KooKoon joukkueen rakentuminen kaudelle 2016–2017

  • 230 008
  • 1 059

Jaded

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Puhvelit ja KPL
Peltonen ei kuulu liigaa? No mielipiteensä kullakin,mutta tästä olen erimieltä. Hoitaa hommansa kun pelaamaan pääsee. Toki laajan rosterin takia istunut katsomossa,kun muut on mennyt hierarkiassa edelle. Kyllä mielellään näkisin Peltosen rosterissa nimenomaa pelaamassa 4 ketjun laidassa ja tarvittaessa sentterinä.
Jännä nähdä mitä Kojon(Koiviston) option kanssa tehdään. Itse pitäisin kyllä mielummin Peltosen kuin Kojon vaikka syökin kiekkoja. Muuten ei oikein mitään annettavaa vaikka onkin peliään parantanut.
Lammassaaren voi lähettää menee samoin Guttigin.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Toivottavasti ovat seuran optioita kaikki. OConnor ja Hyvärinen pidetään ehdottamasti. Guttig ja Lammassaari taas ehdottamasti ulos. Kojosta tulee vain euroviisujen pommiin nukkuminen mieleen, on petrannut ja varmaan edullinen. Mutta vähän kyllä tippuu sen puolelle, että voisi lähteä vaihtoon.

Ensi vuoden suorista sopimuksista mietityttää OPGn ja Nyqvistin tilanne. Saa nähdä jatkavatko oikeasti.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Peltonen ei kuulu liigaa? No mielipiteensä kullakin,mutta tästä olen erimieltä.

Tottakai Peltonen kuuluu liigaan ja mielelläni näkisin hänen KooKoon mustaoranssissa paidassa myös ensi kaudella. Olen täysin samaa mieltä, että Peltonen kyllä hoitaa hommansa aina kun pääsee pelaamaan.

Onko mitään uusia KooKoota koskevia huhuja liikkeellä? Aika vähän tainnut huhuja olla ylipäätään.

Tässä taitaa olla viimeiset huhut, luotettavuudesta en tiedä mitään, koska molemmat huhut on pongattu jatkoajan keskustelupalstalta.

- Aki Kangasmäki (Lukko)
+ Teemu Tallberg (Sport)

Kangasmäki on ollut myös hyvä tällä kaudella ja KooKoon pistepörssin kuudentana 5+10=15. Mielelläni näkisin Kangasmäen KooKoossa ensi kaudellakin, mutta en olisi yllättynyt vaikka palaisikin Raumalle.
 
Viimeksi muokattu:

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ensi vuoden suorista sopimuksista mietityttää OPGn ja Nyqvistin tilanne. Saa nähdä jatkavatko oikeasti.

Nyqvist saattaisi vielä jollekin kelvata mutta kuka lähtisi ostamaan OPG:tä ulos joukkueesta. Laitetaan OPG Mikkelin junaan kun siellä osataan tehdä paskasta konvehteja.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Eikös Eklund itse ole ilmaissut halun jatkaa?

Joo näin taisi ainakin jossakin haastattelussa mainita. Hieno homma olisi, jos Eklund jatkaisi KooKoossa ensi kaudellakin. Varmahan asia ei ole ennen kuin nimet ovat sopimuksissa vaikka olisikin ilmaissut halunsa jatkaa.
 

Fordél

Jäsen
Vai tuleeko joku haku tyyliin J.A. Immonen ja Virtanen olisi vielä rotaatiossa? Toki Virtanen on kova tulevaisuuden nimi Liigassa, mutta riittääkö paukut vielä pelistä toiseen.

No ei tietenkään tule. KooKoon kärkisentterit on nyt kasassa. Greenin jatkosopparin jälkeen ei ole enää eväitä Immoseen eikä tarvikaan olla. Jos kiinnitetään vielä viidenneksi nimeksi Peltonen, sentteriosasto on kokonaan kunnossa.
 

Minor

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Eklund olisi kyllä hyvä jatkaja mutta toivottavasti sitten pysyy ehjänä.

Jotenkin sellainen kuva jäänyt, että Eklundin vammat ovat epäonnisia pelitilanteissa tulleita..? Ei siis näitä "huonot polvet" -tyyppisiä rasitusvammoja. Voin olla väärässäkin. Ehdottomasti jatkoon.
 

Ansa Paitsio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Sanon suoraan, että itseäni etoo nämä "tyhjennysmyynnit". Urheilu kakkonen raha ykkönen. Onneksi ja upeaa, ettei KooKoo tähän sortunut. Arvostan.
Mietin vaan, että oliko tällä Greenin sopimuksen ulostulolla jokin tietoinen funktio. Uskon, että muitakin nimiä papereissa on, mutta niitä ei vielä julkaista.

No ei tämä yöunia vie.
 

Ralph

Jäsen
Sanon suoraan, että itseäni etoo nämä "tyhjennysmyynnit". Urheilu kakkonen raha ykkönen. Onneksi ja upeaa, ettei KooKoo tähän sortunut. Arvostan.
Miksi KooKoo olisi lähtenyt tyhjennysmyyntiin mukaan, kun on vain pari hassua pistettä pudotuspeliviivan alapuolella? Ei kukaan tuossa tilanteessa lähtisi, joten en pidä KooKoon ratkaisua mitenkään erikoisena.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Miksi KooKoo olisi lähtenyt tyhjennysmyyntiin mukaan, kun on vain pari hassua pistettä pudotuspeliviivan alapuolella?

Näinpä. Vuosi sitten Sport oli 52 pelatun ottelun jälkeen 21 pistettä pudotuspelirajasta, KooKoo on nyt samassa tilanteessa kolmen pinnan takaa-ajomatkalla.
 

Fordél

Jäsen
Kyllä. Veljet ovat oikeassa. Aihetta moiseen toimeen ei ole, onneksi. Ja kuka tietää miten olisi jos ja jos pidettäisi perää.
Onneksi ei.

Jos pidettäisi perää, mutta meillä olisi avoin sarja, aiheitta moiselle ei olisi silloinkaan. Todennäköisesti kuitenkin nyt suljetussa sarjassa KooKoo olisi tehnyt tänä vuonna "kerhot", mikäli se olisi menettänyt saumat pudotuspeleihin. Toivottavasti sarja avattaisiin, jotta tällaista houkutusta ei tule jengeille.
 

båbby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Pahoittelut vieraisiin huutelusta mut täytyy kompata :) itse olen ollut samaa mieltä ihan alusta asti, jopa viime kaudella vaikka se olisi tarkoittanut karsintoja meille. Ei takkia aleta kääntämään vaikka liigassa nykyään pelataankin. Sellainen pointti myös että mukavaa jännittää ja nauttia näistä peleistä tänä vuonna kun kerran on niin kovaa taistelua tuosta viimeisestä poffi paikasta. Viime vuonna hpk:lla oli 12p kirittävänä ilvekseen 10.sijalle mutta tänä vuonna saa useampikin seura vielä tapella ihan viimeisille peleille asti. Sopivasti kun menee pelit ristiin niin järjestys voi sarjataulukossa vielä muutamankin kerran muuttua. Mikäs olisi sen parempaa kuin viimeisen pelikierroksen ratkaisu :)
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
KooKoo huhut:

MV
- Niko Hovinen Pelicans
- Juuso Riksman Salzburg

P
- Markus Seikola TUTO
- Saku Salmela Ilves (vai joko teki jatkon Ipaan?)
- Miikhaili Teppo HIFK

H
- Markus Nenonen JYP
- Roope Elimäki Peliitat/Pelicans
- Teemu Tallberg Sport

Kaikenlaista pelimiestä on siis huhuissa, kunhan nyt edes tuo Nenonen pitäisi kutinsa. Seikolan kanssa voisi myös ottaa tsänssin, jos vain pysyy loppukauden ehjänä.
 

Minor

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Saku Salmela Ilves (vai joko teki jatkon Ipaan?)

Ei ole ainakaan tiedotettu, EP näyttää sopparia kuluvalle kaudelle. Olisi kyllä makea lisä.

Tallbergin kiinnitystä vähän varjostaa käynnissä oleva oikeusjuttu bonuksista, mutta jos tuosta pääsee yli niin sopisi kyllä mainiosti. Siinä olisi esimerkiksi Juutilaiselle sellainen laituri, joka osaa tehdä kiekon kanssakin jotain. Jopa maaleja.

Seikola.. Vähän riippuen tämän kauden jatkajista (O'Connor, Eklund, Vallin) voisi olla kokeilemisen arvoinen. Seikolan uran kulmakerroin on vain osoittanut todella jyrkkää "kaakkoa" viime vuosina. Toisaalta, nykypakistosta Nyqvistin kausi on ollut todella rikkonainen. Jos ei ole kallis niin voisi ainakin kokeilla.
 

Fordél

Jäsen
P
- Markus Seikola TUTO
- Saku Salmela Ilves (vai joko teki jatkon Ipaan?)
- Miikhaili Teppo HIFK

Näistä Tepon ja Salmelan ottaisin mielelläni KooKooseen ja ehdottomasti pidemmillä soppareilla, jotta heistä saadaan tulevaisuuden jengin runkoa. Salmelan hankinta ei ole vielä ensi kaudeksi ihan välttämätön, kun kiekollista osaamista on jo ihan riittävästi. Tulevaisuutta silmällä pitäen hän voisi olla yksi pakiston kiekollisen pelin taitajista.

Sen sijaan jättäisin Seikolan suosiolla väliin. Asenne ja puolustuspelaaminen ovat pahimmillaan heikolla tasolla. Jos Mattilalla on ollut ongelmia jo Rajalankin kanssa niin miksi pitäisi hankkia tulevaksikin kaudeksi uusia ongelmatapauksia. Lisäksi alla on loukkaantumisia ja leikkauksia, mitkä aiheuttavat omat riskinsä. Kun KooKoolla on ensi kaudeksi ilmeisesti jo kaksi loistavaa kiekollista pakkia ja kenties Salmelakin olisi saatavissa, en miettisi Seikolan hankintaa. Sen sijaan laittaisin paukut Tepon saamiseksi takaisin Kouvolaan. Pelaajatyypiltään juuri sitä, mitä KooKoo tarvitsee: isokokoinen, hyvin luisteleva ja rauhallinen omanpään pelaajaa, joka ei ole täysin kädetönkään. Menisi hienosti O'Connorin parina isoillakin minuuteilla. Itse asiassa näitä pelaajia tarvittaisiin KooKooseen kaksi, mutta yksikin jo parantaisi puolustuksen iskukykyä.

Teppo - O'Connor
Lehtonen - Eklund
Vallin - Kurki/Pelli
Pelli/Kurki - Nyqvist/leveyshankinta
Grönholm
 

Minor

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Immosen paluutahan on huhuiltu koko kausi. Alkaa sentteristön osalta näyttämään hyvältä, jos tämä toteutuu.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Jos tuo pitää paikkansa, niin KooKoolla alkaa olla yksi kovimmista sentterinelikoista koko Liigassa. Malinen-Green-Immonen-Juutilainen kilpailee tasaväkisesti jokaisen jengin kanssa, jos ei jopa ole se ykkösnelikko.
 

Funky Duck

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Olisihan tuo aika hurja nelikko, mikäli toteutuu. Mutta olisiko kuitenkin fiksumpaa laittaa Immosesta säästyvät rahat oikeaan maalintekijään? Ilman Immostakin sentteritilanne on melko hyvä, joten omaan silmään vahvistuksia tarvittaisiin laidoille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös