Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Kiekko-Vantaa 2010–2011

Viestiketju osiossa 'Kiekko-Vantaa' , aloittajana ahal, 13.04.2010 klo 01.14.

 1. Lohipoika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  (itsenäinen) K-Vantaa
  Lainaus:
  Tule vain ihmeessä huutelemaan vieraisiin pöytiin. Kiekko-Vantaa on aihe, josta sekä riittää puhuttavaa että löytyy intoa sen kirjoittamiseen.

  Toissa viikkoisessa Veikkaajassa oli juttu Kiekko-Vantaan nykytilanteesta. Siinä uutisessa oli maininta, että K-Vantaa pääsisi yrityssaneeraukseen maaliskuussa. Toisaalta ennen kautta Vantaan Sanomissa oli juttu, jossa sanottiin, että oikeus olisi hyväksynyt seuran yrityssaneeraukseen pääsyn jo heinäkuussa ja järjestelyn lopputulos ratkeaisi viimeistään marraskuussa. Kai tämä maaliskuu-juttu on tuota järjestelyä ja sen venymistä. Velkaa seuralla oli kesällä siis 350 000 €, jota on lähetty maksamaan takaisin mm. pudottamalla pelaajabudjettia yli sadallatonnilla. Budjetoitu yleisömäärä oli noin 400-500 ja nyt ka. on ~700, joten siinäkin ollaan hieman tavoitteita edellä. Mahdolliset pudotuspelit olisivatkin sitten plussaa ja toivottavasti niitä tulisi edes se kaksi.
   
 2. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Eihän niillä kulujen pienentämisillä vielä suoraan mitään velkoja maksella. Mutta hyvä, jos tulopuolella ollaan plussalla. Ei Kiekko-Vantaankaan kuuluisi olla mikään ihan täysi farmi sijainnistaan ja ominaisluonteistaan huolimatta.

  En ole koskaan noista puliveivaamisista niin perustanut, mutta olikos niin että velkasaneerauksessa saadaan tyypillisesti anteeksi noin neljäsosa veloista? Sehän olisi kieltämättä iso apu seuralle, sillä velkojen lisäksi takaisin pitää maksella varmaankin myös joitain korkoja.
   
 3. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Junnupitoinen edustus on esiintynyt edukseen viime aikoina, ja peli on näyttänyt siltä miltä pitääkin - olisi pitänyt jo syksystä alkaen. Jengi on hitsautunut viimein yhteen ja tulostakin tulee. Porukassa on yhä muutama taituri mukana (mm. Tallberg ja Helenius), mutta valitettavasti (mahdollisissa) pleijareissa heistä ei ole enää apua.

  Niin se po-paikka ei ole vielä kirkossa kuulutettu, jos DT hakee pisteet Valtista ja HeKi jatkaa kärjen kurmotusta KK:ta vastaan 3 pisteen voimin. Lohelle riittää pistekin viimeisestä pelistä po-paikkaan. Mahdollista on myös Klaserin ohittaminen, jos se ei saa pojoakaan Itä-Suomen turneeltaan. Sijoitus on joko 7, 8 tai 9.

  Poffissa vastus on sitten sarjan kärkeä ja meno sen mukaista. Yksikin voitto kärkijoukkueista olisi jo plussaa, mutta tasainen ja kiivas taistokin kelpaa nuorelta joukkueelta. Sitä se on edelleen, oli nimet sitten selässä mitä tahansa.
   
 4. Lohipoika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  (itsenäinen) K-Vantaa
  Kiekko-Vantaalle tuli tuhannen euron sakko, koska perjantaisessa KooKoo-ottelussa pelannut Nico Manelius oli juuri ennen SM-liigan maaottelutaukoa pelannut talviklassikossa ja oli näin ollen edustuskelvoton Mestiksessä. Koska jääkiekkoliiton päätöksen mukaan teon tahallisuutta ei voitu näyttää toteen, ottelun lopputulos jää ennalleen (onneksi).

  Vastalausepäätös maanantaina 14.2.2011

  Tässä niinsanotusti "dodged a bullet".
   
 5. Diablo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Urheilullisesti avoin Liiga & Mestis
  Lainaus:
  Haluaisin jo ihan mielenkiinnostakin tietää, miten jääkiekkoliitto aikoisi esimerkiksi tulevissa vastaavissa tapauksissa sitten näyttää toteen sen, että pelaajaa olisi peluutettu tahallaan, vaikka hänen tiedetään olevan edustuskelvoton. Mahdotonhan tuota on tämän linjauksen mukaan näyttää toteen. Senhän pitäisi olla päinvastoin, eli jos on painavat perusteet ja pystyy näyttämään toteen, että edustuskelvotonta pelaajaa ei peluutettu tahallaan, niin silloin voitaisiin harkita tämän kaltaista päätöstä.
  Tarkoitan että mielestäni Vantaan pitäisi syytettynä olla tässä tapauksessa tilivelvollinen tekemisistään, nythän näyttäisi siltä että syyttäjän eli KooKoo:n pitäisi tehdä salapoliisin tehtäviä näyttääkseen toteen tämän Vantaan rikkeen.

  Minun mielestä päätös meni väärin, mutta kuten KooKoo:n puolella totesin, niin aivan samahan tuo sinänsä itselle on.
   
 6. Lohipoika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  (itsenäinen) K-Vantaa
  Tiukalle meni, mutta Jukureita lähdetään kaatamaan lauantana. Kahdesta pahasta tuli se mielenkiintoisempi vastaan. Kauden päätavoite on saavutettu ja ilman tavoitteita ei ole paineita ja on helpompi lähteä tosipeleihin. Pelaajia riittää kolmeen kenttään, mutta kolmella kentällä sitä on aikaisemmikin pelattu. KooKoota voitaisiin kiittää pudotuspelipaikata lähettämällä Jukurit kesälomalle ja antamalla liiga-KooKoolle kotietu.
   
 7. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Kaikenmaailman huhuja sitä kuulee. Nyt kuulin, että Maneliuksen peluuttaminen 11.2.2011 Kookoota vastaan oli ihan suunniteltu juttu (täysin tietoisia, että on edustuskelvoton). Se on vielä epäselvää, minkä takia? Ei haluttu playoffeihin tai sitten haluttiin. Itse olen sitä mieltä, että seurakaan ei halunnut playoffeihin. Jos olis jääty playoffejen ulkopuolelle, niin rahaa olisi säästynyt rutosti. Nyt joutuu jäitä maksaa ja kaksi vierasreissua ei kustanneta tän päivän pelin tuotoilla.
   
  Viimeksi muokattu: 21.02.2011 klo 14.12
 8. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Melkoista penailua, jos pitää paikkansa. Siinä tapauksessahan tuota liiton päätöstä on sitten kiroiltu ihan jokaisessa mahdollisessa suunnassa :-)

  Voi toki olla, että seurajohto olisi mennyt tekemään saipat. Eli lupaillut kesähelteissä innoissaan menestysbonuksia pelaajille playoff-paikasta.
   
 9. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,Kiekko-Laser, Pelicans,TiTu
  No jos tuo huhu osoittautuu todeksi niin aikamoista pelleilyä on taas ollut. En oikein jaksa uskoa että näin on sillä jos KiVan puolelta on vakuuteltu että kyseessä on ollut aito vahinko niin moisella tempauksella saa kyllä antipatiat hyvinkin pitkäksi aikaa.

  Herää kysymys että mitäköhän liitto tekee jos tommoinen paukku vielä varman tiedon kanssa yleiseen tietoon tulisi? Tuskinpa siellä ruvetaan enempiä sanktioita miettimään mutta ehkäpä tulevaisuudessa "penailun" riskit minimoitaisiin jollain tapaa?
   
 10. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Päivän Hesarin mukaan K-Vantaa on päässyt yrityssaneeraukseen ja puolet veloista on annettu anteeksi. Valoa näkyy tunnelin päässä.
   
 11. Lohipoika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  (itsenäinen) K-Vantaa
  Lainaus:
  Hesari ei tule, mutta tuo kuulostaa hyvältä. Velkaa olisi siis enää päälle satatonnia. Kauaa ei siis enää tarvitse jatkaa tätä farmipelleilyä. Ensi kausi varmaan menee saman kaavan mukaan, mutta sitten mahdollisesti kaudella 2012-2013 voidaan taas kokeilla olla oikea jääkiekkojoukkue.
   
 12. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Kesäloma alkoi Lohella tappiolla jukureille. Tänään 26.2.2011 olen KESÄmökillä, KESÄlomalla ja juuri aloittanut loman, joka oli oli otettu playoffeja varten. Ei ihan ole kesäsäät. Kapteeni Peltosuo kiitti Ruutanoita kannustuksesta, niin kotona, kuin vieraissakin. Ruutanat kiittää joukkuetta fanien "mestaruudesta" ja loistavasta taistelusta vaikealla kaudella.