Kuntavaalit 2008

  • 78 299
  • 622

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Melkein voisin nyt veikata tietäväni yhden Mäenpäätä äänestäneen. Lähestymme pikku hiljaa tilannetta jossa voimmekin aloitta matkan kohti fasismia.

Oli siellä Turussa kai vähän fiksumpiakin sällejä...veikkaan Missionin äänestäneen ihan reilusti Lohelaa. Kyllähän tämä fasismi-rasismi-nuivailuläppä saa varmaan aivan eeppiset sfäärit lähiviikkoina, kun Rikastamisen Ystävät ry:n jäsenet tarpeeksi paljon kotiläksynsä tehneiden perussuomalaisten vaalivoitossa rypevät.
 

King Jeremy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool, Bayern München ja Boston Celtics
...Demarien ylimielisyys on ollut Porissa on ollut lähes oksettavaa ja niittävät nyt sitä, mitä ovat kylväneet...
...Tänään on hienoa olla porilainen!

Lainasin vain osan tekstistä, mutta ONNITTELUT entiseen kotikaupunkiini!!!! Vihdoin vasemmiston valta on kaatunut sielläkin. Tämä oli hieno uutinen.

Onnittelut myös syntymäkaupunkiini Vantaalle, missä Kokoomus nousi suurimmaksi puolueeksi!
 

VT

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ehkä ympäristöasiat todella painavat yhä enemmän yhteiskunnallisessa päätöksenteossa ja yhä suurempi osa ihmisistä on tähän herännyt.
Jos Vihreät olisikin aidosti ympäristöpuolue, voisin jopa antaa niille sympatiapisteitä. Vihreiden politiikka on kuitenkin pelkkää puuhastelua ja jos siellä joku kantava voima on, se on varmaan suvaitsevaisuuden korostaminen (mitä ne eivät edes ole) sekä tiettyjen marginaaliasioiden (seksuaalivähemmistöjen oikeudet, tuulivoima) ajaminen laput silmillä. Sitten jos joku homojen adoptio-oikeus saadaan jossain läpi, sitä juhlitaan eduskunnan täysistunnossa kuin maailmanmestaruutta, mikä kertoo ehkä osaltaan siitä, millainen tällaisten ihmisten ajatusmaailma ja suhtautuminen päätöksentekoon on.

Vihreissä on ihan asiallistakin porukkaa mukana ja jopa oikealle kallellaan olevia, mutta siellä on erittäin suuri joukko niitä, jotka ovat poliittisella kartalla jossain SKP:n ja Vasemmistoliiton välissä.

Muuten vaaleihin pitää olla tyytyväinen, mutta Vihreiden menestys Helsingissä vituttaa.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Kaunista tekstiä, mutta ihmettelen vieläkin, kuinka vihreät jaksavat painaa tolla ympäristöasioiden parantamisella teemalla, kun ennen eduskuntavaaleja esimerkiksi he kiihkosivat yhdestä, jos toisesta asiasta, mutta nyt hallituksessa puolue on ollut täysin suurempiensa talutusnuorassa.

Pienet puolueet eivät pääse koskaan vetämään suuria linjoja. Pienten puolueiden idea olla hallituksessa on se, että saa isojen puolueiden hankkeita tukemalla tukea näiltä joihinkin omiin tärkeimpiin hankkeisiinsa.

Millä lihaksilla 15 edustajan puolue hallituksessa linjoja vetelisi 51 edustajan keskustalle ja kokoomukselle? Idea on olla vaikuttamassa ja mukana keskusteluissa, ehkä saaden omaa kantaansa yhteiseksi kannaksi.


Tuntuu, ettei tätä monipuoluejärjestelmää oikein Suomessa ymmärretä (which is weird). Se johtaa automaattisesti konsensuspolitiikkaan ja asioiden vesittymiseen, kun kukaan ei koskaan saa ajatuksiaan sellaisenaan läpi. Siksipä esim kahden puolueen järjestelmissä vaaliohjelmat ovat paljon maltillisempia, koska jos pääsee näissä järjestelmissä valtaan, on ne kaikki lupaukset myös toteutettava.



Puolue kauniista sanoistaan huolimatta on kussut ei niin sokeasti punavihreän henkilön silmissä niin totaallisesti, että ihmettelen suuresti, että kannatus nousi.

ja sitten toinen kummallinen harha… mikä ihmeen punavihreä? Vihreillä ei ole ideologisia eturyhmätavoitteita, vaan asioista ollaan jotain mieltä sen asian perusteella. Ei siksi, että joku juttu on vasemmistolainen tai joku juttu on oikeistolainen. suhtautuminen on pragmaattista.

Tämä tietty tekee muista puolueista katsoen Vihreiden linjasta heiluvan, mutta vapaus etujärjestöpolitiikasta on kuitenkin SE juttu, joka yleensä kaupungeissa Vihreille ääniä tuo.
 

Yläpesä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Vanhas-Matin kannattanee pikaisesti alkaa suunnitella jäähyväispuhettaan ja keskittyä uuniperunareseptikokoelman kasvattamiseeen, sillä järkyttävä romahdus Lapissa (-8%) ja tappiolinja kauttaaltaan, henkilökohtaiset sekoilut julkisuudessa, ylimielisyys ja negatiivinen jatkuvalla puolustuskannalla oleva läsnäolo ei ole se, mitä kriisiin sukeltanut puolue tarvitsee. Taustalla häärii lisäksi sytkärin kanssa heiluva Korhonen, joten kiusallisia paloja löytyy sieltä täältä. Tasapainoisen aluekehityksen haastava projekti on apilaäänestäjien mukaan epäonnistunut pahoin. Veikkaanpa että seuraaviin eduskuntavaaleihin vanha kunnon kepu palaa aluesiltarumpuja paukutellen.
 

King Jeremy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool, Bayern München ja Boston Celtics
Itse olen erittäin tyytyväinen vaalitulokseen. Kokoomus ja Vihreät menestyivät loistavasti, mutta melkein yhtä paljon lämmittää demareiden ja Kepun täydellinen romahtaminen. Tulos olisi ollut täydellinen, mutta kaksi asiaa himmentää hieman sädekehää:

- Kepun kannatus olisi voinut aleta vielä hieman lisää ja oltaisiin päästy ykkösellä alkaviin lukemiin...

...Loppukaneettina todettakoon, että olen yleensä Kokoomuksen miehiä, mutta näissä vaaleissa äänestin kuitenkin Vihreitä.

Ei ole mitään provoa, mutta jos hieman voisit selventää, koska näen melkoisen ristiriidan siinä, että olet Kokoomuksen miehiä, mutta nyt äänestit vihreitä. Vihreät ovat mun mielestä melkoisen vasemmalla puoluekartassa, ja haluavat melko erilaista yhteiskuntaa kuin Kokoomus. Tietysti, jos äänestit puhtaasti ympäristöasioiden puolesta, niin sitten jollain tavalla ymmärrän, mutta kun ympäristöasiat ovat vain yksi yhtymäkohta. Itse asiassa epäilen, että Helsingissä saattaa päätöksenteko vaikeutua entisestään nyt, kun Vihreät ottivat kakkospaikan.

Mielestäni Keskusta on tällä hetkellä Kokoomusta lähimpänä, jos unohdetaan RKP. Sen vuoksi ihmettelen myös tuota Keskustan epäonnistumisesta iloitsemista.

Mainitsit myös Perussuomalaiset tekstissäsi, ja siinä tulee minun ristiriitani, eli toivoin heille kannatusta puhtaasti siksi, että he ajavat nimenomaan järkevämpää maahanmuuttopolitiikkaa (ei ole sama kuin rasismi), vaikka toisaalta taas tavoittelevat myös hyvin erilaista yhteiskuntaa kuin Kokoomus.
 

TBK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sydän on KIRVEEN muotoinen!
- Soinin kannatus. En voi ymmärtää, miten noin jälkeenjääneitä ja vanhoillisia käsityksiä (EU- ja ulkomaalaisvastaisuus) omaava puolue voi oikeasti olla vakavasti otettava..
Mun mielestä on aidosti hyvä asia, että löytyy puolue joka suhtautuu EU-asioihin kriittisesti ja saavat asiasta vielä suunsa auki. Sillä tosiasia on, että iso osa Suomen lainsäädäntövallasta on luovutettu EU:lle, jolle on annettava tulkinnallinen etusija. Periaate jonka mukaan päätöksenteko pitäisi olla mahdollisimman paikallista ja lähellä kansalaista, on heikentenyt EU:n myötä. Vaikka Suomella on edustajia EU:ssa, heidän vaikutusvaltansa on verraten vähäinen. EU:ssa voidaan näin ollen päättää Suomea koskevaa asiaa, joka Suomen vastustuksesta huolimatta voidaan laittaa täytäntöön ja velvoittaa Suomen sitä noudattamaan. Kansanvaltaisuuden heikentymisen lisäksi ongelmia lisää kilpailuttamislainsäädäntö, mikä tuli vaalikeskustelussakin esiin VR:n vaunuhankinnan myötä. Hallituksen hyvät aikeet tukea alueellista työllisyyttä voi kaatua, mikäli kilpailuttamisen jälkeen löytyy joku joka tekee vaunut halvemmalla. Tämän Soini otti hienosti esiin.

En sano, että EU on kaikilta osin huono asia, mutta kyllä siihen kriittisesti suhtautuminen on kaikkea muuta kuin vanhanaikaista.

edit.
Niin ja itse äänestin SDP:n ehdokasta ja vain johtuen tämän kyseisen ehdokkaan ansioituneesta työstä valtuustossa. Hän ajaa minulle tärkeitä asioita, mitä toki tekee moni muukin, mutta hän tekee sitä kovemmin kuin muut.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Vihreät ovat mun mielestä melkoisen vasemmalla puoluekartassa.


Vasemmalta katsoen vihreät ovat oikealla (Kokoomuksen puisto-osasto) ja oikealta katsone vasemmalla (punavihreät). tämä johtuu siitä, että emme ole kummassakaan suunnassa, vaan kantaa otetaan asiakeskeisesti ilman etujärjestö ja ideologista taakkaa. Jos jonkun etujärjestön rasite Vihreissä näkyy, on se opiskelijajärjestöjen, mutta se taas näyttäytyy oikea/vasen akselilla juurikin katsontakannasta nähtynä aina vastakkaiselta)



Mielestäni Keskusta on tällä hetkellä Kokoomusta lähimpänä, jos unohdetaan RKP. Sen vuoksi ihmettelen myös tuota Keskustan epäonnistumisesta iloitsemista.

Keskusta on maaseutujen puolue, heillä ei ole oikein tarjottaavaa kaupunkilaiselle, kun taas Kokoomus on nimenomaan kaupunkilaispuolue. suurissa kaupungeissa Keskusta ei ole minkään näköinen vaihtoehto, ja äänestäjät ovatkin joko lähiaikoina Keskustalaisilta alueilta muuttaneita, tai maatalousyrittäjiä. Tämä selittää keskustan huonon menestyksen kaupungeissa.

Kokoomus ja Vihreät ovat leimallisesti kaupunkipuolueita, ja saavat siksi kaupunkilaisten ääniä, varsinkin nyt kun demareiden peruskannattajajoukko vanhenee ja savupiipputeollisuus vähenee. Demareiden ongelmana on, että uusia kannattajia ei tahdo löytyä. Kokoomus pyrki aikanaan poliittiseen keskustaan Ville Itälän johdolla, ja suosio kynti pohjamudissa. Kataisen aikana on oltu rehellisesti porvaripuolue, ja uskottavuus on noussut. Demarit kertoivat Urpilaisen suulla olevansa ”moderni vasemmistopuolue poliittisessa keskustassa” . . voi olla vaikeat ajat demareilla edessä, jos tuo ei tuosta selkiydy.




että he ajavat nimenomaan järkevämpää maahanmuuttopolitiikkaa (ei ole sama kuin rasismi)

Korulauseista luettuna järkevää (joidenkin mielestä), mutta toimissaan ovat olleet selkeän rasistisia. Ei ne puheet vaan teot. Toisaalta nyt on aika näyttää kun sitä valtaakin tuli…
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Pienellä paikkakunnallani kävi ihan mielenkiintoisesti. Tosin Keskus jyrää edelleen vaikka paikkoja menetti ja samat saamarin fossiilit siellä riehuu. SDP myös menetti pari paikkaa, hyvä asia on SDP:n nuorentuminen. Kokoomus ei noussut vaan isojen puolueiden paikat varasti PS joka nousi nollista Kokoomuksen rinnalle yhden ääniharavan vanassa. Mielenkiintoista, katsotaan kuinka homma klikkaa.
 

scholl

Jäsen
Vasemmalta katsoen vihreät ovat oikealla (Kokoomuksen puisto-osasto) ja oikealta katsone vasemmalla (punavihreät).

Kyllä vihreät ovat vasemmalla. Hesarissa oli muutama vuosi sitten asiakysymykset laitettu nelikenttään ja vihreät olivat vielä demareitakin enemmän vasemmalla. Heti vas.liitosta seuraava punikki puolue. Eikai vesimeloni-termikään ole tuulesta temmattu puhuttaessa vihreistä. Punainen sisältä, mutta vihreä päältä.

Vasemmisto koostuukin tänä päivänä demareiden ja kommareiden lisäksi vihreistä ja varauksella perussuomalaisista.

Keskustan menestymättömyydestä iloitseminen johtuu siitä, että Suomessa on vain muutama prosentti maanviljelijöitä ja muutenkin vähän maalaisia ja silti meillä on ollut lähes neljäsosan kannatuksen saava heidän etujärjestöpuolue. Lisäksi kun katsotaan sitä kuppaamista mitä harrastavat yhdessä pellervolaisen osuuskauppaliikkeen SOK:n kanssa maakunnissa niin onhan se hemmetin hyvä, jos molemmilla menee huonosti. Jännä muuten, ettei vaali-illassa keskusteltu eilen ollenkaan vaalirahoituskohusta. Kehittyvien maakuntien Suomi oli varmasti yksi syy, miksi keskustalaiset äänestivät nyt SMP:tä (PS).

Kokoomus on ainoa jossain määrin urbaani porvaripuolue ja on erittäin luonnollista, että 2000 luvulle siirryttäessä se näkyy myös kannatuksessa.
 

scholl

Jäsen
- Soinin kannatus. En voi ymmärtää, miten noin jälkeenjääneitä ja vanhoillisia käsityksiä

Katsoitko vaalilähetystä siinä kohtaa kun näytettiin vaalivalvojaisista? Nehän näyttävät kaikki jälkeenjääneiltä siellä Zetorissa. Kansa äänestää itsensänäköisiä ihmisiä ja valitettavasti kaikki eivät ole hyvää jengiä. On luonnollista, että joskus valtuustoihin tulee sitten sen seurauksena erikoinen edustaja. Nyt on vain tässä tapauksessa käynyt niin, että syrjäytyneistä ja muuten epäonnistuneista on muodostunutkin jonkinlainen yhteenliittymä, puolue. Surullista sekä äänestäjien että ehdokkaiden kannalta. Joskus yläkerran ukko ei tiedä millaisia yksilöitä suunnittelee.
 

Kiekoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Україна
vihreät olivat vielä demareitakin enemmän vasemmalla. Heti vas.liitosta seuraava punikki puolue...

...

Kokoomus on ainoa jossain määrin urbaani porvaripuolue

Voisi tietysti sanoa myös suoraan kokoomuksen olevan äärimmäisenä oikealla oleva (lahtari)puolue Suomessa ;-)
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Kyllä vihreät ovat vasemmalla.

Sieltä oikealta katsottuna, koska vasureilla on joitan hyviä juttuja joita kannatamme, oikealta katsotaan että jaamme samoja arvoja. Ja päinvastoin, vasurit syyttää meitä kokoomuksen puisto-osastoksi.

Tähän on tottunut ja kun se toistuu aina ja muuttumattomana, meillä keksittiin tuo mainos slogan "edellä". Sitä on ollut hyvä viljellä eri yhteyksissä. Tutkitusti meitä äänestää ne, joilla ei ole etujärjestösidonnaisuuksia (EK/SAK jne.)
 

Fordél

Jäsen
Sillä tosiasia on, että iso osa Suomen lainsäädäntövallasta on luovutettu EU:lle, jolle on annettava tulkinnallinen etusija. Periaate jonka mukaan päätöksenteko pitäisi olla mahdollisimman paikallista ja lähellä kansalaista, on heikentenyt EU:n myötä.

Tottahan se on, että lainsäädäntövaltaa on luovutettu EU:lle, mutta paikallisen itsehallinnon kannalta tällä ei ole merkitystä, sillä eihän kunnat ole lainsäätäviä elimiä. Valtaa on siis siirtynyt EU:lle, mutta ei paikallistasolta vaan valtiotasolta. Mainitsemasi läheisyysperiaate on yksi EU:n kantavista periaatteista ja kun tähän lisätään vielä kunnallisen itsehallinnon kasvaminen viime vuosina (esim. valtion ohjauksen väheneminen) sekä alueiden merkityksen kasvu valtioiden kustannuksella, en lähtisi väittämään, että EU:n myötä paikallistaso olisi missään suhteessa heikentynyt.

EU-kriittistä politiikkaa kannattaa siis harjoittaa valtakunnan tasolla (jos on ylipäänsä pakko harjoittaa), mutta paikallistasolla kannattaa EU:sta nyhtää irti kaikki mahdollinen oman alueensa kehittämiseksi.
 

Dennis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Joskus yläkerran ukko ei tiedä millaisia yksilöitä suunnittelee.
Amen. Ja kaiken lisäksi laittaa näitä "työnäytteitä" esille netin keskustelupalstoille.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Keskustan menestymättömyydestä iloitseminen johtuu siitä, että Suomessa on vain muutama prosentti maanviljelijöitä ja muutenkin vähän maalaisia ja silti meillä on ollut lähes neljäsosan kannatuksen saava heidän etujärjestöpuolue.


Niin... tämä olisi mielenkiintoinen keskustelu Kepulaisten kanssa (Kepu = kelkasta pudonneet ;-)

Miksi maaseudulle annetuista rahoista 98% menee 8% maaseudun asukkaista? eli jos tavoite on pitää maaseutu asuttuna ja elävänä, miksi ainoa yritysmuoto ja toimeentulotuki osoitetaan maaseudullakin vähemmistönä oleville maanviljelijöille?

huoltovarmuus, omavaraisuus jne, argumentit ei kuulu oikeastaan tähän, sillä sillähän Kepu ei ole asiaa perustellut, vaan maataloustukiaisia perustellaan maaseudun asuttuna pitämisellä... ja kuitenkin siellä asuvista vähemmistö saa leipänsä maataloudesta.



No, meni vähän ohi kuntavaaliteemasta…
 

Tinke

Jäsen
Loppukaneettina todettakoon, että olen yleensä Kokoomuksen miehiä, mutta näissä vaaleissa äänestin kuitenkin Vihreitä.
Eikö tässä ole aika suuri ristiriita? "oikeistovihreät" ovat viime vuosina jättäneet puolueen ja siirtyneet Kokoomukselle. Kokoomusnuorten täydellinen vastakohta taas on vihreät nuoret. Sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen liittyvissä asioissa vihreät ovat paljon lähempänä Vasemmistoliittoa kuin Kokoomusta. Kunnallisella tasolla esim joukkoliikennekysymiksissä puolueet ovat täysin vastakkaiset
 

Fordél

Jäsen
Ihmetyttää kyllä tämä vihreiden dissaaminen. Okei, ehkä se ei ole kaikissa asioissa pystynyt pitämään päätään, mutta muistetaan nuo voimasuhteet, joilla se hallituksessakin operoi. Siihen nähden se on mielestäni saanut ihan hyvin ajatuksiaan kuulumaan ja kyllähän ympäristöasioiden merkitys politiikassa on selvästi kasvanut. Osaksi näin maailman yleisen kehityksen takia, mutta osaksi myös vihreiden vaikutusvallan kasvun myötä. Gronberg ja Brax ovat ministereinä tehneet hyvää työtä.
 

hemppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Televisiossa Tampereen demarien pormestariehdokas Hanna Tainio valittelee, että kentältä kuuluneiden tietojen mukaan äänestäjillä ei ollut tietoa, äänestetäänkö näissä kunnallisvaaleissa suoraan Tampereen tulevaa pormestaria. Ei ihmekään, kun Tainio kehoittaa vielä vaalipäivän mainoksessaan äänestämään "Hanna pormestariksi".
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Melkein voisin nyt veikata tietäväni yhden Mäenpäätä äänestäneen.

Veikkaile rauhassa. Itse äänestin Maria Lohelaa. Kun tässä nyt kerran asiasta numero tehdään niin kenelle obi-wanin ääni meni?

Lähestymme pikku hiljaa tilannetta jossa voimmekin aloitta matkan kohti fasismia.

Olemme jo saavuttaneet tilanteen, jossa jengi paskoo housuunsa ja ylireagoi keskustelupalstoilla. Eipä silti, veikkaan että saat naurettavalle ennustuksellesi paljonkin tukea Helsingin Sanomilta, jossa tullaan varmasti pelaamaan rasisti-korttia lähipäivinä niin, että pakka vain sauhuaa.

Haluaisin silti tietää, millähän tavalla Perussuomalaisista saa fasistisen tai edes kovin kauas oikealle nojaavan puolueen? Paitsi siis tietenkin ylireagoivissa nettipainajaisissa, joissa tiedetään että OIKEASTI ne kauhiat rasistit haluavat hirttää kaikki edes pari sävyä natsipropagandaa tummemmat ihmiset.
 
Viimeksi muokattu:

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Kokoomus ei noussut vaan isojen puolueiden paikat varasti PS joka nousi nollista Kokoomuksen rinnalle yhden ääniharavan vanassa. Mielenkiintoista, katsotaan kuinka homma klikkaa.

Yhden ääniharavan? Soini keräsi reippaat 8000 ääntä, mutta en minä nyt Halla-ahon melkein 3000 ääntä Helsingissä lähtisi laisinkaan vähättelemään. Teillä ihmisillä on ihan oikeasti näköjään ongelmia PS:n kanssa. Jatkuvasti pitää tehdä olkinukkeja, joita vastaan on helpompi ämpyillä.
 

King Jeremy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool, Bayern München ja Boston Celtics
...Gronberg ja Brax ovat ministereinä tehneet hyvää työtä.

Riippuu, kenen silmin asiaa katsoo. Itse en näe etenkään Braxin työtä kovin erikoisena, päinvastoin, hänen kommenttinsa monestakin asiasta ovat helvetin naivit. Mutta turha tästä on siinä mielessä väitellä, että varmasti vihreiden kannattajat pitävät em. henkilöitä hyvinä tyyppeinä, kun taas muut eivät välttämättä. Näinhän se aina menee.

Eikä siinä mitään sen ihmeellisempää dissaamista ole. Vihreiden harjoittama politiikka on mielestäni liian vasemmistolaista, enkä sen vuoksi siitä pidä. Lisäksi ko. puolueen kannattajissa on liikaa sellaisia henkilöitä, jotka kunnioittavat hieman erilaisia arvoja kuin omani ovat.
 

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
a) suomalaiset ensin

JA

b) heikoista pidetään huolta

Siinäpä ne oleellisimmat syyt, miksi minäkin annoin ääneni PS:lle.

Voisiko joku selittää minulle, minkälainen ihminen äänestää perussuomalaisia?

Esimerkiksi työssä käyvä yhden lapsen isä, joka harrastaa lenkkeilyä ja penkkiurheilua eikä käy koskaan baarissa, mutta saattaa ottaa pienet kalsarikännit jos muu perhe ei ole näkemässä.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Amen. Ja kaiken lisäksi laittaa näitä "työnäytteitä" esille netin keskustelupalstoille.

Hehheehhee! Reps totally! Kiitokset vaan Dennikselle! Juu, hyvin näyttää Jullen laajakaista toimivan, kun näitä valioyksilöidensä ajatuksia meille tarjoilee.

Ehkä demarien ja vasurien pitäisi ottaa mallia Kokoomuksesta ja Vihreistä. Kokoomus ratsastaa kommariteemalla jo niin lujaa, että Ikenien tärkein ulkopoliittinen tehtävä taitaa olla viisumien poistaminen venäläisiltä. Oppositioaikoina Hilloposki hoisi jo turhat maamiinat pois päiväjärjestyksestä Tavjan hellällä siunauksella. Vihreät taas pyllistävät joko Kokoomukselle tai sitten demareille, kumpi nyt vallankahvaan tarttuu. Ruvetaan vaikka ydinvoimapuolueeksi, jos hallituspaikka sitä vaatii. Äänestäjätkin näyttää tykkäävän.

Ehdotankin seuraavien vaalien vasurien ja demarien teemoiksi yksityistämisen, valtion ja kuntien henkilöstön vähentämisen, päivähoitoon selviä korotuksia, terveydenhoidon keskittämisen isoihin keskuksiin, pääomaverotuksen selvän laskemisen ym..
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kevennystä väliin. Kai huomasitte Kepun vaalivalvojaisissa sen naisen, jonka piti väen väkisin saada naama telkkariin. Lehtomäen haastattelussa tuntui, että nainen ajatteli häntä haastateltavan. Tuli suorastaan kiusallinen olo jo pelkästään sitä haastattelua katsoessa. Kaikenlaisia niitä on.

Itse asiassa toinenkin linssilude Kepulla oli. Vaalea Helga, joka ensimmäisessä pätkässä muisti ilmoittaa kännykällä, että on telkkarissa. Tunsin suurta myötähäpeää. Tätäkö on kepulaisuus?

EDIT: pahoittelut, jos asiasta oli jo mainittu. hirveästi viestejä tullut ketjuun..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös