KooKoo-KJT 14.12.2002 Kouvolassa

  • 1 657
  • 20

cock

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Lola Odusoga esittelee tauoilla KooKoon fanitoimintaa sekä KooKoo tarjoaa katsojille glögit.

Ennakko lauantai-illan ottelusta löytyy oheisesta jatkoajan linkistä:

http://www.jatkoaika.com/mestis.php?ottelu=260&versio=ennakko

Pahasti vajaamiehisenä joutuu KooKoo lähtemään KJT-kamppailuun. Poissa edelleen ykkösvahti Carl Grahn sekä puolustajista Mikko Pukka sekä Motti Outinen, lisäksi hyökkääjistä on pois Tinke Nurmberg, Petri Anttila ja Marko Levänen. Tämän lisäksi pois on vielä Mikkelissä mukana olleista ainakin Teemu Timoskainen (nilkka), Jari Keltanen (aivotäräys) ja Ossi Louhivaara (olkapää).

Eli mahdollisesti pois yhden maalivahdin ja kahden puolustajan lisäksi kuusi hyökkääjää. Ei voi muuta sanoa kuin että kreivin aikaan KooKoon kannalta tulee ottelutauko.

KooKoo ja KJT ovat harjoitusotteluista lähtien pelanneet tällä kaudella tiukkoja vääntöjä ja tiukkaa tullee taas olemaan. Uskon kuitenkin KooKoolle niukkaa voittoa ja sen jälkeen ansaitulle joululomalle.

Saako KooKoo neljä ketjua kasaan otteluun vai joudutaanko peli vetämään kolmella kentällisellä?

Mikäli kaikki yllämainitut ovat poissa jää KooKoon viime pelin hyökkäysketjuihin enää jäljelle:

I Kattelus - Soijärvi - ???

II Lindfors-Kinnunen-Mattila

III Huuhka - ??? - ???

IV Liukkonen-Koivistoinen-Peltola

Eli jos vaikka Peltola nostettaisiin ykköseen sekä Liukkonen ja Koivistoinen kolmoseen niin näin saataisiin juuri kolme ketjua kasaan. No toivottavasti pelaajia saadaan taas riveihin viimeistään joulutauon jälkeen.
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Onneksi tosiaan tulee tauko tähän paikkaan. KJT on hyvä joukkue, joten voitosta ei kyllä tule mitenkään itsestäänselvää etenkään tässä tilanteessa.
Kentällisistä sen verran, että Peltolaa ei minun käsityksen mukaan voi kyllä laittaa ykköskenttään tällä tasolla. Jos nuo mainitsemasi pelaajat ovat todella kaikki pois, niin Kattelus vaan sentteriksi ja joku kolmikosta Huuhka, Liukkonen, Koivistoinen ykköseen.
 

Rok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat
Mielenkiintoinen ottelu tosiaan luvassa. KJT:n mahdollisuudet lienevät juuri KooKoon pahassa loukkaantumistilanteessa. Kova ottelu kuitenkin luvassa, harmi etten itse pääse paikan päällä. Tuskinpa sitä muutaman järvenpääläisen verinen rääkyminen kouvolalaislauman keskellä tosin kuuluisikaan.

Valkaman pitäisi tällä kertaa taas onnistua tilkitsemään luukkunsa ainakin noilta helpoilta maaleilta. Jos Jaakko onnistuu tuossa ja koko joukkue saa Hermes-ottelun kaltaisen taistelun päälle, on KJT:lla hyvät yllätysmahdollisuudet. Joka tapauksessa joko KooKoo tai Kiekko-Vantaa olisi voitettava, että joulutauolle voidaan lähteä hyvillä mielen.
 

Hansel

Jäsen
Suosikkijoukkue
HAUKAT,Jokerit
KJT:n harjoituksissa on näkynyt pari uutta veskaa mutta luulen näitten olevan vain jotain paikallisia junnuja joten eiköhän se Valkama maalissa pelaa!
Jos Kookoo lähtee siis vajaamiehisenä niin tempoa ja vauhtia pitäisi pysytyä pitämään korkealla jotta tästä olisi jotain etua tai muuten uskon Kookoon rankaisevan kovalla kädellä vaikka ei aivan paras setti olisikaan mukana!
Viime Kookoo matsi oli sen verran jännittävä että kai se pitää pieni turisti matka sinne huomenissa tehdä.. toivottavasti ei turhaan=) Go KJT
 
Viimeksi muokattu:

Rooster

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, TPS (pesiksessä KPL)
Jos kaikki cock:n mainitsemat pelaajat ovat todella poissa huomenna, niin kyllä KooKoo joutuu viemään pelin läpi kolmella kentällisellä. Eihän se silti mitään varmaa tappiota tarkoita, mutta järkyttävän paljon kuitenkin annetaan KJT:lle tasoitusta. Toisaalta huomisen peli ei ole mikään elintärkeä, joten ehdottomasti ei kannata ottaa mitään riskejä laittamalla jotain puolikuntoista pelaajaa kentälle, mutta olisihan se mukavampi lähteä voittajana joulutauolle.

Sellainen mielenkiintoinen seikka toki on olemassa, että jos KooKoo huomenna voittaa, se nousee sarjan johtoon. K-Vantaalla on nyt kaksi pistettä enemmän kuin KooKoolla, mutta Vantaalla on myös yksi peli enemmän pelattuna. Joukkueiden maaliero on nyt kummallakin +40, joten yhden maalinkin voitolla KooKoo nousee huomenna sarjataulukon kärkipaikalle.

Toivottavasti saadaan huomenna mukava yleisömäärä, vaikka itse ottelusta ei näin ennalta ajatellen ehkä mitään huipputapahtumaa tulekaan. No, onhan siellä tarjolla glögiä, tietoa KooKoon fanitoiminnasta sekä Lola Odusoga :)
 

Putte

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
Viestin lähetti Rooster
Jos kaikki cock:n mainitsemat pelaajat ovat todella poissa huomenna, niin kyllä KooKoo joutuu viemään pelin läpi kolmella kentällisellä.

Niin yhtä pitkältä kuin nälkävuosi näyttää tuo KooKoon poissaolijoiden määrä. Lähes 100 %:n varmaa on, että huomenna Kukkopaidassa pisteistä ei taistele:

* Tinke Nurmberg
* Teemu Timoskainen
* Marko Levänen
* Petri Anttila
* Mikko Outinen
* Mikko Pukka
* Carl Grahn

Pieniä toiveita sen sijaan taitaa olla, että Ossi Louhivaara ja Jari Keltanen olisivat huomenna mukana, joka toisi tilanteeseen pientä helpotusta. Toivottavasti Louhi ja Keltsi pääsevät huomenna mukaan.

No onhan meille onneksi vielä ratkaisijoita, vedetään ottelu sitten vaikka kolmella kentällisellä, koska sittenhän alkaa joulutauko ja sen jälkeen näistä toipilaista nähtäneenkin moni taas tositoimissa. Eipä KooKoo kylläkään kestä enää yhtään lisää loukkaantumisia muuten joudutaan kohta pyytämään Jarru taas talkoisiin.

Tervetuloa vaan Hansel Kouvolaan. Toivottavasti nähdään runsaslukuinen KJT:n faniryhmä huomenna pelissä. Onhan täällä Lola Odusoga tosiaan tarjoilemassa "terästettyä" glögiä? näin joulun kunniaksi sekä myöskin esittelyssä ensi vuonna rekistöröityvä KooKoon fani-klubi.

Kun Jukurit tosiaan tänään hoiti leiviskänsä niin KooKoolla tosiaan on tarjolla sarjan piikkipaikka joulutauolle lähdettäessä.

-Go on KooKoo-
 

cock

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kuten ennakkokaavailussa jo arveltiinkin joutuu KooKoo lähtemään illan kamppailuun kolmella kentällisellä. Kokoonpanossa "ylimääräisinä" pelaajina nelosessa Jani Haapalainen, Mikko Koivistoinen ja Teemu Peltola. Onneksi sentään Ossi Louhivaara ja Jari Keltanen ovat ennakkotiedoista poiketen mukana.

KooKoon I ketju pelaa samassa kokoonpanossa kuin jo voitokkaassa Jukurit-pelissä. II ketju on muuten sama mutta Outisen Motin korvaa nyt Mika Rissanen. Entäpä III ketju? Ainoastaan pakkipari pelasi yhdessä jo edellisessä pelissä, mutta hyökkäys on mennyt kokonaan uusiksi. Eiköhän nyt I ja II ketjuista löydy kuitenkin ratkaisijoita joilla homma saadaan klaarattua kotiin.

Erikoista muuten, että lähes pääsääntöisesti KooKoolla ja Kouvoilla on aina lauantaisin samaan aikaan kotiottelut. Tänään klo 17.00 jäähallissa KooKoo-KJT ja klo 17.00 Mansikka-aholla Kouvot-Pussihukat. No sanomattakin selvää on että itse suuntaan jäähallille maistelemaan Lola Odusogan tarjoilemaa glögiä.

KooKoo - KJT
Ottelukokoonpanot


KooKoo

1 Patrik Johansson Maalivahti
35 Sami Heikkinen Maalivahti

Kenttä 1
3 Jukka-Pekka Holopainen Puolustaja
25 Tony Grönroos Puolustaja
8 Ossi Louhivaara Hyökkääjä
14 Tatu Kattelus Hyökkääjä
32 Reino Soijärvi Hyökkääjä

Kenttä 2
18 Mika Rissanen Puolustaja
24 Simo Mälkiä Puolustaja
10 Tomi Lindfors Hyökkääjä
12 Mikko Kinnunen Hyökkääjä
17 Mikko Mattila Hyökkääjä

Kenttä 3
6 Jussi Onnela Puolustaja
9 Jari Raattama Puolustaja
5 Antti Huuhka Hyökkääjä
21 Teppo Liukkonen Hyökkääjä
23 Jari Keltanen Hyökkääjä

Kenttä 4
2 Jani Haapalainen Puolustaja
40 Mikko Koivistoinen Hyökkääjä
41 Teemu Peltola Hyökkääjä



KJT
29 Jaakko Valkama Maalivahti
30 Tommi Tervo Maalivahti

Kenttä 1
6 Kimmo Pikkarainen Puolustaja
7 Ville Raatikainen Puolustaja
16 Jaska Vilen Hyökkääjä
22 Miikka Lindholm Hyökkääjä
23 Tuomas Forss Hyökkääjä

Kenttä 2
4 Anssi Kostiainen Puolustaja
8 Kai Öhberg Puolustaja
12 Toni Mustonen Hyökkääjä
14 Iippo Suutarinen Hyökkääjä
15 Jani Taanonen Hyökkääjä

Kenttä 3
9 Mikko Sairanen Puolustaja
24 Tony Grönberg Puolustaja
17 Tommi Elomo Hyökkääjä
27 Pekka Nöyränen Hyökkääjä
28 Matti Lievonen Hyökkääjä

Kenttä 4
11 Patrik Lostedt Puolustaja
10 Janne-Petteri Vuorinen Hyökkääjä
19 Juha Jusslin Hyökkääjä
20 Harri Alakotila Hyökkääjä
21 Tomi Laaksonen Hyökkääjä
 

BOFH

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Pietarinkadun Oilers, Toronto Maple Leafs
Kenkää??

Alle puolessa minuutissa 3 maalia. Taitaa tulla noutaja
Revon akan pojalle hyvästä alkukaudesta huolimatta...
Tuskin maltan odottaa tämän iltaista Kiekko-Vantaa matsia.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Odotin, että kapealla miehistöllä pelannut KooKoo joutuisi vaikeuksiin pelin edetessä, mutta juuri toisin kävi. Keltasen tahti vain parani peliajan lisääntyessä ja muiden väsyessä.

Vaikka ottelua katsoisikin minkäväristen lasien läpi tahansa, niin on kyllä myönnettävä, että kotijoukkueen maalit olivat todella hienoja. Harhautuksia ja tarkkoja sijoituksia. KJT puolestaan oli maaleissaan onnekas, ja niitä voi täysin hyvällä omallatunnolla kutsua räkämaaleiksi. Ei sillä, etteikö KJT:lläkin olisi ollut paikkansa tehdä komeita kasseja - tuhlattuja läpiajoja oli monen monta.

Hieno taistelu kuitenkin KooKoolta. Kahden maalin tappioasemasta kuuden maalin voittoon. Lieneeköhän kellään tietoa onko kolme tehtyä maalia 28 sekunnissa jonkin sortin ennätys?
 

Rooster

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, TPS (pesiksessä KPL)
Olipahan huikea ottelu, josta ei mielestäni puuttunut mitään! Koskahan viimeksi on Mestiksessä (tai liigassa) sama joukkue tehnyt kolme maalia 28 sekunnissa? Tuskin jätti eilinen peli ketään kylmäksi. Faniryhmän (ja tietysti myös KooKoon hyvien otteiden) ansiosta tunnelma senkun vaan paranee Kouvolan jäähallissa. Tästä on mukava KooKoon joukkueen ja fanien lähteä joulun viettoon.

KJT:n pelaajat protestoivat Keltasen 2-2 -maalia paitsiona, mutta turhaan. Keltasen molemmat maalit olivat kyllä aivan huikeita suorituksia. Tämä ikitaistelija pelaa kyllä uransa parasta kautta, sillä nyt taistelun lisäksi Keltsille ropisee myös pisteitä. Mielestäni KJT:n 3-2 -johtomaaliksi tuomittu tilanne meni myös oikein. Sikäli kun silmäni näkivät, kiekko kävi maalin katossa. Tuomarilla vaan kesti turhan kauan laittaa peli poikki. Toisaalta maalituomarikin epäröi, sillä hän vain väläytti punalamppua. No, onneksi KJT:lle ei jäänyt siitä tilanteesta jossiteltavaa.

KooKoon maaleista ei kyllä voi yhtäkään laittaa ainakaan kokonaan KJT:n maalivahtien piikkiin. Tommi Tervo torjui aluksi jopa vaivattoman näköisesti KooKoon yritykset, mutta lopulta hänkin oli voimaton, kun KooKoo laittoi isomman vaihteen päälle. KooKoo-vahti Sami Heikkinen ei oikein ole tällä kaudella vakuuttanut, eikä tehnyt sitä eilenkään. Joka pelissä menee vähintään yksi helppo tai helpohko hänen taakseen. Toivottavasti Grahn on pelissä mukana joulun jälkeen, sillä hän on kiistatta yksi sarjan parhaista maalivahdeista. Heikkinen on kyllä kelvollinen kakkosmaalivahti.

Patrik Johansson on tosiaan ainoa Mestiksessä tällä kaudella pelanneista maalivahdeista, jonka torjuntaprosentti on täysi sata :) Tulevaisuuden nimiä varmastikin.

EDIT: Everton ehtikin jo kysyä tuosta maaliputkesta. No, ei se mitään :)
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Yksi kysymys tuli vielä mieleen, vaikkei silläkään nyt suurta merkitystä ole. Mutta eikös kelloa olisi pitänyt ruuvata takaisinpäin kun se KJT:n maali hyväksyttiin noin puolen minuutin pelin jatkumisen jälkeen?
 

cock

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Viestin lähetti Everton
Yksi kysymys tuli vielä mieleen, vaikkei silläkään nyt suurta merkitystä ole. Mutta eikös kelloa olisi pitänyt ruuvata takaisinpäin kun se KJT:n maali hyväksyttiin noin puolen minuutin pelin jatkumisen jälkeen?

Samaa juteltiin kaverin kanssa katsomossa. Olin hyvällä paikalla ja näin lähes 100 %:n varmuudella, että KJT:n Jaska Vilenin laukaus lähietäisyydeltä meni KooKoon maalin kattoon ja kimposi siitä takaisin kentällä. Maalituomari vilauttaa hetken punalamppua ja katsojat odottavat tuomarin vihellystä ja käsimerkkiä maalin merkiksi mutta mitä tapahtuu, hölmistyneet pelaajat jatkavat pelaamista noin 30-40 sekuntia koska tuomari ei reagoi mitenkään tilanteeseen. Seuraavan pelikatkon aikana KJT:n pelaajat piirittävät tuomarin joka pyytääkin maalituomaria neuvotteluun jäähyaition luokse. Ja sen jälkeen päivän selvän merkki kiekko keskelle, KJT:n 4 maali ja maalintekijä Jaska Vilen.
Maalintekoaika 29.27 on väärä, koska maalihan tehtiin tosiaan noin 1/2-minuuttia aikaisemmin.

Ja tässä nämä historialliset huikeat 28 sekunttia:

35.42 KOO 3-4 Ossi Louhivaara (Jari Keltanen, Simo Mälkiä)
35.53 KOO 4-4 Tatu Kattelus (Reino Soijärvi)
36.10 KOO 5-4 Mikko Mattila (Tomi Lindfors, Mikko Kinnunen) vom.

Jääkiekkokirjasta kaivoin tietoa ja entisessä SM-sarjassa on nopeimmat kolme maalia on tehnyt 7.11.1963 Tampereen KooVee ajassa 22 sekunttia. Tosin vielä 60-luvulla tasoerot olivat huikeita verrattuna nykypäivään ja en ainakaan ihan äkkiä muista liiga tai divaritasolta vastaavaa kolmea maalia alle puolessa minuutissa kuten KooKoo eilen KJT:n maaliin latoi.

Täytyy sanoa että kaiken kaikkiaan mahtava ottelu joka ei varmasti jättänyt ketään kylmäksi. Suuri kiitos kuuluu päivä päivältä kasvavalle KooKoon faniryhmälle joka rumpupattereineen piti koko ottelun ajan mahtavaa tunnelmaa Kouvolan jäähallissa.
 

harza

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo,Kouvot,KPL,HPK.
Minkähän takia muuten ne maaliverkot on poistettu?
Meinaan ei kiekot kimpoilis niin nopsaan takaisin,vaan jäisivät verkkoon killumaan.
Ja on se minusta hienompaa kun "verkko heiluu",eikä kimpoa samantien pois maalista.
 

Hescu

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Leijonat
Pelistä...

Oli kyllä mahtava ottelu, vaikka 2-4-tilanteessa vetikin vähän hiljaiseksi. Hädin tuskin kerkisi maalien välissä tuulettelun jäljiltä istumaan. Rooster, taisivat muuten käsimerkeistä päätellen KJT:n äijät protestoida, että Keltsin maalin aikana KooKoolla olisi ollut kuusi miestä kentällä, mutta mitäs väliä sillä on. Louhivaaran maali nosti KooKoon taistelemaan voitosta. Hauskannäköistä oli, kun KJT:n pakki huomasi, että ei enää millään riitä voimat luistelemaan kiekon perään Louhivaaran napatessa sen, vaikka kiekko oli aivan vieressä, Louhivaaralla potkua vielä riitti.
KooKoo pystyi vajaamiehisenä kääntämään pelin itselleen, ja se kertoo joukkueen taistelutahdosta. Hieno päätös syyskaudelle, toivotaan, että kukot tulevat kevätkaudelle entistä kovempina!
 

Nilfisk

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Viestin lähetti Rooster
Sikäli kun silmäni näkivät, kiekko kävi maalin katossa. Tuomarilla vaan kesti turhan kauan laittaa peli poikki. Toisaalta maalituomarikin epäröi, sillä hän vain väläytti punalamppua. No, onneksi KJT:lle ei jäänyt siitä tilanteesta jossiteltavaa.

Onneksi ei jäänyt jossiteltavaa. Minustakin se kävi maalissa, mutta mitäpäs sitten, jos KooKoo olisi tehnyt seuraavasta hyökkäyksestä maalin. Eipä olisi Virolaisella ollut kai sääntöjen mukaan muuta mahdollisuutta kun kiekko keskelle KooKoon maalin merkiksi. Siksi kai Suomessa pitäisi peli viheltää poikki epäselvässä tilanteessa, änärissä voi kai odottaa seuraavaan katkoon. Tietääkö joku miten siellä toimitaan, jos toinen joukkue tekee sitä ennen maalin? Muutenkin ennen Kouvolassa hyvin viheltänyt Virolainen oli kumman linjaton.

Ai niin, raportissa mainittu talonmies Pikkarainen oli Pekka Puupään, ei Martti Vainion talonmies. Vainion talonmies oli muuten nimeltään Nyrönen.
 

Rooster

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, TPS (pesiksessä KPL)
Niin, kyllä Virolaisen olisi heti tilanteen sattuessa kannattanut laittaa peli poikki ja mennä juttelemaan maalituomarin kanssa. Muistaakseni kerran näin TV:stä NHL-ottelusta sellaisen tilanteen, jossa epäselvän maalitilanteen jälkeen tehtiin maali toiseen päähän. Tilanne taisi mennä niin, että tämän jälkimmäisen maalin jälkeen tuomari soitti yläkertaan videotuomarille. Videolta näkyi, että ensimmäisessä tilanteessa kiekko kävi maalissa, jolloin se hyväksyttiin, ja vastustajan tekemä, jälkimmäinen maali hylättiin. Lisäksi kello käännettiin siihen aikaan, jossa ensimmäinen maali syntyi. Näin sen mielestäni kuuluukin mennä. Oikeuden on toteuduttava. Tietenkään Mestiksessä ei ole mitään videotarkistusmahdollisuutta, ja juuri siksi Virolaisen olisi pitänyt katkaista peli heti ja käydä kysymässä maalituomarin mielipide.
 

cock

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kieltämättä varsin erikoinen episodi nähtiin Kouvolan jäähallissa kun peli sen kun jatkui KJT:n maalin jälkeen. Entäpä jos tosiaan jompikumpi joukkue olisi tosiaan tehnyt maalin pelin jatkuessa vaikkapa KJT olisi uudestaan rokottanut tai KooKoo vastahyökkäyksestä niin miten maalit olisi merkitty tai hyväksytty?

Esim. näin:

29.27 KJT 2-3 Jaska Vilen (Tuomas Forss)
29.27 KJT 2-4 Jaska Vilen (Pekka Nöyränen)

tai

29.27 KJT 2-3 Jaska Vilen (Tuomas Forss)
29.27 KooKoo 3-3 Tatu Kattelus (Reino Soijärvi)

Olisi siinä ainakin tilastonikkareilla ollut ihmettelemistä.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Oikeasti kelloa olisi pitänyt vääntää maalinteko aikaan ja jos sen jälkeen olisi tullut toinen maali, olisi se tullut hylätä. Vastaavia tapauksia nähty mm. stanley cupin finaalissa. Toinen joukkue oli Vancouver, oliko toinen NYR? Tuomarilta siis virhe, aika pahakin, mutta ei onneksi lopputuloksen kannalta merkittävä.
 

Nilfisk

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Viestin lähetti Rooster
Niin, kyllä Virolaisen olisi heti tilanteen sattuessa kannattanut laittaa peli poikki ja mennä juttelemaan maalituomarin kanssa. Muistaakseni kerran näin TV:stä NHL-ottelusta sellaisen tilanteen, jossa epäselvän maalitilanteen jälkeen tehtiin maali toiseen päähän. Tilanne taisi mennä niin, että tämän jälkimmäisen maalin jälkeen tuomari soitti yläkertaan videotuomarille. Videolta näkyi, että ensimmäisessä tilanteessa kiekko kävi maalissa, jolloin se hyväksyttiin, ja vastustajan tekemä, jälkimmäinen maali hylättiin. Lisäksi kello käännettiin siihen aikaan, jossa ensimmäinen maali syntyi. Näin sen mielestäni kuuluukin mennä. Oikeuden on toteuduttava. Tietenkään Mestiksessä ei ole mitään videotarkistusmahdollisuutta, ja juuri siksi Virolaisen olisi pitänyt katkaista peli heti ja käydä kysymässä maalituomarin mielipide.
Juu, näin siis NHL:ssä, mutta mulla on sellanen mielikuva, että Suomessa ei sääntöjen mukaan näin voi toimia, vaan peli on pantava välittömästi poikki.
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
KJT oli tällä kertaa huonompi kuin viimeksi. Olikin toisaalta onni, että vastassa oli juuri KJT, koska tällä kertaa pisteet olisi voitu menettää hiukan kovemmalle joukkueelle.
Viimeksi järvenpääläiset liikkuivat hyvin ja maalivahti Suomalainen oli parhaita tällä kaudella näkemiäni maalivahteja. Nyt joukkue näytti haluttomalta ja jotenkin huonohenkiseltä.

KooKoo ei pystynyt pitämään samaa vauhtia kuin aikaisemmissa peleissä, koska nyt saatiin vain kolme kenttää jäälle. Täydellä miehistöllä KJT olisi saattanut saada todella rumasti päihin. Esimerksi puolustaja Pikkarainen pelasi älyttömät minuutit ja oli aina vaikeuksissa, kun karvattiin ylhäältä.

En tiedä kauan hermoni kestävät vielä sitä vastustajan maalin jälkeistä musiikkia: "Se nyt vaan on sillä lailla..." Kai se oli jonkun mielestä hyvä idea, mutta liika on liikaa.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Viestin lähetti Isaskar
En tiedä kauan hermoni kestävät vielä sitä vastustajan maalin jälkeistä musiikkia: "Se nyt vaan on sillä lailla..." Kai se oli jonkun mielestä hyvä idea, mutta liika on liikaa.

Rotestilauluhan on KooKoon salainen ase. Arvaa vaan jaksaisivatko KooKoon pelaajat kuunnella sitä jatkuvalla soitolla? Siksipä päästetyt maalit ovat harvassa.

On kyllä harvinaisen ärsyttävä kappalevalinta. Luojan kiitos ei ollut käytössä Sihvosen kaudella...



Minulla on jotenkin sellainen mieleikuva, että tuomarin tulee Suomessa antaa pelin jatkua, mutta en ole todellakaan mikään asiantuntija. Sen sijaan sitä ihmettelen, ettei kelloa siirretty taaksepäin. Jos Mr.Pilli tai theref sattuisivat tässä ketjussa piipahtamaan, niin ehkäpä he osaisivat kertoa totuuden?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös