kuinka vältän intin?

  • 42 402
  • 182

Andrej

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Viestin lähetti seeyou@jäähalli
Koitin etsiä minulle luovutettua sotilaspassia vastaavaa asiakirjaa (kuten tuota "Green Cardia" nimitetään) katsoakseni, mitä siinä tarkkaan ottaen sanotaan.

Wanha ketju löytyi, ja minulla on vastaus:

Minulle annettiin kouraan vain komennustodistus, jossa kohdassa "Komennuksen peruste ja aihe" lukee "Siirto C-luokkaan".

Erityisesti mieltäni lämmittivät myös kohdat "Matkavaatetuksen tunnusmerkki: Siv", ja "Milloin ja minne palattava: Ei paluuta".
 

taube18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki 79
Eikö tässä ketjussa ollu kysymys miten vältät intin?
Kerro kutsunnoissa tai tulokas haastattelussa että sulla on huumeongelma niin vapautus on taattu.
Jos sitä joku joskus kysyy miks pääsit pois niin sano esimerkiksi astma niin menee läpi kun häkä.
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Manuaalisempiirinen tutkimus osoittaa, ettei tuo keino ole mikään idioottivarma juttu. Mistäkö tiedän? Tuvassani oli yksi huumeveikko, joka ei saanutkaan intissä annoksiaan, joten kaveri raahautui apaattisena muiden perässä ja tuijotti tuvassa tyhjyyteen. Kun hänelle tuli asiaa, kaveri piti kirjaimellisesti ravistella takaisin meidän taajuudellemme. Lopulta jätkä lähetettiin viiden päivän jälkeen kotiin kasvamaan. Kaksi muutakin tyyppiä sai huumeiden takia E:n paperit. Toinen lähti kolmannen kerran tänä vuonna katkaisuhoitoon ja kolmas oli muuten vain paistanut päänsä tabuilla.

Huomatkaa siis, että yksikään näistä kolmesta jätkästä ei saanut vapautusta, vaan lykkäystä. En muutenkaan ymmärrä, miksi se intti pitäisi välttää. Ei se ihan oikeasti ole niin paha paikka. Tietenkin jos lähtee jollain "vittu tää on ihan perseestä vittu mua kiinnosta"-asenteella sinne niin varmasti on juuri niin kivaa kuin odottikin. Itselläni ei ole tosin vielä mitään ongelmia ollut ja TJ laskee nopeammin kuin ehtii huomatakaan.
 

demitra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Intti on tullut aikanaan käytyä ja nyt odotan pelonsekaisin tuntein, milloin luukusta tipahtaa kertausmääräys. Oisko jollain hyviä keinoja, miten tällaisesta pystyy kiemurtelemaan pois. Luin joskus pari vuotta sitten hesarista, että eräs yksinhuoltajamies oli saanut kertauskutsun, muttei ollut onnistunut saamaan mistään lapselleen hoitajaa. Tämän jälkeen hän oli marssinut esikuntaan ja sanoutunut irti palveluksesta ja muuttanut statuksensa ikäänkuin sivariksi. Onko kellään tarkempaa tietoa tällaisesta menettelystä?
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Viestin lähetti demitra
Intti on tullut aikanaan käytyä ja nyt odotan pelonsekaisin tuntein, milloin luukusta tipahtaa kertausmääräys. Oisko jollain hyviä keinoja, miten tällaisesta pystyy kiemurtelemaan pois.

Käyt lääkärissä valittelemassa kuinka selkä/jalka/käsi/pää on ollut tässä hiukan kipeänä viime päivinä. Saat sairaslomalapun ja asia on pidemmittä puheitta sillä kypsä.
 

wilco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK,LiPu
Viestin lähetti demitra
Intti on tullut aikanaan käytyä ja nyt odotan pelonsekaisin tuntein, milloin luukusta tipahtaa kertausmääräys. Oisko jollain hyviä keinoja, miten tällaisesta pystyy kiemurtelemaan pois.

Kannattaa kuitenkin pitää se mielessä, että jos satut opiskelemaan tai olemaan työtön, on tuo kertaus hyvä tulo sekä sen voi ottaa lomana. Muuten, jos ei vain kiinnosta, niin kyllä sen voi välttää. Tuossa on jo hyviä syitä ylempänä.

Että silleen...
 

Jinsui

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Itselleni tipahti kuukausi sitten kertauskutsu postiluukusta - totaalinen shokki. Onneksi kertaus ajoittui juuri pahasti kevään tenttien alle, oli ainakin oikea syy lykkäyksen hakemiseen. Niimpä väsäsin huolella kunnon selitykset hakemukseen, hain yliopistolta rastin kohtaan "haittaa opintoja ratkaisevasti" sekä otin kopioita opinto-oppaasta ja tenttijärjestyksestä ja koko roska postiin. Eipä kestänyt vastauksen saamisessa yllättäen kuin 2 viikkoa, ja läpihän se hakemus meni. Että tuntuisi opinnot olevan aikas painava syy luistaa kertauksista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös