Kuka omistaa Bluesin?

  • 8 825
  • 60

torpeedo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Lunkan väärintorjutut voitot
Taustalla on jälleen kerran joku selkärangaton toimittaja-ameeba, jolla ei ole mitään väliä jos/kun kohu kohta hiipuu ja paljastuu, ettei siinä ollut mitään sisältöä. Sankarimme toimittaja on sen saanut mitä haki eli julkisuutta/näkyvyyttä ja myynyt mediaansa.

Näin on. Aamulehden parhaat voimat saivat selville että Salonoja on järjestellyt asioitaan Luxemburglaisen yhtiön kanssa. Neutraali otsikko olisi ehkä ollut:"Salonoja käytti neljä vuotta sitten Luxemburgiin rekisteröityä yhtiötä omaisuutensa hallinnassa." Jotenkin juttu lipsahti muotoon "Blues on myyty Luxemburgiin."
Jotain rajaa typeryydelläkin pitäisi olla, myös Hämeessä.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Kuka sen Bluesin nyt sitten omistaa, kun Salonoja itse sanoo että hän ei sitä omista?
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Kuka sen Bluesin nyt sitten omistaa, kun Salonoja itse sanoo että hän ei sitä omista?
Nyt muuten kannattaa satsata kaikkensa luetunymmärtämiseen. Vilkaise vaikka edellistä sivua, sieltä selviää että Bluesin omistaa Erja-yhtymä.
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Kukas Erja-yhtymän omistaa ja sitä kautta siis Bluesin?
Olisit nyt vaan tsempannut sitä sisälukua. Erja-Yhtymä on siis myyty vuonna 2004 Lombard International Assurancelle. Sen omistajista en tiedä, soita vaikka maanantaina Luxemburgiin ja kysy.

Edellisiltä sivuilta löytyy jonkinverran rautalankaa aiheesta, kannattaa tutustua niin ei tarvi kysellä tyhmiä.

Seuraava linkki sisältää wikipedia-tietoutta Jussi Salonojasta sekä hänen omistuksistaan:
http://fi.wikipedia.org/wiki/Jussi_Salonoja
 

torpeedo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Lunkan väärintorjutut voitot
Napakka otsikko! Vielä ei kannata vaihtaa päivätyötä toimittajan hommiin.

Aamulehdestä soiteltiin jo ja tarjottiin paikkaa. Joudun vielä miettimään koska olen viihtynyt erittäin hyvin Helsingin kaupungin virallisena lokkien häätäjänä Kauppatorilla 37 euron kuukausipalkalla.
Toisaalta olisi hienoa nähdä nimeni oikein sanomalehdessä kun keksisin jutun marsilaisten invaasiosta Etelö-Töölössä. Elämme jännittäviä aikoja.
 

Handyy

Jäsen
Niin siis Erja -yhtymän omistus on Luxemburgissa. Mikä tuossa nyt on niin vaikeaa ymmärtää?
Ei tässä minun mielestä mitään ongelmaa ole, kommentoin vain kun sanoit että omistus on Suomessa, vaikka se omistus on Salonojankin mukaan Luxemburgissa. Sama se on, onko välissä joku Erja-yhtymä, tai vaikka mahdollisesti Mika-yhtymä.

Mutta pitäneepä poistua tältä Blues-osastolta, me kun nähtävästi kommenttien mukaan olemme niiiin kateellisia teille, kun teillä on miljonääri. Menenkin tästä pellon laidalle itkemään, elämä ei ole reilua ei.

Onnea kuitenkin loppukaudelle, hyvä vääntö on tulossa runkosarjan voitosta.
 

rip-off

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, Steelers
Kukas Erja-yhtymän omistaa ja sitä kautta siis Bluesin?

Kukas sut omistaa? Kukas sun kännykkäliittymän omistaa? Kukas sun internet-yhteyden omistaa? Kukas omistaa sun asunnon? Kukas omistaa sun työpaikan? Kuka omistaa sun postit? Kukas omistaa sun asunnon seinät? Entä kelle kuuluu sun syömät ruuat loppupeleissä? Ja huipennuksena, kenen tontilla sä kävelet päivittäin?

Siis oikeasti, jokainen asia tässä globaalissa maailmassa kuuluu jollekin, kelle se ei ns. perinteisen yhtälön mukaan "oikeasti" kuulu. Aika turha keskustelu. Aikakonetta kehiin, jos haluatte "puhtaaseen" maailmaan, missä asioiden omistus on haulikon ja ruisleivän varassa.

Bluesin omistaa joku, jonku omistaa joku, joka on ottanut lainaa joltain, jonka talous on jonkun varassa, jonka päätöset liittyy taas useisiin tahoihin.
 
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Blues ja Charleston Chiefs!
Bluesin omistaa edelleen Jussi Salonoja. Omistus tulee "korvamerkittyjen" henkivakuutus sijoitusten kautta Luxemburgista.

Viisa järjestely Jussilta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös