KooKoo 2003-2004

  • 55 631
  • 411

Rooster

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, TPS (pesiksessä KPL)
Onhan se ihan mielenkiintoista nähdä Kouvolassa muitakin kuin Mestiksen joukkueita, mutta hieman ihmettelen, miksei KooKoo pelaa yhtään harjoitusottelua mitään Mestisjoukkuetta vastaan.

Mahtaisikohan se KooKoon toinen uusi maalivahti olla Jypin lupaava Tommi Tervo? Ei hän ainakaan taida olla menossa Jukureihin eikä Ässiin, jonne häntä on huhuiltu. Käsittääkseni hän ei myöskään enää jatka Jypin junioreissa vaan aikoo saada tuntumaa miesten peleihin. Voisi kyllä olla hyvä hankinta.

Jukka L: Kyllä sinuakin varmaan sapettaisi, jos Lindforsin tasoinen pelaaja siirtyisi Jukureista jonkin pahimman kilpailijan riveihin. Se, mikä tässä vielä enemmän harmittaa, on se, että Kouvolan Sanomien aikaisemmin uutisoima Lindforsin lähtö KooKoosta johtui jutun mukaan siitä, että hänellä oli opiskelupaikka pääkaupunkiseudulla. Eli kyllähän se hieman ihmetyttää, miten mies yhtäkkiä onkin lähdössä Mikkeliin pelaamaan.
 

Kullervo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Viestin lähetti Rooster
Se, mikä tässä vielä enemmän harmittaa, on se, että Kouvolan Sanomien aikaisemmin uutisoima Lindforsin lähtö KooKoosta johtui jutun mukaan siitä, että hänellä oli opiskelupaikka pääkaupunkiseudulla. Eli kyllähän se hieman ihmetyttää, miten mies yhtäkkiä onkin lähdössä Mikkeliin pelaamaan.
Mitäs alaa sen Lindforsin piti lähteä opiskelemaan. Jukureilla on varsin hyvät välit paikalliseen ammattikorkeakouluun, joten olisikohan tapahtunut sellainen kuvio, että Lindfors on saanut vaihdettua opiskelupaikan Mikkeliin.
 

Aksu

Jäsen
Viestin lähetti Kullervo
Mitäs alaa sen Lindforsin piti lähteä opiskelemaan. Jukureilla on varsin hyvät välit paikalliseen ammattikorkeakouluun, joten olisikohan tapahtunut sellainen kuvio, että Lindfors on saanut vaihdettua opiskelupaikan Mikkeliin.

Tämä menee asian ohi, mutta opiskeluoikeuden saatuasi koulun vaihto ei itseasiassa ole kovin kummoinen operaatio nykyään eli Jukureiden väleillä tuohon ammattikorkeakouluun nähden ei ole oikeastaan mitään merkitystä. Hyvät ja ymmärtäväiset välit tulevat esiin vasta kun puhutaan varsinaisesta opiskelusta ja monilla koulutusaloilla silläkään ei ole juuri merkitystä koska vastuu opiskelusta on puhtaasti opiskelijalla ja harvemmin pakollista läsnäoloa on. Tosin nämä käytänteet vaihtelevat kouluittain melko paljon.
 
Viimeksi muokattu:

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Jos en ihan väärin kuullut kovan metakan takaa, niin Radio Suomessa (vai mikä se nyt onkaan) kerrottiin tänään KooKoon tehneen sopimuksen Antti Karhulan kanssa. Samassa jutussa mainittiin Sompin siirto KalPaan.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Hienoa että Upi saatiin takaisin KooKoo:hon.
KooKoo hakee edelleen joukkueeseen 2-3 pelaajaa. Varmasti joukkueeseen liittyy vielä yksi maalivahti ja yksi laitahyökkääjä, mutta laitureita saattaa tulla kaksikin. Molempien pelipaikkojen haku on päällä liigaseurojen sisältä.

Nimiä ei ole papereissa, mutta toisen laitahyökkääjän Mansikka uskaltaa luvata jo varsin nopeassa tahdissa. Kiikarissa jo pitempään olleesta maalivahdista hieronta on yhä kesken.

Lähde: www.kouvolansanomat.fi

KooKoon puolustuskalusto on nyt sen verran kova, että Mansikka odottaa erityisesti ylivoimapeliltä tosi paljon.
 

Rooster

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, TPS (pesiksessä KPL)
Kyllä se on ihan hyvä, että saadaan myös tällainen tuttu ja turvallinen paluumuuttaja monien uusien kasvojen lisäksi. Karhulan kohdalla ei ainakaan tarvitse miettiä, millainen peluri mahtaa olla kyseessä. Kun ei Tinke enää ole joukkueessa, on sentään hyvä, että on edes Tinke kakkonen :)

Eli joukkue on lähes valmis. Tämä maalivahti, jonka kanssa sopimusta edelleen hierotaan, on todennäköisimmin Tommi Tervo, mutta saattaahan se tietysti olla joku muukin. Tervo vain on mielestäni selkeästi paras vaihtoehto niistä maalivahdeista, jotka voisivat tulla kysymykseen.
 

KooPee

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Joo eli nyt ykköskentässä pitää olla ainakin Kattelus Ja Karhula. Muistelkaapa vaikka toissa kauden pleijareita, kun Karhula syötteli Katteluksen maalikuninkaaksi. Oiskohan Soijärvi sitten kolmas lenkki tuossa ketjussa, onhan hän pelannut Katteluksen kanssa niin paljon, että homma varmaan toimisi ensi kaudellakin. Tämä on hyvin mahdollisesti ensi kauden kovin kenttä mestiksessä.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Jep, Kattelus-Karhula-Soijärvi kelpaisi meikällekin ykköseksi vallan hyvin. Kakkoseksi vielä toinen tuttu kolmikko; Louhivaara-Timoskainen-Keltanen niin olisi kaksi takuuvarmaa Mestis-ketjua kasassa.

Toivottavasti Upi nyt pysyy terveenä ensi kauden. Toissa vuoden runkosarjahan meni ihan plörinäksi. Tatun ja Pölläsen kanssa saatiinkin sitten nähdä mihin Upi kunnossa ollessaan pystyy.

Nurmbergin persoonaa Karhula ei kyllä pysty korvaamaan, mutta onhan kyseessä kuitenkin yksi ensi kauden harvoista persoonallisuuksista Mestiksessä. Ei muuta kuin jalkakikkaa kehiin :-)


Mitäs veikkaatte kuka on ensi kauden kippari? Potentiaaliset vaihtoehdot lienevät Raattama tai Kattelus, joista sivullekirjoittaneen veikkaus osuu kyllä Tatuun.
 

Stara69

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, SaiPa
Mun mielestä kapteeniksi olis paras vaihtoehto Raattama ja sitte varalle Huuhka ja Soijärvi.

Onkos veikkauksia ketjuista ens kaudelle????
Tässä olis mun ehdotelma:

Kattelus-Karhula-Soijärvi
Keltanen-Sinkkonen-Louhivaara
Mäkelä-Lipponen-Huuhka
Anttila-Timoskainen-?????????

Tikkanen-Onnela
Mälkiä-Lindström
Laine-Raattama
Haapalainen-Rissanen

Suomalainen
??????????
Palmu?????

Se vielä että mistä löytyis noi treeniringissä olevat junnut+sopimusksettomat pelaajat?
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Viestin lähetti Stara69
Se vielä että mistä löytyis noi treeniringissä olevat junnut+sopimusksettomat pelaajat?

Junnut KooKoon sivuilta:

MV:
Tuukka Matilainen KooKoo/A-nuoret

P:
Janne Toivonen KooKoo/A-nuoret
Tuomas Gärdström KooKoo/B-nuoret

H:
Jani Heikari KooKoo/A-nuoret
Mikko Sipola KooKoo/A-nuoret
Eemeli Koskelainen KooKoo/B-nuoret

Pelaajat, joilla ei ole vielä sopimusta mihinkään seuraan (=lopettajat, Mattila, Holopainen...) näkyvät KooKoon pelaajalistasta näiltä sivuilta.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
KooKoon keskustelupalstalla kerrotaan, että Mikko "Mamba" Mattilalle ei huhuista huolimatta ole vielä sopimusta ulkomaille. Mamballa olisi tarkoitus saada Ruotsiin sopimus, mutta jos järkevää sopimusta ei tule niin on Mamba on sanonut ettei Suomessa pelaa missään muualla kuin KooKoossa, jos vielä pelipaikka löytyy. Huhujen mukaan KooKoo neuvottelee edelleen JYP:in maalivahti Tommi Tervon kanssa. Jos KooKoo saa sopimuksen Tervon kanssa on KooKoolla varmaankin esittää mestiksen kovin maalivahtikaksikko Jaakko Suomalainen - Tommi Tervo.
 

Jani82

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
Viestin lähetti Old Tom
KooKoolla varmaankin esittää mestiksen kovin maalivahtikaksikko Jaakko Suomalainen - Tommi Tervo.
Aika kaukana mestiksen parhaasta mutta ihan hyvä kylläkin.
KalPalla esim. tarjolla Kuivalainen-Luostarinen ja vielä varalla Kilpeläinen
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
No, Suomalainen = Luostarinen. Tervo ja Kuivalainen puolestaan ovat Mestis-tasolla molemmat vielä näkemättä. Tai pelasihan Tervo viime kaudella pari matsia KJT:ssä, joista toisessa joutui Kouvolassa vaihtoon. Kuivalainen on toki erittäin kokenut ja varppina arvokas mies pukukopissakin KalPalle.

Mikäli Tervo Kouvolaan saataisiin, niin maalivahtiosastossa ei KooKoo kyllä tule antamaan kenellekään kilpakumppanille etua. Omassa rankingissani Suomalainen oli kakkosvaihtoehto Häkkisen jälkeen "kokeneemmaksi ykköseksi" ja Tervo paalupaikalle "nuoren ja lupaavan haastajan" rooliin. Mutta muistetaan, että Tervo on vielä täysin huhuasteella, tod.näk. miehen palvelukset kiinnostaisivat esim. Hokkiakin. Mestiksestä Tommin pelipaikka kyllä ensi kaudella tulee löytymään.


Ei ole muuten Holopaisenkaan ensi kauden joukkueesta kuulunut mitään. Pääkaupunkiseudultahan (=Mikkeli) sekin piti löytyä :-)
 

Rooster

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, TPS (pesiksessä KPL)
Kouvolan Sanomat sitten uutisoi tänään, että Suomalaisen aisapariksi KooKoon maalille tulee Pelicansin A-junioreista 19-vuotias Joonas Riihimäki. Hieman yllättävä ratkaisu minusta. Miksiköhän Tommi Tervo ei tullut? Tervo kuitenkin on käsittääkseni ikäluokkansa lupaavimpia veskareita koko Euroopassa. Tästä Riihimäestä en ole juuri kuullut. No, tuleva kausi sen sitten näyttää, kuinka kova maalivahtikaksikko KooKoolla on.
 

Gilgames

Jäsen
Kylläpä on vähintäänkin yllättävä uutinen. Enpä olisi uskonut, että Pelicansin A-nuorten viime kauden maalivahtikolmikosta, joku pelaisi ensi kaudella Mestistä. Yllätyksen suuruutta lisää se ettei Riihimäki ollut loppukaudesta enää edes joukkueen ykkösvahti vaan menetti paikkansa jo hyvissä ajoin vuotta nuoremmalle Teemu Saarelalle. Riihimäki pelasi kaudella muutaman huippupelin, mutta kokonaisuutena pelin taso ei ollut riittävän kova. Torjunprosenttikin oli reilusta alle 90.

Joka tapauksessa mielenkiinto KooKoota kohtaan nousee näiden siirtojen (Sinkkonen, Lindström, Riihimäki...) myötä koko ajan.

31 MV
Joonas Riihimäki
18.07.1983 Espoo
184cm 85kg L

38. Riihimäki Joonas, Pelicans A
ottelut 16
peliaika 774.05
pääst. maalit 57
torjunnat 386
nollap. 0
voitot 2
tasap. 1
tappiot 10
pm/ott 4,42
Torj% 87,13
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Vähän vanhan kaiveluksi menee, mutta menköön...

Kuka muistaa vielä pelaajan nimeltään Jyrki Poikolainen?

Varmasti kaikki, jotka kaudella 94-95 Kouvolan jäähallissa viihtyivät. Jykä nimittäin pelasi tuolloin itsensä minun sydämeeni yhtenä parhaista KooKoo-hyökkääjistä, vaikka viihtyikin Kouvolassa vain tuon kauden. Poikolainenhan tuli KooKooseen Lahdesta, jossa takana oli hyvä liigakausi. Aiemmin mies oli pelannut muistaakseni (Eurohockey jumittaa) liigaa HIFK:ssäkin.

Kouvolasta miehen tie vei Ruotsiin, jossa pelasi monta vuotta. Viime vuosina Jykän on voinut bongata korkeilta sijoilta Norjan pistepörssistä. Syy miksi tätä kirjoitan, on tietty se, että Jykä on vaihtanut seuraa. Harmi vaan, ettei Suomeen ja Kouvolaan, mutta mielenkiintoinen on uusi pesti joka tapauksessa.

Poikolainen toimii ensikaudella Moran kakkosdivarijoukkueen pelaajavalmentajana Ruotsissa. Ei kun tsemppiä Jykälle uuteen hommaan.

http://www.swehockey.se/foreningar/noretpojkarna/default.htm
 

Putte

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
Re: Vähän vanhan kaiveluksi menee, mutta menköön...

Viestin lähetti Everton
Kuka muistaa vielä pelaajan nimeltään Jyrki Poikolainen?

Muistan kyllä Poikolaisen ja jos taidot on entisenlaiset niin olisi kyllä kelvannut minunkin puolestani KooKoohon.

Mutta asiasta toiseen. KooKoon kasvatti Jussi Salminen lähtee Stavanger Oilersista. Onko suunta takaisin Kouvolaan ja olisiko KooKoolla käyttöä hänelle.

http://www.eurohockey.net/players/show_player.cgi?serial=3750

Myöskin Pelicans-kasvatti Jarkko Ollikainen lähtee Stavangerista ja jos suunta on takaisin Lahteen niin olisiko niin, että hänet mahdollisesti voitaisiin nähdä KooKoon Kukko-paidassa?
Ja olisi näillä herroilla ylipäätään mitään annettavaa vielä KooKoolle?

http://www.eurohockey.net/players/show_player.cgi?serial=3737

Tuosta kauden 1994-95 joukkueesta ei muuten pelaa enää kukaan KooKoossa kun Sami Heikkinenkin pisti hokkarit naulaan mestistasolla. Jari Suorsa sentään jatkaa uraansa vielä Kouvolassa ainakin Jokkerin Bulldoggien rullakiekkojoukkueessa.
 

Gilgames

Jäsen
Ja olisi näillä herroilla ylipäätään mitään annettavaa vielä KooKoolle?

Varmasti olisi vaikka en herrojen nykykunnosta tietoinen olekaan. Taitojensa puolesta kummatkin olisivat varsin hyviä vahvistuksia Mestikseen. Ollikainen mm. oli Pelicans nousuvuonna playoffien/karsinnan paras pistemies.
 

Destroyer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Re: Vähän vanhan kaiveluksi menee, mutta menköön...

Viestin lähetti Everton
Kuka muistaa vielä pelaajan nimeltään Jyrki Poikolainen?


Hyvin muistan! Muodosti kovan tutkaparin Tommy Kiviahon kanssa aikoinaan Lahdessa. Poikolainen oli kunnon "taskuraketti", kova tsemppaamaan ja nopea kuin ajatus! Jyrkille onnea uuteen pestiin!

Ollikaisesta sen verran, että kaveri on todella taitava ja myös hyvä kiekonkaivaja kulmissa + jäähyjen kalastelija. Toivottavasti Norjan vuodet ovat tuoneet suoraviivaisuutta, Pelikaani-aikoina hänellä oli tapa jäädä sinne kulmiin pörräämään vähän liiankin innokkaasti.
 

cock

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
KooKoo - JyP

Jo aikaisemmin ilmoitettujen harjoitusotteluiden lisäksi KooKoo kohtaa JyP:in tiistaina 2.9.2003 Pieksämäellä.

Muut KooKoon harjoitusotteluthan ovat:

5.8. KooKoo-Ilves
9.8. KooKoo-Thurgau
15.8. KooKoo-EHC Visp
20.8. KooKoo-Magnitogorsk
21.8. SaPKo-KooKoo
27.8. Pelicans-KooKoo
9.9. SaiPa-KooKoo
11.9. KooKoo-SaPKo
 

jokainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPL
Onnittelut Ossille!

Ottawa meni ja varasi Louhivaaran kahdeksannella kierroksella numerolla 260. Taitaa olla ainut Mestis-tasolta tällä kertaa varattu pelaaja? Lisäksi Kalpan A-junnuista varattiin Eero Kilpeläinen. Onnea sinnekin päin.
Ensi kautta ajatellen NHL tuskin on vaihtoehto, mutta mitenköhän on farmi-/junnu-/college-sarjojen laita? Onkohan Ossilla varauksen myötä kiinnostusta lähteä hakemaan kovuutta tuota kautta? Kookoohan perinteisesti ei vastaan pahemmin laittaisi..
 

MyPa

Jäsen
Onnea minunkin puolestani Ossille. Louhivaara on varmasti yksi parhaista ensi kaudella mestiksessä pelaavista hyökkääjistä ja uskoisinkin että ensi kaudesta Ossille tulee todellinen läpimurto kausi mikäli armeija ei nyt kauheasti pääse sotkemaan pelaamista ja harjoittelua. Ossi Louhivaarahan palvelee pelaamisen ohella urheilukoulussa ja urheilukoulussahan on Ossin lisäksi samanaikaisesti KooKoosta myös Simo Mälkiä ja Joonas Riihimäki kuten myös KooKoon kasvatti Jarkko Immonen. Onko muuten Immosen ensi kauden seurasta tietoa vai mahtuisiko hän ensi kaudella KooKoon edustusjoukkueeseen?

Ps. nythän näitä KooKoo-taustaisia pelaajia alkaa olla kohta pilvin pimein, joilla on NHL-varaus. Nyt heti tulee mieleen ainakin
Jarkko A. Immonen (Dallas Stars) ja Carl Grahn (Los Angeles Kings).
 
Viimeksi muokattu:

Putte

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
Hienoa Ossille ja koko mestistä seuraavalle yleisölle. Kaikkein hienointa tietysti olisi jos Ossi tosiaan lähtisi KooKoosta suoraan rapakon taakse ja jättäisit pelit väliin tuolla Suomen pelle-liigassa.

Käykääpä kuuntelemassa Anders Hedbergiä Ottawa Senatorsien sivuilla.

http://www.ottawasenators.com/team/entrydraft/2003/louhivaara.aro
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös