Kipinävahti – tässä ketjussa odotetaan uutta päävalmentajaa

  • 75 577
  • 549

Anselm Raato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ajetaan Valtralla, Seattle Kraken
Koiran kanssa lenkkireissulla puhallettu kipinään tulta ja saatu aikaan pienet kynsitulet, jonka avulla sulatettiin lumipalleroita koiran tassuissa pois.

Samalla muutama halko nostettu esiin kinoksen keskeltä varmuuden vuoksi ja kaksi halkoa jätetty palamaan ja tuomaan valoa ympärille.

Ps. Joku hiipi otsalamppu päässä nuotiota kohti, karattiin koiran kanssa paikalta.
 

Keskikalja

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, CHICAGO BLACKHAWKS, Liverpool, Real Madrid
En edes jaksa koiran kanssa käydä 'nuotiolla" luultavasti koirani kusaisi notskin sammuksiin ja jos osaisi puhua sanoisi varmasti: miten sä jaksat tätä?
 

Jazzhands

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
21.17
Läheisestä metsästä kuului perkeleenmoinen mölinä. Sanoista ei saanut selvää, mutta agressiivista oli ulosanti. Liipasin varmuuden vuoksi munat maihin. Näin vilauksen punaista, saattoi olla Buli, tai Raimo-setä. Oli varmuudella jompi kumpi, tai sitten ei kumpikaan. Jään tarkkailemaan tilannetta.
 

Synyster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
21:20

Urheilubisneksessä sitä olettaisi, että katsomojen tyhjentyessä olisi sekä ratkaisujen, että selitysten aika.
IFK:n Pohjois-Korea -viestintä on nyt haastettu maksavien katsojien puolesta. Ensimmäistä kertaa mielestäni on vakavasti käsillä, että kaikki viisarit osoittavat reagoimisen suuntaan.

Varaan kuivaa klapia kamiinan viereen, parin päivän sisällä alkaa tapahtua.
 

Kale

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Tom Laaksonen
Ja koska kipinässä on mukava lauleskella yhdessä lämpimiksemme, niin laitetaan vielä englanniksi:

You better watch out
you better not cry
you better not pout
I`m telling you why
Buli-Ukko is coming to town..
 

Jazzhands

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
21.40

Kävin rohkaistuneena tutkimassa mölyn lähdettä, mutta en onnekseni löytänyt mitään.
Tein paluuta kipinän ääreen ja huomasin kaksi veltohkoa hahmoa istumassa tulen äärellä. Innostuin jo hetken, että paikalle on saapunut muutama palstatoveri, mutta pysähdyin kun seinään huomattuani, että molemmilla oli päällään klubitakit.
Olivat perkele avanneet nötköttini ja kuulin toisen hahmon toteavan masentuneella äänellä "perkele että on sitkeetä". Toinen hahmo ei jäänyt sanattomaksi, vaan totesi että "pitää nähdä sinne maun taakse". Tämän jälkeen hän tarjosi ruokailevalle miehelle ruokailuvälineeksi yhden syömäpuikon. Olin kuulevani myös vähän paskasta naurua.
Vihdoin miehet lähtivät, joten uskaltauduin takaisin tulen ääreen.
Huomasin että viereiseen lumipenkkaan oli kustu silmää vinkkaavan miehen kasvot, onko tämä merkki, oletko se sinä Erkka?
 

King_Puskis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
21:52

Tuossa kun kävin pelin jälkeen pihaa kolaamassa, niin osui silmääni eläimen jälkiä lumessa. Jäljet näyttivät enimmäkseen jäniksen tekemiltä, mutten sulkenut pois rapua tai muita sekoituksia.

Jäljet johtivat Nordikselta pois päin. Tein juuri kolmiomittauksen ja siihen päälle sinin tangentin, jonka perusteella tulin tieteelliseen loppupäätelmään, että Buli on matkalla joko läheiseen kapakkaan tai sorttiasemalle.

Kummassakaan vaihtoehdossa ei vaan ole mitään järkeä. Onko Bulia edes nähty tänään hallilla? Nostan antennit ääriasentoon ja jään seuraamaan tilannetta.
 

trumppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
7:51

Nuotiolla ollut hiljaista yöllä ja jäljellä enää pienet kynsitulet. Lämmittelin niillä pakissa aamukahvit. Kylmäksihän se jäi, kuten kyyti HIFK:n matsissa. Klapit on kalliita, joten metsiköstä riivin kuusenoksia nuotioon. Sormet siinä jäätyivät, mutta mitäpä sitä ei kipinän eteen tekisi. Tulet eivrt paljoa parantuneet, mutta savun muodostus on kovaa. Lumessa ei näkynyt nahkakenkien jälkiä, ainoastaan pari klubitakista irronnutta ankkurinappia. Ei siis uutta länsirintamalla.
 

Kake74

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Junior-Pelicans, Tamin Tribuuttiketju
10.08
Autoa lumen alta kaivaessani, näin tuulilasista Dougin heijastuman, joka selkeästi sanoi sanat, fuck the shit.
Muuta tiedotettavaa ei valitettavasti valmentajan suhteen ole.
Mut hei, eilenkin tehtiin yks.
Katsellaan vaan sinne tuloksen taakse.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
12.05
Päätin lähteä käymään kipinässä. Hurautin ensin kipinää lähimmän omakotitalon pihaan ja soitin ovikelloa. Oven avasi varovasti ehtoisan näköinen naisoletettu, kysyin että tarvitsetteko halkoja? Eivät kuulemma tarvinneet, joten lastasin heidän autokatoksessa lojuvat klapit maasturini isoon tavaratilaan.

12.48
Hurautin halkokuorman kanssa niin lähelle kipinää kuin pääsin ja vein halot nuotion jäänteiden lähelle. Asettelin alustaksi pari Jere Karalahden ja Jarkko Ruudun pelipaitaa, joita olin aikoinani löytänyt UFF:n vaatekeräysastian vierestä UFF:n lapulla varustettuna, jossa luki : "Ei kaikki paska meillekään kelpaa." Halkopinon päälle asettelin suojaksi Bob Francisin Mummotunnelin narikkaan jääneen klubitakin, jonka poke lahjoitti minulle kun tiesi minun olevan IFK:n fani. Oisihan sitä takkia voinut itsekin käyttää, mutta se dunkkasi niin vahvasti kiljulle ja kolinalle, etten voinut. Irrottelin tuohta kuivasta klapista ja virittelin tulet.

13.01
Istuskelin nuotiolla, pari harakkaa kävi paskantamassa Francisin klubitakin päälle.

13.15
Käväisin autolla, oli aika kaivaa järeämpiä taikakaluja esiin. Rakensin nuotion viereen pienen alttarin lumesta, jonka ympärille tein ringin pitkien kalsareiden lahkeista ja alttarin päälle asettelin Jussi-paidan. Alttarille laitoin paketin Tapolan mustaa makkaraa. Kohensin tulta ja lisäsin halkoja nuotioon että saisin oikein kunnon ison tulen.

13.25
Nyt oli nuotiossa kunnon roihu. Asetin nuotioon pakastebroilerin sekä kumikanan. Asetuin lootusasentoon nuotion äärelle Matti Murron fanipaita päällä ja aloin meditoimaan. Notsiksta nousi julmettu savu ja käry jota vedin kevyesti henkeeni matraa "painetaan bulilla" mumisten.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
15.15
Heräsin notskin vierestä naama noessa, olin savua hengittäessäni vaipunut jonkinlaiseen transsiin. Notskissa oli vielä pieni tuli, ja epämääräinen, ehkä hivenen Bulia muistuttuttava sulanut kumikanan möykky. Broisku oli kai palanut tuhkaksi ja musta makkara kadonnut alttarilta... Pieniä pätkiä kangasteli muistin perukoilla visioista joita transsissa näin. Siellä temmelsi isonenäisiä miehiä, peikkoja syömässä ulostetta, Anthony Perkinsin näköinen mies raivoamassa ja analysoimassa pelikirjoja, hampaaton kanukki Magyar-akkuporakone kädessä... sitten havahduin kun huomasin mitä alttarin vieressä oli. Broilerin luista ja mustan makkaran murusista oli muodostettu outo kuvio. Yritin saada jotain tolkkua siitä, mitä kuvio esittää. En millään pystynyt keksimään vastausta. Jumalaton hedari iski päälle, joten hoipertelin autolle ja ajoin kotiin päin lepäämään... ehkä seuraava vahti pystyy selvittämään kuvion merkityksen.
 

Psykopaimen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Viipurin Pauke
Luulin Hannu Jortikan kävelevän pihamaalla ja tunsin jo sisäisen rauhan laskeutuvan sieluuni ja herramme perkeleen Kristuksen hymyilevän laupiaasti kohti piinattua kansaa.

Mutta vitut. Talkkari se vaan oli joka toivotteli jo hyvää joulua. Eikä sitä mun joulu kiinnosta, konjakkipulloa se vaan on vailla.
 

Synyster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Luulin Hannu Jortikan kävelevän pihamaalla ja tunsin jo sisäisen rauhan laskeutuvan sieluuni ja herramme perkeleen Kristuksen hymyilevän laupiaasti kohti piinattua kansaa.

Mutta vitut. Talkkari se vaan oli joka toivotteli jo hyvää joulua. Eikä sitä mun joulu kiinnosta, konjakkipulloa se vaan on vailla.

Talkkari. Ilkka Pikkarainen?
Hank ehti karkuun, Jarno on diilillä kiinni kerhossa, mutta tämä ei enää Tobiaksen koukusta karkaa.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Klo 20.43. Taivas on samea. Bulin olemassaolo on kiistetty seuran toimesta. Örvellys kuuluu kuitenkin kipinäpaikalle. Onko toimisto julkaisemassa ennenaikaisen joulutauon? Postinjakajatkin ovat tauolla. Tasaista. Tasaista häviämistä kaukalossakin. Ilmeisesti fyffeä lentää faksin kautta sisään.
 

Synyster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
22.29

Lunta on niin perkeleesti ettei vartiopaikaltani liian kauaksi tahdo vallien takaa nähdä. Älylaitteellani saan kuitenkin kalasteltua tiedon toimistolta, että Bulia ei tulla tosiaan hallilla näkemään. Ei sinänsä shokki, kun ei siellä tällä menolla ole ketään muutakaan.

Hetken jo pakkasessa mietin kantaaottavan lakanan tekemistä, ja horjunkin vaimolta anastetun tekstiilin kanssa kohti läheistä Shell-huoltoasemaa. Koko suunnitelman murtaa kuitenkin myyjättären kylmä toteamus, että IFK-rotsilla varustettu nuorimies on tyhjentänyt alkuviikosta vihoviimeisenkin permanenttitussin kioskin varastosta. Epäilen dinojen salaliittoa, mutta uskottava se on - vuoropäällikön näyttämässä laskussakin komeilee Samuelin nimi viitteenä.

Palaan pakkaseen.
 

Hattu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kello on minuutin yli puoli kolme, ja märät sukat alkavat jäätyä jalkoihin kiinni maiharien sisällä. Ainut merkki edes omasta olemassaolosta on komposiitin yllä viuhuva tuulen humina ja vain vaivoin ihmissilmällä erotettavat horisonttiin piirtyvät mäntyjen latvat.

Ei tänne ketään ole tulossa. Ja minähän olen paskahousu muutenkin - kyllä ne kundit siellä teltassa pärjää parin asteen pakkasessa, kun kamina vielä hohkaa mansikkana.

Mä siirryn katsomaan koripalloa kohdistaen toiveeni ja odotukseni IFK:n valmennusryhmän osalta ensi kauteen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös