelle. Yötä ollaan.

Matkan hinta yöpymisineen ynnä lippuineen on 50 euroa. Lähtö Lehdon vanhalta Shelliltä Turengista klo 14.40 ja Wetterhoffin pysäkiltä Hämeenlinnasta klo 15.00.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
JYPpiskylään menijöitä?

Koska itse olen ikään kuin syntynyt lähtemään ja siis tällekin matkalle jo ilmoittautunut, niin tässä paremman tekemisen puutteessa kyselen jotta ketäs muita on tien päälle ensi perjantaina lähdössä?

Eilen muutaman palstalle kirjoittavan henkilön kanssa aiheesta juttelinkin, mutta yleisestä pimeydestä ja liian kovaa soitetusta musiikista johtuen en millään tahdo muistaa, että ketkä kaikki sinne nyt sitten loppujen lopuksi olivat lähdössä.

Nimimerkkejä tiskiin, ruipelot!
 

Twite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho
Entäpä tiistai ja Yhteistyö-Areena Helsingissä? Olet Rontti sinnekin lausunut 'mukana' sanat jo kesällä. Olikohan muita tulossa?

Perjantaina ei pysty lähtemään koska myöhästyin lentokoneesta.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Viestin lähetti Twite
Entäpä tiistai ja Yhteistyö-Areena Helsingissä? Olet Rontti sinnekin lausunut 'mukana' sanat jo kesällä. Olikohan muita tulossa?
Muistaakseni kuitenkin annoin ehdoksi "jos joku muu täältä päin on lähdössä", eli toisin sanoen olen myös tiistain pelissä paikalla, mikäli fanibussi liikkeelle lähtee. Omalla autolla ypöyksin köröttely ei tässä vaiheessa kautta vielä jaksa innostaa.

Ilmeisesti huomenna tietää onko tähän tzzadin retkelle tarpeeksi ilmoittautuneita ja siis että lähteekö se onnikka liikkeelle vaiko eikö.
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Jyskälässä sutisee!

Niin, mukana siis Jyskälässä. Yötä ei kuulemma ollakaan, joten kaikki perheen pienimmätkin (kaikki 18 vee täyttäneet) voivat tulla mukaan.

Kulkupeli riippuu väkimäärästä. Lisään vielä optiona, että voin olla ensimmäinen putoaja, jos ko. kulkupelissä on yksi ylimääräinen. Syy: Työpäivää pukkaa perjantaina.

(Ja en aja, ellette halua paluumatkalle torkkuvaa kuskia.)

Täältä tähän
 

C5-Jarppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK,Maajoukkue mallia Suomi
Ketä on lähdössä Jyväskylään kärkimatsiin ja miten?

Jyväskylään yritetään kerätä myös fanibussin lähtemisen varmistamiseksi 30 lähtijää.
Hämeen Sanomien seurapalstalla on lisäinfoa asiasta.
Tai sitten HPK:n faninettisivuilta: hpk.fi ja sieltä fanit-osio...

Olisihan se ihan mukava päästä bussilla mennen tullen perille.
To 23.9 klo 15 takaraja ilmoittautumiselle Reskan kioskilla.

Illalla pelissä sitten jo tiedetäänkin lähteekö bussi vai ei, ja samalla tiedetään joudutaanko aloittamaan virallinen arvonta kuskien suhteen. Onhan sinne taas kuitenkin lisäksi lähdössä useampi omilla ajoneuvoilla, vai mitä?

Voin suorittaa puolueettoman arpomisen, samalla tietäen, että itse en aja. =)
 

C5-Jarppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK,Maajoukkue mallia Suomi
8 oli ilmoittautunut Jyväskylän reissuun, kiitos heille yrityksestä.

Voi pyhä lehmä! Tällä menolla porukka herää taas vasta keväällä.
No, ei muuta kuin henkilöautolla sitten vaan.
Ketä on lähdössä, tulkaa tänään jutulle pelissä erätauolla KaKuTissa. Katsotaan moniko on lähdössä ja ketkä on ne urhoolliset kuskit. =)
Otettaisiin samalta suunnalta lippuja hallista.

Ensi viikolla onkin kaksi kotipeliä, ja sunnuntaina TV-pelinä huippupeli Lahdesta Atlanta Trashers vastaan meidän Kerho, tai no, sieltä on ainakin niiden veskari Nupe.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Ei nyt ihan vieraspeliin, mutta...
Tampereelta olisi tarjolla kyyti 2.11. pelattavaan peliin HPK-HIFK ja luonnollisesti kyydissä pääsee myös takaisin. Kolme henkilöä mahtuu mukaan. Bensakustannukset jaetaan, muuta korvausta en ota. Kiinnostuneet pistäkööt yksityisviestiä. Jos auto tulee täyteen niin editoin asiasta ilmoituksen tähän viestiin.

Muok. Liikkumisväline täynnä!
 
Viimeksi muokattu:

pp

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, HCRaPo
Lippuja jaossa Jokerit-HPK 4.12.2004???

Huhujen mukaan Hämeenlinnassa Päämies-liike jakaa vapaalippuja Soneran-matkapuhelinliittymän avaajille, kyseiseen otteluun. Onko kellään tarkempaa tietoa asiasta? Vai olisiko huhu?
 

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
Oulu

Niin, allekirjoittanut matkaa kylläkin Ouluun, mutta aikataulut vaatisivat niin paljon customized travel planninggiä, että ei taida tulla mitään. Menomatka ja lippu peliin sopivat, mutta siihen ne yhteneväisyydet loppuvatkin. Eli Uusi Vuosi Oulussa myös...

Jos reissu toteutuu niin lippu Ritarikunnan paikoille kelpaa kyllä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös