Kovin on hiljaista Kerhon suunnalla

  • 4 530
  • 35

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Sorry

Olisi pitänyt lukea aikaisempi sivu... tuli mainittua turhaan tuo äskeinen, kun tiesitte jo asiasta.:mad:
 

pekoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Pelipaikasta

Tullessaan Ässiin kaudelle 96-97 Vujtek oli laitahyökkääjä ja sillä paikalla hän myös pelasi toistaiseksi uransa parhaan kauden. Tammisen alaisuudessa Porissa Vladimir pelasi Fandulin vierellä ja myöhemmin keväällä MM-kisoissa Pateran laidalla. Spartan vuosien pelipaikasta en ole tietoinen.

Vujtek pystyy kyllä pelaamaan keskelläkin, mutta mikään luontainen keskushyökkääjä hän ei ole. Nähtäväksi siis jäänee kenestä tulee Hämeenlinnaan ykkossyöttökone.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Olisihan tuo muikeaa, jos Vladimir Kerhoon tulisi. Ei mikään täysverinen sentteri, mutta silti pätevä pelimies. Kerho sitten tiedottanee sopimuksesta joskus elokuussa, mutta täältä siihen saadaan varmistus varmaan aiemmin? Entä onko kenelläkään edes pientä huhunpoikasta siitä, minkälainen puolustaja on tulossa?
 

vero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Vujtek on laituri

Ei saa Hämeenlinnalaiset Vujtekistakaan sentteriä. Ainakaan Suomessa, jossa sentterillä on yleensä puolustavampi rooli kuin muilla hyökkääjillä. Vujtek kun on sitten Kucharcikin vastapainoksi tsekki suoraan oppikirjasta. Kikkaa ja kiemuraa tulee ja hyökkäyspeli on kaikki kaikessa. Enpä juuri muista, että Vujtek olisi puolustusalueella viihtynyt.

Kerhon Satakuntalais-tsekeistä lähinnä sentteriä on mielestäni Nedved.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Tuossa tapauksessa

Tuossa tapauksessa saattaisi olla järkevintä peluuttaa Vujtekia laidalla ja Kuhaa keskellä. Esimerkiksi ykkösketju Nedved-Kucharcin-Vujtek voisi olla hyvä yhdistelmä ensi kaudelle. Kakkoseen puolestaan Miettinen/Somervuori - Santala - Määttänen...:)
 

Kuznetsov

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Vujtek on nimenomaan laitahyökkääjä

Ja eiköhän se pelipaikka löydy ykkösketjusta Santalan ja Miettisen vierestä. Kucharcik ja Nedved muodostaa sitten sen kakkosketjun yhdessä Somervuoren kanssa. Näin löytyisi edes hitusen leveyttä hyökkäyspäähän. Vujtek tuo tullessaan myös aimo annoksen ylivoimaosaamista. Samaa tautia on syytä toivoa tältä nuorehkolta tshekkipakiltakin.
 

Pata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Mieleni tekisi kysyä teiltä hämeenlinnalaisilta eikö teitä yhtään haittaa, että Vujtek on ex-Ässä. Mutta maltan mieleni enkä esitä tätä kysymystä.

Mikäs siinä, mukava jos meidän VV nähdään taas liigassa. Ei silti käy kieltäminen etteikö tuo vähän kirpaisisi. Mutta turha sitä on menneitä takaisin haikailla, täällä on nyt (taas) uudet ajat edessä. Ehkä pitäisi olla tyytyväinen jos ja kun porilaisten ikihuhut Huokko ja Vujtek tosiaan molemmat vihdoinkin saapuvat Suomeen pelaamaan.

Tai jos TTT:n huhu sittenkin toteutuisi ja Anis järkkäisi viime hetken vaihtokaupalla Vujtekin Poriin ja Kulhan Spartaan...no ei vaan, ei kannata pelätä, että niin kävisi. Onnittelut HPK:lle hienosta hankinnasta!
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
ässät ja ex-ässät

Viestin lähetti Pata
Mieleni tekisi kysyä teiltä hämeenlinnalaisilta eikö teitä yhtään haittaa, että Vujtek on ex-Ässä. Mutta maltan mieleni enkä esitä tätä kysymystä....


Niin, tulkoon äijä vaikka kivennavalta tai vaikka tzzadista kunhan osaa ja VIITSII pelata...
Steiner heitti kyllä "isohkon" varjon ässä-organisaation niskaan velttoilullaan, vaikka myönnettäköön että vika ei kyllä ollut ässissä vaan Steinerissä itsessään, mutta pakkohan se turhautuminen oli johonkin purkaa ja siihenhän viime kaudella kontannut ässät sopi kuin potku kelkkaan...

Loppukaneettina mainittakoon että toivon kuitenkin ässille menestystä siitä huolimattakin että korpisalo teillä pelaakin..

Täältä tähän
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Viestin lähetti Pata
Mieleni tekisi kysyä teiltä hämeenlinnalaisilta eikö teitä yhtään haittaa, että Vujtek on ex-Ässä. Mutta maltan mieleni enkä esitä tätä kysymystä.
Mieleni tekisi olla vastaamatta, mutta vastaan kuitenkin, vaikka en hämeenlinnalainen olekaan. Ei haittaa! Toisaalta, eihän Vujtek vielä ole Kerhon mies. Spekulaatiota kaikki tyynni, kunnes virallinen julkistaminen tapahtuu (eli spekulaatio jatkuu vielä pitkään senkin jälkeen jos/kun sopimus on allekirjoitettu).
 

pokki

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Minnesota Wild, Manchester United
Pakista.....

HPK:n sivuilla nimim. Bob#24 kertoo, että uuden puolustajan nimi olisi Vladimir Sicak. Mies kuuluu Atlantan organisaatioon. Tiedä häntä, mutta niitä joita kiinnostaa, voi mennä lukemaan Bobin viestin www.hpk.fi .
 

Jesus Freak

Jäsen
Suosikkijoukkue
ry
Ja Tsekin siirtolista kuulemma raportoi tästä. Asiasta kertoi HPK:n keskustelupalstalla nimim. simicek. Saapas nähdä, jos Sicak Kerhoon tuloo, millainen hän on. Ei varmasti ole Martinekin veroinen, mutta en uskalla sanoa ettei olisi Junkan veroinen, koska sen verran huonosti hänet kuitenkin tunnemme ja vaikka olinkin pettynyt Junkan mennessä HIFK:hon. Itselleni oli täysin outo nimi. Toivon mukaan Sicak täyttää odotukset, mikäli hän nyt tänne saapuu...

Odotetaan vielä jokin aika, ja katsotaan mitä tapahtuu! Eiköhän ensi kausi sentään parempi Kerhon osalta ole kuin mennyt... ainakin jos ei yhtä monet pelaa alle tasonsa kuin kuluneella kaudella.

Aurinkoista kesän jatkoa! :cool:
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös