Kiitos Jokerit!

  • 44 801
  • 151

kärppä73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Montreal Canadiens
Mistä Jokereita pitäisi kiittää? Surkuhupaisasta komediasta, jota seuranjohto on tarjoillut omille faneilleen ja meille muitten seurojen kannattajille jo vuosikausia? SM-liiga päättyi Hjalliksen enkeleitten osalta täydelliseen mahalaskuun ja nyt seura sukeltaa Putinin koplan syliin ja putinismin marionetiksi. Ehkäpä juuri KHL on Hjalliksen seurajohtamistyylille se paras paikka sekoilla?

Bon voyage.
 

Jussizip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Porin Ässät, Chelsea FC
Jokereita on kyllä vaikea kiittää mistään. Siitä tietysti voi, että lähtevät Liigasta. Minkä tahansa muun joukkueen lähtö kyllä voisi tosissaan harmittaa.

Hyvästi Jokerit! Ei tule ikävä.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Rehellisesti tunnustan, nautin aivan helvetin paljon kun suurin ja kaunein hävisi ottelunsa. En edes muista milloin oman joukkueen voitto ois tehnyt näin hööberiä.

Tosin huumorin jumalat ovat ennenkin kusseet muroihini, joten en olisi yllättynyt, jos kyykysylkijä pelaisi ensi kaudella joukkueessamme.

Tässä negatiivinen ihminenkin hymyilee.

edit.
Ihmettelinkin miksi normaalisti niin synkässä aamun työjunassa porukat tänään suorastaan nauroivat...
 
Viimeksi muokattu:

JPPP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kiitos. Tuskin mikään muu vastustaja on saanu omaa vertani kiehuun niin monesti kuin Jokerit. Ikävä tulee Jokereita ja Jokereilla tulee vielä ikävä Liigaa. Toivottavasti joku päivä palaatte, mutta siihen asti se o moro!
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Paitsi että ei - Epäsuorasti tuon kevään seurauksena puolivälieriä alettiin pelaamaan paras seitsemästä, eikä paras viidestä kuten tuota aiemmin. Muutos ei tullut heti seuraavalle keväälle, vaan vasta keväälle 2003.

Muutamaa vuotta myöhemmin kaikki sarjat muutettiin paras seitsemästä -pituisiksi.

Jep, eli tämä oli se lex-Harkimo. Uskomatonta pelleilyä muuten liigalta. Puolivälierissä tahkotaan pidempään kuin välierissä ja finaaleissa...
 

Jussizip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Porin Ässät, Chelsea FC
Rehellisesti tunnustan, nautin aivan helvetin paljon kun suurin ja kaunein hävisi ottelunsa. En edes muista milloin oman joukkueen voitto ois tehnyt näin hööberiä.

Kieltämättä itsekin huomasin jossakin vaiheessa jännittäväni HPK:n puolesta lähes yhtä paljon mitä jännitti vuosi sitten Ässien puolesta. Tietysti eri syistä mutta fiilis oli kyllä korkealla.
 

Ressa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Rehellisesti tunnustan, nautin aivan helvetin paljon kun suurin ja kaunein hävisi ottelunsa. En edes muista milloin oman joukkueen voitto ois tehnyt näin hööberiä.

Itsekin tuuletin Kerhon jokaista maalia ja nauroin kun summeri soitti. Oi että kun oli hyvä fiilis ton pelin jälkeen. Ja heti perään HIFK tippu, taas menee kannu pöndelle.
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
En voi kieltää, etteikö olisi tuntunut hyvältä, kun Jokerit eilen tippuivat sääleissä, kuten omakin joukkueeni tosin, vahingoniloa. Samaan aikaan olen tyytyväinen siitä, että Jokerit poistuvat sarjasta, tähän on syynä täysin Harkimon tapa rakentaa seuraa, joka johti myös siihen ikävään ylilyöntiin. Harkimolle HIFK ja sen tapa pelata on ilmiesesti kuitenkin ollut aina se ihanne, johon hän on halunnut Jokerit johtaa. Tämän vuoksi seuraan myös on hankittu tiettyjä HIFK-taustaisia pelaajia. Nykyisin kaiken kruunasi aina se, kun näki Ossi Väänäsen häviävän aina kaiken Jokereissa, minulle Väänäsen teko teloituspartion johtajana oli kaiken loppu ja teki Väänäsestä alhaisimman rotan, mitä jääkiekon saralta löytyy. Hyvästi siis.

Sitten on se toinen puoli. Valtava määrä upeita paikalliskamppailuja, voittoja ja häviöitä, hienoa tunnetta 70-luvulta tuohon tiettyyn kohtaamiseen saakka. Tätä perinnettä tulee moni kaipaamaan, myös Jokereiden kannattajat. 1990-luvulla, kun Jokerit olivat vahvimmillaan, niin se kirpaisi, mutta joukkueella oli selkeä oma identiteetti, eikä se häviö jaksanut muuttaa omia tunteita vihaksi, enemmänkin tuli fiilis, miksi meillä Moberg ei osaa tehdä jotain vastaavaa. HIFK:lta puuttuu jatkossa joukkue, joka luo näin suuria tunteita, enkä jaksa uskoa, että Jokereillakaan sitä fiilistä saadaan aikaan jonkun Traktorin vieraillessa täällä.

Itse säälin Jokereiden kannattajia, olen melko varma, että moni haluaisi pelata edelleen liigassa, pelaaminen Venäjällä, näiden rahoilla, heidän omistuksessaan, Putinin ja Medvedemin hallinnoimassa sarjassa, joka on luotu Putinin valtapyrkimyksiä tukemaan, ei todellakaan voi olla sitä, mikä tekisi Jokereista koko Suomen joukkueen. Päinvastoin, Jokerit on tästä lähin vielä inhotumpi seura, hyvin suuri osa suomalaisista ei hyväksy millään muotoa Putinin tekemisiä, eikä se tilanne tule myöskään muuttumaan. Se ei tilannetta muuta, kuinka hieno valoshow on hallissa tai kuinka korkeilla desibeleillä kuulutetaan vierasjoukkue Ufa tervetulleeksi Suomeen. Poliittiinen muoviliiga, ei vain kiinnosta.

Jokaisen seuran faneissa on aineksia, joita pitää hävetä, niin myös Jokereilla, valitettavasti suuressa fanimäärässä on myös näitä persoonia runsaasti, mutta samaan aikaan myös todella runsaasti suuressa joukossa on hienoja kiekkohemmoja paljon. Heille toivon hyvää jatkoa ja tervetuloa kirjoittelemaan näihin pikkupiireihin.
 

Tollanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Jaahas, paljon täällä kiitospalstalla näkyy olevan vahingoniloista porukkaa liikkeellä.

Tämä on vain inhimillistä. Pakko myöntää, että itsekin olen tuohon langennut. Tässä sarjassa Jokerit on ainakin 90-luvun alkupuolelta lähtien ollut sellainen Harkimon näköinen arrogantti nousukas, joka ei oikein sovi suomalaiseen perinteiseen hienhajuiseen lätkäkulttuuriin. Lompakolla korvattiin perinteet, ei sovittu Nordikselle, paitaan tuli hymyilevän narrin tilalle ilkeä mörkö, Tikkasen paitaa hilattiin kattoon ja Hjalliksen ykköstavoite tuntui olevan IFK:n kyykyttäminen pelaajamarkkinoilla yms, yms. Ja media kirjoitti jokaisesta Hjalliksen liikkeestä enemmän kuin ainakin 12 muusta liigajoukkueesta yhteensä. Jokunen kirjoitteli myös IFK:sta. 90-luvulla tämä vielä toi tulostakin, kun muu Suomi pelasi vielä yhdistys-kiekkoa. Kun sitten muutkin saivat juonesta kiinni, ei Jokerit ole ollut muita kummempi enää muutoin kuin mediassa. Viimeiset vuodet onkin sitten kuluneet lähes yksinomaan surulliseen Jokerit-IFK sapelinkalisteluun, jossa molemmat helsinkiläiset ovat nöyryttäneet itseään oikein huolella.

Tällaista Jokeri-porukkaa on ollut helppo inhota. Se on sellaista muovisuutta, johon perinteisen suomalaisen lätkäjätkän on vaikea samaistua. Ja sen on haluttu nähdä kaatuvan perinteisellä tyylillä. Kateellisia ollaan tietenkin muualla oltu Hjalliksen paksulle lompakolle, mutta nyt jälkeenpäin voi sanoa, että monen joukkueen onneksi sitä rahaa ei ole ollut vaan jääkiekko on säilyttänyt sentään jotain hienhajustaan ja on ollut pakko urheilla. Varmasti siellä olisi tehty samoja virheitä, jos vain rahaa markkinamiesten kikkailuun olisi ollut. Turha siellä on sen enempää jeesustella. IFK nyt on IFK ja naurattaakin joidenkin IFKI-fanien tervemenoa-huutelut täällä kun monelta Gilliestiltä menee Jokerien mukana pohja pois siltä, mitä siellä puolella pidetään kiekossa tärkeimpänä eli show-meiningiltä helsinkiläisten keskinäisissä.

Sääli tässä on tietysti se, että nyt kun olisi ollut mahdollisuus Jokerien lähdön myötä palauttaa suomikiekkoon urheilullisuutta, niin sitä ei käytetty. Se on osa tätä samaa kuviota, jossa markkinat on etusijalla ja jääkiekko tulee siellä jossain hattaroiden, oheistapahtumien ja tanssityttöjen jatkeena.
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Jaahas, paljon täällä kiitospalstalla näkyy olevan vahingoniloista porukkaa liikkeellä.

Ei se niin ihmeellistä ole. Esimerkiksi Porissa on menty voittokannassa niin harva kevät, että en yhtään ihmettele miksi heidän kevät huipentuu Jokereiden seuraamiselle ja tappion toivomiselle. Enemmän minä nauran näille muovisyytöksille. Viime vuosinakin Jokerit on "rahaseuroista" peluuttanut eniten omia junnujansa. Ennen jos naapurilla oli hieno auto niin hankittiin itse hienompi. Nykyään sanotaan, että naapuri on mulkku ja toivotaan, että hänelle sattuisi onnettomuus. Suomalainen on kateellinen kansa ja siitä mm. nämä rahaitkut pohjimmiltaan johtuukin. Toki saa olla huvittunut siitä, että menestystä ei tullut paremmin. Mikäli siis omalla suosikkiseuralla on menestystä tullut paremmin. Muutoin tulee vain mieleen pienimunainen läski joka on 25+ kokouksessa, mutta välttelee saunavuoroa.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kyllähän Jokereiden lähtö haikeaksi mielen vetää. Ollut todellakin SE rakas vihollinen liigassa. Olisin toivonut vielä yhden Kärpät-Jokerit -kevätsarjan.

Hyviä faneja (kuten jokaisella joukkueella), huonoja faneja (kuten jokaisella joukkueella) ja tietenkin Selänne. Henkilökohtaisesti eniten arvostamani jääkiekkoilija, menneisyyden suurista synneistään (näin Kärppä-perspektiivistä) huolimatta.

Kiitos hienoista, tunteita suuntaan jos toiseen herättäneistä kamppailuista näiden vuosien aikana. Nostan peukkua ja toivotan vilpittömästi onnea ja menestystä KHL:ään. Pitäkää lippu korkealla!
 
Suosikkijoukkue
AIK
Kiitos Jokerit. Otakar Janecky, Ossi Väänänen, Jani Rita, Tomek Valtonen, Keijo Säilynoja, Wade Immonen, Filppulat, yks Teemu Selänne, ja pari muuta...

Kannattajaurani kesti 28 vuotta ja se piti sisällään isoja iloja ja suruja, rakkautta ja vihaa. Joensuuta lukuunottamatta on tullut kaikki liigahallit oman matkan varrelta kierrettyä, Lappeenrannassa oli aina mukavinta, parhaat lihikset ja mukavimmat paikalliset kannattajat. Kotihallista allekirjoittaneen Harkimo karkoitti jo ennen tämän kauden alkua tempuillaan ja ensi kauden muovisarjan muukalaislegioona ei kiinnosta enää. "Itku pitkästä ilosta" olisi kuvaava sanonta jos sitä pitkää iloa olisi joskus ollut. ;) Ikävä tulee Jokereita ja liigaa ja useita "vihollisia", varsinkin tryffeleitä joita olen rakastanut vihata kaikki nämä vuodet. Toisaalta ikävä ei tule näitä janariajan jeesustelevia tryffeleitä jotka vinkuvat varmasti lopun ikäänsä siitä että ämämysiviiskansallissankari maksoi nenällään joukkueensa laskut ihan kuin oma jengi olisi ollut aina se puhtain pulmunen ja ifk sekä se tekopyhä pikkusika runkkari pelkkä uhri. Hyvää loppuelämää kaikille muille paitsi Harkimon perheelle.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Itse kirjoittelin auki viimeisen stogereissu-matsin ketjuun haikeita fiiliksiäni Jokerien poistumista silmälläpitäen. Edelleen yksi hienoimmista vastustajista mitä itsellä tulee mieleen, etenkin silloin joskus ysärillä kun perinteinen narrikiekko oli voimissaan ja voi hyvin. Toista se meininki näköjään on nykyään, ja faneja käy sääliksi kyllä aivan helvetisti.

Jokerit jätti itsestään todella naurettavan kuvan tässä säälisarjassa Kerhoa vastaan. En ole pitkään aikaan nähnyt jäällä noin sekavaa porukkaa, ja nämä vastustajan pelaajiin kohdistuneet sikailut alleviivaavat niitä syitä miksi ymmärrän ettei kaikille tule ikävä tuota seuraa. Toki tässä puhutaan vain yhdestä sarjasta mutta silti.

Itselleni tosiaan aikoinaan aivan mielettömän rakas ja vihattu vastustaja. Kiitos siitä.
 

Kyyberi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Preds,Jordin Tootoo,M.O.P.A.K.
Vahingonilo on paras ilo, ainakin Suomessa. Monelle Jokereiden tappio tuntui yhtä hyvältä kuin oman joukkueen menestys, mikä kertoo kyllä jotain meidän elämänasenteesta. Kateus, katkeruus ja negatiivisuus, niistä on tämä maa rakennettu.

Tosin Jokereita on helppo vihata. Ja kaikki henkilöityy Harkimoon. Ylimielinen kaveri, joka on skipannut kouluissa kaikki luennot joissa on käsitelty PR-toimintaa ja julkisuudenhallintaa. Toisaalta tämä impulsiivisuus ja "mä teen niinku mä teen"-asenne on mahdollistanut Harkimon toteuttamat huimat jutut. Vihan keskellä moni unohtaa miten paljon Harkimo on tehnyt suomalaisen jääkiekon eteen. Hän teki Jokereista ammattilaisjoukkueen, joiden pelaajilla oli muutakin käyttöä kuin vaan höntsätä kaukalossa. Tätä kautta lätkässä alkoi pyöriä rahaa eri tavalla, ja tuli Areenaa ja rahan kautta parempia pelaajia liigaan. Vaikka maakuntien fanit kitisivät rahan tulemisesta mukaan, niin kummasti ne budjetit kasvoivat kaikkialla. Jopa Oulussa on pikkuhiljaa vähennetty "rahalla ostetun joukkueen" vittuilua, kun oma jengi on budjettien kärkipäässä. Mutta sitä ensimmäistä ja erilaista on helppo vihata.

Keskiverto jatkoajan foorumilainen on aikamoinen haaskalintu. Tällä kaudella jokerifaneja on koeteltu ennennäkemättömällä tavalla. Seura on viety toiseen liigaan ja identiteettiä on persraiskattu joka suunnalta. Kauden lopussa kun faneilta on viety se viimeinenkin toivon ripe ja unelma edes jostain hyvästä, haaskalinnut tulevat eri ketjuihin provoamaan. Osa on tarttunut provoihin, ja osa on vielä jaksanut pyytää että antakaa hieman armoa. Ongelma taitaa olla siinä että kun kirjoittelu on anonyymia niin sen lähettämistä ei tarvitse miettiä. Sen kun suoltaa ruudulla mitä mielessä liikkuu sen kummempia pohtimatta. Siinä ei ehdi miettiä että siellä ruudun toisella puolella on myös ihan oikeita ihmisiä, ja joiltain heistä on riistetty jotain todella rakasta. Viis siitä, kunhan itselle tulee hyvä mieli, vahingonilon kautta. Eiköhän samat jampat jotka nyt korostavat että KHL tai Jokerit ei kiinnosta yhtään, tule ensi kaudella ilkkumaan kun Jokerit häviää otteluita. Jostainhan se vahingonilo on saatava.

Tässäkin ketjussa on alunperin hyvä tarkoitusperä. Urheiluun ja fanittamiseen kuuluvat isot tunteet. Oikeanlainen kiukku ja viha kuuluvat tähän hommaan, mutta fiksusti osa on tajunnut että nyt se iso sylkykuppi poistuu ja samalla poistuu iso palanen sitä fanittamista. Ihan samalla tavalla itsekin vihaan hifkiä enkä toivo sille koskaan menestystä, mutta samalla arvostan sitä rakkaana vihollisena. Nyt kun tätä asetelmaa ei ole, niin aika iso osa jokerifanitusta katoaa.

Silti osa näkee tärkeäksi tulla kiitosketjuun kertomaan että ei tule ikävä. Aha, kiitos tiedosta. Jos multa kuolee sukulainen jota en jäänyt kaipaamaan, niin en mä mene hautajaisiin sitä kertomaan. Pidän sen omana tietonani, ja annan niiden surra joita surettaa. Ja rehellisesti sanoen en usko että kovinkaan moni näistä huutelijoista oikeasti on sitä mieltä ettei tule ikävä, jos vähääkään syvemmin asiaa pohtisivat. Noin kova viha Jokereita kohtaan on syvällä, ja he nauttivat kun saavat tuoda sitä vihaa julki. Eiväthän he muuten tässä ketjussa huutelisi. Ensi kaudelle tulee iso tyhjä aukko kun ei olekaan enää Jokereita mitä vihata.

Kiitoksia kaikille Liigan seuroille, pelaajille, faneille ynnä muille. Valitettavasti Jokerit suuntaavat aivan muualle, ja tulevaisuudesta ei oikein kukaan osaa sanoa mitään. Jokerifanit ovat vihaisia, iloisia, hämmentyneitä ja odottavia. Tämän kauden ja varsinkin lopun tunneskaalat ovat käsittämättömiä, ja kaiken kruunaa poistuminen Liigasta johon osa ei vieläkään tiedä miten suhtautua. Toivottavasti ymmärrätte että aika moni fani on Jokereiden suhteen henkisesti aika rikki, joten koko kauden jatkunutta suun soittoa ja vittuilua voisi jo pikkuhiljaa hieman lopetella. Ei meilläkään tässä kivaa ole.
 

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kiitos niistä upeista 90-luvun ajoista, jotka vieläkin muistan ja jotka vieläkin edustavat minulle sitä kaikkein parasta lätkää Suomessa, vaikka olinkin vasta poikanen.

Kiitos siitä että vielä viime vuosinakin toitte aina huikean tunnelman mukananne nakkiareenalle. Vaikka muuten katsomot ammottavat tyhjyyttään, Jokereita vastaan saatiin yleensä se 8000 ihmistä vähintään hallille.

Viimeisestä vierailustanne Turkuun jäi erityisesti mieleen se kun kävelin hallille ja näin jo kaukaa kuinka fanijoukkonne käveli hallille laulaen ja liput liehuen, väkisinkin siinä hymy nousi huulille, kun harvoin näkee yhtä komeaa kannattajakulttuuria. Harmi ettei vastaavaa ole enää luvassa.

Kiitos ikuisista muistoista ja onnea KHLään Jokerit. Fakta on että liiga ei ole sama ilman teitä.
 

Jakke76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Boston Bruins, Man United, Darts
Kiitos Jokereille. Kaikesta viime vuosien paskasta huolimatta.

Stadin kiekkoilu tässä suurimman loven kärsii liigan osalta, ei Bluesiin tule IKINÄ syntymään samaa viha-rakkaussuhdetta kuin "rakkaaseen" naapuriin.

Myönnän, että olin todella vahingoniloinen kun Jokerien kausi päättyi. Olen oikeastaan aina ollut. Sitä se todellinen viha-rakkaussuhde teettää.

Kiitos Jokerit monista suurista, ilo ja viha, tunneryöpyistä joita olette tälle HIFK-kannattajalle tarjonneet vuosien saatossa. Paljon jää liigasta puuttumaan ilman teitä.

Kiitos myös monille todella asiallisille Jokeri-henkisille kirjoittajille täällä JA:ssa. Valitettavasti teidänkin joukkoonne mahtuu muutama todellinen vatipää, joita ei jää kaipaamaan. Mutta niin niitä on meidänkin leirissä ja muissakin joukkueissa.

Kiitos vielä kerran Jokerit ja onnea suureen tuntemattomaan ja venäläisomistukseen(=se on tulossa, sitä ei voi estää).
 

Goner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, NHL
Kiitoksia hienoista matseista. Iso pala lähtee liigasta.

Te Jokeri-fanit olisitte ansainneet paremman seurajohdon tällä vuosituhannella, uskomattoman monta valmentajaa ja "turhaa" pelaajaa joukkueessa. Ei jaksettu pitkäjänteisesti rakentaa, vaan raha edellä mentiin. Ehkä tämä kausi tähän sitten kulminoitui. Sääli.

Mutta silti, toivottavasti KHL:ssä menestytään ja toivottavasti yleisö löytää paikalle.
 

Jokerobin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Capitals
Vois itekin kiittää Jokereita. Tai Harkimoa. Kiitti vitusti, että piti viedä Jokerit KHL:ään. MIKSI? Ei voi ikinä ryssäjengit aiheuttaa sellasta fiilistä vastustajana, mitä esimerkiksi HIFK, Kärpät, JYP, Tappara yms...

Noin 20 vuotta Jokerit oli todella iso osa elämää. Tällä hetkellä pelkään, että samanlaisia fiiliksiä lätkästä en tule enää koskaan saamaan. Viimeisimpänä huikeana muistona on tuo 2012 puolivälieräsarja ja varsinkin game 2:n ratkaisuehetket, huhhuh. Tuollaisia hetkiä en usko, että on hetkeen tulossa.

Iso käsi ja kiitos kaikille vastustajille ja heidän faneilleen yhteisistä väännöistä!

Ja Hjallikselle ja Jokeripäättäjille iso lampaanperse ja "kiitos".

Olo on tyhjä.

Toivottavasti kaikki KHL-reissussa menee perseelleen ja Jokerit vaikka Suomi-Sarjan kautta takaisin Suomen sarjoihin.
 

Joghey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vahingonilo on paras ilo, ainakin Suomessa. Monelle Jokereiden tappio tuntui yhtä hyvältä kuin oman joukkueen menestys, mikä kertoo kyllä jotain meidän elämänasenteesta. Kateus, katkeruus ja negatiivisuus, niistä on tämä maa rakennettu.

Ainakin omalla kohdallani Jokerit ja HIFK ovat enemmän vahingonilon "uhreja", minkä lehdistö on aikaansaanut. Veikkaajan kausiennakko HIFK:n viimeisimmän mestaruuden jälkeen, missä joku toimittaja jauhoi varmaan kymmenen sivua siitä kuinka Helsingin joukkueiden ylivoima pilaa SM-liigan mielenkiinnon, oli kokonaisuudessaan sellaista sontaa etten ole kyseistä aviisia sen jälkeen kovin montaa kertaa ostanut. Pelkästään tuo yksittäinen juttu sai minut toivomaan jotain tämänkaltaista kautta ja olisi mielenkiintoista saada sama(t) kaveri(t) kommentoimaan tuota järkyttävää ylivoimaa, mikä oli pari vuotta sitten nähtävissä. Enemmän kuitenkin osaan iloita HPK:n hienosta noususta ja vielä enemmän vituttaa oman suosikkijoukkueeni vielä järkyttävämpi konttaaminen.

Minulle Jokerit-ottelut olivat ehdottomasti niitä kauden tärkeimpiä kohtaamisia vuodesta toiseen, vaikka 90-luvulla syntyneenä muistot niistä kaikkein kiivaimmista otteluista ovatkin varsin hatarat. Parhaiten mieleeni jäänyt runkosarjaottelu koskaan lienee talvelta 2003, kun TPS kohtasi Jortikan valmentaman Jokerit täydessä tai ainakin lähes täydessä Turkuhallissa ja Ville Vahalahti ratkaisi ottelun jatkoajalla. Haikein mielin kiitän Jokereita hienoista otteluista ja toivon menestystä KHL:n puolella!
 

Jari66

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ukraina
Vahingonilo on paras ilo, ainakin Suomessa. Monelle Jokereiden tappio tuntui yhtä hyvältä kuin oman joukkueen menestys, mikä kertoo kyllä jotain meidän elämänasenteesta. Kateus, katkeruus ja negatiivisuus, niistä on tämä maa rakennettu.

Hölöpölö ja höpsistä.

Itse olen seurannut lätkää intensiivisesti 70 -luvulta saakka, siitäkään huolimatta mitään erityistä vahingoniloa Jokereiden epämenestyksestä en koe nauttivani. Jokerit on ihan itse kaivanut mahdollisen kuoppansa siitä on ihan turha nillittää. Puhumattakaan siitä, että Jokerit olisi niin suuri ja mahtava että sääleissä tipahtamisensa kommentointi indikoisi jotenkin suomalaista elämänasennetta.

Jotain rajaa näihin vuodatuksiin.

Hyvää jatkoa joka tapauksessa Jokereille tuleviin koitoksiin. Vilpittömästi.
 

gege dA mAn

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Laser
"Ei tuu ikävä", mutta silti se pitää tulla tänne kirjoittamaan. Niin varmaan. Jos liigakartalta olisi Jokereiden sijaan lähtenyt joku alemman keskikastin joukkue, tyyliin SaiPa, Pelicans tai KalPa, ja tilalle tullut Sport, niin tilanne voisi olla oikeasti aika +/- 0. Sport toki uutena joukkueena on kiinnostava ainakin ensimmäisen kauden, saa nähdä mitä tapahtuu sen jälkeen.

Suuri, vihattu, mutta harvoin kovin mahtava Jokerit on nyt poissa. Joukkueen jättämä aukko on täytettävissä, mutta yksi Sport ei tee sitä. Ketä nyt maalaiset vihaa, kun ei ole enää Hjallista hääräämässä? HIFK on varmaan potentiaalinen vaihtoehto tähän, mutta eiköhän Kärpillä ole myös saumat nousta vihatuksi rahaseuraksi, mikäli menestystä alkaa tulla 2000-luvun ensimmäisen vuosikymmenen malliin.

Kiitos ja näkemiin.
 

Ben_D

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chris Simon
Jokerit oli joskus hieno seura; pääasiassa ennen aikaa Hartwall Areenalla. Se oli hieno seura jo divariaikaan.

Valitettavasti nyky Jokereihin assosioituu vaan liikaa epämiellyttävää skeidaa Kerhokannattajan ja jääkiekon seuraajan näkökulmasta; Jarkko Ruutu, Ladislav Nagy, osan faineista kusipäinen käytös Rinkelinmäellä, Jyrin Rönnillä köntsät housussa (tosin tämähän ei ole varsinaisesti Jokereiden vika), mun (väri)lasien takaa epäoikeudenmukaiset vihellykset HPK-Jokerit matseissa jne jne.

Toivottavasti Jokerit palaa joskus Liigaan sellaisena kun se oli parhaimmillaan; ei Harkimon päättömänä marionettina. Nykyinen Jokerit Areenoineen voi jäädä KHL:ään ja vaikka muuttaa nimensä kunhan paketti siirtyy kokonaan venäläisomistukseen, mutta liigajokerit voisivat tehdä paluun legendaariseen Helsingin jäähallin. Sieltä ajalta mulla on parhaat muistot Jokereista ja varsinkin hienosta pelaajasta nimeltä Otakar Janecky.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Suurin ja "kaunein"?
Sori, jos sattui, mutta kyllä Jokerit vaan on itselleni ollut Helsingin ykkösporukka. HIFK:lla on perinteet, se kanukki, muttei paljon muuta. Näin siis, jos haluat jonkin selityksen tuolle omalle fiilikselle.
 

Malmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sympatiat: DIF
Ihmettelinkin eilen illalla että miten tämä ketju onnistui pysymään asiallisena, positiivisena ja lähes hyväntuulisena jopa usean tunnin ajan. Tänään ollaankin sitten palattu normaaliin päiväjärjestykseen. No eipä siinä, en itsekään oikein keksi mistä minun tulisi Jokereita tällä hetkellä kiittää. Kiitetään vaikka siitä että se vuosia varastossa homehtunut Hajabushan pappatunturi saadaan vihdoin Helsingin katukuvaan. Tai siitä, että ensi kaudella pääsen vihdoin asettumaan Saipan kannattajan asemaan sympaattisen pikkuseuran kannattajana.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös