Kiekko-Vantaa 2023–2024

  • 62 636
  • 269
Suosikkijoukkue
Kiekko-Vantaa, Carolina Hurricanes
Alkaa hahmottumaan Omaan silmään näyttää hyvältä. Tasainen nippu, ei ehkä suurimpia tähtiä, mutta tasaisen kova. Hyökkäykseen tarvittaisiin muutama kärkihankinta, Purmola, Kuusisto, Elimäki???
Tämän päivän somepostauksella nimenomaan muutama kärkihyökkääjä on tulossa. Purmola olisi oma toive jatkajaksi, koska siinä olisi maalintekijätyyppi, joka lyö lötöä pussiin taikuri Kangasniemen rinnalla.
 
Suosikkijoukkue
Kiekko-Vantaa, Carolina Hurricanes
Robin Laukkanen pakistoon. On kyllä mielenkiintoinen haku. Useita pelejä Robinilta nähneenä, niin on kyllä luistimilla todella taitava peluri ja potentiaalia paljon. Mestis on tietysti aivan eri sarja kuin U20 SM.

Pientä hahmotelmaa:

Helomaa (Seppälä)

Vainio–Tuhkanen
Karjalainen–X
Rautiala–Kettukangas
Lentämäki–Laukkanen

Kangasniemi–X–X
X–Moberg–Hartikainen
Matilainen–Menna–Rautama
Kannisto–Maansaari–Sivonen
Iso-Kuortti, Somppi
 
Suosikkijoukkue
Kiekko-Vantaa, Carolina Hurricanes
Adam Srdinko ja Markku Kitunen saivat sopparit try outin kautta. Tiedotteessa kerrottiin, että ainakin kaksi kärkihyökkääjää on hankintalistalla.

Purmola meni Kooveeseen. Kuulin, että suorittaa armeijan samalla ja tämä oli isoin syy seuran vaihtoon.
 
Suosikkijoukkue
Kiekko-Vantaa, Carolina Hurricanes
Niklas Nordgren Kiekko-Vantaaseen! Hyvä haku. Potentiaalia olla ihan sarjan parhaita hyökkääjiä mikäli ehjänä pysyy.

Rikkonaisia kausia alla aika monta, mutta sitten taas ihan poikkeuksellinen peluri. Muistan HIFK:n junnuista kun teki mitä tahtoi. Hyvä maalintekijä, juonikas syöttelijä ja taitava peluri kiekon kanssa.
 

No Joker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vantaa, Leijonat
Toivottavasti hallissa ei ole yhtä hiljaista, kuin täällä keskusteluryhmässä.
Ei ole ollut kaikkein aktiivisin keskusteluryhmä, mutta eipä tässä vielä tarvitse liikaa spekuloida. Eiköhän se jo ensi viikolla, kun päästään pelaamaan, ala aktivoitumaan.

Joka tapauksessa, kyllähän tuota kauden alkua on vähän odottanut (vaikka kesää vielä riittää). Mielenkiintoisin kausi pitkään aikaan alkamassa ja Lohi lähtee siihen mielestäni tasaisen vahvalla ryhmällä.
 
Suosikkijoukkue
Kiekko-Vantaa, Carolina Hurricanes
Harjoituskausi heti käyntiin voitolla. Ketterä nurin 6-3. Peliä en nähnyt, mutta onnistumisia laajalla rintamalla tullut.

Hyvä Lohi!
 

TKR-69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Vantaa
Kotiuduttu Imatralta matsista. Manninen kävi keskiviikkona kertomassa Ruutanoille vuosikokouksessa, että missä mennään jne... yksi oli, että omissa ei vastustaja sais niitä kahden minuutin pyörityksiä. Siihen oli ainakin tullut muutos. Se jatku, että kauheella prosentilla isketään maaleja. Eka erä olis voinut olla 4-0 Ketterälle, mutta kun et tee, Lohi tekee. Hyvälle näytti, toivottavasti jatkuu samanlailla.

Sitten tämä omistaja juttu. Olen yrittänyt selvittää, että missä mennään, mutta kaikki vaikenee. Luopuuko Sointu kokonaan osuudestaan, miten paljon Niemi ostaa muilta omistajilta jne... toivottavasti tämä kauppa onnistuu, niin saadaan Lohi hereille ikuisesta horroksesta.
 

Karhu62

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Vantaa, Leijonat
Järvenpäässä käyty, kiitos kaikille jotka olitte paikalla! Oli tosi KiVa nähdä teitä. Perjantaina Lempäälään, jos kyydit onnistuu?
 
Suosikkijoukkue
Kiekko-Vantaa, Carolina Hurricanes
Roope Elimäki Espooseen. Harmi homma. Hieno pelaaja ja kippari. Kaikkea hyvää!

Lohen Matkassa podcastissä puhuttiin, että yhtä hyökkääjää haetaan vielä.

Tänään Lohi Lempäälässä Kooveen vieraana. Näyttäisi Niklas Nordgren tekevän lohidebyytin.
 
Suosikkijoukkue
Kiekko-Vantaa, Carolina Hurricanes
Voitto Kooveesta. 3/3 voittoa treenipeleistä. Leijonat TV:stä peliä katsoin ja Lohi oli kyllä hyvä. Toisessa erässä Koovee oli niskan päällä, mutta muuten Lohi kyllä vei ja varsinkin Kangasniemi-Hartikainen-Sivonen ketju oli vaarallinen.

Torstaina sitten Tikkurilassa K-Vantaa-Jokerit. Hyvä testi Vantaalle taas ja uskon, että väkeäkin hallissa.
 

No Joker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vantaa, Leijonat
Harkkapelit hyvässä vauhdissa ja tulos on ollut vähintäänkin hyvä. Eilinen KooVee-peli muistutti jo aika ajoin lätkää.

Mielestäni hyvää on ollut onnistumiset laajalla rintamalla, ei olla oltu yksittäisen ketjun varassa. Eilen Kangasniemi alkoi näyttää taituruuttaan ja sen myötä ykkösen peli oli tehokasta. Matilainen-Menna on toiminut koko ajan, Maansaari- Iso-Kuortti-Somppi esiintyneet vahvasti kuten muutkin mainitsematta jääneet. Pakit ovat myös esiintyneet jämäkästi ja myös tehoja on löytynyt. Veskaritkaan eivät ole pettäneet, niin hyvä alku.
 
Suosikkijoukkue
Kiekko-Vantaa, HPK, symp. Haukat, divarit
Pikkuhiljaa kesähorroksesta kohti syksyä ja Mestis-kautta. Mielenkiintoinen kausi etenkin pk-seudun osalta tulossa. Toivotaan, että löytyisi vielä joku ns. sateentekijä hyökkäykseen ja Andyn saavan omistajuuden, niin saattaisi alkaa päivä paistamaan kirkkaammin tännekin.
 

Ahma97

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mahtava ilta eilen Tikkurilassa! Tasoero löytyi, mutta isoja pilkahduksia hienosta syyskaudesta. Nyt vaan pitäis herätä tuosta Jokeri krapulasta ja alkaa tuomaan omaa hyvää pöytään.
 

Karhu62

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Vantaa, Leijonat
Hienosti on alkanut pelit Lohella, harmi kun ei pääse paikalle Areenalle kun vasta perjantaina Forssamatsiin ja silloinkin vasta 2 erään, mutta ensi viikosta lähtien täysillä mukana, LOHI MÄÄRÄÄ ja RUUTANAT RULES!
 
Suosikkijoukkue
Kiekko-Vantaa, Carolina Hurricanes
Tänään voitto Kooveesta 4-1. Mennalle hattutemppu. Toivottavasti Srdinko on kunnossa, aika pahannäköinen töötti päähän.

Yksilöistä Iso-Kuortti, Matilainen, Kangasniemi ja Menna vakuutti eniten omaan silmään. Helomaa on kyllä hyvä löytö tolppien väliin.
 

TKR-69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Vantaa
Hyvältä on näyttänyt Lohen pelit, vaikka eilen oli vähän huonompi peli. Manninen on hyvin saanut iskostettua pelaajille pelisysteemin. Norgren on täysin kesken kuntoinen ja se osittain tappaa Kangasniemen pelinkin. Mutta hyvältä näyttää. Oikeita pelejä odotellessa.

Olen edelleen yrittänyt selvitellä, missä tässä uusien omistajien suhteen mennään. Jutellut useammankin osakkeen omistajan kanssa, mutta ne on vaiennettu. Jotain kumminkin. Uusia omistajia tulee olemaan 5 kappaletta, Anssi Aura, Antti Niemi ja kolme muuta, jotka ei tule jääkiekon piiristä. Ostavat kaikki 100 % osakkeista. Kauppa on kai viivästynyt sen takia, että yhteen osakkeen omistajaan ei oltais saatu yhteyttä, koska tämä olisi kuolinpesä. Mutta kuulemma kuukauden sisään tapahtuisi kaupat. Jos tätä kauppaa ei tapahdu, niin saattaa olla että se oli Lohen taru sit siinä.
 

No Joker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vantaa, Leijonat
Ei nyt oikein syty Lohi peleihin. Toinen aneeminen peli peräkkäin. Mistä lienee kiikastaa, mutta oppiahan se on näistäkin vaan otettava.

Ei toki Ketteräkään ollut parhaimmillaan, mutta valitettavasti ei kyllä ollut Lohella voittavaa maalivahtia tänään. Liian helposti meni omiin ja kun oma peli oli halutonta ja tehotonta, niin 2-5 taululla.

Sytyttäisikö Jokerit huomenna vähän parempaan?!?!
 

No Joker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vantaa, Leijonat
No kyllä sytytti! Joukkue oli todellakin eri asenteella ja miksipä ei, hallissa oli kyllä huikea tunnelma.

Oli varsinaiset maalikarkelot, jossa oli kaikenlaista pomppua ja toki tehtyä maalia. Maalit ehkä ansaitusti Jokereille, mutta pelillisesti Lohi ei ollut kaukana. Ketjut toimivat mielestäni tänään hyvin ja peli oli ihan erinäköistä kuin pari aiempaa peliä.
 
Suosikkijoukkue
Kiekko-Vantaa, HPK, symp. Haukat, divarit
Aika herätä omaltakin osalta foorumi- sekä kiekkohorroksesta. Kieli pitkällä edelleen odotan lisätietoa omistajanvaihdoksesta. Niin kuin Sointu itsekin totesi, seura kaipaa nuorta ja visionääristä porukkaa. Viime vuosina on paistanut tekemisestä se, ettei seurajohto ole ehkä ihan ajan hermolla, kun ainoa missä seura jäähallin välittömän läheisyyden lisäksi muuten kaupunkikuvassa näkyy, on tienvarsimainos kehällä.

Kehitysideoita on puitu täälläkin ja valmiita, todennäköisesti käyttökelpoisia ideoita voi katsella vaikka muilta Mestis-seuroilta. Toivottavasti kaupat toteutuvat, muuten en oikein jaksa enää uskoa parempaan tulevaisuuteen.

En muista oman n. 15 vuoden kannattajaurani ajalta, että kertaakaan kukaan olisi seuran puolelta sanonut sanallakaan pidemmän tähtäimen tavoitteista mitä tulee esimerkiksi olosuhteiden kehittämiseen, liiganousuun tai edes mestaruuksien tavoittelemisiin. Toki tähän vaikuttavat pitkään farmiseurana toimiminen ja sellaiseksi identifioituminen, joka osaltaan on varmasti myös luonut sellaista kulttuuria seuraan ja sen ympärille, mikä on saattanut ajaa mahdollisia kannattajia ja kassavirtaa muualle. Nyt olisi pikkuhiljaa hyvä mahdollisuus aloittaa rakentamaan jotain kestävämpää ja pitkäjänteisempää. Toivotaan, että Andy ja kumppanit saavat klaarattua homman maaliin ja laittavat työhaalarit jalkaan.

Sitten valitukset ja marinat sikseen. Pre-seasonissa oli hyviä hetkiä, ja asenne alkoi loppua kohden löytymään. Mielenkiintoinen kausi tulossa, enkä ainakaan itse osaa sanoa vielä juuta enkä jaata ennakkoasetelmista. Odotan innolla reissuja nordikselle Jokerien vieraaksi, sekä kotipelejä. Nähdään hallilla.
 

TKR-69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Vantaa
Pianhan kausi pyörähtää käyntiin. Sitä ennen huhuja. Kai Sointu olis tyhjentänyt toimistosta omat tavarat pois. Ja huomenna mahdollisesti uudet omistajat tulisivat julkisuuteen. Tikkurilan halliin rakennetaan parhaillaan aitioita lisää, josta tulee mieleen, että Anssi Aurako uutena Lohen omistajana saanut kaupungin heti töihin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös