Ilmoitukset

Nimimerkki Sako on asetettu viikon pelikieltoon sääntöjen 7§:n perusteella, sillä hän kirjoitti todella mauttoman viestin Ville Peltosta koskevaan ketjuun.

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti aamulla Ässien osioon sen verran monta henkilökohtaista hyökkäystä ja räikeästi hyvän maun vastaista viestiä, että annamme hänelle näistä rikkeistä suoraan kahden kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki FASlapsi kirjoitti täysin turhan ja luokattoman viestin Jesse Puljujärven ketjuun ja hän kuittasi tästä kuukauden pelikiellon. Tässä tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Blacktowhite on asetettu viikon pelikieltoon Liigan kurinpitoa käsittelevän ketjun sisällöttömästä onelineristaan.

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki PPK kävi jälleen kerran Jokeriden osiossa provosoimassa. Koska edellisestä pelikiellosta on vain vähän aikaa, annamme tällä kertaa kyseiselle nimimerkille kaksi viikkoa kakkua.

Nimimerkki keskipohjan viestit Sportin joukkueenrakentamiseen keskittyvässä ketjussa eivät liittyneet millään tavalla aiheeseen. Aiemman kurinpitohistorian vuoksi annamme hänelle kahden viikon pelikiellon sääntöjen 2§:n perusteella.

Nimimerkki abianos teki lukuisia henkilökohtaisia hyökkäyksiä useampaa nimimerkkiä kohti. Sääntöjen 6§:n perusteella abianos ei kirjoita palstalle seuravaan kuukauden aikana.

Kisapuiston remontti

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana Pioneer, 01.02.2003 klo 22.15.

 1. Tupaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa ja Saimaan Kurra.
  Lainaus:
  Satuitko löytämään kyseisestä kyselystä kohtaa, mihin voisi raksittaa JÄÄKIEKKO!
  TÄMÄ ON TAAS NIITÄ SAMANTASOISIA SELVITYKSIÄ, KUN GUGGENHAIM JA LAPPEENRANNAN KAUPUNGIN TEATTERI!
  PS.missään kohdassa ei mainita sanaa JÄÄKIEKKO !
   
 2. 3156155 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
 3. Aina Pata Jäsen

  Tulossa katsomaan millaisen remontin tarpeessa Kisapuisto on ja siihen liittyen kysäisen, että kannattaako hyvää juomahuoltoa ajatellen ottaa paikat A- vai C-katsomosta? Parempaakaan ketjua tälle löytänyt...
   
 4. Herra Jaakko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Ota lippu C-katsomosta hra Pata :-)
   
 5. motamoro Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Ensimmäistä kertaa Kisapuiston vierailulle huomenna tulossa, muistan joskus lukeneeni että halli olisi kylmä ja lähellä ulkolämpötilaa. Kysymys on, että pärjääkö sisällä huppari + pelipaita yhdistelmällä vai pitääkö päälle vetää vielä toppatakki?
   
 6. Don Sputnik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Aika paskahan toi halli on, mutta on siellä nyt sentään lämpimämpää kuin ulkona, joten uskoisin ilman toppatakkiakin pärjäävän...ota kuitenkin varoiksi pipo ja hanskat mukaan :-)
   
 7. PatrickKane95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Oon itse ollut aina hupparilla siellä eikä ole yhtään kylmä ollut.
   
 8. Lepranmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Vaasan Sport, Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Kyllä siellä ihan hyvin pärjäilee hupparilla, mutta suurempi huoli onkin sitten että jos huomenna sataa lunta niin katto romahtaa päälle. Kannattaa pitää silmät ja korvat auki ja juosta hallista ulos jos alkaa raksaduksia kuulua.
   
 9. Krepo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, LA Kings
  Lainaus:
  Tervetuloa Kisapuistoon! kyllä tuolla varustuksella pärjää . Eletään hieman mennyttä aikaa, niin täällä ei pääse virtsaamaan pitkin seiniä, kuten ennen isomäessä, joten tarkkana sen letkun kanssa, jos olet tottunut Porin hallin entisiin meininkeihin
  Ja huomiona. Lappeenrannassa et pääse kaljan kanssa savuille kuten Porissa, mikäli tapanasi on.
   
 10. motamoro Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Kiitos kaikille vastauksista ja muistakin neuvoista! Eiköhän näillä pärjää :)
   
 11. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa