Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Kim Hirschovits

Viestiketju osiossa 'Espoo United' , aloittajana Blue J, 25.06.2013 klo 08.58.

 1. Bª™ªN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC Puhis
  Mikäköhän on Kimin tilanne?
   
 2. T1971 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kolme kovaa
  Lainaus:
  Leilkaukseen menossa/ leikattu.
   
 3. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
 4. oka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekko
  HS: ”Espoon projektiin kun lähdin, niin tavoitteena oli auttaa rakentamaan joukkuetta ja pelata Liigaa Espoossa. Ne ovat tavoitteina vieläkin.
  Kimillä on 3 v sopimus joten tuohan tarkoittaa että tämä ja ens kausi Mestistä ja 2018-19 sitten Liigassa.
  Lipsauttikohan Kimi nyt vähän liikaa...
   
 5. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Lainaus:
  Mä olin jo varma että ovet aukeaa jo tämän kauden jälkeen mutta eiköhän ne viimeistään 17-18 kauden jälkeen. Ei Jussi rahoineen lähtenyt "pelaamaan" Mestistä, tämä kausi haistellaan, ensi kaudella tulos ja 18-19 Liigaa.
   
 6. Vanhaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  EU
  Liigan ja kiekkoliiton sopimus nykysysteemistä loppuu vasta ensi kauden jälkeen.
   
 7. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo United
  Lainaus:
  Sillä sopimuksella ei ole mitään merkitystä jos Liiga päättää ottaa EU:n mukaan ensi kaudeksi. Ei sillä, että minulla olisi mitään tietoa onko Liigalla tai EU:lla kiinnostusta moiseen. Omasta mielestäni ainakin ensi kauden voisi vielä vetää Mestiksessä. Upeintahan olisi nousta pelaamalla, mutta se on aika utopiaa että siitä koskaan enää pelataan.
   
 8. Lystikäs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Lainaus:
  Veikkaan, että ensi kausi mennään vielä Mestiksessä, mutta toivoisin liigapaikkaa jo ensi kaudeksi. Väitän, että kiima saada Jokerit takaisin liigaan on suurempi kuin espoolaisten liigapaikka. Jokerit tullee mukaan kun ruplahanat hyytyy (kaudella 18-19?), ja portti on suoraan auki liigaan. EU jää kakkoseksi siinä oven avauksessa, ja onkin sitten toinen asia haluaako liiga laajentua enää 17 joukkueen sarjaksi espoolaisten takia.
   
 9. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokerit, Tamminen, henkinen periaatepäätös
  Lainaus:
  Liiga on jo tehnyt henkisen periaatepäätöksen EUn nostamisesta mestikseen jo vaikkapa ensi kaudeksi. Tietenkin tämä uutinen on kiistetty niin Liigan kuin EUn taholta, mutta tuskin siellä savua ilman tulta on. Esim Sportin kassakaappisopimus vuoti julkisuuteen, joka kaikkien yllätykseksi tietenkin kiellettiin ja järjestettiin näön vuoksi Mestis seurojen Liiga-auditointi.
   
 10. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo United
  Lainaus:
  Juuri tätä ajoin takaa. Toki noi päätökset on vain spekulaatiota ilman vedenpitäviä todisteita.
   
 11. Kiekoton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo United
  Lainaus:
  No ei ole Unitedilla kiirettä, sillä Jokerit ilmoitti jatkavansa KHL:ssä seuraavat viisi kautta. Voisiko jopa sanoa, että kiima saada espoolaiset takaisin liigaan kasvaa.
   
 12. Kiekoton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo United
  Takaisin asiaan. Hirso on nyt jonkun aikaa pelannut, kahdeksan peliä taitaa olla. Vaikea on vielä sanoa, miten entiselleen hän pystyy palaamaan. Pitkä pelitauko näkyy selvästi. Aloituksissa ajoitus ei ole kohdallaan, vaan vaihdetaan liki aina pois hätäilyn takia. Laukauksia ei juuri ole tullut - ehkäpä lonkkaa pitää vielä säästellä?
  Kiekkovarmuus ja luistelukaan eivät vielä ole kaksisia. Peli peliltä kehitystä kuitenkin tapahtuu.
   
 13. Tonnikala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo / Espoo Blues (liiga), Espoo United
  Lainaus:
  Samaa mieltä, mutta hienoja passeja kyllä jakelee ja tekee niinsanotusti ketkukavereista parempia. Tuntuu myös, että Espoon peli on Hirson paluun myötä rauhoittunut paljon ja on alettu pelaamaan voittavaa jääkiekkoa.
   
 14. björn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo United
  Perjantain pelin kävin katsomassa ja näki, että Hirso nauttii pelaamisesta. Varsinkin ylivoimalla hyvää kiekon kierrätystä ja vetokin lähtee tulisesti. Nyt jo tärkeä pelaaja ja keväällä varmasti vieläkin suuremmassa roolissa, jos vaan paikat kestävät.