KooKoo 2006-2007

  • 217 180
  • 1 328

Hescu

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Leijonat
Rankkari kirjoitti:
Jos yksi hyökkääjistä ajaisi suoraan maalille, ja kiekko heitettäisiin sinne, saataisiin aikaa maalintekotilanne.

Kyllä, tällaista suoraviivaista pelityyliä kyllä tarvitaan. Etenkin sitten play-offseissa, kun tilaa ja aikaa on ehkä vielä vähemmän. Mattila on kyllä tosiaan mielestäni tämän pelityylin taitaja: ei kaihda kolhuja ja ajaa usein todella hyvin maalinedustalle.
 

Fordél

Jäsen
KooPee kirjoitti:
Eihän KooKoolla ole edes mitään toiminnanjohtajaa. En ainakaan KooKoon nettisivuilta tai kausijulkaisusta löytänyt mitään mainintaa tällaisesta vakanssista. KooKoolla ei itseasiaasa ole juuri lainkaan turhia menoja kun organisaatio on todella pieni, kun mm. markkinointihenkilöitä ei seurassa ole lainkaan.

Kyllä KooKoolla oli toiminnanjohtaja ainakin alkukaudesta. Lisäksi muistetaan, että on ravintolaa, vip-paikkaa yms. jotka varmasti nielevät rahaa ja resursseja, mutta tuottavatko voittoa? Tästä minulla ei ole tietoa, joten tämä on vain spekulaatiota. Jos kuitenkin budjetti on yli 600 000 niin tuskin siitä pelaajiin menee ainakaan 200 000 enempää joten 400 000 on mutta menoa. Suurin osa niistä on varmasti elintärkeitä, mutta varmasti on tehostamistakin. Korostan kuitenkin, että tämä on vaan spekulaatiota eikä mulla ole mitään sen suurempaa faktaa taustalla.

Tuo Hescun kirjoitus oli kyllä hyvä, että tosiaan nuo pienet hommat ratkaisee. Materiaali on ainakin hyökkäyspäässä tarpeeksi hyvä ja enää puuttuu, että saadaan sekä hyökkäyspäähän että puolustuspäähän hyvät tasapainoiset koostumukset.

Myös tuo suoraviivaisuuden ja maalille ajon esiintuominen on tärkeä pointti, sillä se on eittämättä puute. Taitoa ja luovuutta joukkueessa on vaikka Sportille jakaa, mutta se viimeinen röyhkeys ehkä puuttuu. Sellasta kanadalaista menoa, että kun saadaan kiekko niin ensimmäisenä on mielessä vastustajan maali, toivoisin lisää. Tällä hetkellä tätä harrastavat oikeastaan vain Ilola ja Mattila sekä paikoin myös Skyttä ja Saarela.
 
Viimeksi muokattu:

Dynamite

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Fordél kirjoitti:
Kyllä KooKoolla oli toiminnanjohtaja ainakin alkukaudesta.

Oli, mutta ei ole enää, sillä aiemmin Kouvojenkin toiminnanjohtajana toimineen Jukka Pullin keväällä alkanut pesti KooKoossakin on purettu jo aika päiviä sitten.
 

Hescu

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Leijonat
Dynamite kirjoitti:
Oli, mutta ei ole enää, sillä aiemmin Kouvojenkin toiminnanjohtajana toimineen Jukka Pullin keväällä alkanut pesti KooKoossakin on purettu jo aika päiviä sitten.

Kyllä, mutta pointti taisi olla se, että siihenkin meni rahaa.
 

ukkometso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ensin Siffalle; älä analysoi toisten kirjoituksia kolmansille kirjoittajille. Ja kuitenkin kun ollaan menossa runkosarjan loppua kohti, niin luulenpa, että Kolekille tulee hätä ja peluuttaa vain näitä muukalaislegioonan ostomiehiä Tinken,Luigin ja Mamban lisäksi. Ihan vain noin veikkauksena. Samallahan tulee hoidettua suhteet ns. faneihin joiden "hyvä pelaaja" järjestelmä on:

1. Tinke ja Luigi
2. Mamba
3. Kuka tahansa uusi hankinta, tuli sitten vaikka Ruotsin aladivarista
4. Uusi maalivahti, kyllä se aina vanhat voittaa
5. Muualta tulleet, koska niille kuitenkin maksetaan enemmän
6. Somppi
7. Kaikki joiden luullaan tulevan KooKoo:hon pelaamaan
8. Motti
9. Kolek, kun se on ulkomaalainen, ja siten parempi valmentaja kuin .....
10. Pusa
11. Jokkeri
12. Kuudes kenttäpelaaja
13. Hallimiehet
14. Järjestysmiehet
15. Kouvolan Puikkopallonlyöjät
16. Kotro ym. pukumiehet
17. Lihapiirakka kahdella nakilla
18. Ihan mikä vaan
62. Lampinen-Skyttä-Saarela
611. Ukkometso
 

Rooster

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, TPS (pesiksessä KPL)
Ukkometso: Kun jokainen viestisi tuntuu olevan vain pelkkää valitusta siitä, miten KooKoossa kaikki tehdään väärin, niin laitapas näkyville sellainen kokoonpano (ketjut, pakkiparit ja maalivahdit), jonka sinä haluaisit KooKoon edustusjoukkueella olevan. Ja sitten vielä oma arviosi, miten hyvin sillä kokoonpanolla pärjättäisiin Mestiksessä. On niin helppoa vain valittaa.
 

KooPee

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Joskus olen ajatellut että minä olen kriittinen KooKoon suhteen, mutta mun meininkihän on ihan pehmoilua Ukkometsoon verrattuna. Miten ihmeessä kaikki mitä KooKoo tekee voi olla perseestä? Tinken, Mamban ja Luigin saama luotto on perseestä. Kolek on perseestä. Kaikki KooKoon juniorityön ulkopuolelta tulevat pelaajat on perseestä. Skytän kentän saama peliaika on perseestä. Voi perse!
 

siffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
ukkometso kirjoitti:
Ensin Siffalle; älä analysoi toisten kirjoituksia kolmansille kirjoittajille.

Katoin tuossa Moskun ja vilkaisin tänne. Tämä otetaan ukkometso huomioon, jos meni huumoriksi tarkoittama kirjoitukseni tällä kertaa jopa sinun laaja-alaisen ja kaiken kestävän mielesi loukkaantumispuolelle.

Muuten. Listasi on huikea! Hyvälle mielelle tulin siitä. Kyllä tämä KooKoon keskustelu pärjää värikkyydessään muille mennen tullen. Alkutalvesta tulee mielenkiintoinen ja pitkälle mennään sarjassa, koska Somppi on palannut ja Kolek laittaa puolustajat puolustamaan.
 

Rankkari

Jäsen
Noo onhan tässä valitellut itse kukin. On varmaan nälkä kasvanut syödessään. Kun Kookoon pelit ovat kokonaisuudessaan parantuneet, niin sitä vain haluaisi parannella joitakin yksityiskohtia.
 

Fordél

Jäsen
On tämä KooKoon keskusteluketju kyllä melkonen sirkus. Ensin valitetaan siitä, että ei menestytä, sitten kun menestytään niin ollaan ilmeisesti menestytty väärin perustein. Tähän voisi soveltaa erään saksalaisen futisvalmentajan lausuntoa eli jos Kolek kävelisi vetten päällä niin täällä porukka valittelisi, että kaveri ei osaa uida...

Tuo peliaikakysymys on aivan turhaa jankkausta, varsinkin tuon Skytän kentän kohdalla. Kaverithan saavat pelata aivan yhtä paljon kuin muutkin kun pelaavat vielä kakkosylivoimaakin. Ainoastaan Tinke ja Luigi menevät nokkimisjärjetyksessä ohi, mutta heillä nuo näytöt nyt ovatkin hieman eri luokkaa. Ainoat, jotka tällä hetkellä kärsivät peliajan puutteesta ovat Ore, Lustberg, Koskelainen ja Korhonen, sillä Viantielle, Miettiselle ja kumppaneille junnusarjat ovat vielä se oikea sarjataso. Ja tästäkin porukasta neljä ensimmäistä ovat kyllä näyttäneet, että pysyvät tarvittaessa Mestisvauhdissa eli itse ruksaisin jatkosopparit heille kaikille ja alkaisin tähyämään jo tulevaan kauteen, jolloin vielä lisäisin heidän vastuuta.

Kuitenkin me fanit näemme vain murto-osan siitä pelaajien otteista mitä Kolek näkee. Näin ollen varmasti sillä on joku syynsä, että esim. otti joukkueeseen Appelin ja lähetti näin Koskelaisen katsomoon. Jotain lisäarvoahan kaverin on pakko tuoda. Ja nyt kun joukkue menestyy niin mielestäni on turha aukoa täällä päätä jokaikisestä asiasta. Itse kritisoin Appelin hankintaa, mutta vain siksi, että olisi ollut tärkeämpikin hankinta (lue Hokkanen).
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Ukkometso lue näitä palstoja ja ota järki käteen. On todella ärsyttävää, että näet asiat erittäin putkinäköisesti ja nostat ongelmia olemattomista. Siffa sentään yrittää olla asiantunteva, sinä taas vain yrität valittaa nokkelasti. Nokkeluus jää kauas ja levy ON kulunut puhki. Talkoomiehet sitä ja junnut tätä jne. jne. Anteeksi, mutta parhaat pelaa ja tarpeeksi hyvät junnut nousevat esiin, vaikka tilanne olisi mikä. Tusinajunnujen vuoksi ei pidä menestystä uhrata.

Ja olet todellakin sokea, jos luulet Lampinen-Skyttä-Saarela kolmikon arvostuksen olevan tuolla tasolla! Toinen selvä epäkohta on kuudennen kenttäpelaajan noinkin korkea sijoitus heh ja missä on kuusi penkkiurheilijaa?

Hieno idea KooPee, kerroppa ukkometso unelmakenttäsi.

Muutenkin ymmärrän, että joukkueen pelillisiä esityksiä arvostellaan. Ne ovat "julkisia" otteita. Kukaan ei kuitenkaan näe kunnolla kulissien taakse ja tiedä kuinka hankalaa on näissä oloissa pitää menestykseen tähtäävä paketti kasassa.
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
siffa kirjoitti:
Mahdollisuudet pienen tuurin kanssa olisi Volvo viedä kotiin, mutta se vaatii sen lipun ostamisen ensin.

Hyvähän se lippu on ostaa ja mahdollisuudet kasvavat entisestään, jos viitsii mennä tonkimaan kaikki sisäänkäyntien lähellä olevat roskikset.

Mutta hyvä kilpailu tosiaan. Itselläni pysähtyisi homma viimeistään golfiin kun mailakin taitaa olla väärän puoleinen.
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kaupparatsu kirjoitti:
Uskoisin, että meidän kaikkien yhteinen mielipide on se, että nyky KooKoo on Mestis-historian paras KooKoo joukkue!

Itse nostaisin kauden 2002-2003 -joukkueen kovimmaksi. Siinä oli hyvä sekoitus kaikkea ja joka osa-alue oli tasapainossa. Ehkä ainoat puutteet oli nelosketjussa, jonne ei kunnon pelaajia riittänyt.
 

siffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
Kaupparatsu kirjoitti:
Uskoisin, että meidän kaikkien yhteinen mielipide on se, että nyky KooKoo on Mestis-historian paras KooKoo joukkue!

Isaskar tuossa jo kommentoikin tätä mielipidettä. Sitä toivon, että tämän kauden joukkue veisi KooKoon Mestis-mestariksi, jolloin se olisi kiistatta paras KooKoon joukkue Mestis-historiassa.
Katselin, ukkometso, pitkästä aikaa taas tilastoja! En niitä, joita sinä pidät tällä kaudella tärkeinä ja joita minä esittelin viime kaudella täällä ahkeraan. Nämä toiset tilastot kertovat, jos osasin oikein tulkita, että nyt nollatoleranssin aikana KooKoo on pelannut tasakentällisin vain 45% peliajasta. Erikoistilanteita, yli- ja alivoimaa, pelataan peräti 55% peliajasta. Tämän takia joukkueet tarvitsevat korkeintaan kolmeen kentälliseen huippupelaajia. Neljäs kenttä voitaisiin joukkueen menestyksen heikkenemättä jättää lähialueen parhaiden junioreiden kehittämismahdollisuudeksi.
Nythän on nähty, että syksystä lähtien alivoimavastuu on sälytetty hyökkääjistä parivaljakoille Nurmberg-Liukkonen, Lindholm-Ilola, Skyttä-Lampinen, Silvennoinen-Somppi, Mattilaa, Saarelaa ja Koskelaista on hyvinä alivoimpelaajina kierrätetty tilanteen mukaan eri pareissa. Alivoimapelaaminen ei tarvitse muita hyökkääjiä menestyksekkäässä KooKoossa.
Ylivoimakenttiä tarvitaan periaatteessa vain kaksi, jotta kuviot saataisiin harjoiteltua ja pelejä voitaisiin ratkaista ylivoimamaaleilla. On sitten kunkin omista mieltymyksistä kiinni, minkälaiset ylivoimakentät rakennetaan, mutta kahta enempää niitä ei tarvita. Hyökkääjistä tekisin nuo vastustajalle tuhoisat, mutta KooKoolle menestyksekkäät ylivoimakentälliset näin: Mattila-Nurmberg-Liukkonen ja Miika Lindholm-Mikko Silvennoinen-Teemu Somppi. Juniorikentän Aapo Lampinen-Valtteri Skyttä-Ilkka Saarela valmiutta pelata ylivoimia aina silloin tällöin pitäisin harjoituksissa yllä. Ylivoimapeliin ei muita hyökkääjiä KooKoossa joukkueen menestymisen kannalta tarvita.
Tasakentällisin pelataan neljällä kentällä, jolloin 45%:n kokonaispeliajasta tulee kentällistä kohti vain reilu 10% koko peliajasta pelattavaksi. Tasakentällisin pelaamiseen ei KooKoo tarvitse lisää muualta huippupelaajia leventämään joukkueen tasoa.
Juho-Tuomas Appel on kovan luokan pelaaja Mestiksessä, mutta mihin KooKoo häntä tarvitsee? Samoin Iivo Hokkanen on osoittautunut hyväksi vahvistukseksi, mutta terve KooKoo ei häntä tarvitse kokoonpanoonsa.

Puolustajista sitten myöhemmin.
 
Viimeksi muokattu:

Fordél

Jäsen
Mielipideasioitahan nämä tietysti ovat, mutta itse peluuttaisin seuraavanlaisia yv-kenttiä: ykkösylivoimaa pyörittäisi Tinke, maskimiehenä olisi Mamba ja Lindholm häärisi toisella puolella. Sitten viivalla olisi Liukkonen ja pakkina Nyrhinen.

Kakkosylivoimaa pelaisi puolestaan Skytän kenttä, joka on monessa pelissä ollut se ainoa kenttä, joka on saanut yv:n toimimaan. Eli siinä Lampinen pyörittäisi rulettia ja Saarela ajaisi maalin eteen. Viivalta sitten pommittaisi rightin pakkina Kolehmainen ja toisena pakkina olisi Tarkiainen tai varauksin Keskinen. Mutta ei pliis mitään Gärdiä tai Lustbergia ylivoimalle.

Jos Hokkanen jatkaa joukkueessa loppukauden, niin hänen ja Appelin ympärille voisi myös kasata kovan yv-kentän, mutta aika näyttää onko tälle koostumukselle tsäänsejä.
 

koukou

Jäsen
Suosikkijoukkue
KK
siffa kirjoitti:
Juho-Tuomas Appel on kovan luokan pelaaja Mestiksessä, mutta mihin KooKoo häntä tarvitsee? Samoin Iivo Hokkanen on osoittautunut hyväksi vahvistukseksi, mutta terve KooKoo ei häntä tarvitse kokoonpanoonsa.

Puolustajista sitten myöhemmin.
Ottamatta sen enempää kantaa kirjoitukseen niin Appelin tänne ottaminen tarkoittanee, että kaveri pelaa ensi kaudenkin täällä. Ainakin toivottavasti tarkoittaa, muuten en hankintaa ymmärrä.
Liukkonen, Skyttä ja Lampinen lienevät ainakin lähdössä, Liukkonen toki kysymysmerkkinä, mutta luulisin halun kokeilla liigaa vielä olevan hengissä. KKP:n tutkiva journalisti voisi ottaa Mikon haastatteluun ja kysellä hieman tulevaisuuden suunnitelmista.
Junnut lähtevät varmasti liigaan, mikäli halut ja mahdollisuudet vielä korkeammalle halutaan pitää hengissä.
Nurmberg siis lopettaa ja Hokkanen pelannee liigaa ensi kaudella kokoaikaisesti.
Nykänen ja Viantie nousenevat neloseen vakituisesti ensi kaudella Koskelaisen ja Korhosen kanssa. Kakkoseen ja kolmoseen on nykyisistä kavereista erinomainen runko, mikäli kaikki jatkavat ja hirveästi en lähtijöitä tuossa joukossa näe, mikäli seuran johto miehet haluaa pitää.
Kun kaikkien tuossa spekuloimieni lähtijöiden lista pitää kutinsa niin tarvitsemme uuden ykkösen ja tuossa spekulaatiossa Appel on vahva nimi, kun tällä kaudella ajetaan mies sisään. Keväällä muidenkin huippuseurojen jahdatessa näitä nimimiehiä huippukunnossa olevan Appelin tasoisia ei hirveästi kävele vapaana. Ja jos kävelee niin Sport tai Jukurit rahoineen ovat vahvemmassa asemassa.

edit.typoja
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Luulen, että koukou saattaa olla oikeassa. Ehkä Kolek on ajatellut asioita jo näin pitkälle. Ensi kaudeksi käy nimittäin hurja kato hyökkäyksessä, ehkä pahempi kuin koskaan. Täyttä arvailua, mutta kenties tässä on jotain tuon luonteista takana.

Appel kyllä vielä todistaa hyödyllisyytensä, älkää sitä pelätkö.
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
koukou kirjoitti:
Liukkonen, Skyttä ja Lampinen lienevät ainakin lähdössä, Liukkonen toki kysymysmerkkinä, mutta luulisin halun kokeilla liigaa vielä olevan hengissä.

Tämä on kuultu ennenkin, mutta itse ihmettelen mihin Lampinen olisi lähdössä. En usko, että liigasta aukeaa millään paikkaa, kun kaveri on kuitenkin hyvin köykäinen eikä taidoiltaankaan poikkeuksellisen hyvä. Enkä tarkoita, etteikö Aapo olisi hyvin lahjakas ja hyvä pelaaja, mutta ei minusta vielä liigatasoa.
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
siffa kirjoitti:
Nämä toiset tilastot kertovat, jos osasin oikein tulkita, että nyt nollatoleranssin aikana KooKoo on pelannut tasakentällisin vain 45% peliajasta. Erikoistilanteita, yli- ja alivoimaa, pelataan peräti 65% peliajasta.

Tuossa menee vähän laskut sekaisin, mutta äkkiseltään tuntuu kyllä liian kovilta luvuilta vaikka olisi 55 %. Mutta jos noin tosiaan on, niin aika hurja tilasto.
 

Fordél

Jäsen
Tuo koukoun nostama pointti Appelista onkin oikeastaan ainoa järkevä selitys mikä miehen hankinnalle voisi olla. Kyseessä on kuitenkin sen tason pelimies, että voisi täyttää Liukkosen mahdollisesti jättämät saappaat. Sitten jos meille jää vielä Saarela, Lindholm, Ilola, Mamba ja Somppi niin alkaa paketti näyttämään ihan hyvälle jo ensi kautta ajatellen.

Lampisen lähtö on tosiaan mielenkiintoinen juttu. En siihen kovinkaan paljon usko, mutta on niitä suurempiakin ihmeitä nähty. Myöskään Hokkasen vakipaikkaan liigassa en täysin usko ja vuosi Mestiksessä voisi tehdä vain hyvää. No mutta se ensi kaudesta ja mietitään vielä nykyistä. Pääasia, että vetoa on Kouvolaankin päin!
 

siffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
Isaskar kirjoitti:
Tuossa menee vähän laskut sekaisin, mutta äkkiseltään tuntuu kyllä liian kovilta luvuilta vaikka olisi 55 %. Mutta jos noin tosiaan on, niin aika hurja tilasto.

Kiitos korjauksestasi. Korjasin jo omaan kirjoitukseeni, pitää olla yli- ja alivoimilla pelattu 55% ja tasakentällisin 45%. Minusta erikoistilannepelaamisen suuri määrä johtuen erotuomarien nollatoleranssilinjasta on näkynyt otteluissa.

SM-liigaan pääsy tapahtuu junioreilla usein SM-liigajoukkueen A-junioreiden kautta. Aapo Lampisella tämä tie on iän vuoksi tukossa, joten Aapo saattaa olla vielä parikin vuotta KooKoossa kärkkymässä ylöspäin. Valtteri Skyttää pidän todennäköisempänä SM-liigaorganisaatioon siirtyjänä, koska voi pelata vielä A-junnuissa ensi kautena.
Hyvä mittari Mestiksestä SM-liigajoukkueeseen siirtyjäksi on Ossi Louhivaara, joka ei ole päässyt odotusten mukaisesti pelaamaan vastuullisissa rooleissa JYP:ssä. Eli on oltava vähintään Ossin tasoinen pelaaja, että SM-liigaan nousu onnistuu.
Mikko Liukkoselle kannattaa tarjota kunnon sopimus KooKoohon ja järjestää työelämän kuviot Kouvolassa sille mallille, että pysyminen täällä olisi riittävän kiinnostava vaihtoehto.
 

koukou

Jäsen
Suosikkijoukkue
KK
Fordél kirjoitti:
Lampisen lähtö on tosiaan mielenkiintoinen juttu. En siihen kovinkaan paljon usko, mutta on niitä suurempiakin ihmeitä nähty. Myöskään Hokkasen vakipaikkaan liigassa en täysin usko ja vuosi Mestiksessä voisi tehdä vain hyvää. No mutta se ensi kaudesta ja mietitään vielä nykyistä. Pääasia, että vetoa on Kouvolaankin päin!
Tuo Lampisen lähtö oli täysi olettamus ja olisi luonnollinen jatkumo kehitykselle. Eriasia riittääkö liigaan, mutta jos ei kokeile ei voita vai miten se menee.
Hokkanenkin on mielenkiintoinen tapaus, Motin kannattaa miestä yrittää kouvolaan vakinaisesti, mikäli HPK ei miestä tarvi. Ykkösketjun sentteriäkin tarvitaan ja pienellä kehityksellä miehestä siihen olisi.
No se siitä, minimissään 19 peliä tätäkin kautta vielä jäljellä, joten ehkä se on tällä hetkellä hieman korkeammalla prioriteeteissä.
 

Kaupparatsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kymenlaakson jääkiekkojoukkueet, Tappara
Itse pidän ainoina potentiaalisina liigaan lähtijöina ensi kaudella Liukkosta ja Skyttää. Viime pelit Skytällä ei kyllä ole menneet nappiin, mutta pelejä on vielä paljon, ja jos Valtteri niissä onnistuisi tehtailemaan pisteitä syksyn malliin, uskoisin että kysyntää olisi liigassakin. Lampinen on vielä aivan liian kevyt liigapelaajaksi, aineksia kyllä on, mutta varmaan vielä vuosi pari Mestiksessä olisi hyvä kehityksen ja voiman keräämisen kannalta. Liukkosella on varmaan kysyntää useistakin seuroista, mutta toisaalta ikää ja kokemusta on jo sen verran, että viitsiikö enää lähteä "reissuun". Nyt olisikin Motilla ja kumpp. aiheellista yrittää ensinnäkin kääntää Tinken pää, taitojen puolesta voisi vielä jatkaa vuoden pari Mestiksessä. Lisäksi Luigi ja Mamba olisi myös saatava jäämään Kouvolaan jollain keinoilla, jos ei "pätäkkää" löydy tarpeeksi, niin sitten joitain muita luontaisetuja voisi yrittää etsiä yhteistyökumppaneilta ja sponsoreilta. Eiköhän molemmilla, niin Luigilla kuin Mamballakin ole jo niin paljon sidoksia (asunnot, työ, suku ym.) kotiseudulleen, että Kookooseen jääminen saattaisi olla vain neuvottelukysymys, toivottavasti. Mutta näistä asioista kuullaan varmaan vasta keväällä, eiköhän joukkue halua rauhoittaa alkukevään todella tärkeille peleille.
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kyllä Saarelankin voisi kuvitella jossain liigajoukkueessa pelaavan jo ensi kaudellakin. Mattila tuskin enää lähtee yrittämään.

Onkohan Skyttä itse kommentoinut ensi kautta mitenkään? Liigassa on varmasti kiinnostusta, mutta millainen rooli ensi kaudeksi olisi tarjolla. Jos se on pelkkä A-junnujen pelaaminen, niin kannattaakohan. Sieltä tulee kuitenkin mestikseen useita sarjan parhaita pelaajia ja varmasti mestiksen taso on kovempi. Jos KooKoo tarjoaisi ykkössentterin paikkaa ja reilusti vastuuta, niin jäisiköhän vielä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös