KISS-trivia

  • 1 449
  • 5
1.Kuka soittaa bassoa kriitikoiden aikoinaan kilvan ylistämässä biisissä "I was made for lovin' you" (Dynasty, -79)?

2.KISSin samannimisestä esikoisalbumista julkaistiin jo samana vuonna (-73) uusintapainos. Mikä biisi tuohon kakkosjulkaisuun lisättiin bonuksena?

3.Ace Frehleyn 80-luvun alussa korvannut Vinnie Vincent soitti tasan yhdessä konsertissa maskit naamalla ennenkuin bändi luopui tuosta tavaramerkistään. Missä?

4.Kuka KISSin jäsenistä erosi hiljattain vaimostaan?

5.KISS esiintyi ensimmäisen kerran Suomessa vasta vuonna -83. Milloin nämä naamiosankarit hullaannuttivat rakkaat länsinaapurimme ensi kertaa?

6.Vaikka KISSin alkuperäinen rumpali Peter Criss poseeraakin Dynasty (-79) ja Unmasked (-80) levyjen kansissa ei Catman todellisuudessa soita kuin yhdellä raidalla eli Dirty livin' (Dynasty) -biisissä rumpuja. Kuka tai ketkä hakkaavat peltejä Catmanin sijasta?

7.KISSin pitkäaikainen rumpali Eric Carr poistui traagisesti keskuudestamme 24/11/91. Mihin hän kuoli?

8.KISSin kaikkien aikojen paras studioplatta Destroyer (-76) nousi myyntilistojen kärkeen vasta erään sinkkulohkaisun jälkeen. Mikä biisi sai fanit repimään Destroyerin levykauppojen hyllyistä?

9.Jos ei lasketa kaikkia "haamumuusikoita" niin montako "virallista" jäsentä KISSissä on soittanut sen 28-vuotisen historian aikana?

10.KISS esiintyy parhaillaan Fairwell tourillaan Japanissa ja Australiassa palatakseen sitten takaisin jenkkeihin heittämään vihoviimeisen keikan ennenkuin jättää estradit nuoremmilleen. Missä KISS soittaa joko touko- tai elokuussa tuon viimeisen konserttinsa?
 

Mäkelä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Durrels Palace
1. Paul Stanley
2. Kissin' Time
3. Rio De Janeirossa(?)
4. Tähtisilmä jälleen
5. 1980(?)
6. Anton Fig ainakin
7. Syöpään
8. Beth
9. Simmons, Stanley, Criss, Frehley, Vincent, Carr, St. John, Kulick, Singer...peruskoulun laskuopilla se tehnee yhdeksän yhteensä.
 
Vastaa toki

Kovin laihanlaisesti löytyi/on löytynyt tietoutta tältä erikoisalalta. Mäkelä vastasi kovalla prosentilla ihan mallikkaasti, toki myös Tommylle annetaan vielä mahdollisuus ennenkuin julkistan nuo oikeat vastaukset.
 

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Kokeillaan..

1) Paul Stanley
2) Kissin' Time
3) Rio De Janeiro, Brasilia - 1983
4) Paul Stanley
5) 1979
6) Ohi
7) Syöpään mikä liittyi sydämmeen
8) Beth, joka julkaistiin Detroit Rock City -singlen b-puolella
9) Yhdeksän
10) New York tai Detroit (?)
 
Oikeista vastauksista

Täytyy ensi kerralla yrittää vääntää hankalammat kysymykset, niin hyvällä prosentilla vetelitte nuo oikein. Toisaalta kolikolla on myös kääntöpuoli. Ehkä erikoisala-trivialla ei ole kuitenkaan markkinoita täällä foorumissa. Yhden käden sormilla laskettavat vastaajat eivät motivoi kysyjääkään.. Kiitos kuitenkin Mäkelälle ja Tommylle. Nostan hattua molempien tietomäärälle.. :)

Kysymykset 5, 6 ja 10 tuottivat vaikeuksia molemmille. Tosin Mäkelällä puoli pojoa kutosesta ja Tommylle puolestaan papukaijamerkki kympistä. 7/10:stä molemmilla oikein! Tässä vielä nuo väärin tai puoliksi oikein olleet oikeat vastaukset:


5.KISS esiintyi eka kertaa Ruåtsissa niinkin varhain kuin
26/5/76 eli Destroyerin ilmestymisen jälkeen Scandinaviumissa, Göteborgissa.

6.Anton Fig soittaa sekä Dynasty - että Unmasked -levyillä rumpuja. Lisäksi edellisellä paukuttelee toisena haamurumpalina Richie Fontana. Criss tosiaan takoo peltejä ainoastaan Dynastyn A-puolen päätösraidalla Dirty Livin'.

10.Madison Square Gardenissa, New Yorkissa KISS soittaa vihoviimeisen keikkansa kunhan kotiutuu ensin Japanin ja Australian kiertueeltaan. Mahdollisesti Peter Crissin kaukoidässä korvannut Eric Singer väistyy Catmanin tieltä MSG:llä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös