Kimanttia Podcast – asiaa maailman parhaasta jääkiekkosarjasta

  • 34 423
  • 124

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Näinhän se oli, kuulemma ”MacKinnonin ainoa tehtävä AllStars-pelissä oli vakuuttaa Crosby siirtymään Avsiin”… lähde Parkkila?
Hauska ajatus Mäkiseltä että noinkin hyvät ystävät eivät pitäisi yhteyttä mitenkään muutoin kuin tavatessaan allstars-viikonlopuna aikana.

Jos MacKinnon haluaisi Crosbya maanitella Avsiin, eiköhän tuo osaa puhelimellakin soittaa kaverilleen.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Eikö Mäkinen muuten väittänyt, että Crosbyn siirto Coloradoon olisi ollut ihan hänen alkuperäistä ajatteluaan? Nyt tässä jaksossa sitten kommentoi että on saanut asiasta vihiä tod näk samasta lähteestä kuin Spittin Chiclets. Vai muistanko ihan väärin?
Kimmopoikahan vielä kysyi Mäkiseltä suoraan, että oliko tämä spekulaatio ihan Antin omaa keksintöä, vai onko hän kuullut siitä jostain muualta. Mäkinen vastasi tuohon, että kyseessä on hänen oma spekulaationsa ja jotenkin vielä tosiaan perusteli miten hän oli tähän treidispekulaatioon ihan itse päätynyt.

Tämä ihmetyttää itseäni. Miksi ei voi sanoa, että ei ole oma keksintö, vaan kuuli sen muualta? Miksi Mäkinen haluaa pönkittää omaa egoaan tuollaisella, varsinkin kun jää siitä 100% varmasti kiinni. Itsetunto ei voi olla ihan tapissa, en muuta keksi.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Tämä alkaa tulla kieltämättä jo korvista ulos. Ymmärrän että tuo on varmasti peruja englanninkielisestä jargonista jossa viljellään jussijokismaisesti sitä obviouslya jokaiseen väliin, mutta tuntuu että Kime ei selviä nykyään kymmentä sekuntia ilman tuota hokemaansa ja kuulijanakin sitä alkaa vain odottamaan jokaisen puheenvuoron alkaessa että missä kohti tuo sana taas tulee. Varmasti tahatonta, mutta podcastin tekijänä tuollaisiinkin asioihin kannattaisi kiinnittää välillä huomiota. Hauskempi tapa on se Timosen äänekäs niiskaisu, joka tulee kuin pisteenä jutun päätteeksi ja merkkinä muille että hän on asiansa sanonut.
 

Turder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Kimellä on paljon savon murteen jäänteitä puheessa ja yksi huikeimmista oli uusimman jakson "khyyyylllä" kun Antti ensin paasasi ja Kimelle maistui kyseinen mielipide. Tuo Kimen vastaus tuli juuri sellaisella sopivalla samaamieltä, tiedän kyllä -asenteella. Sanan painotus ja nuotti oli täydellinen. Anttikaan ei ehkä aavistanut miten hieno murteellinen "complimentti" tämä oli Kimeltä. Pieni ja erittäin niche-juttu.

Ja tämä siis positiivisena palautteena. Hymyilin hyväksyvästi ja melkein silitin auton rattia tuossa kohtaa.
 

sininen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Yksi pieni parannuskohde tähän podcastiin olisi se, että Mäkinen ja Timonen voisivat jotenkin vierasjaksoissa sopia, että kuka kysyy seuraavaksi. Sehän on oikeastaan vain hyvä asia, että molemmat ovat vieraista niin innostuneita, että kysymyksiä on paljon mielessä, mutta välillä tuo innokkuus johtaa päällepuhumiseen ja sekavaan vaikutelmaan.

Silti tämän viikon Rantasen vierailu oli ihan hyvää kuunneltavaa ja Mikkokin hyvällä jalalla mukana.
 

Grafix

Jäsen
Yksi pieni parannuskohde tähän podcastiin olisi se, että Mäkinen ja Timonen voisivat jotenkin vierasjaksoissa sopia, että kuka kysyy seuraavaksi. Sehän on oikeastaan vain hyvä asia, että molemmat ovat vieraista niin innostuneita, että kysymyksiä on paljon mielessä, mutta välillä tuo innokkuus johtaa päällepuhumiseen ja sekavaan vaikutelmaan.
Se on aika vaikea toteuttaa tuollaisella setupilla kun ovat WhatsAppin yli kaikki. Usein tuntuu olevan pientä lagausta yhteyksissäkin. Kun ei näe toista, niin on hankala koittaa havaita onko toinen kysymässä jotain vai mitenkä. Keskustelevaan podcastiin sopii vähän huonosti kovin tarkka listattu kysymyspatteristo kun tottakai keskustelu soljuu sen mukaan miten se nyt soljuu. Nämä vierasjaksot ovat kyllä yleensä loistavia ja Ranehan on aina hauska ja sanavalmis kaveri.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Se on aika vaikea toteuttaa tuollaisella setupilla kun ovat WhatsAppin yli kaikki. Usein tuntuu olevan pientä lagausta yhteyksissäkin.
Eikös se AMV jossain jaksossa tokaissut jotain siihen suuntaan, että normaali viive puheissa Ameriikan mantereelta on 1,8 sek tms.?
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Miksei tekniikkaan ole muuten enempää panostettu? Luulisi että nykyään on live-taltiointeja varten kehitetty läjäpäin eri laitteita, jolla saisi viiveet pienemmäksi ja vähintään tallennettua äänen hd-laatuiseksi.
Ovat joskus sanoneet, että kyseessä on amatööripohjalta kasaan kyhättyä jutustelua, joten menevät mahdollisimman kevyesti. Siis erittäin vapaasti lainattuna edellinen. Sinänsä ihan ymmärrettävää, mutta nyt kun alkaa olla kuulijakuntaa aikalailla ja sponssejakin jo jonkin verran, voisi kuvitella kiinnostavan, millainen kuulijakokemus on.

Sen verran ainakin oli kiinnostanut, siihen puhelun yhdistämisen aikana yleensä kuullun arvonnan päälle oli lätkäisty tunnari. Aiemmin se olisi mennyt suurin piirtein näin:

AVM: Otetaas tosta noin, ja sitten mä tästä... noin! No hei ja tervetuloo, jokos meillä on vieras linjoilla?
K-P: Haloo... ei taida olla, harmaana näkyy tässä.
AVM: No mikäs, no mikäs... pelästykö se sun yskäisyä äsken, heh.
K-P: Kjäh-häää, no suattopi ollakin niin, pitääpä olla yskimättä!
AVM: Heh, se on, on se, se... haloo? Joo, ei nyt, mikäs tässä nyt on?
K-P: Eikö yhistä? Koitanko minä?
AVM: No yhn... Eiku hei, eiku hei, nyt soittaa... Eiku hei, tää onki mun tytär!
K-P: Oho, otatko sen, vai...
AVM: Hei tehdään, tehdään siis niin, että soita sää hei Mikolle, niin mää otan tän. Leikataan tää sitten poies, tää tästä, vaikkei me mitään leikata!
K-P: No ei, kjehhä-äh, ei olla ammattilaisia.
AVM: Mut soita sinä niin minä tästä...
K-P: No minäpä soitan.

---

Mutta täytyy nyt taas tähän perään lisätä, että hyvä jakso oli viimeksi Mikon kanssa, kiitokset siitä.
 

ace

Jäsen
Kiinnitti huomiota että hyvin Rantanen muistaa ensimmäisen NHL pelinsä, peliaikaa, ketjukavereita ja lopputulosta myöten. Aika moni pelaaja sanoo ettei muista siitä pelistä yhtään mitään koska jännitti niin pirusti.
 

raju

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aaron Hakala , Ville Nieminen , Jukka Rautakorpi
Hyvä jakso missä Joensuu vieraana! Koomista vaan kun tarina keskeytetään mainoksien takia, mutta annettakoon se anteeksi.
 

Krug#47

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Bruins
Aikamoista mainosmayhemia tämäkin alkaa nykyään olemaan, vaikka vielä useimmiten kuunneltua tuleekin.

On muuten äärimmäisen kiinnostavaa tietää joiko Jesse Joensuu NHL-uransa aikana Gatoradea!
Eihän noiden mainosten kuuntelu erityisemmin kiinnosta mutta pitäähän tuosta podcastin teosta myös jotenkin tekijöiden ansaita rahaa ja mainokset on se keino kun kuuntelu on meille ilmaista.
Mäkiselle voin antaa jopa kehuja siitä miten napakasti tässä kuitenkin viedään ne mainokset läpi jakson aikana verrattuna urheilucastiin jossa niihin käytetään huomattavasti enemmän aikaa.
 

Jukisto

Jäsen
Tottahan toki! Minulla vaan alkaa olemaan siinä rajoilla, että onko ohjelman kuuntelu niiden määrän takia enää mielekästä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös