KooKoo kaudella 2014–2015

  • 294 379
  • 1 063

Steus

Jäsen
Lukioikäisten fanipoikien pseudoanalyysit mittaamiskyvyttömistä asioista eivät oikein sytytä vastaamaan vakavasti.

Joku jo kehaisikin Arttu Heikkistä otteluketjussa. Kauden alusta aina joulukuulle saakka tuli annettua aika rutkasti sika hänelle, mutta nyt otteiden parannuttua kehut ovat jääneet antamatta. Anteeksipyytävää peukkua Artun suuntaan.
 
Suosikkijoukkue
KooKoo, TPS, Toronto Maple Leafs, Leijonat
Tarkoitatko, että Pennanen on repinyt tällä kaudella vai tämän illan pelissä enemmän joukkueestaan kuin Mattila. Tyhmiä kysymyksiä, mutta kuten totesin, niin en ymmärrä teidän juttujen jälkeen tästä lajista yhtikäs mitään.

Kevät on nurkan takana ja Jukurit ajoi KooKoon ohi aika pitkältä takamatkalta. Joten voitaneen todeta, että KooKoo on jäänyt jalkoihin jo hieman pidemmällä periodilla. Valitettavasti KooKoon käyrä näyttää alas ja Jukureiden ylös. Tämän voi huomata jo tajuamatta lätkästä juuri mitään. Lisäksi jos materiaalia halutaan vertailla paperilla, niin mielestäni Jukureilta ei löydy yhtään Juuso Rajalan ja Teemu Rinkisen tasoista pelimiestä. Katsoisin KooKoon pelaajaluettelosta olevan enemmän otettavissa irti kuin nyt. En jaksa kinata aiheesta enempää Old Tomin tai kenenkään muun kanssa, vaan minulle riittää tieto siitä, että tekstini lukevat hyvin monet sellaiset ketkä tänne eivät edes kirjoita.

Ystävällisin terveisin: Kokeneempi veli
 

paraspelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Pennasesta mainitsin tässä ketjussa ainoastaan ilmentääkseni sitä, että muutamat nimimerkit eivät halua nähdä totuutta pelillisissä asioissa. Eivätkä ainakaan halua niitä täällä palstalla tunnustaa, vaikka toiset ovat ne jo moneen kertaan todeksi osoittanut.

Kokeneempi veli aloitti keskustelun asiallisella ja faktatietoa sisältävällä viestillä, mutta Mattilan taktisen osaamisen(joka siis tänään taas Jukurien käsittelyssä taisi normaalia enemmän näkyä, sen puute siis) sijasta keskustelu kääntyi välittömästi taktiikasta Mattilan tekemään tulokseen. En minä mitään kiellä, ihmettelen vain. Hyvää yötä. :)
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kevät on nurkan takana ja Jukurit ajoi KooKoon ohi aika pitkältä takamatkalta. Joten voitaneen todeta, että KooKoo on jäänyt jalkoihin jo hieman pidemmällä periodilla. Valitettavasti KooKoon käyrä näyttää alas ja Jukureiden ylös. Tämän voi huomata jo tajuamatta lätkästä juuri mitään. Lisäksi jos materiaalia halutaan vertailla paperilla, niin mielestäni Jukureilta ei löydy yhtään Juuso Rajalan ja Teemu Rinkisen tasoista pelimiestä.

Tuo pitkä takamatka johtui kyllä pitkälti myös siitä, että KooKoon pistejohdon ollessa suurimmillaan oli KooKoolla pelattuna kolme peliä enemmän kuin Jukureilla vaikka eihän näillä pisteillä ja voitoilla ole paras pelaajan mukaan sinänsä mitään merkitystä tai ei niistä ainakaan saa puhua. Merkitystähän on vain sillä, että Mattilalla ei ole taktista osaamista. Oletko pettynyt Juuso Rajalan ja Teemu Rinkisen esityksiin Mattilan valmennuksessa? Olisiko Pennanen saanut heistä enemmän irti? Ei täällä kukaan muukaan halua kinata. Itsekin olen vain tyhmä jääkiekon seuraaja, jolla ei ole mitään kompetenssia arvioida sen enempää Jukureita tai KooKoota tai Mattilaa tai Pennasta, ja varsinkaan koska tuloksilla ja pisteillä ei ilmeisesti ole enää mitään merkitystä niin eipä tässä juurikaan osaa mitään kantaa ottaa mihinkään tässä lajissa jota jääkiekoksi kutsutaan.
 

Harppa-setä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Miten helvetissä nämä "parhaan pelaajan" jutut liittyvät ketjuun KooKoo kaudella 2014-2015? Vastaan, eivät millään tavalla.

Mazaa on kyllä ihan oikeassa. Laittakaa tonne kantaan ketju "kumpi on kingi" :)

Tuo teidän valmentajaväittely alkaa saada jo uskonnollisia piirteitä eikä varmasti kuulu KooKoon ketjuun.
Tässä on samanlainen tilanne kun siinä perimmäisessä väännössä, missä kumpikaan osapuoli ei anna periksi eli "Kumpi on kovembi Jebu vai Allah"?
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Mazaa on kyllä ihan oikeassa. Laittakaa tonne kantaan ketju "kumpi on kingi" :)

Tuo teidän valmentajaväittely alkaa saada jo uskonnollisia piirteitä eikä varmasti kuulu KooKoon ketjuun.
Tässä on samanlainen tilanne kun siinä perimmäisessä väännössä, missä kumpikaan osapuoli ei anna periksi eli "Kumpi on kovembi Jebu vai Allah"?

Tässähän näyttää olevan kyse kahden kirjoittajan harjoittamasta Mattilan arvostelusta. Pennasta ei käsittääkseni ole kukaan arvostellut tässä KooKoon ketjussa halaistulla sanalla.

Toisaalta Kokenut Veli kirjoittaa KooKoon piste-eron kaventumisesta verrattuna Jukureihin, kun taas paras pelaajan mukaan pisteistä ja tuloksesta ei saa sanoa halaistua sanaa. Ota näistä nyt sitten selvää.

Veikkaan, että Kouvolan tämän illan yleisöstä noin 2500 katsojaa harvalla on samanlaista kompetenssia analysoida peliä kuin paras pelaajalla ja Kokeneemmalla Veljellä. Itsekin nostan kädet pystyyn näiden johtavien analyytikkojen kanssa.
 
Viimeksi muokattu:
Ei tätä ketjua voi enää seurata kuin huumorilla, kun taas ihannoidaan kuin fanipojat jotain koutseja ja tietenkin hienoilla korulauseilla höystettynä. Toki annan aina helvetisti arvostusta niille kouvolalaisille, jotka osaavat puukottaa aina kaikkia selkään, kun vähän on vaikeampaa, mutta positiivisina aikoina pysyttelevät kaapeissaan. Te pilaatte tämän kaupungin, olette syöpää, menkää pois.

Ei väliä monensiako ollaan runkosarjassa, kun kaikki matsit pitää voittaa. Viime kaudella nähtiin, että Liiga-paikka tulee vaikka runkkarin neljännellä sijalla tai kolmannella, en edes muista, joten siinä vähän näkökantaa runkosarjaan. Ei tässä kuitenkaan jaksa lähteä nykimään mikkeliläisten vavasta, kun heidän viimeiset provoyritykset heitetään vesille nyt. Ensi kaudella me ollaan jo Liigassa, eikä nähdä Jukureita todennäköisesti enää koskaan jääkiekkokaukalossa, joten nauttikaa nyt tästä hetkestä.

Paras joukkue voittaa tämän kauden, mutta kuukausi kauden jälkeen sillä ei ole mitään merkitystä muuta kuin viiri katossa. Ei Jukureille, eikä KooKoollekaan. Toisaalta jos eilen olisi ollut yksi imu vähemmän tai yksi rima sisään, niin tässä ketjussa olisi taas hiljaista. Jokainen analysoikoon peliään omat lasit päässään, mutta vain tulos riittää.. ties kuinka moni osasi kertoa täälläkin, että Juujärven kanssa ei voiteta koskaan mitään taktisista syistä, mutta niin vaan se viiri on katossa ja toimisto hoiti meidät Liigaan.
 
Viimeksi muokattu:

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Olet erittäin kärkäs arvostelemaan Mattilaa ja kysynkin miksi Mattilan viime kautta ei voida vertailla? Miksi se on turhaa?

Sen verran sivuhuomiona, että vaikka KooKoon meno ei hyvästä sarjasijoituksesta ole täysin tämän kauden aikana vakuuttanut, niin pitää muistaa että Mattila valittiin vuoden valmentajaksi viime kauden päätteeksi. Hokki oli valmennettu niin, että siitä joukkueesta saatiin jokainen pisarakin irti joukkueena ja rajallisin resurssein. Hokki oli valtavan vaikea vastus, paljon kovempi pala kuin Jukurit viime Playoff-keväänä. Toki Jukureita ei tällöin oltu rakennettu totalmegahyperclusterfakscouting-hokin ympärille. Mutta pointti on vain siinä, että kyllä Mattilalta löytyy todella kovia näyttöjä ammattitaidostaan.

Siltikin. KooKoo on kohdannut toisen huonon jakson kohtuullisen lyhyen ajan sisällä ja vakaammalle pohjalle tuota suorittamista pitäisti saada. Eihän se runkosarja mitään ratkaise, senhän kaikki ymmärtää. Mutta olisi myös mukava voittaa ja siitä voisi olla kevään kannalta mukavasti apuakin.
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
No jopas täällä on tapahtunut yön aikana. Jutuistä päätellen KooKoota on vedetty eilisessä pelissä ihan huolella "Anneliin". Mitä minä katsoin ottelua, ilman pelistä mitään ymmärrystä, niin ensimmäistä erää lukuunottamatta tasaista vääntöähän se oli ja olisi voinut päättyä kummalle vaan. Imu vähemmin tai rima sisään kuten KKtig tuolla mainitsikin. Runkosarjan voitosta taistelu on vielä pahasti kesken mutta jos sitä ei tule niin mitä sitten. Keväällä nämä ratkaistaan ja veikkaan että tasaista tulee olemaan on sitten Mattilalla myyrä housuissa tai ei.

e. Pennanen katsella samaa ottelua kuin minä
"Pelasimme laadukkaasti 0-2-maaliin asti, mutta KooKoo nosti omaa pelaamistaan ja hankki meille muutaman jäähyn ja tuli ylivoimien kautta peliin mukaan. Viimeinen neljäkymmentä minuuttia olikin sitten tasaista vääntöä, Pennanen kehaisi vastustajaa."
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
KooKoo, TPS, Toronto Maple Leafs, Leijonat
Minustakin pelitapa-asioiden ymmärtämisessä vaaditaan sellaista kompetenssia, jota ei suurimmalta osalta vain löydy. Vähän tähän tapaan.

Juuri tälläiset tyhjät kommentit ja suunsoitot vailla mitään sisältöä,faktaa ja tietämystä, saa minut uskomaan useiden nimimerkkien takana olevan hameväkeä.

Omalta osaltani purkasin eilisen KooKoo-Jukurit ottelun. Kukaan teistä suunsoittajista ei ole pystynyt ottamaan kantaa mainitsemiini taktisiin osa-alueisiin positiivisesti eikä negatiivisesti. Pelkkää asian takaa huutelua ilman mitään perusteita tai faktoja.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Juuri tälläiset tyhjät kommentit ja suunsoitot vailla mitään sisältöä,faktaa ja tietämystä, saa minut uskomaan useiden nimimerkkien takana olevan hameväkeä.

Johan myö ollaankin saatu melkoinen jääkiekkoguru keskuuteemme, joka tietää asiat jopa paremmin kuin lajin parissa toimivat henkilöt.

Kuten Teroz mainitsi, valittiin Petri Mattila viime kaudella vuoden valmentajaksi: Mestis palkitsi kauden 2013-2014 menestyjiä

Melkoista hameväkeä ollut viime kaudella mestiksen gaalaristeilyllä :)

Jääkiekkoliiton kannattaisi varmaan lähettää kyseisellä gaalaristeilylle ensi kaudella parivaljakko Kokeneempi veli ja paras pelaaja, koska kenelläkään muulla sen enempää täällä jatkoajassa tai muutenkaan lajin parissa toimivilla ei ole kompetenssia ottaa kantaa näihin asioihin.

Petri Mattila siis valittiin vuoden valmentajaksi: Mestis palkitsi parhaansa – Mattilasta vuoden valmentaja | Yle Uutiset | yle.fi

Tommi Kerttulan mielestä KooKoo teki järkipäätöksen valitessaan Petri Mattilan valmentajakseen: KooKoo teki järkipäätöksen | Uutiset | Liiga

Ismo Lehkonen on samoilla linjoilla kuin Tommi Kerttula. Ikan mukaan Mattila oli ehdottomasti oikea valinta: Tyly hyökkäys Petteri Sihvosen lyttäysarviolle - "Nyt on tehty kotiläksyt huonosti" | Liiga | Urheilulehti

Ika: Taktisissa nyansseissa Mattila on viimeisen päälle oleva ammattilainen.

Odotan Kokeneemman veljen ja paras pelaajan kommentteja liittyen oheisessa linkissä olleisiin Ikan lausuntoihin. Ikahan puhuu asioista aivan päinvastaisesti kuin Kokeneempi veli ja paras pelaaja. Onko Ikakin hameväkeä?
 
Suosikkijoukkue
KooKoo, TPS, Toronto Maple Leafs, Leijonat
Johan myö ollaankin saatu melkoinen jääkiekkoguru keskuuteemme, joka tietää asiat jopa paremmin kuin lajin parissa toimivat henkilöt.

Odotan Kokeneemman veljen ja paras pelaajan kommentteja liittyen oheisessa linkissä olleisiin Ikan lausuntoihin. Ikahan puhuu asioista aivan päinvastaisesti kuin Kokeneempi veli ja paras pelaaja. Onko Ikakin hameväkeä?

Ika "olympiakunto" Lehkosen julkisuuteen antamat lausunnot jätin toisarvoisiksi jo miehen KooKoo- kausilla. Jos viime kaudella Mattila pokkasi pyttynsä Jupen nenän edestä niin kiva homma hänelle, mutta eilisessä pelissä ei paljon pokaalin arvoista ollut KooKoon penkin takana. Puhu omalla suullasi joskus äläkä pakene aina kaikenmaailman linkkien taakse. Ainiin! Anteeksi! Unohdin ettet voi peliä juuri kommentoida, koska katsot sitä ämpäri päässä ja Ismo ei ollutkaan vielä Mattilaa nuolevaa raporttia antanut viime hetkeen.

Niin ja en pidä itseäni guruna, vaan kohtalaisen hyvin lajista perillä olevana. Sinä taidat taas olla aika nollakerhossa, kun meikäläisen jo guruksi nimesit itsellesi.

Edit. Haluatko lyödä vetoa siitä, että uusiiko Mattila tuon parhaan valmentajan tittelinsä TÄMÄN kauden esityksillä? Minä veikkaan että ei uusi.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Niin ja en pidä itseäni guruna, vaan kohtalaisen hyvin lajista perillä olevana. Sinä taidat taas olla aika nollakerhossa, kun meikäläisen jo guruksi nimesit itsellesi.

Edit. Haluatko lyödä vetoa siitä, että uusiiko Mattila tuon parhaan valmentajan tittelinsä TÄMÄN kauden esityksillä? Minä veikkaan että ei uusi.

No kerroppa meille kuka tullaan valitsemaan tämän kauden päätteeksi mestiksen vuoden valmentajaksi, että ei tarvitse tulla sitä jälkiviisaana kertomaan? Sinulla kun on noin rautainen jääkiekkotietämys niin osannet vuoden valmentajan jo nyt kertoa. Sen voin sanoa, että sen enempää Antti Pennanen kuin Petri Mattila eivät tule titteliä saamaan ellei Jukurit tai KooKoo voita mestiksen mestaruutta. Aika useinhan vuoden valmentajan titteli on mennyt mestarijoukkueen valmentajalle. Tähänkin liittyen erittäin hyvä meriitti Petri Mattilan valinta viime kaudella vuoden valmentajaksi. Vai oletko sitä mieltä, että jos Jukurit putoaa jatkosta puolivälierissä tai välierissä niin siitä huolimatta Antti Pennanen valitaan vuoden valmentajaksi? Minähän en nollakerholaisena tiedä asioista mitään sen vuoksi siteeraan myös arvostamania jääkiekkopersoonia kuten Ismo Lehkosta ja Tommi Kerttulaa. Sinulla sen sijaan tuntuu olevan näkemys, että kaikki muut paitsi itse olet asioista väärässä. Kannattaa tutustua netissäkin oleviin artikkeleihin, aiheena miksi jotkut luulee olevansa aina oikeassa.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Mistä sinä tiedät ettei kyseinen herra toimi lajin parissa? Käsittääkseni tämä ei ole yksinomaan puusilmäisten penkkiurheilijoiden palsta.

Niin kyllähän Suomessa riittää näitä katsomovalmentajia, jotka luulevat Petteri Sihvosen tavoin olevansa aina oikeassa. Lempilajihan näillä katsomovalmentajilla tuntuu olevan toisten arvostelu nimimerkin takaa. No jokainen taaplaa tyylillään. Itse en arvosta moista vaikka olenkin vain puusilmäinen penkkiurheilija.

Mitä mieltä itse olet tarvitaanko jääkiekkopeleissä lainankaan puusilmäisiä penkkiurheilijoita vai olisiko parempi, että peleissä kävisivät vain nämä oman elämänsä "petterisihvoset"? Luulen, että voisi olla aikapienet yleisömäärät, jos peleissä kävisi vain nämä negatiivisesti ajattelevat ja mielellään toisten tekemisiä arvostelevat henkilöt.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
KooKoo, TPS, Toronto Maple Leafs, Leijonat
No kerroppa meille kuka tullaan valitsemaan tämän kauden päätteeksi mestiksen vuoden valmentajaksi, että ei tarvitse tulla sitä jälkiviisaana kertomaan? Sinulla kun on noin rautainen jääkiekkotietämys niin osannet vuoden valmentajan jo nyt kertoa. Sen voin sanoa, että sen enempää Antti Pennanen kuin Petri Mattila eivät tule titteliä saamaan ellei Jukurit tai KooKoo voita mestiksen mestaruutta.

En osaa kertoa, mutta jos rahaa löisin likoon, niin Pennanen taikka sitten pudotuspeleissä jos onnistuuvat niin en sulkisi Jupea tai jopa Sinkkosta pois.

Mutta viime kauden pytyllä ei ole enää mitään merkitystä. Valittiinhan Kai Suikkanenkin vuoden urheilijagaalassa vuoden 2010 vuoden valmentajaksi koko valtakunnasta, mutta eipä ole tuo meriitti miestä kantanut lähikausina.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
En osaa kertoa, mutta jos rahaa löisin likoon, niin Pennanen taikka sitten pudotuspeleissä jos onnistuuvat niin en sulkisi Jupea tai jopa Sinkkosta pois.

No löytyihin yksi asia, josta minäkin puusilmäisenä henkilönä olen samaa mieltä, SaPKon runkosarjan esitysten perusteella Jasi Sinkkonen on varmasti tällä hetkellä vielä vahvoilla, mutta viime kädessä playoffeissa vasta nähdään mitä Jasi saa irti SaPKosta.

Mutta viime kauden pytyllä ei ole enää mitään merkitystä. Valittiinhan Kai Suikkanenkin vuoden urheilijagaalassa vuoden 2010 vuoden valmentajaksi koko valtakunnasta, mutta eipä ole tuo meriitti miestä kantanut lähikausina.

Toisaalta en lähtisi kesken kaudenkaan aikana arvostelemaan kenenkään valmentajan työtä. Kausi on vielä kesken ja kauden tärkeimmät pelit on vielä edessä, joissa vasta punnitaan kuka valmentajista ja mikä joukkue onnistui ja mikä ei. Niin kauan kuin kausi on kesken on itselläni tapana antaa mm. valmentajille työrauha, koska en nyt itse ole mitään sellaista havainnut, että Mattilalle olisi pitänyt antaa kenkää kauden ollessa vielä kesken,
 

URM-man

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, TPS, URM
No nyt alkaa näköjään tälläkin palstalla olla kunnon sapelien kilistelyä. Johan tässä muutama vuosi mennytkin parin nimimerkin yksinkirjoitteluksi ja upeata paikalle tullut nimimerkki ”kokeneempi veli” joka uskaltaa kiilata kannanotoillaan siihen väliin. Välillä hieman uhmakkaasti mutta mielestäni kirjoittaja tietää mistä puhuu. Iloista luettavaa puolin ja toisin.


Edellinen ei aivan liity ketjun aiheeseen, joten muutama sana mielipiteestäni kuluvaan kauteen.

  • valmennuksesta en tiedä juuri mitään, penkin takana KooKoo organisaatiossa 16 vuotta olen tosin sitäkin seuranut (tosin junnupuolella) ja ei tuo edustuksen esitykset kyllä täälläkään ole ole mitään ylävitosia aiheuttaneet.

  • Liigapaikka saatiin. Rosteri sitä luokkaa, että tämä runkosarja olisi pitänyt hoitaa kuten Kärpät 99-00. Ei vaan toimi. Kenties ”aurinkokunkku” puuttuu?

Ketään morkkaamatta, jatkakaa pojat kirjoittelua. Ensi kaudella saattaa kyyti olla kylmää.
 
Ketään morkkaamatta, jatkakaa pojat kirjoittelua. Ensi kaudella saattaa kyyti olla kylmää.
Eiköhän nämä viimeisemmät uutiset ja huhuilut sen kerro, että meillä on ensi kaudella sanotaanko erittäin mielenkiintoinen joukkue.

Kärppä-vertaus nyt vei kaiken uskottavuuden koko kommentilta, kun Jukureillakin on huomattavasti laadukkaampi ja laajempi materiaali kuin meillä tällä kaudella.
 

Kioto

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Amen. Suoraan omasta kynästäni.

Kysyn teiltä, @Old Tom ja kumppanit, miksette vain voi vastata tuohon tämän erään nimimerkin esittämään väitteeseen siitä, että Mattila on huono taktinen osaaja ja se näkyi eilen Jukureita vastaan? Mä tulen saamaan orgasmin, kun joku näistä Vanhoista Tompista ynnä muista sen faktan jonain päivänä tunnustaa. "Se päivä ei oo vielä tänään". Toisaalta eipä näytä olevan sekään päivä, että tuota Kokeneemman veljen kommenttia pystyttäisiin jotenkin vääräksi osoittamaan. Hassua ja epäloogista, mutta sitä kai se elämä on!

Kun täällä nyt röyhistellään rintoja puolin ja toisin niin koitetaan nyt antaa oma panoskin tähän miekkailuun.

Jukurit tuli eilisen ottelun esimmäiseen erään miltei täydellisen hyvin ja KooKoo oli jalka tahmeana aivan purjeissa ensimmäisen erän.
Sitten asiaan mikä kyseiseen asetelmaan johti en osaa vastata oliko se Pennasen ylivertaista taktista osaamista vai oliko osasyynä esimerkiksi KooKoon rikkonaiset lähtökohdat otteluun esimerkiksi kokoonpanon osalta?
KooKoon eiliset hyökkäysketjut pois lukien 4.ketju eivät olleet pelanneet kertaakaan aiemmin kauden aikana kyseisissä koostumuksissa ja luultavasti viisikkoharjoituksiakin oli oletettavasti keretty vetää eilisellä sapluunalla kahdesti.
Mutta mitä tapahtui toisesta erästä eteenpäin, niin kai siinä Mattilallakin on jotain osuutta asiaan että päästin peliin mukaan ja kahdessa viimeisessä erässä oltiin useammin jopa kuskin paikalla.
Toisessa erässä KooKoo jopa pystyi kiekottelemaan omissa melko näppärästi Jukureiden paineen alla mikä oli jo selkeä eteenpäin meno ensimmäisestä erästä.
Jukurit eivät esimerkiksi tehneet yhtään maalia eilen kiekkokontrollinsa kautta pitkän hyökkäyksen päätteeksi, siitäkin on mun mielestä aika tekopyhää syyttää valmentajaa jos maalivahti ei saa kahdessa maalissa kolmesta silmiäkään kiinni vaikkakin ensimmäisessä maalissa veto olikin hieno.
Jukureiden ylivoimamaali oli tosin erittäin tyylikäs ja luovasti luotu tilanne, mutta sekin johtui täysin Peltosen perseilystä neliössä.

Toi kiekkokontrollilätkä on ihan kivaa hokia katsoa toimiessaan, saatiinhan me Kouvolassakin siitä nauttia Juujärven aikakaudella.
Mun mielipide vaan on se että on eriasia pelata Mestiksessä huippumateriaalilla kiekkokontrollia kuin lähteä liigassa toteuttamaan sitä lähtökohtaisesti alle keskitason materiaalilla, kai sekin jostain kertoo että mestarivalmentaja Juujärvi ei kiinnosta liigassa enkä myöskään usko että Pennasestakaan koskaan tulee meritoitunutta liiga valmentajaa, olen toki mielelläni väärässä tässä asiassa ja valmiina nostamaan käden pystyyn kun sellainen päivä koittaa.
Luulen että Mattila tulee olemaan juuri oikea valinta Liiga KooKoolle koska lähtökohdat ensikaudella muuttuu täysin päälaelleen haastettavasta haastajaksi ja nimenomaan tässä uskon Mattilan olevan parhaimmillaan Hokki näyttöjensä pohjalta.
Se riittääkö Mattilan pelikirja tälle kaudelle mestiksen mestaruuten on loppujen lopuksi aivan sama, koska meillä on päämäärä jo saavutettu vaikka toki haluutaan mestareina liigaan lähteä ja uskon vahvasti että sen myös teemme.
Jos otetaan otantana kauden kaikki Jukuri kohtaamiset niin kyllä mun mielestä KooKoo on vielä jonkin verran ollu niskan päällä ja hallinnut peliä kokonaisuutena isolla otannalla joten kai siinä Mattilan taktisella osaamisella on jotain tekemistä asian kanssa?
Vai onko se ollut ainoastaan pelaajien hyvyyttä vaikkakin materiaalit joukkueilla ovat olleet täysin tasavertaiset pois lukien KooKoon eilinen kokoonpano jossa oli vain kolme ketjua mestiksen kärkitason jätkiä Jukureiden neljää vastaan?
Uskon silti että Mattilan suoraviivaisemmalla pelitavalla on parempi mahdollisuus onnistua playoffeissa kuin Pennasen kiekkokontrollilla, pelin kovetessa ja ajan sekä tilan vähentyessä fysiikan ja suoraviivaisuuden merkitys yleensä kasvaa niinkuin Hokki viimevuonna näytti meinatessaan yllättää kiekkokontrollilla pelaavan KooKoon.
Jos lähdeteen joukkueiden yksittäisistä pelaajista puhumaan niin eihän KooKoon yksikään pelaaja ole meritoitunut Miika Männikön kaltaisena liigapelaajana, mutta se on taas jo turhaa saivartelua joten siitä on turha ruveta edes jauhamaan.
Ja sen verran täytyy sanoa että itse en Männikkölle näkisi mitään käyttöä KooKoossa en mestiksessä enkä liigassa vaikkakin hyvä pelaaja eilisen suorituksen perusteella edelleenkin on.

Toki oli esimerkiksi Mattilankin eilisen ottelun muutamissa ratkaisuissa jonkin verran mieltä askarruttavia kysymyksiä.
Miksi Levokari ja Koponen pelasi koko ottelun yhdessä vaikka peli pyöri aina omissa herrojen ollessa kentällä ja sitä edes kahden metrin helppoa avausta ei saatu lapoihin josta oli tuloksena roiskimista ja useita pitkiä kiekkoja ja samaan aikaan kiekollisesti taitava Ossi Ikonen imi tuppia penkillä?
Toinen ihmetystä aiheuttava asia oli miksi Timo-Pekka Heikkinen oli lopussa KooKoon pelatessa kuudella jäällä?
Tipi on hyvän alkukauden jälkeen vajonnut samalle paskalle tasolle mitä on ollut aiemmat vuodet Kouvolassa eli paljon kusikaarroksia ja tehotonta pörräystä laidoissa ja kulmissa.

Plussaa taas voi antaa eiliseltä ainakin Juutilaisen uudelleen heräämisestä, Juuti oli kuin uudestisyntynyt keskellä joten toivottavasti mies nähdään sentterinä myös jatkossa, ehkäpä juuti olisi se joka saisi vielä Ollinkin herätettyä horroksesta ainakin eilen heidän ketjulla oli muutamia väläytyksiä paremmasta.

Fakta on kuitenkin se että jos KooKoo ja Jukurit eivät kohtaa finaaleissa niin jommassa kummassa tai jopa kummassakin joukkueessa on vedetty kausi suoraan sanottuna vituiksi siinä kohtaan.

Ja tähän loppuun on vielä todettava että keskustelu aiheestahan on todella hienoa ja jossain määrin jopa antoisaa, mutta ois myös hienoa jos osattais myös vähän kunnioittaa toisten mielipiteitä vaikkakin ne eivät omien kanssa kohtaisikaan.
Se että haukutaan ja arvostellaan heti muita kirjoittajia jos ajatukset eivät mene yksyhteen tappaa hyvin nopeasti koko keskustelun.
Eihän jatkoajan KooKoo osiossa ole pitkään aikaan ollut näin vilkasta miekkailua käynnissä mikä vaan nyt pitäs pystyä kääntämään vittuilun ja nälvimisen sijasta positiiviseksi jutuksi.
 
Viimeksi muokattu:

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Miten se aina tuppaa menemään että koskaan ei hävitä yksilötason virheisiin vaan valmentajaan. Voittaa kuitenkin voidaan pelkällä yksilö osaamisella.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Rosteri sitä luokkaa, että tämä runkosarja olisi pitänyt hoitaa kuten Kärpät 99-00.

Hih, joko URM-man ei ole kuullut Ottawan sopimuksesta ja koittaa virittää kunnon miinaa, tai sitten tää on hyvä osoitus siitä suhteellisuudentajuttomuudesta, mitä välillä esiintyy jopa muualla kuin kouvolalaisissa urheilukatsomoissa.

Kärpät voitti 48 pelistään 42. Tämän päivän Mestis on kaikesta parjauksesta huolimatta sen verran laadukkaampi/ammattimaisempi/urheilullisempi sarja kuin legendaarinen divari 1999-2000, että samanlaiseen voittoprosenttiin ei olisi pystynyt todennäköisesti moni liigaseurakaan, jos leikitellään ajatuksella, että joku niistä olisi jostain kumman syystä joutunut pelaamaan kauden Mestiksessä nykymiehistöllään.

Kärpillä oli runkona noin kaksi kentällistä vähintään hyvän tason liigapelaajia. Hyökkäyksessä esim: Martin Bergeron, Jari Laukkanen, Sakari Palsola, Vjatseslav Fanduls, Juha Joenväärä ja Miikka Rousu olivat kaikki vähintään 0,5 pinnaa / per peli liigassa tahkonneita ja Kimmo Salminenkin tehnyt parhaalla kaudellaan 25 pinnaa. Nyky-KooKoosta lähimmäs pääsevät Teemu Rinkinen (0,38), Juuso Rajala (0,27) ja Olli Julkunen (0,25), muutoin onkin sitten aika hiljaista.

Kärpissä puolustuksen profiiliniminä olivat Harri Aho, Mikko Haapakoski ja Karri Kivi, joista jokainen olisi takuulla löytänyt halutessaan työnantajan myös liigasta ilman kummempia ponnisteluja. Sitten vielä koko Suomen ikäluokan kärkilupaukset, kuten Niklas Hagman, Teemu Virkkunen, Mikko Lehtonen, Jari Viuhkola ja Lasse Kukkonen. Maalivahdit voidaan sentään laittaa tasan, Markus Korhonen ei ollut vielä asemaansa vakiinnuttanut.

Jos nyt satuit olemaan tosissasi, niin nimeätkö edes jokusen vastineen KooKoon nykyjoukkueesta tuolloiseen Kärppien miehistöön?
 

URM-man

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, TPS, URM
Hih, joko URM-man ei ole kuullut Ottawan sopimuksesta ja koittaa virittää kunnon miinaa, tai sitten tää on hyvä osoitus siitä suhteellisuudentajuttomuudesta, mitä välillä esiintyy jopa muualla kuin kouvolalaisissa urheilukatsomoissa.

Kärpät voitti 48 pelistään 42. Tämän päivän Mestis on kaikesta parjauksesta huolimatta sen verran laadukkaampi/ammattimaisempi/urheilullisempi sarja kuin legendaarinen divari 1999-2000, että samanlaiseen voittoprosenttiin ei olisi pystynyt todennäköisesti moni liigaseurakaan, jos leikitellään ajatuksella, että joku niistä olisi jostain kumman syystä joutunut pelaamaan kauden Mestiksessä nykymiehistöllään.

Kärpillä oli runkona noin kaksi kentällistä vähintään hyvän tason liigapelaajia. Hyökkäyksessä esim: Martin Bergeron, Jari Laukkanen, Sakari Palsola, Vjatseslav Fanduls, Juha Joenväärä ja Miikka Rousu olivat kaikki vähintään 0,5 pinnaa / per peli liigassa tahkonneita ja Kimmo Salminenkin tehnyt parhaalla kaudellaan 25 pinnaa. Nyky-KooKoosta lähimmäs pääsevät Teemu Rinkinen (0,38), Juuso Rajala (0,27) ja Olli Julkunen (0,25), muutoin onkin sitten aika hiljaista.

Kärpissä puolustuksen profiiliniminä olivat Harri Aho, Mikko Haapakoski ja Karri Kivi, joista jokainen olisi takuulla löytänyt halutessaan työnantajan myös liigasta ilman kummempia ponnisteluja. Sitten vielä koko Suomen ikäluokan kärkilupaukset, kuten Niklas Hagman, Teemu Virkkunen, Mikko Lehtonen, Jari Viuhkola ja Lasse Kukkonen. Maalivahdit voidaan sentään laittaa tasan, Markus Korhonen ei ollut vielä asemaansa vakiinnuttanut.

Jos nyt satuit olemaan tosissasi, niin nimeätkö edes jokusen vastineen KooKoon nykyjoukkueesta tuolloiseen Kärppien miehistöön?

Hih joo, kevyttä kenttähuumoria tuossa oli. Tuli tuo Kärppien nousukausi nähtyä ja siellä rikottiin Tasala, Räisänen yms. divari pojopisteet mennen tullen.

En vertaa suoraan sen ajan Kärppä nippuun mutta kyllä nyt on vaan otettu pataan ns. "puulaakiporukoilta" joten jokainen ajatelkoon mitä haluaa.

PS. Kiva kun joku jaksaa seurata (etsiä wikpediasta) menneitä tilastoja.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös