Kyllä tekee kipeetä.

  • 2 007
  • 35

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Tämä on ehdoton! Petri Variksen lähtö Jokereista kesällä 1997 teki kipeää. Samoin Oton, mutta siihen oli ehtinyt varautua, joten se ei tehnyt niin kipeää.
Viime kesänä teki todella kipeää Pasi Nurmisen lähtö NHL:ään, mutta sehän oli odotettu taphtuma.
 

JohannA

Jäsen
Suosikkijoukkue
K Ä R P Ä T
Niklas Hagman

:( kun lähti Kärpistä. Onneksi kuitenkin meni Floridaan eikä TPS:aan. Olisi ollut todella katkeraa menettää Hakki Turkulaisille.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Tuoreimmista tapauksista Niko Mikkolan lähtö Jokereihin. Se oli aika kova paukku. Tietenkin Jumala-Korpin Euroopan reissu ja Bendan ja Vujtekin lähdöt.
 

Fossey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Aina kun Kerhosta lähtee kova äijä, se on kova paikka. Ainoan kerran tippa on tullut linssiin kun Toni Mäkiaho palkittiin viimeisessä HPK-ottelussaan fanien suosikkipelaajana, taskussaan IFK-sopimus.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Janecky ----> Blues:(
Sulander---> Zurich:(
Törmänen ----> Ottawa Senetors:( Törmänen comeback ---->:)
 

jyp17

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP.
Kovasti oli miehet menopäällä. Hauskaa oli. Juttu lensi ja muuta. Luutapalloa myöskin väännettiin - tosin siinä kävi Jypin osalta hieman kalpaten.. Neljän joukkueen kisassa pronssista pelasi molemmat Jypin joukkueet. Noohh..
No mutta. Mikäs siellä. Todella hauskaa oli ja leppoisa meininki.

..ööh, siis vastauksena siihen, mikä oli meno Himoksessa.:)
 

YSI

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Valitettavasti Hassisen lähtöhuhutkin saavat kyyneleen silmäkulmaan... :(:(
 

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Kaksi kertaa on tuntunut todella pahalta. Kesällä -76, kun kuulin Seppo Revon lähteneen Phoenixiin tuli tippa silmään, hyvin lähellä nenäliinojen osto oli myös Sakun suunnistaessa Montrealiin huikean kauden pelanneena.

Sakun lähtöhän oli selviö, mutta ei se sitä tuskaa yhtään helpottanut, varsinkin kun koko Tepsin mestarijoukkue taas kerran hajosi.
 

Patarouva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti Tj
Edelleen kyseessä on vain yksi pelaaja. Pelaajia tulee ja menee mutta seura pysyy.

Aivan. Onhan se surullista, kun joku tärkeä pelaaja lähtee muualle ja esim. oman suosikin pelaaminen kilpailijan riveissä tuntuu pahalta aina jonkin aikaa, mutta seura ennen kaikkea. Vaan entäs jos seura ei enää pysykään? Voi sitä surun ja katkerien kyynelten määrää... Silloin tekisi ihan sietämättömän kipeää.
 

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Vekun meno tingsrydiin. Siinä oli jotain maagista. Kaikista eniten halus aina että Vekku painuis sinne kuuluisaan hevon vi&¤##. Mutta sitten kun se lähti niin ei ollu ketään toista yhtä vihattavaa. Edellisissä Ässä viesteissä ne muut jo tulikin Nikot ja kumppanit
 

werther

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ykkösketju - Uusi sukupolvi

Vuonna 1980 HIFK:n ykkösketjuna oli Peltonen-Hagman-Salmelainen. Muutama vuosi sitten leikittelin ajatuksella, että meillä saattaisi lähitulevaisuudessa olla taas ykkösketjuna Peltonen-Hagman-Salmelainen, mutta EI!!! Noiden toisen polven punapaitojen siirrot kuulkaa söivät miestä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös