Kivikausi 2.0 – eli otteet kaukalossa 2022–2023

  • 695 001
  • 14 909

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Taas turhaan heitellään noita tonnin seteli syöttöjä keskelle ku vois vaan yrittää laukoa huonommastakin paikasta.
Syöttöpeli ylivoimapätkällä oli kyllä taas luokatonta, miten se meneekin vielä napsun heikompaan kun erikoistilanne lyödään päälle. ..Talajan huitaisu kyllä täysin älytön, vaikka en tykkää näistä kun maila tippuu käsistä niin tuo oli jo ylhäältä melkoinen viikate, jotenkin turhautuneen pelaajan temppu.

Onneksi näistä saa vain yhden voiton, oli tulos mikä tahansa. Vielä roikutaan pelissä mutta missä kohtaa olisi jo syytä säästellä energiaa maanantaille?
 

Kafka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin ravintolapianistit ja harhaoppiset joogaajat
Viimeiseen erään sitten kunnon asetelmien hakua maanantaille. Hellman aloittelikin jo.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Nyt on kolmanteen erään hyvä sekoitella ketjuja ja tehdä vähän kokeiluja jatkoa varten, kun ei ole paljon paineita. Jos saataisiin edes yksi maali tehtyä niin se auttaisi maanantaita varten, ettei Langhamerista tule liian isoa peikkoa.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Ei Ilves turhaan ollut kova runkosarjassa. Paljon hyviä isoja hyvin liikkuvia pelaajia. Ei siellä dieseleitä paljoa näy, jopa Kontiola näyttää hyvältä liikkeessä vaikka pelaa uransa viimeisiä pelejä. Ihme että malttaa lopettaa, varsinkin jos ei finaalipaikkaa tule.
 

Patamies82

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät/Pittsburg
Sellainen ohipeli sitten. Oli toki vähän aavisteltavissa. Toinen ja kolmas olisi ollut otettavissa. Ei päästä Rubin enää tällä kaudella noin helppoja. Mutta nyt Rubin huilaan ja joka vähän koittaan miltä Marekin maskin alla olisi olla
 

Blade80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Ekan erän pirtsakka Ässät vaihtui tokan erään vaihtui tiiviseen noppavitoseen maalin eteen, no erän kuluessa Ipakin lopetti pelaamista ja pelistä tuli tollasta tasasta neppailua, missä kummallakaan ei suurta himoa ole tehdä kentällä mitään.
Ehkä Ässien kannattaa vaan huilat kolmaskin erä ja säästellä maanantaille.

Joensuun pelaamisen varjopuoli näkyi taas hyvin, kun väsyneenä käy päädyssä taklaamassa myöhässä ja 10s myöhemmin on tulossa hyökkäys ja Jesse edelleen paitsiossa.
Hieno mies ja hieno patasydän, mutta nyt pitäisi Jessenkin tehdä oikeita asioita kentällä ja taklata silloin kun aika siihen on.

Ässien hyökkäyspäässä tuo tilanteiden luominen on niin vaikeaa, yhdessäkin tilanteessa oli paikka pudottaa viivaan pakille, niin heitettiin safety ränniä pitkin toiselle puolelle missä ei ollut ketään.

edit. Heimosalmelta ollut tänään terävää peliä.
 

Flexaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Montreal Canadiens
Olisi luullut että Ässät lähtee tähän otteluun verenmaku suussa horjuttamaan Ipan tähtisikermää. Taklauksia ja hanskaa naamaan maalinedustalla nyt!
 

Tuamas

Jäsen
Maanantaina päivä on uus.

Tästä päivästä mukanaroikkuminenkin olisi ollut iloinen yllätys, nyt suoritus on ollut oikeastaan aikalailla juuri odotusarvoista, kun Ilves tuli pirteästi peliin.

Sauma olisi voinut olla, jos Ipa olisi ollut kohmeessa tauon myötä, ei ollut.

Tässä on sama kuin aina ennenkin Ässien pleijaritaipaleella, odotusarvo on että kotona hoidetaan ja vieraissa tulee kuokkaan.

Onneksi yksi vierastäppä riittää.

Kolmanteen erään pirteä ilme ja se mukaan bussiin maanantaita varten.

Ps.
Phillips o ollu iha hyvä.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Taklauksia ja hanskaa naamaan maalinedustalla nyt!

Katsotaan maanantaina Porissa, silloin on varmasti kulmahampaat esillä kun kotiyleisö mylvii
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
Malttakaa hetki mielenne. Vaikka nyt vituttaa niin älkää jukolauta taas alkako heti kivittää omia pelaajia.
Kaikki on omissa papereissa sovittanut syntinsä ja kauden koomailunsa tällä upealla pleijarikeväällä. Paitsi Ruuttu. Tuo sama mukana haahuilu ja ei minkään tekeminen ei riitä ykkösketjun kaverille.

Heräisi nyt edes itse kun Karri ei häntä sieltä mihinkään siirrä, vaikka on ollut koko kevään tuon ketjun ainoa heikko lenkki.
 

1stApril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Malttakaa hetki mielenne. Vaikka nyt vituttaa niin älkää jukolauta taas alkako heti kivittää omia pelaajia.

Tämä. Siellä joutui koko ykkönen mankeliin ja Ilves pääsi vaihtamaan ketjua samalla.
Voidaan hakea yksittäisiä pelaajia, Barachin höntyily ensimmäisessä erässä, Heimosalmen nukahdus jne. Tänään on oltu joukkueena alakynnessä. Nolla tehtyä.
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
Vaihda nyt se Rubin pois maalilta saatanan tampio. Turha sitä tuolla on seisottaa kun voisi edes molarilla antaa pientä lepoetua.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: peno
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös