Kiitos ja toki mieluusti kerron mitä olen tehnyt.Onko heittää jotain tiivistelmää että minkälaisia konsteja ja keinoja olet urakan aikana käyttänyt vai onko ne taikurin salaisuuksia?
Ruuan suhteen muutamia juttuja. Alkoholi jäänyt liki täysin. Herkkuja olen syönyt noin kerran viikossa, jos sitäkään. Kun olen sitten herkutellut, niin ollut tyyliin reilu ruokalusikallinen jätskiä tai pieni pala pannaria. Sen verran, että sai makua herkusta. Liekö vähäinen herkuttelu muuttanut mieltökin, muttei kauheasti tee edes mieli syödä herkkuja. Aamiaisen olen usein jättänyt väliin, jos ennen lounasta ei ole ohjelmassa mitään liikunnallista. Monella aterialla olen jättänyt pastan, perunan, leivän ja riisin kokonaan pois. Vähintään olen kiinnittänyt huomiota edellämainittujen määrään. Työpaikkaruokalassa olen täyttänyt lautasta salaatilla, kurkulla ja vastaavilla. Alussa pidin kolmeen otteeseen kahden päivän mehupaaston. 3 litraa mehua per päivä. Annoskoko ja annoksen sisältö sekä oikeastaan joka ruokailussa keskittyminen etten ota liikaa tai lopetan syömisen kun olen syönyt riittävästi ollut oma johtolanka.
Liikunnan osalta aloitin rauhassa käymällä kävelyllä muutaman kerran viikossa. 2-3 viikkoa tätä ja lisäsin uimisen kuvioon. Pari kertaa viikossa uimaan, lisäten uintimatkaa kunnon kehittyessä. 2-3 viikkoa tästä salillakäyminen kuvioon. Pari kertaa viikossa salilla kuntopiiriä käydän koko kehoa läpi tehden 15 toiston sarjoja. Olikohan kolme kuukautta salikäyntejä takana, kun jaoin krooan kahtia treeniohjelmassa ja typistin toistot kymmeneen, Syksyllä ohjelmaan tuli myös karate. Uinti jäi pois marraskuun alussa, koska korona. Kotona tehnyt vielä tasapainoa, coretreeniä ja venytellyt. Koittanut olla urheilun osalta armollinenkin itselleni eli jos ollut energiat vähissä tai kroppa rasittunut, niin olen ottanut lepoa. Toisaalta olen myös lähtenyt illalla vielä kävelylle, jos olo energinen ja hyvä.
Jatkon kannalta jatkuva seuranta ja tasapainoilu alkoholi+herkut-osaston kanssa tulee olemaan oma haasteensa.