Kuka on liigan ärsyttävin pelaaja?

  • 64 587
  • 358

sladdi#17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sininen Suosikkijuoma: Ilmanen
sladdi#17 kirjoitti:
Kaikenkaikkiaan ehkä kaikkien aikojen ärsyttävin pelaaja omasta mielestäni pelasi Bluesissa useita kausia pelinumerolla joka oli Juha Ikosen ja Erkki Rajamäen numeroiden välissä. Flegmaattinen tsekkitaituri joka hakkasi Espoossa enemmän maaleja kuin kukaan muu tai ainakin aina tilaisuuden tullen kävi varastamassa toimitsijoilta omien pakkien maalit. Silti on ikävä aina välillä.

Se on jännä miten jotain voi vihata ja rakastaa (melko gay termi tässä yhteydessä) samalla.

Tällä jälkimmäisellä kappaleella viitattiin pelkästään ja nimenomaan ylemmässä kappaleessa kuvattuun herrasmieheen, ei niihin aiemmin viestissä mainittuihin tissiposkiin. Kyseinen herra muuten pelasi yhteensä NHL:ssä 186 peliä, joka on yli 10 kertaa enemmän kuin aiemmassa viestissäni mainitut tissiposket tulevat siellä koskaan yhteensä pelaamaan.

MustatKortit kirjoitti:
Vihaan koska rakastan" Mika Waltari teoksessa Johannes Angelos

Vihaat sitä, että rakastat noita pelaajia tietäen, että et voi heitä Bluesiin saada? Tuota varmaan tarkotit ? :)

Mika Waltarista en pahemmin piittaa. Sinuhe on kyllä hyvä jätkä ja kova kassari. Vihasin sladdia koska se oli huonona päivänään pelkkä flegmaattinen kasa paskaa ja niitä huonoja päiviä oli paljon. Rakastin koska parhaimpina päivinään se lätki yhteensä toista sataa sinistä maalia tai vaihtoehtoisesti sähisi ympäriinsä ja otti vitun typeriä jäähyjä. Taitaa vaan Bluesin portit olla westendin pehmolelulta suljettu. Järin nuorikaan se ei enää ole.
 

peksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Crystal Palace, Tappara ja HIFK
Ihmettelen sitä miksi Lennu Petrell on useasti mainittu tällä listalla. Erinomainen pelaaja joka osaa taklata ja muitakin apuja. Olisi käyttöö joka jengille niinkuin myös Erkki Rajamäelle vaikka hieman pikkusikaa pelaakin.
 

VH87

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ei niinkään pelaaja, mutta noin yleisesti ottaen Kärppien harrastamat tsekkiläiset uimahyppelyt pistää välillä vituttamaan. Kiistämättömän hyvä joukkue toki, sitä nyt kukaan ei voi kiistää.
 

Entwined

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, D Team, Timrå IK, Boston
Laamanen vituttaa itseäni suunnattomasti. Tökkii ahkeraan mutta ei vastaa teoistaan ja itkemämässä todella usein. Kuulostaa ainakin muutaman haastattelun perusteella melkoiselta mulkulta ihmisenäkin. Tiedä sitten mutta kuulosti ainakin kovasti muutaman canalin haastattelun perusteella.

On mulkku kuulemma muutenkin, on nimittäin tutun nuoruuden kaveri Savonlinnan kuvioista. Mulkku siis jo silloin.. Mutta vaimonsa kuulemma vieläkin "mulkumpi" kuin Jukka-Pekka itse.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
On mulkku kuulemma muutenkin, on nimittäin tutun nuoruuden kaveri Savonlinnan kuvioista. Mulkku siis jo silloin.. Mutta vaimonsa kuulemma vieläkin "mulkumpi" kuin Jukka-Pekka itse.

Joo, eräs tuttuni kuuli kans kerran myös Jukka-Pekan vaimon veljen serkun närkästyneen ihan liian kitkerään äänensävyyn kaupassa etuilleelle tyypille. Silloin siis närkästyi syystä, mutta äänensävy oli hieman liiankin äkäinen, tältä vaikuttaa.

Elikkä kuulemma mulkkuja koko suku.
 

nikozwan

Jäsen
Oma inhokkini löytyy tämän kauden Jokereista, herra nimeltä Tommi Son...Santala. Tämä tissiposki on vituttanut suunnattomasti muutaman HIFK-oharin jälkeen. Hyvä pelaaja, ei siinä mitään, mutta ärsyttävä vain. Mistä vetoa että tämä sankari lähtee taas ensi syksynä koittamaan NHL:ään vaikka taitaa olla jo nimi paperissa Klotenin kanssa. Ja sitten taas maitojunalla takaisin...

Ps. Tämä ei ole mikään provo, vaan oma henkilökohtainen mielipiteeni.
 

KLdiver

Jäsen
Suosikkijoukkue
Teemu&Mara
Juha Jokiharju aikoinaan.

Janeckyn ja Calounin veroinen.

Loistopelaaja ja myös ''hieman" ärsyttävä taitoniekka, Jokerit - TPS -finaaleja 1990-luvulla lämmöllä muistaen :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös