Krapulaketju

  • 447 991
  • 1 745

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Eipäs tule ihan heti mieleen, että koska on ollut näin paha maku suussa koko päivän. Toivottavasti huomenna on raikkaampi meininki. Muutenkin on elimistö hieman sekaisin, eli sormien heiluttelu näppäimistöllä saa hien pintaan ja vessassa saa ravata juu. Ankaran päkäilyn jälkeen tuli eilen mentyä n. klo 19 nukkumaan humalaa pois. Heräsin sitten kolmelta aamuyöllä, eikä nukkumatti tullut enää käymään. Ei siinä mitään, mukava se on tulla töihin hyvin levätyn viikonlopun jälkeen.
 

Iceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Kevyehkö kanuuna

Taas joutuu toteamaan että nuoruus on jäänyt taakse, muutamia oluita tuli nautiskeltua eilen hevikaraokea kuunnellen ja suht aikaisin pois.

Nyt äly on kadonnut keskittymiskyvyn kanssa ja tilalle on saapunut kankkuskuumotus ja messevä päänsärky. Muutama vuosi sitten jos jotain olisi ollut niin kahvikupilla sen olisi saanut korjattua. Noh, kaipa tämä opettaa.

Jospa menisi kysymään kollegalta mites näitä töitä nyt oikein tehtiinkään. :)
 

Serge

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi
Pieni kuolema

Itsensä pettämistähän se olisi jos sanoisi ettei enää ikinä, mutta....
 

vetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, CAR, HIFK (salaa)
Mä en taida koskaan päästää parempaa puoliskoa viikonlopuksi reissuun ilman minua. Siitä tulee kaamea krapula.

Oi miksi, miksi ei ole enää kakskymppisen kunnossa? Ei silloin mitään krapuloita ollut! Tässä iässä kärsii vielä huomennakin.
 

morningstar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Buffalo Bills
Älkää alistuko, huijatkaa liskoja ja louhikäärmeitä!

Kävi perjantaina niin kuin monesti muulloinkin. Pilkun jälkeen päädyin kaverin kämpille Kallioon punkkaamaan. Ei viitsi maksaa kolmea kymppiä siitä ilosta että pääsee taksilla Espoon perämetsiin.

Seuraavana aamuna/aamupäivänä/iltapäivänä minulla on yleensä tapana käppäillä Sörkän metroasemalle, kaveri asuu siinä urheilutalon liepeillä. Koskaan en ole nähnyt niitä kadunkulmia muutoin kuin krapulassa. Liekö niitä muuten edes olemassa. Olemme kaverin kanssa aina olleet vakuuttuneita siitä että louhikäärmeet asuvat Brahen kentän puistikoissa. Ja aina ne saavat minut kiinni.

Nyt harhautin. Kävelin Hakaniemeen. Eivät löytäneet louhikäärmeet. Silmä vakaa, askel kirkas.

Älkää antako periksi liskoille ja louhikäärmeille! Ne ovat ilkeitä ja sadistisia, mutta lopultakin aika yksinkertaisia.
 

Dante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ei olla poikasia enää. Lauantai jatkui sunnuntaiaamuun ja reippaana miehenä join jatkojen kaikki kaljat. Noin niinkun varmuuden vuoksi. Sunnuntai oli vielä iisi päivä, ei mitään hätää. Ennen viime yötä. Ekä duunipäivä viiden viikon loman jälkeen ja aikasta messevä kohmelo on päällä. Väliin jää lounas. Jos paskahätä ja vitutus hetksi hellittää alkaa itkettää ja pelottaa. No, eiköhän viimeistään torstaina ole taas mukavan pirskahteleva viinanhimo päällä.. Rai Rai.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Eilen suhteellisen erikoinen ilta.

Itseni tuntien ehkäisin eilen mahdollisuutta joutua onnettomuuteen jättämällä fillarin himaan. Olen juuri niitä kavereita, joihin alkoholi vaikuttaa jalkoihin ensimmäiseksi.
Baarissa valomerkkiä kohden kiihtyvää tahtia bacardi-colaa kurkusta alas. Narikkajonossa viimeinen paukku ja todellisessa tuubassa ulos.
Kebabista herkkulautanen mukaan ja kotiinpäin talsimaan. Kadun laidasta laitaan hoipertelua.
Reittivalinnaksi Aurajoen rantaa pitkin menevä rantakatu. Virhe. Humalassa koordinaatio pettää ja suuntaan kovaa vauhtia kohti jokea. Uimareissun pysäyttää onneksi turvaketju, mutta kebabia se ei pelasta. Kaloille ruokaa.
Kotona tunsin pientä kipua tuntui kyljessä.
Aamulla viiltävää.
Kylkiluuhan oli murtunut siinä rytäkässä. Päälle vielä hirmuinen darra.

"Voiko ihanammin aamu enää alkaa..."
 

katjuska

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei hirvitys, toinen vuorokausi meneillään keskiviikoisten Tursajaisten jäljiltä ja pahaa tekee edelleen. Taitaa tulla aika hiljanen viikonloppu. Jospa lähtisin tässä pizzerian kautta kämpille, jospa se siitä alkaisi parin päivän sisällä helpottaan. Ei ihan lähiaikoina uusiksi.

Rankkaa tämä opiskelijaelämä...
 

scholl

Jäsen
scholl nähty eilen kansan keskuudessa Scholl-paita päällä sillä seurauksella, että tänään on tukka kipeä. Pari hesburgeria, aspirin, burana ja seiniäpäin kävely ei helssannut kuin vasta järkyttävällä viiveellä. Nyt alkaa onneksi olla jo sentään hieman voiton puolella.
 

Jippo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Juhlat. Jatkot. Puoli tuntia torkkumista jatkoilla sohvalla koira kainalossa. (Olisi ollut edes kissa.). Aamukahdeksaksi töihin suoraan sieltä jatkoilta. Väsyttää ja sattuu.

Muutenkin univelkaa kerättynä reilun viikon putkella, jossa unta noin 4-5 tuntia yötä kohden. Eivätkä ne yöllä kumotut siiderit ja oluet yhtään paranna oloa tässä vaiheessa.

Pyydänkin siis anteeksiantoa ja ymmärrystä jos erään kaupallisen tv-kanavan teksti-tv:n uutiset ovat pelkkää zetaa... zzzzzzzzzzzzzzzzzzz.

Enää 39 minuuttia, niin pääsee pois. 38.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Oi voi. Eilinen kalsarikänni on muuntunut kankkuiseksi. Lisäksi on noussut kuume ja kurkku on kipeä. Ruokatorvessa matkustelee hissillä illalla ruokailemani valkosipuliporsaan levoton sielu.

Mutta on tässä jotakin hyvääkin. Ystäväni migreeni jätti saapumatta tavastaan poiketen.
 

ipaz

Jäsen
Krapula lähtee sillä millä se on tullutkin! Eilinen kalsariveto päättyi omalta osaltani luurit päässä lattialle Rammsteinin Live Aus Berlinin pyöriessä koneessa, ja huutaessa korviin. Jossain vaiheessa tajusin että parempi laittaa koneet kiinni ja kömpiä sänkyyn.

Tänään lievää jyskytystä takaraivossa, mutta nyt taas hyvässä nousussa iltaa kohden. Ja nyt vedetään pohjia, illalla baanalle.
 
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko. /HC Tallinna !
Lähden nyt Ukraina-Suomi maaottelun esikatseluun, katsotaan miten suomipoika pärjää. Kunto on tällä hetkellä hyvä ja mitään etukäteen arvattavissa olevia ongelmia maaottelun voitosta ei pitäisi olla. Aloitellaan parilla korilla Sakua ja siitä sitten siirrytään kovempiin koitoksiin, kuten konjakki ja lopuksi vodka.

Mikäli minusta ei kuulu ennen sunnuntaita niin olen vielä kilpailuissa ja sopimassa ensivuden kuvioita.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Krapulapäivän ruokavalio on ollut taas kerran varsin tyypillinen meikäläiselle. Kankkuspäivän lähestyessä iltaa tekee aivan pirusti mieli anjovisvoileipää ja kylmiä Popsi-nakkeja. Kyytipojaksi kylmää mehua. Kyllä näillä eväillä jaksaa taas valmistautua liskojen yöhön..
 
Eino_Mies kirjoitti:
Krapulapäivän ruokavalio on ollut taas kerran varsin tyypillinen meikäläiselle. Kankkuspäivän lähestyessä iltaa tekee aivan pirusti mieli anjovisvoileipää ja kylmiä Popsi-nakkeja. Kyytipojaksi kylmää mehua. Kyllä näillä eväillä jaksaa taas valmistautua liskojen yöhön..

Krapulapäivän menu on itellä useasti 1½ litran Jaffa, illemmalla salamikinkkupitsa ja pussi lastuja. Viime viikonloppuna oli kyllä melkoinen liskojen yö, nyt otetaan rauhallisemmin.
 

scholl

Jäsen
Kyl on karmea darra tänään. Ei taida tehdä mieli viinaa pariin päivään.
Koko päivä mennyt aivan pihalla, enkä ole mitään järkevää saanut tehdyksi.

Hauskaa, ettei muilla ole ollut darranpoikasta 13.9 jälkeen.
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Eilen pitkästä aikaa sellainen megajysäri jotta päivä sujui sängyssä/sohvalla maaten, muutamaan kertaan käytiin myös laatoittamassa..

Yökin oli yhtä tuskaa häpsähtelyä ja sangyssä kiepomista ja työpäivä oli syvältä..vanha ei jaksa enää kahden päivän ränniä.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Lauantaina oli luokkakokous ja se tuntuu vieläkin henkisellä ja fyysisellä puolella. Rahaa paloi melkein satanen ja muisti on poikessa la-su-yöltä. Sen verran on välähdystä, että taksilla kampesin kotiin ja kuski sai tippiä. Migreeni hellitti siinä kahdeksan aikaan illalla sen jälkeen kun olin hautonut päivän aivoja pakastehernepussilla, kuunnellut muijan mykkäkoulua ja uhrannut pitkiä sylkiä porsliinialttarille
 

fani#x

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Eilen maanantai iltana tuli otettua "vähän" kirjotusten loppumisen kunniaks..
Laatta lens jo eilen illalla ja nyt on -yllätys yllätys- kiva krapula.
Hölmö kun olen, menin kouluun aamulla kymmeneltä. Klo 10.08 poistuin tunnilta "hammaslääkäriin". Positiivistä on että en oksentanu tunnilla ja nyt pääsen pelaamaan nhl:ää

ELÄMÄ ON LAIFFII!!
 
Perkele, olipahan fiksua lähteä vetämään "leppoisat sunnuntai-kännit". Vieläkin sattuu elämään.

Toiminta alkoi sunnuntaina neljän aikaan iltapäivällä. Haettiin kaverin kanssa vähän kaupasta olutta ja mentiin viihdyttämään yhtä toista kaveria, joka pakkaili kamojaan muuttoa varten.

Seuraava täysin varma muistikuva onkin, kun herään maanantaina kotoani klo 17.30! Oli kuulemma ollut jatkot. Uskon sen, sillä jouduin hakemaan kenkäni jatkopaikasta, kun ne eivät kotoakaan löytyneet. Kaupasta kolaa ja pizzaa ja sitten suihkun kautta takaisin sänkyyn. Meni maanantai vähän ohi. Nyt parannan tapani.
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Pitkän tauon jälkeen erehdyin tutustumaan viinaskaappini sisältöön... Viikonlopun nivonnee yhteen sisääntulo asuntooni sunnuntain yövuoron jälkeen... Luukku haiskahtaa viinalle ja pullot, kipot sun muut pitkin poikin kartanoa... Kaikki tämä nyt on vielä käsitettävissä, mutta kaljan kaataminen kiukaalle ylittää ymmärrykseni. Perjantai/lauantai meni rattoisasti.. vaan eikös rapulapeikko iskeytynyt seuraani ja roikkuu vielä sitkeästi seuralaisenani. Koska lie olenkaan aiemmin rapulasta näin pitkään kärsinyt...
 

Skyde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa, Ketterä
Ei jumalauta mikä jysäri aamulla kun nousee sängystä ylös..Eikä se lopu vieläkään! pitihän se lähteä saunomaan ja painostuksesta vielä baariin viimeiset hilut alas vetämään. No tottakai kavereiden piti tarjota "sinkkudrinkkejä" kun pitkä parisuhde loppui 2vk sitten. No tässähän kärsin ja vapisen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös