Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Kyseenalaiset taklaukset Liigassa 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana david, 08.09.2017.

 1. david Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Kausi on avattu, joten avataanpas ketju myös tällä otsikolla.

  Valitettava juttu, että tälle ketjulle tuli käyttöä heti eka kierroksella SaiPan Kunykin ajaessa KooKoon Kerästä kupoliin. Uusitulla kurinpidolla on nyt heti näytön paikka, halutaanko näitä nähdä edellisvuosien tahtiin vai ei. Itse toivon, että ei haluta nähdä.
   
 2. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
 3. Sisäliitin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Sinänsä aiheellinen vadin pimentyminen että jäähy jäi Keräselle viheltämättä
   
 4. Santsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, LiPu
  Osuuko muka itse taklaus kupoliin? Minun nähdäkseni ei ja ainakin kädet alhaalla tulee. Pää kopsahtaa jäähän kaatuessaan on minun näkemys. Taklauksen tarpeellisuus on sitten toinen asia.
   
 5. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Osuu kupoliin ja huomatkaa että näyttää asettavan kyynerpään jo matalana olevaa Kerästä kohden. Kakkua on tultava, olisi ehtinyt väistää pään, ei toki kontaktia. Nyt käytti sen nanosekunnin osuakseen päähän. Siltä se näytti.
   
 6. Perreault85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Jokerit, Maple Leafs, Liiga
  Pää retkahtaa taklauksesta ja aivan törkeä taklaus noin muutenkin. Paljon puhuttu jo tästäkin asiasta. Kunnioitus puuttuu toisia pelaajia kohtaan joiltakin. Kurinpito toivottavasti lätkäisee pelikieltoa ja reilusti, jotta nämä saadaan kuriin.
   
 7. Hypodermic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Kuinka ollakkaan kohteena oli Keränen, joka juuri hetkeä aiemmin keskialueella "taklasi" Kunykia.
   
 8. 1963_Neveragain Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Eli kyseessä kosto joka nostaa pelikiellon pituutta. Törkeä taklaus pelaajan päähän, joka juuri laukonut eikä ole mitenkään valmiina ottamaan taklausta vastaan. Uudistuneella rangaistusasteikolla, sanoisin että 5-7 peliä.
   
 9. david Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Nyt kun on katsonut upeita Susijengin pelejä, joissa myös on isojen miesten kovia (mutta ei törkeitä) kontakteja, niin tämä taklaus veti vähän mieltä matalaksi heti Liigan eka kierroksella.

  Jos joskus lopetan jääkiekon seuraamisen (jota olen yli 30 vuotta seurannut), niin uskoakseni se voisi johtua siitä, että fanit ja yhteisö hyväksyvät tällaiset teot. Jos pelaaja hakee selvästi tappotaklausta, en oikein jaksa ymmärtää sitä keskustelua, että kontakti oli teknisesti puhdas.

  Jos mummo tulee kolmion takaa eteen, pitääkö ajaa väistämättä täysillä kylkeen vain siksi, että se on sen toisen vika? Lähimmäisen arvostusta olisi kiva nähdä enemmän.
   
 10. peruspata Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
  Lainaus:
  Matalalle asennolle yksi peruste on, että Keränen laukaisi kiekkoa kohti maalia. Kovien poikien sarjoissa sellainen saattaa olla epäoleellista, mutta itse näen sen jonkunlaisena oikeutuksena "kyykkimiselle".

  Jääkiekon tavoite on tehdä maali/maaleja, ei taklata, jos tarkemmin ajatellaan. Taklaukset toki kuuluvat jääkiekkoon.
   
 11. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  Täytyy muistaa, että kyllä tällaiset kostoteurastukset tuomitaan erittäin yksimielisesti. Ei tällaisia tilanteita pitäisi oikeasti enää nähdä aikuisten peleissä ja jos olisin Lehterä, niin antaisin vähän vitusti huutia Kunykille.

  Jos nämä tosissaan halutaan kitkeä pois, niin nämä täytyy tuomita joukkueen sisällä. Kuten Tyrväinen case Ilveksessä.
   
 12. Luke72 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tuomaristo, Kaavin Kaiku
  Päähän osuu niin että pahaa tekee. Siihen vielä jäähän iskeytyminen, karmea tilanne. Kakkua tulee takuulla useita pelejä.
   
 13. Jan Koller Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät ♠
  Kyllähän toi Ruutu klipin perusteella vaikuttaa selvältä kostolta. Tuskin nyt sentään päähän kontaktia haki, mutta heti kaatumisen jälkeen lähtee kohti Kerästä ja lanaa kaverin matalaksi. Ikävää, jos pelaajien kunnioitus toisiaan kohtaan on tätä luokkaa. Uusittu kurinpito saa tosiaan linjata, miten hanakasti nämä nyt halutaan kitkeä pois.
   
 14. Jakub Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  5-7 peliä ja sen jälkeen linjan pitäisi olla selvä kaikille
   
 15. Paakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Täysin turha taklaus,vaikkei ylöspäin suunnannut niin päähän joka tapauksessa ja olisi ehtinyt väistää.
  Ainakin 5 peliä ettei heti lipsu linja.
   
 16. Lainaus:
  Lainaus:
  Näyttää vähän näkemykset eroavan... Jotain tuosta tulee ja sen jälkeen ollaan jännän äärellä. Jos tästä tulee esim. täällä ehdotettu 5-7 peliä niin jatkossa pitää myös antaa törkeämmistä 10-15 ja vielä mahdolliset uusijalisät päälle...
   
 17. Huppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Selvästi hakee taklausta edellisen tilanteen seurauksena. Sen sijaan pääosuman hakua en videon perusteella voi allekirjoittaa. Ja väistämismahdollisuuksia arvioitaessa voi olla fiksumpaa kattoa oikeaa kuvaa eikä hidastusta. Todella vähän siinä kuitenkin sitä aikaa on. Ja viime hetken väistöyritysten riskinä on itsensä, erityisesti polvien, hajottaminen. Siksi monessa tässäkin ketjussa kauden aikana nähtävässä taklauksessa tullaan ihmettelemään miksei yrittänyt väistää vaan veti täysillä loppuun.
   
 18. david Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Jos kurinpito katsoo nauhat ja toteaa, että päähän tuli ja ilmeisesti kostotarkoituksessa, niin kyllä mä lähtisin, että 10 pelistä ylöspäin saisi antaa saman tien. Kunnon viesti seuroille ja pelaajille nyt, mitä näistä ollaan mieltä!
   
 19. Jussizip Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Väsyneet ja myötähäpeää aiheuttavat provot
  Lainaus:
  No eipä tätä kai muut pystykään puolustelemaan, kuin SaiPan kannattaja? Onneksi sentään ainakin toistaiseksi vain yhden mielipide.

  Täysin turha ja mielestäni selkeä kosto aiemmasta törmäyksestä, josta ei Keräselle tullut jäähyä. Jätti kyllä ikävän maun ensimmäisestä kierroksesta, kun heti ukkoa talutetaan koppiin.

  Uudella kurinpidolla kuitenkin erinomainen paikka näyttää nyt niitä palleja, joita Liusjärvellä sekä kumppaneilla ei koskaan ollut.
   
 20. Spitfire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, SJS
  Ei siinä kyllä kyynärpäätä mihinkään Kerästä kohden aseteltu. Toki aika turha taklaus, mutta riskinsä olisi ollut siinäkin jos lopussa olisi yrittänyt väistää. Oma veikkaus: 2-4 peliä. 5+ peliä tästä tekisi vaikeaksi jatkossa linjan pitämisen.
   
 21. Vatso Jäsen

  Eli parhaalla maalintekosektorilla voi vetää polviasentoon ja tulee immuuniksi taklauksille? Nyt täällä ehdotetaan 10 peliä taklauksesta, jossa ei periaatteessa ollut mitään väärää.
   
 22. Śmierć Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NY Islanders & Frans Nielsen + Karhu HT
  Lainaus:
  En usko, sillä tässä on selvä kostomeininki päällä edellisen tilanteen jäljiltä. Tuolla voidaan helposti koventaa tuomiota ilman, että se vaikeuttaisi linjaa jatkossa. Oma toive olisi siellä kymmenen pelin paikkeilla, koska taklaus suoritettiin vailla kunnioitusta vastustajaa kohtaan.
   
 23. yaremchuk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo,Josh Green,Kouvolalainen pääsarjapalloilu
  Lainaus:
  Mee nukkumaan, on niin väsynyttä läppää. Huomenna pirteämpi päivä.
   
 24. Raymond Pearl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Klipin perusteella ei taklauksessa ole mitään epäpuhdasta, mutta Keränen on tuossa asennossa täysin puolustuskyvytön ottamaan vastaan kontaktia. Tämä menee vastustajan kunnioittamis -kategoriaan ja sellaista ei tässä ollut mukana lainkaan.
   
 25. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
  Hyi helvetti mikä kostotaklaus. Sellainen 4-5 peliä olisi tuosta törkeydestä hyvä.