Ilmoitukset

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki haukka on seuraavat kaksi kuukautta pelikiellossa syylistyttyään Jokerit-osiossa itsemoderointiin. Nimimerkin pitkä rikehistoria pidensi pelikieltoa huomattavasti.

Kim Hirschovits

Viestiketju osiossa 'Espoo United' , aloittajana Blue J, 25.06.2013 klo 08.58.

 1. Bª™ªN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC Puhis
  Mikäköhän on Kimin tilanne?
   
 2. T1971 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kolme kovaa
  Lainaus:
  Leilkaukseen menossa/ leikattu.
   
 3. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
 4. oka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekko
  HS: ”Espoon projektiin kun lähdin, niin tavoitteena oli auttaa rakentamaan joukkuetta ja pelata Liigaa Espoossa. Ne ovat tavoitteina vieläkin.
  Kimillä on 3 v sopimus joten tuohan tarkoittaa että tämä ja ens kausi Mestistä ja 2018-19 sitten Liigassa.
  Lipsauttikohan Kimi nyt vähän liikaa...
   
 5. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Lainaus:
  Mä olin jo varma että ovet aukeaa jo tämän kauden jälkeen mutta eiköhän ne viimeistään 17-18 kauden jälkeen. Ei Jussi rahoineen lähtenyt "pelaamaan" Mestistä, tämä kausi haistellaan, ensi kaudella tulos ja 18-19 Liigaa.
   
 6. Vanhaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  EU
  Liigan ja kiekkoliiton sopimus nykysysteemistä loppuu vasta ensi kauden jälkeen.
   
 7. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo United
  Lainaus:
  Sillä sopimuksella ei ole mitään merkitystä jos Liiga päättää ottaa EU:n mukaan ensi kaudeksi. Ei sillä, että minulla olisi mitään tietoa onko Liigalla tai EU:lla kiinnostusta moiseen. Omasta mielestäni ainakin ensi kauden voisi vielä vetää Mestiksessä. Upeintahan olisi nousta pelaamalla, mutta se on aika utopiaa että siitä koskaan enää pelataan.
   
 8. Lystikäs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Lainaus:
  Veikkaan, että ensi kausi mennään vielä Mestiksessä, mutta toivoisin liigapaikkaa jo ensi kaudeksi. Väitän, että kiima saada Jokerit takaisin liigaan on suurempi kuin espoolaisten liigapaikka. Jokerit tullee mukaan kun ruplahanat hyytyy (kaudella 18-19?), ja portti on suoraan auki liigaan. EU jää kakkoseksi siinä oven avauksessa, ja onkin sitten toinen asia haluaako liiga laajentua enää 17 joukkueen sarjaksi espoolaisten takia.
   
 9. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokerit, Tamminen, henkinen periaatepäätös
  Lainaus:
  Liiga on jo tehnyt henkisen periaatepäätöksen EUn nostamisesta mestikseen jo vaikkapa ensi kaudeksi. Tietenkin tämä uutinen on kiistetty niin Liigan kuin EUn taholta, mutta tuskin siellä savua ilman tulta on. Esim Sportin kassakaappisopimus vuoti julkisuuteen, joka kaikkien yllätykseksi tietenkin kiellettiin ja järjestettiin näön vuoksi Mestis seurojen Liiga-auditointi.
   
 10. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo United
  Lainaus:
  Juuri tätä ajoin takaa. Toki noi päätökset on vain spekulaatiota ilman vedenpitäviä todisteita.
   
 11. Kiekoton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo United
  Lainaus:
  No ei ole Unitedilla kiirettä, sillä Jokerit ilmoitti jatkavansa KHL:ssä seuraavat viisi kautta. Voisiko jopa sanoa, että kiima saada espoolaiset takaisin liigaan kasvaa.