KooKoo 2004-2005

  • 222 374
  • 2 185

KooPee

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Viestin lähetti koukou
Hieman lyhennettynä IH:n viestiä ja oli pakko tarttua tuohon. Oliko viime kauden tulokset mielestäsi parempia kuin tämän? Kaudella 03-04 17 pelin jälkeen pisteitä oli 20, nyt niitä on 17. Ja viime kaudella vastaavaan aikaan alkoi KooKoolla 6 ottelun putki joista saaliina oli yksi voitto ja sekin hännänhuippu Ahmoista 5-0. Eli periaatteessa, jos seuraavista kuudesta pelistä tulee vain kaksi voittoa niin ollaan suurinpiirtein samassa kuin viime kaudella. Viime kaudella ei ollut edes potentiaalia paljon parempaan ja nuokin pisteet saatiin Jaskan ansiosta. Nyt toivoa paremmasta on, ja parempaan mennään. Sen takia hallilla käydään....
Viime kausikin oli SURKEA. Jos tämä kausi menee samaa rataa niin tämäkin kausi tulee olemaan SURKEA. KooKoo on päästänyt tällä kaudella enemmän maaleja per ottelu kuin viime kaudella, mutta toisaalta on myös tehnyt vähemmän maaleja. SURKEAA. Mutta parempaan päin ollaan menossa, siitä on jo merkkejä, on.
 

Fordél

Jäsen
Kyllähän sitä kritiikinaihetta löytyy myös hyökkäyspäähän. Kantelinen ja Kaukokari ansaitsivat muuten kyllä lokaa niskaansa ja paljon, mutta pikku hiljaa alkanut herääminen kuitenkin säästää miehet siltä. Uskonkin, että nyt pienen tauon jälkeen kyseiset miehet pääsevät kovaan iskuun ja ovat todellisia vahvistuksia joukkueelle. Samat sanat pätevät myös Virtalaan, joka pienoisen hiljaiselon jälkeen on saanut pelin juonesta kiinni.

Mutta kyllä sitä kritisoitavaakin löytyy: nimittäin kaksikko Kovanen ja Timoskainen. Okei nää on näitä duunariosaston kavereita, mutta kyllä miehet nyt vois jotain näkyvämpääkin saada aikaan. Ottasivat oppia Haapa-arosta! Vaikkei tekiskään pisteitä (joita kuitenkin on kiitettävästi tehnyt) niin hän kuitenkin pelaa tilanteet aina loppuun asti ja yrittää. Timoskainen osaa sentään hoitaa aloituksia, mutta toisaalta ottaa liikaa jäähyjä. Mutta kun Mansikka on tajunnut siirtää miehen neloskenttään niin siellähän hän menee vallan hyvin. On kuitenkin erittäin peluri ja sinänsä hyvä sentteri junnuille.

Kovanen ei sen sijaan istu jäähypoksissa, mutta eipä mies mitään muutakaan näkyvää ole saanut aikaan. 16 peliä ja tehot ovat 0+1. Huh huh! En näe kyseiselle kaverille minkäänlaista käyttöä. Edelleen painotan, että Emppu tai Aapo kyllä pystyy pelaamaan samallatasolla kun toi kaveri.
 

koukou

Jäsen
Suosikkijoukkue
KK
Viestin lähetti KooPee
KooKoo on päästänyt tällä kaudella enemmän maaleja per ottelu kuin viime kaudella, mutta toisaalta on myös tehnyt vähemmän maaleja. SURKEAA.
?? Ja tämä perustuu mihin? 42 maalia minä sain viime kaudelle laskettua 17 pelin jälkeen. Nyt on 48 maalia tehtynä. Ei suuri ero, mutta kuitenkin.. Maaleja omiin oli tehty viime kaudella 43 ja nyt 59.
 
Kovanen

Tämä mies ei ole mansikalta saanut edes näyttöpaikkaa, vaikea sitä on tehoja tehdä kun vierellä liitävät pelistä toiseen kädettömät duunarit (haapa-aro) tai joku junnu tyyliin lampinen joka ei vielä ole valmis kiekolliseen peliin tässä sarjassa.

Mielestäni vahva ja rauhallinen pelaaja, ei höntyile.
 

Heffer

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Kärpät
Re: Kovanen

Viestin lähetti sporttipappa
Tämä mies ei ole mansikalta saanut edes näyttöpaikkaa, vaikea sitä on tehoja tehdä kun vierellä liitävät pelistä toiseen kädettömät duunarit (haapa-aro) tai joku junnu tyyliin lampinen joka ei vielä ole valmis kiekolliseen peliin tässä sarjassa.

Mielestäni vahva ja rauhallinen pelaaja, ei höntyile.
Vai, että kädetön duunari ? noh .. Kyllä Lampinen pieksee Kovasen kuusinolla.
 

Hescu

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Leijonat
Re: Kovanen

Viestin lähetti sporttipappa
Tämä mies ei ole mansikalta saanut edes näyttöpaikkaa, vaikea sitä on tehoja tehdä kun vierellä liitävät pelistä toiseen kädettömät duunarit (haapa-aro) tai joku junnu tyyliin lampinen joka ei vielä ole valmis kiekolliseen peliin tässä sarjassa.

Mielestäni vahva ja rauhallinen pelaaja, ei höntyile.

Vai kädetön duunari? Kummasti on Haapa-Aro tehnyt tuollaisessa roolissa 3+2 Kovasen saadessa aikaan 0+1 ja muutenkin näkynyt kentällä. Ja nimenomaan hyvä vaan, että Haapa-Aro tekee tota duunia, sekoittaa vastustajan peliä kun äijä ajelee niin että pleksit ryskää.
 
Täältä länsirannikolta olisi taas tulossa sinne Kouvolaan vahvistuksia, näin lukee tämän jutun lopussa.

Purontakasen Mikko ja Kauvosaaren Jarkko siis, sitä en tiedä, että pelaavatko jo huomenna, mutta minä ainakin toivoisin heidän pelaavan, kun tuo peli telkasta tulee kerran.
Olisi sitten mielenkiintoista seurata näitä kahta herraa, ja myös nuorempaa Saarelaa ja Virtalaa, kun en heidän peliään olekaan tällä kaudella nähnyt.

Näistä pelaajista sen verran vielä, että "Puke" on ihan hyväliikkeinen peruspakki, jonka luulen mestiksessä olevan varsin kova heppu, mutta Lukon liigajoukkueeseen hänellä ei kyllä alkukauden perusteella ole mitään asiaa.
Purkukiekot lähtevät aika hyvin, mutta kovin usein ne menevät katsomoon, joten päät alhaalla, kun Pukella on kiekko :-)

Kauvosaaren tilannetta taas ihmettelen, viime kaudella liigajoukkueeseen A-junnuista nostettu, ja varsin hyvän tulokaskauden pelannut "Kauvo" olisi mielestäni semmoinen pelaaja, jonka pitäisi myös tällä kaudella mahtua liigajoukkueeseen, mutta jostain syystä paikkaa ei ole löytynyt.
Kekushyökkääjä, mutta myös laidassa pelaa hyvin, taisi pelata viime kaudella jonkin verran ainakin Saarelan kanssa samassa ketjussa, ilman muuta uskoisin herran olevan vahvistus mestiksessä!

Semmosta, toivottavasti molemmat onnistuvat, ja ainakin Pukelle tulisi lisää itseluottamusta tuolta reissulta.
 
Viimeksi muokattu:

Junskeri

Jäsen
Viestin lähetti Lakaisija
.
Kekushyökkääjä, mutta myös laidassa pelaa hyvin, taisi pelata viime kaudella jonkin verran ainakin Saarelan kanssa samassa ketjussa ...

Myös Virtalan. Kauvosaaren ollessa A:n mukana ykkösketju oli Virtala-Kauvosaari-Saarela.
 

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Toivotaan Purontakaselle ja Kauvosaarelle menestystä Kouvolassa sekä ennen kaikkea isoja määriä peliminuutteja. Olisi kyllä hienoa nähdä mitä tuo Virtala-Kauvosaari-Saarela ketju saisi Mestiksessä aikaan, mutta katsotaan nyt minkälaista roolia Kauvosaarelle ollaan Kouvolassa suunniteltu.
 

Hescu

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Leijonat
Jaahas, vai uusia ukkoja! Tulipas yllättäen tämä tieto! No, hyvä että saatiin sitte ees yks pakki tonne lisää, jos vaikka vois tuoda jotain tohon puolustuspelaamiseen. Turussa oli taas aika vaikean näköistä. Katsotaan.

edit: Molemmat pelaajat on semmosia 190-senttisiä, eli todella hieno homma, että saadaan vähän kokoa tonne maalinedustalle; oman ja vastustajan.
 
Viimeksi muokattu:

Boris

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiigaEura
Hyvä siirto, josta hyötyvät niin pojat itse kuin KooKookin. Mielenkiintoista, että Janne Siivonen on halunnut siirtoa Mestikseen, mutta se olikin Kauvosaari joka lähti.

Purontakasella on varmasti eväät nousta Mestis-tason huippupuolustajaksi. Kaikkea löytyy, periaatteessa: hyvä liikkumaan, ei mikään pieni mies ja pystyy taklaamaankin. Oli erittäin kehityskelpoisen oloinen siinä vaiheessa kun nousi liigakuvioihin, mutta käyrä ei ole edes polkenut paikallaan vaan pikemminkin Puke on taantunut. Kaikkea tekemistä kaukalossa leimaa hirveä hätä ja kiire. Puken spesiaali on tällä kaudella ollut lyödä punaiselta purkukiekko päätyverkkoon...

Kauvosaari, eli köyhän miehen Petri Pakaslahti. Hyvällä asenteella töitä tekevä ja yritteliäs kahden suunnan sentteri, joka pystyy pelaamaan laidassakin. Jäänyt Juhamatti Yli-Junnilan hyvien otteiden takia vähälle jääajalle.

Varsinkin Saarela-Kauvosaari oli viime kaudella Lukon A:ssa oiva parivaljakko. Saa nähdä pätevätkö junnukikat miesten peleissä.
 

Fordél

Jäsen
Kiitos teille Lukkofanit noista pelaajaarvioista. Enpä ole miehistä oikein ennen kuullutkaan. Mutta kaiken kaikkiaan todella hyvä uutinen! Loistavaa KooKoo! Pitkästä aikaa saadaan hyviä uutisia. Toivottavasti kyseiset miehet nähdään jo tänään jäällä Jukureita vastaan. Kyllä nousi taas mielenkiinto tätä hommaa kohtaan aivan uudelle tasolle.

Ja sitten Sporttipapalle, että ootko seurannu noita pelejä ollenkaan? Kädettömät duunarit? Ensinnäkin Hescu kirjotti Haapa-arosta täyttä asiaa, Lampinen on pelannut paljon näkyvämmin kuin Kovanen ja esimerkiksi viime matsissa Kovanen pelasi Saarelan kanssa. Eli se niistä huonoista ketjukavereista. Kyllä Kovanen on saanut aivan tarpeeksi näytönpaikkoja, mutta valitettavasti mies ei tunnu saavan mitään aikaan. Oli kuulemma TuTo-matsissakin hävinyt alotukset 100-0. Ei hjyvä!
 

KooPee

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Toivottavasti Mansikalla on silmää koota Saarela - Kauvosaari - Virtala. Nämä kaverit tuntevat toisensa, joten tulostakin voisi syntyä. Ehkä Kauvosaari tulikin juuri tuon takia KooKoohon. Purontakanen ei ainakaan heikennä KooKoon puolustusta, mutta vahvistaako, nähtäväksi jää. Tietenkin jos pelaajat osoittautuvat hyviksi, pelaavat he KooKoossa vain muutaman pelin, mutta jos he osoittautuvat onnettomiksi räpeltäjiksi, pelaavat he KooKoossa koko kauden.
 

Boris

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiigaEura
Viestin lähetti KooPee
Tietenkin jos pelaajat osoittautuvat hyviksi, pelaavat he KooKoossa vain muutaman pelin, mutta jos he osoittautuvat onnettomiksi räpeltäjiksi, pelaavat he KooKoossa koko kauden.

Niin, peliaikaahan Puke ja Kauvo Kouvolassa hakemassa ovat. Harikkalan ja Bruunin kuntouduttua Lukolla on ylitarjontaa puolustajista, ja nyt Rautakorven pakkirankingissa alkukauden KooKoo-laina Ilkka Heikkinen näyttää ohittaneen Purontakasen. Ja Kauvosaaren edessä on nelikko Pirnes-Larouche-Tähtinen-Yli-Junnila.

Kovasti näyttää sinne Kouvolan suuntaan tuo pelaajaliikenne olevan. Missään ei varmaan ole puhuttu mistään sen virallisemmasta farmisopimuksesta, mutta nyt on jo viisikon verran entisiä Lukko-miehiä esiintynyt KooKoossa. Parina viime vuotenahan Lukko on viritellyt kuvioita lähinnä Sportin kanssa, mutta Tamminen-Santala-akseli ei taida mahtua saman puhelimen päähän.

On toki Lukon miehiä käynyt muuallakin, Vuorio Jokipojissa ja Hagelberg Kajaanissa.

Kauvosaari oli muuten ainakin jossain kesän fyysisen kunnon testeissä Lukon ykkösmies.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Hyvä homma, että saatiin koko ja varmasti myös vahvistusta joukkueeseen. Tietenkin olisi kiva jos saataisiin joku pelaaja oikein koko kauden kattavalla sopimuksella, kuten aiemmasta kirjoituksesta huomaa nyt tulee taas tämä farmijoukkueen leima, vaikka liigahakemus onkin laitettu (miksi?).

Katsotaan nyt, Mansikka lupaili vahvistuksia KS:n haastattelussa. Toivottavasti sellaisia löytyy, en siis sano etteivätkö Lukon miehet sellaisia ole. Mutta joukkueen vahvistaminen pelikohtaisella sopimuksella ei ole koko kautta ajatellen paras keino.

Mielenkiinnolla odottelen kokoonpanoja, saas nähdä mihin kaverit on sijoitettu. Toivottavasti Nyt saadaan vähennettyä Haapalaisen peliaikaa, 20min peilssä on aivan liikaa sille miehelle.
 

ukkometso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vilkaiskaapas tuolta liiga -puolelta Lukon osuudesta ketjua pelaajista jotka hakevat peliaikaa muualta! Taitaa olla Raumalla liput salossa, kun Purontakanen saatiin matkalle Kouvolaan.

Mitenhän omat hyökkääjäjunnut kehittyvät, kun eivät saa peliaikaa? Ja näyttäisi siltä että a-divari on liian löysää pojille.
 

Rooster

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, TPS (pesiksessä KPL)
Älä nyt ukkometso viitsi valittaa. Kyllä KooKoon joukkue tarvitsee vahvistuksia, jos halutaan pärjätä. Ei yleisö jaksa kauan katsoa häviävää joukkuetta, vaikka siinä olisi kuinka paljon omia junnuja mukana. Toki olen samaa mieltä monien muiden kanssa, että Kovasen sijaan kokoonpanossa voisi oikein mielellään olla oma kasvatti Lampinen, mutta näillä mennään ainakin tänä iltana.
 
Viestin lähetti ukkometso
Vilkaiskaapas tuolta liiga -puolelta Lukon osuudesta ketjua pelaajista jotka hakevat peliaikaa muualta! Taitaa olla Raumalla liput salossa, kun Purontakanen saatiin matkalle Kouvolaan.

Pukella on itseluottamus ollut täysin hukassa.
Ei hän nyt mikään niin huono pelaaja ole, mutta tällä kaudella ei mikään ole tuntunut menevän kohdalleen, ja se on näkynyt häsläämisenä, ja juuri noina kiekon purkamisina katsomoon.

Tyytyväinen olen tähän ratkaisuun lähettää Puke mestikseen, kyllä, sitähän minä olen sanonut jo pari kuukautta sitten.
Tyytyväisyys ei nyt kuitenkaan ole tässä tapauksessa sitä, että "päästiinpähän tuostakin eroon!", vaan lähinnä toivon, että Pukelle tulee itseluottamusta, ja tiettyä rauhallisuutta siihen peliin, jotta hänestä voisi tulevaisuudessakin olla Lukolle hyötyä, kun alkukaudesta miehestä on, ikävä kyllä, ollut enemmänkin haittaa.

Varmasti ihan käyttökelpoinen kaveri mestiksessä, saattaa oikein innostuessaan heittää parit persniititkin kunnon Maukka-tyyliin.
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Teillä on siellä Kouvolassa semmoinen kiva pappa jäähyboxsien puoleissa katsomossa. Tänään toi kummasti väriä peliin, aito fani jaksaa kannustaa omia jatkuvasti..

Enpä ole moiseen marisiaan aikaisemmin törmännyt? Jos Mansikan palli heiluu niin tuo pappa voisi olla ratkaisu..tuntui olevan ratkaisu niin yv: pelaamiseen kuin kaikkeen muuhunkin.
 
Viestin lähetti koukou
On todella kiva, huhujen mukaan joku vanha pelaaja. Silti saunan takana olisi tilaa, ainakin KooKoon kotipelien ajaksi.
Taitaa olla vanha uimahallinvalvoja. Ja ei tätä asiantuntijaa saa mihinkään päästää, eilenkin nauratti yleisöä monta kertaa... :D
kiva pappa KooKoon ylivoimasta
Montako laukausta Mansikka?
Mitä tohon nyt voisi sanoa..

Samaten se valkotakkinen ikifani KooKoon pelaajapenkin takaisessa katsomossa, käy "vähän" kuumana joka pelissä.. =)
Ja uutuutena alkaa olemaan tyhjä keskikatsomo pehmeine penkkineen ja pikkulapset pois ajava järkkäri.

Kovasesta vielä: En muistanut että olisi Saarelankin kanssa pelannut, käsitys kaverista vaan on ollut ihan positiivinen eikä omaan silmään ole osunut miehen virheitä.
Tarkoitus oli lähinnä kirjoituksella olla sitä mieltä että jokainen ansaitsee ainakin mahdollisuuden, ehkä se sitten on kovasella tullut ja mennyt jo.

Haapa-aro oli eilen aivan loistava, hankki ties kuinka monta jäähyä vastustajalle ja asenne on kohdallaan aina. Mutta silti, tämä mies on minulle edelleen kädetön.

Timoskaista oli mukava katsoa, mies oli juuri siinä roolissa minkä osaa parhaiten, rikkoo ja riistää.
 

Reis

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Viestin lähetti sporttipappa
Ja uutuutena alkaa olemaan tyhjä keskikatsomo pehmeine penkkineen ja pikkulapset pois ajava järkkäri.

Ovatpa järkkärit varsin julmia. Varmaankin aivan ilkeyksissämme ajamme piltit penkeiltä pois. Järjestyksenvalvojat hankitaan tapahtumiin valvomaan sääntöjen noudattamista, ei niinkään keksimään niitä. Elikkäs tästä voidaan syyttävä sormi osoittaa johonkin aivan toiseen paikkaan, eikös vain?
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Viestin lähetti sporttipappa
Timoskaista oli mukava katsoa, mies oli juuri siinä roolissa minkä osaa parhaiten, rikkoo ja riistää.

Hyvinhän Timoskainen vääntää. Sopii hyvin neloskentän keskelle. Timoskaisen suurin heikkous on tyhmät jäähyt. Hän ei millään malta olla koukkimatta, jos jää hiukan vastustajasta jälkeen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös