Kiekko-Vantaa 2021–2022

  • 63 141
  • 175

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Oli kuin yö ja päivä Kiekko-Vantaa viikonloppuna. Perjantain kotiavaus tosi hyvä esitys K-Espoota vastaan ja ei olisi ollut vääryys 3p Lohelle. Sitten taas lauantaina Savonlinnassa tuntui telkkarin välityksellä siltä, ettei jengi oikeen syttynyt, mikään ei onnistunut ja oltiin jalalla perässä. Ja kaksi tehtyä maalia kahteen peliin on liian vähän Mestiksen yhdeltä kovimmista hyökkäyskalustoista.

Samuli Tervo oli kyllä maalissa molemmissa peleissä mielettömän hyvä!

Lohen on saatava otteisiin tasaisuutta, pelattava joukkueena tiiviisti ja sitä kautta niita voittojakin tulee.
Tervo otti liukuhihnalla takatolppa ohjureita Espoota vastaan kiinni. Aivan jäätävä esitys. Savonlinnan peliä en seurannut.
 
Tervo oli Savonlinnassa myös hyvä. Pienenä anekdoottina voi kertoa, että hän sai kypärään kovan laukauksen aivan viime sekunnilla ja jäi polvilleen kokoamaan ajatuksia joksikin aikaa. Taisi kuitenkin selvitä ilman suurempia ongelmia.
 

TKR-69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Vantaa
Jääkiekkolehdessä oli tämmöinen: pelaajavaihtuvuus on useimmissa Mestiksen joukkueissa joka vuosi suurta, mutta Kiekko-Vantaa on tekemässä alkavalle kaudelle alan ennätystä.... Tämä se just mua hiertää, et joukkue vaihtuu... Ei ole jatkuvuutta, pitkäjänteisyyttä. Espoo matsi oli loistava paikallispeli, mut siinäkin näki jo, et ei ole pelisysteemiä (Koovee-KV matsi aivan pelisysteemitön). Lohella on aina nimekäs joukkue, mutta kun se ei vaan toimi, kuten Jokereilla aikanaan Liigassa. Kuten aikaisemmin sanoin, niin pitäiskö, edellisen vuoden joukkueesta pitää kiinni ? 2003 oltiin finaaleissa, ja osittain miksi? Kun edellisen vuoden joukkue jatkoi ja vain 4 uutta pelaajaa tuli joukkueeseen. Ymmärrän täysin, et resurssit on mitä on, mutta silti.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ymmärrän täysin, et resurssit on mitä on, mutta silti.

Ei se ehkä ihan pelkästään resursseista ole kiinni, vaan vaikuttaa siltä että osan kanssa ei ole haluttu tehdä jatkoa ja ehkä osa ei ole halunnut jatkaa Vantaalla.

Jokerit-lainat, jotka pelaavat nyt muualla:

Waltteri IgnatjewJukurit, SM-liiga
Samuel JukuriLukko, SM-liiga
Mico LuotoHIFK, SM-liiga
Nuutti ViitasaloSaiPa, SM-liiga
Konsta HirvonenPelicans, SM-liiga
Rasmus LahnaviikRedbull jr, Itävalta
Eetu MäkiSaPKo

Suurin osa siirtyi liigaan, eli K-Vantaa ei ollut kilpailussa mukana. Lahnaviik oli jäämässä, mutta saikin sitten sopimuksen muualta. Mäen osalta ehkä molemminpuolinen ratkaisu siirtyä muualle?

Tässä puolestaan viime kauden omat sopimuspelaajat, jotka pelaavat nyt muualla:

Miika HeiskariJoKP
Nico Nurmikantaei seuraa?
Eetu PeltolaJYP, SM-liiga
Jarkko PynnönenRoKi
Ville RautialaK-Espoo
Christian SilfverChamonix, Ranskan liiga
Eemeli JeskanenJoKP
Juho Jokiharjuei seuraa?
Oliver KiljunenHPK, SM-liiga
Aku KinnariIPK
Roope NiskanenHokki
Juuso Perttiläei seuraa?
Samu PoutanenMeudon, Ranskan 3-taso
Erkka SeppäläKalPa, SM-liiga
Julius ValtonenNice, Ranskan liiga
Viljami WacklinLindlövens, Ruotsin 3-taso

Kyllä tässä joukossa nyt kuitenkin on aika monta sellaista pelaajaa, mihin K-Vantaan resurssit olisivat riittäneet, jos osapuolilla olisi ollut halua jatkosopimukseen.
 

TKR-69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Vantaa
Valmennus. Junnu valmentaa... Ei kasvanut... Missä on meidän pelisysteemiä, ei missään. On tää karmeeta, et kohtuu hyvä joukkue, alisuorittaa. Fanit on raivoissaan.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Valmennus. Junnu valmentaa... Ei kasvanut... Missä on meidän pelisysteemiä, ei missään. On tää karmeeta, et kohtuu hyvä joukkue, alisuorittaa. Fanit on raivoissaan.
Taitaa olla siellä samat haasteet kuin meillä. Jatkuvuutta ei ole tarpeeksi. Onneksi molemmilla on vielä 48 runkosarjaottelua aikaa parantaa ennen tosipelien alkua.
 

Severi94

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Vantaa
Frendi just kysyi koska lisenssit haetaan suomisarjaan? Tietäisikö K-Vantaan toimisto?
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kiekko-Vantaa vs. Ketterä 7.10.2021

Maalit: 1-5
Laukaukset: 33-70
Laukaukset kohti maalia: 18-48
Yleisöä: 395
Laukaisukartta: liitteenä

En nähnyt peliä, mutta veikkaan että paljon tätä enempää jyrän alla ei ole Kiekko-Vantaa kotonaan koskaan ollut... Melkein tekisi jopa mieli veikata, että valmentajan lähtölaskenta saattaa olla jo aloitettu.
 

Liitteet

  • laukaisukartta.png
    laukaisukartta.png
    164,1 KB · kertaa luettu: 139

Leijonamään

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Vantaa
Kamala ilta taas tulossa kun kokoonpanokin on vähän vajaa. Voipi hyvinkin olla Niskasen viimonen peli. Paljonkohan saadaan yleisöä eilisen jälkeen? Toimisto ois voinu koittaa jotain lippupakettia näihin peräkkäisiin peleihin?
 

TKR-69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Vantaa
Aivan loistava taistelu, mutta mikäs paremmalle mahdat. Onko vielä 46 peliä jäljellä. Eli kausihan on vasta alussa. Kyllä se siitä kääntyy.
 

Janez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans
Vähän ironista tuo, kun Kurri sanoi Vantaan Sanomissa, että Kiekko-Vantaaseen satsataan ja tällä hetkellä sarjajumbona, 6 peliä ja 1 piste. Ihme on jos ei ensi viikolla valkku vaihu. Siellä olis vaikka Raipe vapaana.
 

Fläppitaulu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, KOOVEE, Ilves
Heti kun takarauta kolahtaa niin selkäranka katkeaa. Kumma juttu. Epäilen että Raipe passaa Mestikset, kova juttu jos naaraatte!
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Epäilen että Raipe passaa Mestikset, kova juttu jos naaraatte!

Ei se nyt ainakaan siinä mielessä ihan tuulesta temmattu ajatus ole, kun onhan Raipe ollut ennenkin Jokereiden palkkalistoilla.
 

PasiTh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat/Kiekko-Pojat
Eikö se Laurinkari ole jo valmiina siellä. Rohkesti vaan Benjamille edustuksen takkia päälle. Sai ainaki Joensuussa hyvän liidon aikaiseksi.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Yleensä olen sitä mieltä, että näin aikaisessa vaiheessa ei kannata alkaa valmentajaa vaihtamaan. Mutta nyt olisi toisaalta aika hyvältä vaikuttava paikka siihen. Melkein viikko vapaata ja sitten viikonvaihteessa pohjoisen reissu. Tämä olisi hyvä tutustumisreissu uudelle alulle.
 
Suosikkijoukkue
Kiekko-Vantaa, Carolina Hurricanes
Tulihan se kauden ensimmäinen voitto! Pari erää Lohi oli tasakentin kyllä alakynnessä, mutta YV ja AV oli timanttia. Kolmas erä hyvä Lohelta ja hienoa, että moni pelaaja sai onnistumisia. Tervo oli maalissa huikea ja taisteluhaalarit oli nyt päällä ihan jokaisella.

Toivotaan, että tästä se nyt lähtee! Tänään sitten Pasi Räsäsen Hokki vastassa. Ihan huippupeli vaaditaan taas voittoon.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Jännä nähdä mihin suuntaan K-Vantaan peli tästä kehittyy. Helpottiko avausvoitto ja avausmaalit niin paljon, että tulosta alkaa tulla? Vai jäikö vain yksittäiseksi voitoksi ja sama tarpominen jatkuu.

Maalit, maalivahti ja yv-tehokkuus oli Rovaniemellä hyvää. Muutenhan peli oli aika kamalaa kuraa. Tekisi mieli väittää että mitä tahansa muuta jengiä kuin RoKia vastaan olisi tullut turpiin tuolla esityksellä. Vantaa ei ollut hyvä, mutta kahdesta läsnäolleesta vähemmän huono. RoKilla taisi olla kolme vai neljä ihan selkeää läpiajoa ja joku vähänkin parempi joukkue olisi kyllä noista paikoista jo ratkaissut pelin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös