KooKoon joukkueen rakentuminen kaudelle 2016–2017

  • 230 064
  • 1 059

Mneme

Jäsen
Jaa, vetikö KooKoo välistä.. Vaikka @Mneme jo O'Byrnen sulki pois..

Sanotaanko näin, että mitäänhän ei varmana kannata sulkea pois. Itse en vain ole kuullut mitään sen suuntaista, että O'Byrne olisi Kouvolaan tulossa. En myöskään pahastuisi jos O'Byrne tulisi. Mielummin tosin otan puolustajan, josta olen kuullut ihan luotettavalta taholta. Pitäisin asiaa noin 95% varmana, että huomenna julkaistaan iso(hko)-kokoisen ulkomaalaispuolustajan sopimus.
 

ruupertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kyllä, pitäisin tätä hyvin todennäköisenä vaihtoehtona
Ei toki olisi ensimmäinen kerta, kun KooKoo yllättää positiivisesti, mutta ehkä "Pentikäisen Atte" on siltikin realistisempi vaihtoehto, sekin lähinnä koodinimenä.. Silti lievää kutinaa- yllättääkö KooKoo jälleen..

Saattoi jäädä ruudulla alkuperäisen viestin lievä sarkasmi piiloon ;-)
 
Kyllä nimimerkki Mneme on tällä hetkellä oikeassa. En itsekään usko O'Byrneen, vaan sieltä lienee tulossa tämä isokokoinen ulkkaripakki, jonka kalastelusta jo kirjoittelin huhtikuun puolella.
 

Minor

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Vihjeitä alkaa tippumaan:
Uusi pelaaja saapuu lännestä ja KooKoon facebookissa on Aftonbladetin etusivusta kuva.

KooKoo Facebook
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers

Minor

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Jacobsson olisi realistisempi kuin O'Byrne, joka olisi liki liian hyvä ollakseen totta.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Kello 14.00 tärähtää nimi eetteriin.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ite ottaisin taas Jacobssonin ennen O´Byrneä

Minulle kyllä kelpaa O´Byrnekin, mutta jos näistä kahdesta saa valita niin kyllä itsekin siinä tapauksessa mielummin kallistuisin Robin Jacobssonin kannalle.
 

Finnhopper

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kyllä se taitaa olla Jacobsson, joka on tulossa ja pakkikaveriksi sitten tulee viime kaudelta tuttu kaveri ja maanmies.

Kyseessä on aikamoinen pommikone, jolla on hyvin kokemusta myös pääsarjassa. Tässä videossa hän kolaa avaruuteen NHL:ssa tällä hetkellä pelaavan P-E Bellemaren: Robin Jacobsson Hit on Pierre Edouard Bellemare Brynäs vs Skellefteå SEL QF Game 1 HD - YouTube
Toivottavasti ei ihan tollasia jakele KooKoon nutussa, jää pelit aika vähiin...
 

Minor

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Toivottavasti ei ihan tollasia jakele KooKoon nutussa, jää pelit aika vähiin...

Samaa ajattelin, tuosta tulisi liigassa kakkua oikein kunnolla ja kukkahatut huutaisi "sikaa-aa" kuorossa.

Mutta lähtökohtaisesti hyvä haku toteutuessaan.
 

KOOKOOBOY

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Toivon että puheet muuttuvat myös teoiksi! Tulkoon kakkua saa***a! Olisi kiva nähdä miten Kouvolan seudun kukkahattutädit tähän peluriin suhtautuvat kun "Karalahdesta" oltiin sitä mieltä että ei osaa pelata ollenkaan ja pelkkä sika... Muutama avojään pommi, hanskojen tiputus treenipeleissä ja haluisin olla kärpäsenä katossa kun kukkahatut lentävät ilmaan :)
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Hienosti haistettu palstaveli. Pakistoon vielä viime kauden oma hajuhuhi Eklund niin alkaa näyttämään hyvältä. Oliko näitä "luvattuja" pelaajia mitä vielä tulossa? Ainakin se "Eklund" ja oliko haussa vielä laituria?

Jarno Kultanen kertoi 20.5.2016, että KooKoo etsii ensi kauden joukkueeseensa varmuudella vielä kahta puolustajaa ja mahdollisesti yhtä hyökkääjää.
Eli tämän mukaan KooKoon joukkue alkaa olla yhtä puolustajaa (Oscar Eklund?) ja mahdollisesti yhtä laituria vaille valmis.
 

Mneme

Jäsen
Jacobssonhan sieltä sitten tuli.

Voi olla kaikkea huippupakin ja totaaliflopin väliltä. Ainekset hyvinavaavana ja kovaa laukovana puolustajana on nappikauteen, kaikki lähinnä riippuu siitä, riittääkö liike Liigaan. 27 pistettä Allsvenskanissa ei kuitenkaan puolustajalta ihan mikään aivan huono ole.

Onko kenelläkään tietoa, että onko tuo vuoden optio seuran vai pelaajan?
 
Viimeksi muokattu:

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Onko kenelläkään tietoa, että onko tuo vuoden optio seuran vai pelaajan?

Ei ole tietoa, mutta olettaisin, että kyseessä on seuran optio samaan tapaan kuin vaikka O´Connorin kohdalla oli.

KooKoolla on nyt seitsemän puolustajaa, joten senkin puolesta kyllähän tuonne puolustukseen vielä yksi pelaaja tarvitaan.

Sopimustilanne 1.6.2016:

Maalivahdit:
#1 Juha Järvenpää (2017)
#35 Tomi Rautio (2017)
## Samu Perhonen (2018)

Puolustajat:
#3 Arttu Pelli (2018)
#15 Ossi-Petteri Grönholm (2017)
#21 Ryan O’Connor (2017)
#40 Julius Nyqvist (2017)
#44 Mikko Lehtonen (2017)
## Robin Jacobsson (2017)
## Veeti Vainio (2018)

Hyökkääjät:
#11 Sami Tamminen (2018)
#12 Josh Green (2017)
#18 Mikko Alikoski (2017)
#19 Toni Hyvärinen (2018)
#23 Mika Koivisto (2017)
#24 Anrei Hakulinen (2017)
#27 Jan-Mikael Juutilainen (2018)
#28 Jarkko Malinen (2017)
#51 Mikko Virtanen (2017)
#72 Juha-Pekka Haataja (2017)
## Terry Broadhurst (2017)
## Jarkko Immonen (2019)
## Kai Kantola (2017)
## Eero Savilahti (2018)
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Ainekset hyvinavaavana ja kovaa laukovana puolustajana on nappikauteen, kaikki lähinnä riippuu siitä, riittääkö liike Liigaan. 29 pistettä Allsvenskanissa ei kuitenkaan puolustajalta ihan mikään aivan huono ole.

Tuo 29 pinnaa on itseasiassa fyysiselle pakille todella hyvä suoritus. Parempaan pystyi vain kuusi puolustajaa koko Allsvenskanissa ja Jacobsson mm. teki samat tehot (no 27-28, mutta kuitenkin) suomalaisille tutun joukkuekaverinsa eli sentteri Tomi Paakkolanvaaran kanssa. Minua ei videoiden perusteella arveluta niinkään nopeus, sitä tuntuu löytyvän, vaan ennemmin riittääkö pelikäsitys pisteiden tekoon Liigassa. Toistaiseksi on tehojen puolesta ollut ihan peruspakki SHL:ssä. Noh, eipä miestä hyökkäävään rooliin liene hankittukaan, mutta eihän pinnoista koskaan haittaa ole. Saanee kuitenkin varmasti ylivoima-aikaa kakkosviisikossa.

Kokoa on mukavasti ja näyttää videoiden perusteella hakevan ihan roheita avojään pommeja. Välillä osuu, välillä menee ohitse. Se hieman huolestuttaa, että viime kauden 114 jäähyminuutista 64 tuli kakkosista ja mies lusikin kahden minuutin jäähyjä (yllättäen 32 kpl) eniten koko sarjassa. Liigassa viime kauden ykköspaikka tässä kategoriassa varmistettiin 25 kakkosella. Toisaalta tykkään, että joukkueessa olisi nickersonmainen jannu, joka osaa toki pelata, mutta joka samalla saattaa myös tehdä lähes mitä vain, pitäen vastustajat varpaillaan. Noh, tuskin Fat-Mattin tapaista loose cannonia miehestä kuitenkaan tulee.

Mutta joo, oikein mukava haku noin kokonaisuudessaan.

Jacobsson on yhden tuttuni todella tarkasti seuraama pelaaja tietystä syystä ja voin sanoa, että kelpo pelimies kyseessä, jolla on kova halu kehittyä. Varmasti saisitte hyvän puolustajan. Täytyykin kysellä olisiko tutulla tietoa Robinin seurasta.

Olisiko Erkillä tai kaverilla lisäinfoa Jacobssonista pelaajana?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös