Kiekko-Vantaan Hakkarainen Ilvekseen

  • 903
  • 3

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Eli tällainen kaveri on ainakin seuraavan kuukauden täydentämässä Ilveksen loukkaantumisten runtelemaa pakkikalustoa (Källarsson sivussa jouluun asti, Koistisen kausi luultavimmin kokonaan ohi, Järventiekin vielä sivussa)


Millaisesta miehestä on kysymys? Onko miehestä divariasiantuntijoiden arvion mukaan liigatasolle?

Toistaiseksi ainakin on kyennyt oivallisesti välttämään liigakomennukset, vaikka 25-vuotias jo on.

Hakkarainen pelaa Ilveksen joukkueessa ensimmäistä kertaa lauantaina Espoossa.
 

Mr Pilli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tuomarit
Ei hyvin pyyhi Ilveksellä jos Hakkarainen mahtuu kokoonpanoon. Olen jo kaksi kautta ihmetellyt miten Hakkarainen mahtuu edes Kivan joukkueeseen. Mielestäni Hakkarainen oh hidas ja joutuu rikkomaan sen takia paljon koukuilla ja kampeilla. Pisteitä hänelle on kyllä osunut yllättävän paljon, tosin saa ihmeen paljon vastuuta ylivoimalla, ainoana etuna hyvä laukaus.
Minun mielestä Kivasta löytyy parempiakin pakkeja kuten Jonni Kiiski, Matias Schantz ja Thomas Heinrichs noin nopeasti ajateltuna.
Hakkaraisella suu käy enenmän kuin jalat ja kädet. Ei tule olemaan Ilveksen pelastaja, otan osaa.
 

sisa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hakkaraisesta

Hitaus on katsojan silmissä. Sitäpaitsi Ilves saattaa tarvita kokeneempaa ja rauhallisempaa kaveria puolustukseen. Nuoria höntyileviä pakkeja löytyy varmaan omistakin junnuista. Ei kannata tuomita katsomatta. Mestis on erilainen kuin Liiga. Eihän sitä koskaan tiedä.
 

Peach

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Vantaa ja hallista toiseen: Blues, Jokerit, Hifk
No ei Hakkaraista kyllä voi kovin rauhalliseksi kutsua. Lievää höntyilyä havaittavissa ajoittain jota sitten pakkipari joutuu paikkaamaan. Jos Ilves etsi rauhallista ja varmaa peruspakkia niin tämä ei ole välttämättä oikea valinta. Liike ei ehkä riitä liigaan. Tosin jos vertaa esim. Bluesin Virtaseen niin kyllä Hakkarainen hänet pesee. Laukaus on hyvä, mutta riittääkö se. Aika näyttää. Vantaalla ollut mies paikallaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös