Krapulaketju

  • 447 509
  • 1 745

mikkoz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Keskiviikon ja sunnuntain välinen yö alkaa nyt.... joten sunnutaina on krapula.
 

Lapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Maple Leafs, Kärpät NE Patriots, RoPS
Kanuuna on kaikkien syntien tulos. Nyt töissä n25-30 asteisessa toimistossa. Oksettaa.. Väsyttää..

Illan saldo: Muisti pois. Kaveri haki puskasta sisään nukkumaan, puhelimen akku kadoksissa. Rahaa mennyt ties kuinka paljon ja vielä kaiken huipuksi myöhästyin 4 tuntia töistä. Ai niin ja selkä ja kädet täynnä mustelmia/naarmuja liiallisen painimisen johdosta. Ilman paitaa tiätty. Puuh. En juo ainakaan ikinä, kerta.

Pulkkisen sanoin: Onko paha paikka tässä terve! ON!
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Oksensin äsken ne semmoiset keltaiset erittäin pahan makuiset nesteet pihalle. Pää ihan v*tun kipeä. Auttakaa.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Pakko alentua kirjoittamaan, vaikka krapulaa ei tueta.

Viime perjantaina ottamassa, lauantaina ei kovin paha olo, mitä nyt illemmalla vähän väsyttää. Lauantaina yksi tuoppi baarissa, seuraavana yönä puskee hiki oikein urakalla eikä uni meinaa tulla. Osa kiitoksista menee pihalla tappeleville variksille (miten voikaan elukat päästellä niin pahoja ääniä) ja kovaan ääneen kailottaville naapureille.
Vatsa on kuin joku epämääräinen möykky ja suussa maistuu kumma alkoholin metallinen maku. Hyh.

En muuten taida juoda toviin.
 

Pioneer

Jäsen
Perjantaina oltiin täälläkin ottamassa ja otettiinkin sitten aivan törkeän paljon liikaa. Heräilin eilen siinä puoli seitsemän aikaan illalla ja olot olivat sanoinkuvaamattomat. Tänään heräsin sitten tuossa kuuden tienoilla ja tila oli hyvin lähellä sitä normaalia krapula-aamua. Nyt alkaa jo elämä voittamaan, mutta en voi siltikään kuin ihmetellä, miten pahasti mopo voi lähteä käsistä vielä nykyisinkin.

Anteeksi, naapurit. Ei myö tahallee!
 

Rok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat
Piti eilen lähteä paikalliselle terassille "juomaan yhdet" ja bongailemaan paikallista kissatarjontaa. Noh, lopulta kumosin kahdeksan tuoppia. Kunnon krapulaa ei onneksi ole, mutta se vituttaa, että rahaa meni taas muutama kymppi.
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Piti ottaa vähän (= syömään kavereiden kanssa ja sen jälkeen ihmisten ajoissa nukkumaan)....tuloksena järkyttävä krapula, outo mustelma kyljessä - todennäköisesti on yritetty hypätä jostain sillalta alas - ja niin helvetin huono olo että jos nyt menee ulos auringonpaisteeseen niin jotain räjähtää päässä.
 

V-man

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Viestin lähetti V-man
En tajua, että miksei mulla ole krapulaa....

No hittolainen. Eilenkin tuli kumottua ainakin 15 olutta ja paukkuja päälle, mutta krapulasta ei havaintoakaan. Univelkaa on kyllä taas ihan perhanasti, mutta mihinkään ei koske, eikä okseta. Tää on hienoa. Todennäköisesti krapula kerää voimiaan ja iskee joskus kun sitä vähiten odotan.

Moraalisesta krapulasta ei puhuta. Anteeksi että olen olemassa.

Lapster: Missä sketsissä tuo lainaus on ollut? "Pulkkisen sanoin: Onko paha paikka tässä terve! ON!"
 

1900

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal ja Lahden Reipas
Outoa.

Eilen tuli otettua oikeen olan takaa ja tänään ei pienintäkään krapulaa. Ehkä tämä ensimmäinen lomapäivä lievittää tuskaa.
 

Anton

Jäsen
Viime lauantaina ”nukahdin” kesämökin terassille. Mutta aikamoisen kunnioitettava saavutus koheltaa kolmessa promillessa metsän läpi tanssipaikasta mökille saakka (n. 4 km) ja uuvahtaa sitten kolmisen metriä ennen vuodetta. Nukkumatin perhana jaksaa perseillä periferiassakin?
Seurauksena oli, että turpavärkki oli viinasta ja hyönteisten puremista turvonnut kaksinkertaiseksi ja juuri mitään ei nähnyt pöhöttyneiden luomien alta, koska olin nukkunut vatsallani ja vielä piilolinssit silmissä. Nyt ymmärrän täysin ilmauksen ”tomaattisilmät”.

Kyseessä ei ollut totaalikänni, koska avaimet, pankkikortti ja molemmat kengät olivat talella.

Onneksi kylmässä oli vielä Olvin Service Pack 6 ja makuualustat laiturilla valmiina.

Mökkielämä on joskus tajuttoman raskasta!
 

Jomppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti 1900
Outoa.

Eilen tuli otettua oikeen olan takaa ja tänään ei pienintäkään krapulaa. Ehkä tämä ensimmäinen lomapäivä lievittää tuskaa.

Eilen sitten oli poikainkesäkisat. Karsintalajina oli sikspäkki tuntiin.Seuraavaksi 60 m, pituus ja kuula. Sivuhuomiona että ensimmäinen sammui ennen kuulaa.

Niin, juotua tuli 16 tölkkiä IVA:ta, 2 lonkeroa ja 2 puolenlitran siideriä+mitä meni vielä ravintelissa.

Krapulastako oli puhe? Mitä se on, kun nyt ollaan Rontin synttäreillä.

p.s. Pitäiskö lähteä kohta Pänyyyn?

p.s.s Missä v***ssa on mun lenkkarit eilisten kisojen jäljiltä?Löytäjä saa pitää.
 

BukkaBoom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars
Sun lenkkarit on leppäkosken sillalla. Lorenzo lainas niitä.

Yks huomio teidän synttäreistä. Ette nimittäin ikinä ilmaantuneet Espoon asuntoon.
Ja ne teiän kesäkisat oli feikkiä, nimittäin ekalaji ei voi loppua kuulaan jos tulee yöllinen reklamaatio. Kerää Jomppa kamas ja ota suunta kohti tänne koska Arskan jutuista ei tuu loppua.

Ps. Louhen pohkeet teki yks suuntasen sopimuksen Tamba Bayn kanssa.

Ps2. Perjantaina treenihin.
 

Tpip

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
Torstaista sunnuntaihin tuli juotua. Sunnuntai-aamuna tuli sitten otettua se "yksi" liikaa. Nyt kärsitään sitten toista päivää krapulassa. Tuskan hiki, kesäflunssa, paskana olevat polvet ja unettomuus on pop.
 

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pientä darran tunnetta on ilmassa. Toki huomenna räjähtää nimittäin pää, niin paljon Ouzoa aion tänään naamaani vääntää
;-).
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Hitto mulla ei ole ollut kunnon kankkusta vähän aikaan. Ja kaksi edellistä viikonloppua selvinpäin. Joutaisin kaljalle. No, lauantaina sitten. Sunnuntaina ja/tai maanantaina lienee edessä paluu tähän ketjuun...
 

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Argh! Kyllä iski aamulla sellainen darra että oksat pois. Kommunnikointi vessanpytyn kanssa oli vähintäänkin tarpeellinen. Ei elämästä selviä hengissä!
 

Black Adder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, The Original Six
Ekaa viikkoa töissä loman jälkeen. Tänään jo toinen krapulassa tuhraantunut päivä...
 
Suosikkijoukkue
ILVES
Eilen piti mennä vain parille halvalle oluelle, mutta paskan marjat siitä mitään tullut. Olut ei alussa maistunut, mutta sitten kuvaan pompahti entinen emäntä ja sen jälkeen olut meni alas todella nopeaan tahtiin. Lisäksi muutamat työkaveritkin häiritsivät minua, mutta siinä vaiheessa tahti oli jo sen verran kova, ettei hyvää kittausta viitsinyt lopettaa. Illan jälkeen sitten olin menossa nukkumaan ja heti pitkälleen päästyäni päässä alkoi pyörimään niin, että huimauksen takia piti mennä heti palvomaan posliinijumalaa.

No kahdentoista aikoihin sitten heräsin ensimmäisen kerran ja katsoin puhelin - pomohan sielä oli soitellut. No en jaksanut soittaa takaisin vaan jatkoin unia vielä pari tuntia. Juuri kun oli tarkoitus nousta soitti pomo taas. Hän pyysi toki anteeksi, että häiritsee näin vapaapäivänä, mutta varmasti hän pisti merkille pienoisen viskibasson, joka aamulla oli. Tunnin kituuttelin olohuoneen lattialla olevalla patjalla ja taas alkoi tuntua siltä, että pitäisi mennä puhumaan norjan alkeita jälleen tutulle posiliiniastialle. Ei muuta kuin vatsahappoja pihalle.

Neljä tuntia piti vielä tiedottomassa tilassa katsella kauden 1994-95 NHL Weeklyja Spendiksen selostamina - totta kai.

Nyt olo onkin jo hieman kohentunut, ilmeisesti paketti buranaa alkaa vaikuttamaan.

Pikku-Raimo
 

vision

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
On kyllä viimeinen kerta, kun lähden suomenlinnaan asti ryyppäämään. Jalat ovat hellinä kävelemisestä ympäri saarta ja olokin on sanalla sanoen heikko. Kaiken lisäksi helteessä krapulan poteminen on todella tuskaista.
 

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eilinen kittaus viivästyi darran takia joten aloitin myöhempään kuin muut. Se kynnyksen ylitys on vaikea, mutta eka olut on pakko putkittaa ja taas tekee mieli olutta. Ouzoa ja Kossua en enään kertakaikkiaan voinut vetää, niin huonot kokemukset olivat edellisen päivän kokeiluista. Ja pitihän minun saada kiinni kaverit jotka olivat jo juoneet 5 bisseä enemmän kuin minä ennen kuin aloitin. Loppuillasta pystyin ekaa kertaa aikoihin lopettamaan juomisen niin että jäi hieno fiilis päälle eikä tarvinnut vetää överiksi. Aamulla darraa vain ei voinut välttää, so. Nyt otetaan pari päivää vähän iisimmin, kunnes alkaa uusi putki.
 

Anton

Jäsen
Tässä ketjussa taitaa olla melkoisesti oluen ystäviä.
Kysymys taitaa mennä hieman pikkasen ohi aiheen, mutta mikä on ollut teille halvin kolmostuoppi (0,5 l) ja mistä paikkaa se on ostettu?

Minun halvin tuoppi löytyi Oulun Rajakylästä, kiinalaisravintolasta. Paikan nimeä en muista, mutta julkisivussa oli iso plakaatti, joka kertoi "Chinese fast food" ja stobella oli hintaa 2,8 euroa.
 

V-man

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Viestin lähetti Anton

Minun halvin tuoppi löytyi Oulun Rajakylästä, kiinalaisravintolasta. Paikan nimeä en muista, mutta julkisivussa oli iso plakaatti, joka kertoi "Chinese fast food" ja stobella oli hintaa 2,8 euroa.

Oulun baarit

Tätä ketjua tuskin kannattaa sotkea Oluen hinnoilla. Uutta ketjua kehiin vaan.
 

Hielo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, Espoo Blues, HIFK
Viestin lähetti Anton
ja stobella oli hintaa 2,8 euroa.
Barrikaadeille! Silkkaa riistoa! Helsingin kalliossa sitä halpaa kaljaa juodaan. Ei sitä vaan ikinä niin paljon tolkuissaan ole, että rekisteröisi eksakteja arvoja.

Tuossa jotain: Bileet.orgin happyhour (Helsinki)

...eli Stellassa näyttäisi olevan tasan 2 rahaa yhteentoista asti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös