Kim Hirschovits - Flopin/gladiaattorin paluu Nordikselle

  • 599 970
  • 1 637

Hanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, alasarjat.
Hirso on kyllä siinämielessä ihme kaveri, että on ainakin minun silmissäni on/off pelaaja, mutta pisteitä syntyy kovalla vauhdilla myös ns, off vaihteen peleissä.

Ihan ilman mitään provoa kysyn tämäniltaisessa ottelussa paikalla olleilta katsojilta, että oliko Hirso todellakin syöttäjä tuohon Pikkaraisen osumaan?

Wilsonin "ilman provoa" esittämä kysymys Hirson syötöstä saa minut hieman laajentamaan kysymystä Hirson syötöistä yleensäkin. Löysästi laskien minulla tulee tällä kaudella mieleen 5-6 syöttöä, jotka teki joku muu, mutta Hirson nimi merkittiin pöytäkirjaan. Hallissa ollaan vieruskaverin kanssa keskusteltu aiheesta useammankin kerran ja ihmetelty, ettei kapteeni (Hirso) käy korjaamassa selvää virhettä. Ei muuten, mutta nekin syötöt ovat aina joltain muulta pois. Muistan aiemmilta vuosilta tapauksia, jolloin ainakin C-Kuhta kävi vaihdattamassa oikean syöttäjän itsensä sijaan.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Hirso kävi maalikuulutuksen jälkeen tuomareiden juttusilla ja seuraavalla katkolla syöttäjäksi korjattiin Söden tilalle Hirso. Tämä oli kyllä niin naurettava puhepiste kun vain voi olla. Eivät tuomarit oma-aloitteisesti korjaile enää jälkikäteen syöttäjiä. Kai Hirso ajatteli, että Söde ei kuitenkaan ehdi tällä kaudella pahemmin pisteitä keräämään, joten hän voi omia nekin.
Lainaus otteluketjusta.

Pitää kyllä sanoa että meillä on kapteenina aika omahyväinen paska, jos on mennyt puhumaan eilen itselleen sen kolmannen syöttöpisteen. Vittu mikä uuno. Taitaa Hirsoa tosissaan kiinnostaa pistepörssin voitto jos joutuu viemään toisilta tehopisteet.
 

Mr Chimp

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ei niin jaksa fanittaa
Niin. Tosiasiassahan syöttäjän nimi vaihdettiin linjurin yksipuoleisen näkemyksen vuoksi pelin aikana, kukaan ei tätä IFK:n puolesta edesauttanut. Matsin jälkeen Hirso & Co. yrittivät puhua tuomareille, että vaihtaisivat Söden nimen takaisin syöttäjäksi, mutta raitapaidat eivät enää tässä vaiheessa suostuneet, olisiko sitten pöytäkirja ehtinyt lähteä eteenpäin.

Toisekseen, kyllähän pojat itse pitävät huolen näistä virheistä, joten emmeköhän tässä näe korjausliikkeen tulevissa peleissä, kun Hirson todellisuudessa tekemä syöttö merkitään Söden saldoihin. Ei se kuitenkaan ole rakettitiedettä.

Jänskätään nyt kuitenkin teksti-TV:n välityksellä hiki hatussa, voittaako se Juudas-perkele syöttöpörssinkin vielä väärin tehdyillä syötöillä ja muilta varastetuilla pisteillä.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Jänskätään nyt kuitenkin teksti-TV:n välityksellä hiki hatussa, voittaako se Juudas-perkele syöttöpörssinkin vielä väärin tehdyillä syötöillä ja muilta varastetuilla pisteillä.

Sieltä käsinkö tiedät että linjurit sen syöttäjän siihen vaihtoivat? Canalilta katsottuna kun noista ei voi tietää mitä pelaajat ja tuomarit siellä höpisevät keskenään.

Sillä ei kyllä loppujen lopuksi ole mitään merkitystä kuka ne maalit tekee ja syöttää kunhan niitä tulee riittävä määrä joka pelissä voiton saavuttamiseksi. Ehkä Hirso johtaa jo mj-tauolle mentäessä pistepörssiä ja Piku maalipörssiä, se olisi aika hieno tilanne :)
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Toisekseen, kyllähän pojat itse pitävät huolen näistä virheistä, joten emmeköhän tässä näe korjausliikkeen tulevissa peleissä, kun Hirson todellisuudessa tekemä syöttö merkitään Söden saldoihin. Ei se kuitenkaan ole rakettitiedettä.

HIFK:n omassa pinnapörssissä, jota pitää joukkueen tilastoguru, kyseinen syöttöpiste on Södellä. Kukaan HIFK:ssa ei puhu itselleen pisteitä, naurettava väite. HIFK, kuten muutkaan joukkueet, eivät edes käytä SM-liigan tietoja, vaan tekevät omat tilastonsa. HIFK:n omassa pörssissä on pelaajien todelliset pisteet ja Pesosella on yksi maali enemmän kuin SM-liigan virallisessa pistepörssissä. Jossain syksyn matsissa Pessille kuulunut maali jäi kirjoihin muistaakseni Heikkisen maalina. Joukkueen oma pörssi on n. 95% tarkkuudella sama kuin SM-liigan pörssi. TPS-ottelussa Pessille merkattu maali menee HIFK:n kirjoihin todennäköisesti Lopin maalina, joka se omasta mielestänikin on. Jos näin, niin Pessin maalimäärä korjautuu samaksi sekä liigan että joukkueen pörssissä.

Vielä aiempina kausina liiga suostui korjaamaan virheet varsinkin maalien suhteen, mutta enää ei näin tapahdu. Jokainen joukkue tekee omat tilastonsa, eivätkä vilkaisekaan SM-liigan lukuihin, jotka on suunnattu faneille ja medialle. Sain sellaisen tiedon aloituksista, että Hirso ja Bates ovat liigan top 6:ssa ja liigan paras aloittaja on Jarkko Immonen. HIFK:n nuorista senttereistä Ahtola on Ramua parempi aloittaja ja HIFK on suhteellisen hyvä aloituksien ottaja kokonaisuudessaan. Tämäkään ei voi olla yllätys kenellekään: HIFK:n aloitusprosentit vierasotteluissa ovat paremmat kuin kotiotteluissa.

Urheilulehden toimittajillekaan ei ole mennyt tieto, että Hirso on oikeasti huono, sillä heidän liigan parhaiden profiilisentterien vertailussa ovat Immonen ja Hirso. Analyysi kääntää pisteet (vielä) Immoselle 7-5. 12 kohtaa on mukana ja jutun otsikko hauskasti Stadi vai lande? Immoselle menevät: Luistelu, liikkuvuus, fyysisyys, viimeistely, kiekonkäsittely, puolustuspeli ja johtajuus. Hirsolle: Laukaus, peliäly, syöttötaito, ylivoimapelaaminen ja "ratkaisija" -niminen kokonaisuus. Jutussa todetaan myös, että Immosen kaari on niukasti laskussa, Hirson nousussa.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lukaisin itsekin ton Jhagin mainitseman Hirso vrt Immonen- jutun ja meinasin pistää sinne. Ihan hyvin vertailtu jäbiä ja meneehän ne kai oikeasti sitte tuolla tavalla. Yhteen kohtaan tosin kiinnitin huomiota. Mun mielestä Hirso ei ole yhtään sen huonompi puolustaja kuin Immonen, olisin tässä sitä mieltä että stadi vie böndestä voiton. Mutta hauskaahan näistä on jauhaa vaikka ragnaröökkiin asti.

Ihme jauhamista toi yks vitun syöttöpiste-episodi. Kai se on se Hirso taas joka herättää niitä tunteita. Mä en henkkoht. usko, että liigassa kehtaa ykskään pelaaja käydä vinkumassa dumareilta pisteitä. SM-liigan tilastointi on yksi huonoimpia Suomalaisessa urheilussa. Ja dumari-statisti-kuuluttaja akselit toimivat yhtä hyvin kuin kommareiden talous.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Tiedän faktisesti, että pistettä yritettiin puhua Södelle. Lähteet: Hirso ja Söde. Eiköhän tämän pikku casen voisi clousata.
 

Isaksson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tiedän faktisesti, että pistettä yritettiin puhua Södelle. Lähteet: Hirso ja Söde. Eiköhän tämän pikku casen voisi clousata.

Vaikea uskoa kun mac6666 otteluketjussa kertoo omakohtaisesti kuulleensa katsomoon saakka, kuinka Hirso kävi tuomareilta kerjäämässä pistettä itselleen. Ainoa tätä omakohtaista kuulemista vastaan sotiva fakta on, että poiste oli jo merkitty Hirsolle, kun tuo keskustelu tuomarin kanssa käytiin. Mutta ei kai silti ole mitään syytä mac-kuutosten korvien luotetavuutta epäillä. Vai olisiko sittenkin.
 

-3112-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ManU, HSV
Vaikea uskoa kun mac6666 otteluketjussa kertoo omakohtaisesti kuulleensa katsomoon saakka, kuinka Hirso kävi tuomareilta kerjäämässä pistettä itselleen.

Eipä se ihan noin siellä otteluketjussa tainnut puhua.

Muutenkin on aika vaikea uskoa, että pelaaja selviäisi ilman mitään joukkueen sisäistä 'jälkipuintia', jos näin toimisi. Uskon vilpittömästi Hirsoon ja teot puhukoot puolestaan.
 

mac6666

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En kuullut Hirson ja tuomariston keskustelua, kun istuin vastakkaisella puolella. Faktat vaan ovat, että maalin jälkeen toimitsijat ehdottavat tuomaristolle maalintekijää ja syöttäjiä (joita varten on erikseen yksi toimitsija seuraamassa näitä), ja tuomaristo hyväksyy sitten nämä. Kyseisen maalin jälkeen toiseksi syöttäjäksi ilmoitettiin aivan oikein Söde. Seuraavalla pelikatkolla Hirso kävi juttelemassa tuomareiden kanssa, ja tämän jälkeen syöttäjäksi muutettiin Hirso Söden tilalle. Tuomaristolla ei ole mitään syytä muuttaa syöttäjiä jälkikäteen oma-aloitteisesti, vaan kaikissa jälkikäteismuutoksissa aloite tulee joukkueilta. Kyllä muutospyyntö on tässä tapauksessa varmasti tullut Hirsolta. Syytä tähän muutospyyntöön on jälkikäteen tietysti hankala arvailla, mutta on Hirsolla voinut tulla tässä ihan lapsuskin.
 
Nyt kun olen itsekin ollut täällä kertaamassa kapteenimme Kim "puhe" Hirschovitsin negatiivisia puolia, niin nyt on aika tulla kertomaan jotain mukavampaa ja tulla kaapista ulos kertomaan niistä asioista, joiden takia olen kaikesta huolimatta erittäin suuri Hirson pelin ystävä.

Nimittäin kun ruvetaan vertailemaan näitä pistepörssin kärkinimiä, niin se paremmuus on vain lukuja, ne eivät kerro välttämättä mitään itse pelistä/pelaajan esityksistä. Hirso on tällä hetkellä pistepörssin kakkosena, on se sitten puhepisteiden ansiota tai pelillisten ansioiden syytä, joten jo sen puolesta menee hyvin, mutta edes tuo tilasto ei kerro Hirson koko hyvyyttä. Nimittäin eräs Ilkka Pikkarainen ei ilman Hirsoa olisi taistelemassa maalikuninkuudesta tällä hetkellä, samainen Pikkarainen sivusi vanhaa maaliennätystään jo tammikuun alussa, eli 23 ottelua ennen runkosarjan loppua. Otetaanko toinen esimerkki, Max Wärnin neljä edellistä ottelua (jokainen Hirson vierellä) ovat tuottaneet tehot 3+1=4, onko Kimi puhunut Mallullekin pisteitä?

Heitetäänpäs pieni vertailu näiden pistepörssin kärkijätkien osalta:

1. Toni Koivisto: Koivisto on pelannut suurimman osan kautta Jari Viuhkolan ja Kristian Kuuselan kanssa. Kuuselalla parhaalta kaudelta 26 maalia liigassa, Viuhkola nyt on ehdottomasti pelikäsitykseltään maailmanluokkaa ja taitaa olla muutamat mm-kisatkin takana.
3. Jarkko Immonen: Immonen on saanut pelata paljon vanhojen tuttujensa Antti Virtasen ja Tuomas Pihlmanin. Tässä ketjussa Immosen merkitys on lähellä Hirson vastaavaa, sillä Virtanen tai Pihlman eivät ole kumpikaan olleet läheskään samalla tasolla pelatessaan ilman Immosta.
4. J-P Haataja: Kumpi saa kumman näyttämään paremmalta, Saarenheimo vai Haataja? Toisella laidalla pelannut paljon kolmas ex-Kärppä Mustonen. Joka tapauksessa olen sitä mieltä, että Saarenheimo ei tarvitse Haatajaa yhtä paljon, kuin Pikkarainen Hirsoa.
5. Jonas Andersson: Pelannut eniten Corson laidalla, toisella laidalla on yleensä luistellut J-M Aaltonen/Toni Dahlman. Yksilötaitoa on, mutta jostain syystä on vähän sellainen kuva, ettei saa ketjukaveriaan näyttämään todellisuutta paremmalta.

Kuka tahansa edes kohtalaiset kädet omaava liigapelaaja pystyy huippujätkien kanssa tekemään pinnoja. Kuka tahansa ei saa Wärniä tekemään pinnoja, kuka tahansa ei todellakaan saa I.Pikkaraista taistelemaan maalikuninkuudesta. Kokonaisuudessaan Kimiltä loistava kausi ja toivottavasti taso pitää myös pudotuspeleissä. Suuren pelaajan suuruus ei ole aina siinä mitä hän itse tekee, vaan mitä hän saa muut tekemään!
 

mac6666

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei maksimissaan muutama väärin saatu syöttöpinna muuta kuitenkaan Hirson kokonaisarvosanaa miksikään ja eiköhän niitä ole vähän jokaisella pistepörssin kärkipään pelaajalla enemmän tai vähemmän. Hän on pelannut toistaiseksi erinomaisen kauden ja ylittänyt ainakin omat odotukseni positiivisesti. Hyökkäystehojen lisäksi hän on myös pääsääntöisesti puolustanut hyvin. Ainoa osa-alue, jossa olisi toivomisen varaa, ovat aloitukset, ja niissäkin näyttää tahti parantuneen selvästi. Johtajaominaisuuksia saisi tosin olla hieman enemmän, joten ensi kaudeksi vaihtaisin Söden kapteeniksi ja Hirson varakapteeniksi.
 

COLHC1980

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Deutscher Fußball-Bund, NP #3
jota pitää joukkueen tilastoguru

HEH! Se jätkä on ihan lapanen! Keep your head up!


Sain sellaisen tiedon aloituksista, että Hirso ja Bates ovat liigan top 6:ssa ja liigan paras aloittaja on Jarkko Immonen. HIFK:n nuorista senttereistä Ahtola on Ramua parempi aloittaja ja HIFK on suhteellisen hyvä aloituksien ottaja kokonaisuudessaan. Tämäkään ei voi olla yllätys kenellekään: HIFK:n aloitusprosentit vierasotteluissa ovat paremmat kuin kotiotteluissa.

Tuo ei kyllä tule yllätyksenä, että Jerry on parempi kuin Ramu, mutta tuo, että Hirso on TOP 6:ssa on ISO POMMI ainakin mulle! Minusta Hirso häviää luokattoman paljon aloituksia ollakseen "ykkössena". Tässä on seurannut tarkemmin noita senttereiden touhuja, niin aloitusvoitoilla on iso merkitys. Esim. hyökkäyspään aloitus yv:llä. Siinä 100-0 takkiin ja 20-30 sek. meni justiinsa hyvää yv-aikaa.
 

MattDamon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Rauman Lukko
Kim ' The Surfer ' Hirschovits kuukauden pelaaja.

Kaveri pelaa joskus ja jouluna kun kiinnostaa. Eilinen peli loistava esimerkki kaverin ammattimaisuudesta. Pelin jälkeen suu kyllä käy. Hieno mies.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Kim ' The Surfer ' Hirschovits kuukauden pelaaja.

Kaveri pelaa joskus ja jouluna kun kiinnostaa. Eilinen peli loistava esimerkki kaverin ammattimaisuudesta. Pelin jälkeen suu kyllä käy. Hieno mies.
Joskus todella harvoin tulee käytyä katsomassa kirjoittajan henk.koht. profiili, nyt tuli sellainen tapaus. Tällä(kin) kerralla se kannatti, sieltähän se totuus paljastui. Kiitos siis valaisevasta näkemyksestäsi, se oli korvaamaton kommentti. Hienoa, että Hirso on tunteita herättävä pelaaja.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Kiitos siis valaisevasta näkemyksestäsi, se oli korvaamaton kommentti. Hienoa, että Hirso on tunteita herättävä pelaaja.

Tein myös vastaavan tsekkauksen kyseisen kirjoittajan "historiasta". Vavahduttavaa tekstiä ja erinomaisen järkeviä pistäytymisiä toisten joukkueiden keskusteluissa. Kyseessähän on selvästi kiekkokirjoittamisen Jarkko Nieminen.

Eilenhän ottelu päättyi 0-0, siitä ei päästä mihinkään. Mutta se oli nimenomaan Hirson rystynosto oikeaoppisesti suoraan tyhjään yläpesään, minkä Kilpeläinen gamesaverillaan pelasti. Oli enemmän Kilpeläisen hyvyyttä tässä. Toinen mainio Hirso-juttu, jota todistin ihan livenä: Toisessa erässä Hirso sai vaihtoon mennessään kiekon ja lähti silti nousemaan hyökkäysalueelle. Hän ei luistellut ollenkaan, vaan liukui kiekon kanssa sisään. Tässä vaiheessa joku neropatti huusi: "Tee nyt vittu jotain Hirso!". No, Hirsohan hidasteli itse asiassa koko ajan vain päästäkseen syöttämään jollekin. 90% SM-liigan senttereistä olisi lyönyt kiekon ristikulmaan. Myös minä, en tajunnut mitä vittua se siinä vatvoo. Kunnes lähti syöttö suoraan vastustajasta irroneen Söden lapaan ja vapautti hänet läpiajoon. Ässäpelaaja koukkasi ja seurauksena oli Ässien jäähy.

Tuossa nyt vain kaksi ihan yksittäistä esimerkkiä siitä, että kyllä se jotain duunaa kultakuuppansa eteen. Jos SM-liigassa olisi enemmän pehmeäkätisiä laitahyökkääjiä, niin Hirson, Immosen, Lopin, Saarenheimon ja monen muun senan pisteet nousisivat uskomattomiin lukemiin. Eihän sille mitään voi, jos kaveri ei pistä avopaikasta sisään. Paskasti syötettyhän se on toki ollut.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Hän ei luistellut ollenkaan, vaan liukui kiekon kanssa sisään. Tässä vaiheessa joku neropatti huusi: "Tee nyt vittu jotain Hirso!". No, Hirsohan hidasteli itse asiassa koko ajan vain päästäkseen syöttämään jollekin. 90% SM-liigan senttereistä olisi lyönyt kiekon ristikulmaan. Myös minä, en tajunnut mitä vittua se siinä vatvoo. Kunnes lähti syöttö suoraan vastustajasta irroneen Söden lapaan ja vapautti hänet läpiajoon. Ässäpelaaja koukkasi ja seurauksena oli Ässien jäähy.

Tämä kyseinen tilanne jäi itsellekin mieleen ja se toimi kyllä hyvänä esimerkkinä Hirson tavasta pelata peliä nimeltä jääkiekko. Loistava pelinäkemys herralla on, ei käy kiistäminen.
 

#16 Murray

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
On se jumalauta, kun ne osat pellet siellä fanikatsomossa ei voi lopettaa sitä Hirson jatkuvaa haukkumista. Okei, Hirso kävi naapurissa ja sen kanssa on elettävä, mutta nyt Hirso on täällä taas ja on meidän ylivoimaisesti paras pisteiden tekijä. Hirso näyttää erittäin laiskalta pelaajalta, mutta tilastot eivät valehtele: Joukkueemme paras +/- tilasto, joukkueemme paras pistemies, joukkueemme eniten syöttöjä ja kolmanneksi eniten maaleja.

Hirson pelityyli on vain semmoinen, sitä ei saa muutettua enkä itse edes halua muuttaa, jos se on noin tehokasta. Harvoin meidän pelaaja kuitenkaan taistelee pistepörssin voitosta. Ja eikös Hirsolla ollut sanaharkkaa Matikaisen kanssa, eikä lähtenyt suinkaan sen takia, että halusi pettää IFK-fanit. Vaikka senhän se tekikin, mutta kuitenkin.
 

-BR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HELSINGIN IFK, DEFC #1
On se jumalauta, kun ne osat pellet siellä fanikatsomossa ei voi lopettaa sitä Hirson jatkuvaa haukkumista.

Niinpä. Kauden ekassa matsissa vielä jotenkin ymmärtää, että vähän muistutetaan, mitä mieltä tästä "loikkauksesta" oltiin ja ollaan varmasti edelleen. Toisaalta taas, eiköhän se tullut selväksi jo ekassa paikallismatsissa silloin aikoinaan, ihan pelaajallekin. En epäile hetkeäkään, etteikö Kimi tietäisi tälläkin hetkellä fanien mielipidettä, myös tätä negatiivista. Kyllä muakin vituttaa tämä naapurissa vietetty aika ja se jää ikuisena "tahrana" Hirson pelaajauraan ja ykköseksi tämä mies ei nouse "rankingissani" koskaan. Itse kykenen taputtamaan ja jopa hurraamaan Hirsolle ja miehen (puhutuille... HYMIÖ) pisteille, koska ne ovat samalla pisteitä myös IFK:lle. Ymmärrän kuitenkin tavallaan myös sen, että kaikki eivät voi tai halua antaa mennyttä anteeksi. Tämä siirtyminen vihattuun naapuriseuraan on vaan joillekin faneille ns. pyhä asia ja kukin fanittakoon tahtomallaan tavalla. Ihan kunnioitettavaa se musta on, ettei takki käänny pisteiden kertyessä ja ei olla niitä gloryhuntereita, MUTTA...

Se mitä en kyllä ymmärrä, on juuri tuo älytön huutelu milloin miksikin. Eikö sitä angstia voi pitää edes joskus sisällään? Miksi pitää joka vatun matsissa huudella ne samat jargonit huorasta narrihomoon? Mä luulen, että kaikki vakkarikatsojat tietää jo tähän mennessä kyllä näiden dissaajien kannan... Se alkaa olla jo todella vanha vitsi toi (hirso)vitsi... ; )) Ja näitä dissaajiahan löytyy sitten ympäri hallia eikä vain kingeistä ym. faniporukasta. Eikö sitä antipatiaa voisi ilmentää eri tavalla? Älä taputa ja älä hurraa Hirsolle jos et diggaa. Toivo niitä pisteitä muille pelaajille tai nauti kun Hirso on vaihdossa, jos haluat. Ihan mitä vaan vastaavaa. Näinhän toki tapahtuneekin. NYT se jätkä pelaa meillä, kaikesta huolimatta ja tekee ne pojot meille. Kyllä mä ymmärrän, että joskus huudellaan omillekin, niin teen välillä minäkin kun joku perseilee, mutta toi ajojahti alkaa olla jo melkein säälittävää...

Kun oikein tätä casea alkaa miettimään, niin todella hienon kauden mies on pelannut, huolimatta siitä, että omatkin antaa aikamoista paskaa niskaan. Kestänyt ihan kiitettävästi paineita, saas nähdä miten (mahdollisissa) playoffseissa, kun pelit kovenee... Runkosarja on mennyt kuitenkin kiitettävästi ja kiitos Kimille siitä. Ja kun puhutaan, että taso liigassa on laskenut, niin ei se nyt helvetti Hirsosta huonoa tee! Miksi vatussa muut liigapelaajat ei sitten mene ohi pörsseissä?! Hirso on TÄMÄN HETKEN liigassa huippupelaaja ja on näyttänyt henkisen kovuutensa pistein. Pelityylistä ja asenteesta voidaan olla montaa mieltä ja en itsekään aina niin ilomielin herran tiettyjä huonoja puolia esim. tyhmät "laiskan miehen jäähyt" ja huitomiset katsele. Fakta on vaan se, että kapteenimme (C:nkin olisin antanut ehdottomasti jollekin muulle IFK-taustaiselle) on auttanut joukkuettaan, jos ei nyt eniten koko joukkueesta niin ainakin erittäin kiitettävästi.
 
Viimeksi muokattu:

COLHC1980

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Deutscher Fußball-Bund, NP #3
Toinen mainio Hirso-juttu, jota todistin ihan livenä: Toisessa erässä Hirso sai vaihtoon mennessään kiekon ja lähti silti nousemaan hyökkäysalueelle. Hän ei luistellut ollenkaan, vaan liukui kiekon kanssa sisään. Tässä vaiheessa joku neropatti huusi: "Tee nyt vittu jotain Hirso!". No, Hirsohan hidasteli itse asiassa koko ajan vain päästäkseen syöttämään jollekin.

Tämä tilanne vähän kyllä huvitti. Joku asiantuntija tuon kommentin huusi, naureskelin että ei helvetti sentään. Hirsolla oli nimittäin 2-2,5 min vaihto alla ja oli aivan piipussa.
 

mac6666

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mainio kuva Hirsoon liittyen liitteenä.
 

Liitteet

  • n1144759661_30083146_3683.jpg
    n1144759661_30083146_3683.jpg
    38,3 KB · kertaa luettu: 2 316
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös