Kiekko-Espoon yleisömäärät

  • 329 629
  • 2 169

Halmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
maajoukkue
Ässät nyt ei satu olemaan se kaikista kiinnostavin vastustaja, joten se kyllä osittain selittää tilanteen, vaikka halli saisi tietysti mielellään olla loppuunmyyty vastustajasta huolimatta.

Korkki taisi osua provollaan hermoosi.
Ei kai pleijareissa mennä katsomaan vastustajaa, kuten runkosarjassa voidaan vielä tehdäkin. Siellä mennään katsomaan oman joukkueen menestystä. Ässät ei toki runkosarjan kakkosena ollut kovin kiinnostava vastus.
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
4 peli oli kyllä todella lähellä loppuunmyyty jos pois lasketaan aitiopaikat.

Niin käsittääkseni Espoossa lasketaan katsojamääriin vain aitioissa oikeasti olevat katsojat toisin kuin käsittääkseni Jaffalassa. Vaikea kuvitella, että jokaisessa aitiossa olisi loppuunmyydyssä matsissa aina maksimipoppoo.
Lieneekö tässä sitten jotain kikkailua sen suhteen paljonko Jussin yhtiöt toisilleen rahaa tilittävät. Voisi kuvitella, että Kiekko Oy saa aitiomyynnistä vain niiden aitioon myytyjen halvimpien lippujen rahat ja kaikki muu sitten ohjataan Halli Oy:lle
 

scholl

Jäsen
Hävetkää nyt hiukan, sarja katkolla ja Suomen toiseksi suurimmassa kaupungissa naurettavat 4300 katsojaa. Jos vielä maanantaina pelattaisiin Porissa niin nuo liput menisivät alle vartissa.

Olen muutaman viikon tätä asiaa miettinyt ja fakta on se, että Bluesin imagonrakennus on totaalisesti epäonnistunut. Espoolaisuus on vikatikki. Katsokaapa muita laajennusjoukkueita kuten San Josea tai Anaheimia. Ei siellä jostain muualta muuttaneet tietokonenörtit mene peleihin sen takia, että olisi kotiseuturakkaudesta kyse, vaan sen takia, että se peli on kliffaa vapaa-ajan viettoa.

Menee vähintään 100 vuotta, että kunnollista espoolaisuutta syntyy. Sitä ei itse asiassa ehkä tapahdu koskaan, sillä kaupunki on suunniteltu päin persettä. Espoon Keskus ei olisi pitänyt rakentaa ollenkaan, vaan jonnekin Tapiolaan olisi pitänyt tehdä aukio, jonka ympärillä olisi ollut kaupunkintalo, kaupungin teatteri ja sitten tavaratalot jne. Riittävästi kahviloita, ravintoloita, yökerho etc. niin jengi olisi alkanut viettää siellä aikaa, eikä välttämättä matkustanut Stadiin joka ilta. Nyt siitä on rakennettu full nukkumalähiö, jossa on muutama laatikko kauppakeskuksina, muttei oikeasti sellaista mestaa, missä jengi voi viettää aikaa ja viihtyä. Niinpä on aika turha rakentaa mitään poikittaisliikennettä johonkin Tapiolan suuntaan esimerkiksi, koska se on kuitenkin kätevämpää lähteä viettämään aikaansa Stadiin.

Toinen asia on se, että minkä takia ihmiset muuttavat Espooseen (koska aikanaanhan se oli asumatonta seutua). Syy on meri, tila (rivareita, omakotitaloja), liikenneyhteydet työpaikalle jne. Hyvin harva muuttaa sinne sen takia, että ovat espoolaisia ja haluavat asua Espoossa. Ei, vaan suurin osa on jostain muualta. Joko muualta pääkaupunkiseudulta, jotka kokevat, että Espoo tarjoaa hyvän asuinpaikan tai sitten full heinähattuja. No mitä jengiä ne sitten kannattavat. Siellä voi olla Kärppä-faneja, jotka eivät ole koskaan asuneet Oulussa, vaan heidän faijansa on nuorena miehenä muuttanut Oulusta ja silti perhe vielä siinäkin vaiheessa, kun lapset ovat 40 vuotiaita, haaveilevat vielä joskus palaavansa pohjoiseen. Tulee mieleen ruotsinsuomalaiset tai Amerikan italialaiset. Uusi kotimaa koetaan vain rahantekopaikkana ja on haave palata kotiin, muttei se koskaan realisoidu. Kärpät tai joku muu landejengi on kuitenkin se kosketuspinta juuriin. Niinpä on aivan turha mainostaa entistä espoolaisempi Blues, jos ihmiset eivät ole edes espoolaisia. Sitä paitsi niitä mainoksia näkyy telkkarista koko Uudellamaalla. Kuka lähtee matsiin tosiaan, jos mainostetaan jotain, mitä ihmiset eivät itse ole.

Bluesin joukkue on taisteleva, nuori, nälkäinen jne. Eikö noita ominaisuuksia pitäisi korostaa ja käyttää hyväkseen se valtava asiakaspotentiaali, mikä syntyy siitä, että hallin lähialueella asuu niin paljon ihmisiä, joilla ei ole juuri mitään tekemistä vapaa-aikanaan. Halli on pienempi kuin Ilmalassa tai Töölössä, se on uusin ja sinne saa autolle hyvin parkkipaikan, miksei sitä hyödynnetä. Miksei hallista tehdä superviihtyisää paikkaa tavata naapureita, alueen muita ihmisiä. Miksei Keilasataman jengille tehdä kunnollista katsomoa, jossa kerran viikossa voi viettää duunin jälkeen aikaa ja Koneen duunarit voivat jubailla Nokian duunareiden kanssa jne. Miksei Bluesista ja siitä hallista oikeasti tehdä viihtyisyys edellä tapahtuvaa toimintaa. Okei, ehkä sinne on syytä saada fanaattisempi fanikatsomo, joka voi koostua todella espoolaisista pahiksista Soukasta ja Olarista, mutta seuran nimi on Blues, joten siitä voi digata 200 tuhatta heinähattua, jotka asuvat Espoossa aivan samalla tavalla kuin Elop näyttää diggaavan.

Laulussa sanottiin aikanaan Hangosta Petsamoon. Miksei Bluesia voisi jotkut seurata Hangosta vaikka Sipooseen. IFK:lla on oma imagonsa stadilaisena, kaksikielisenä, fyysisenä, perinteisenä jenginä, joka pelaa ikälopussa ladossa. Jokerit on työläistaustainen, itähelsinkiläispainotteinen, maalta muuttaneiden junttien suosikkijoukkue. Tuossahan on hyvin tilaa kolmannelle jengille. Miksei Blues voisi olla taisteleva, nuorekas, energinen jengi ja nuoriso voisi alkaa fanittamaan sitä, vaikka asuisivat missä vain vaikkapa Sipoon ja Hangon välillä. Kyllähän Lontoossakin on useita seuroja kuten Arsenal, Tottenham, West Ham jne., eikä se aina ole niin, että vain siinä naapurustossa sitä joukkuetta kannatetaan, vaan faneja voi olla kauempanakin. Tuo espoolaisuus karkottaa katsojia. Pitäisi unohtaa se ensisijaisena viestinä ja keskittyä siihen, että matseissa olisi superhauskaa ja palvelut toimisivat hyvin. Silloin perheet ostaisivat sinne lippuja, vaikka olisivatkin Oulusta tai vaikka Savosta kotoisin.

Samoin sitä rivaliteettia Kärppiä vastaan pitäisi nyt alkaa hyödyntämään. Nokia on sekä Keilasatamassa että Oulussa eli tavallaan molempien jengien firma. Sehän on tavallaan silloin sen firmankin sisäinen taistelu. Espoo ja Oulu ovatkin muutenkin jonkinlaisia kilpailijoita teknologia-alalla. IFK:n ja Jokereiden paikallistaistelua on turha miettiä, koska kolmas jää siinä ulkopuoliseksi. Niinpä on löydyttävä joku muu kaksintaistelu ja viimeisten keväiden pohjalta se voisi olla etelä vastaan pohjoinen, joka kulminoituu näihin kahden teknologiakaupungin joukkueisiin. Tehkää niistä Kärpät-peleistä oikeasti hegemonia, "paikallismatsit" ja kunnon hypeä kehiin. Eivät kaikki landet kannusta Jokereita sen takia, että pitäisivät heistä, vaan sen takia, että vihaavat Stadia ja IFK:ta. Sama juttu tuosta, eivät kaikki kannustaisi Bluesia sen takia, että diggaisivat Bluesista tai Espoosta, vaan sen takia, että vihaisivat poroja, Lappia ja Oulua tai jopa koko puolta Suomea.
 

rip-off

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, Steelers
En oikein tiedä mitä tämä yllä kirjoittava IFK fani jauhaa. Vaikka osa tarinan sisällöstä onkin totta, niin päällisin puolin naapurinjengin kollega kyllä missaa pointin mielestäni aika totaalisesti.

Oikein vituttaa kirjoittaa tuhannetta kertaa tänne tämä sama viesti, missä kerron kuinka espoolainen lätkäkulttuuri on lähtenyt rakentumaan vasta vuonna 1992. Se on monta kymmentä vuotta myöhemmin kun siellä teillä IFK:ssa. Mulla on lähipiirissä ihmisiä, ketkä on kannattanut IFK:ta 40 vuotta. Siltä pohjalta on vähän eri kuvio rakentaa koko kulttuuria, kun tällä meidän rakennusalustalla, joka perustuu 80-luvulla tai myöhemmin syntyneisiin ihmisiin.

Se, että Scholl laskee Espoon samaa kategoriaan Anaheimin tai muiden laajennusjengin kanssa kertoo paljon kirjoittajan näkökulmasta - IFK-fani jauhaa oman kaupunkinsa "laajennusjengin" asioista. Mä voin kertoa sulle ihan henkilökohtaisesti, että me ketkä ollaaan synnytty espooseen silloin 80-luvulla, kyllä pidetään itseämme ihan espoolaisina. Ei mitään stadin lähiöasukkaina. Mulle Espoon kannatus on aivan selkeä homma, ei ole mitään muuta vaihtoehtoja. Ja tiäks, mä asun nykyään tääl stadissa, enkä siltikään aion vaihtaa seuraa paikalliseen. Kerran ifk, aina ifk... eiku. No kyl sä tän osaat.

Myös vituttaa lukea kuinka täällä sönkätään jostain 4000 ihmisen yleisömäärän pettymyksestä, kun takana on kuitenkin tunnelmaltaan ehkä tän kauden paras matsi, jossa oli yleisössä ainoastaan ne tyypit ketkä sinne oikeasti halusi - ne tyypit ketä oikeasti ton jengin tilanne kiinnostaa ja ketkä siihen haluaa vielä uskoa. Ihan selvästi oli (HUOM! fanikatsomoa myöten) jäänyt himaan se porukka, ketkä pelkäsi tänään tappiota porilaisille. Harmittipa ihan hirveesti, byhyyyy. Mun espoolainen pikkubroidi ei lähtenyt tänään matsiin, koska sitä pelotti tappio. Harmittaakohan sitä nyt? Ehkä. Ehkä se ens kerralla lähtee. Koska tänään ois oikeasti kaikkien kannattanut tulla hallille. Me ketkä sinne lähdettiin voidaan olla iloisia ja tehtiin siitä siisti tapahtuma kaikille.

Oikeesti. Me ollaan välierissä. Voitettiin tänään. Mentiin ekana jenginä sääleistä välieriin. Katsomossa oli hauskaa. Joukkue jäällä kiitti yleisöä matsin jälkeen. Homma hoitu.

Onks tää nyt ihan oikea päivä jauhaa siitä kuinka paskasti meillä menee meidän lätkäkulttuurin kanssa?
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Olen muutaman viikon tätä asiaa miettinyt ja fakta on se, että Bluesin imagonrakennus on totaalisesti epäonnistunut. Espoolaisuus on vikatikki.
Bluesin päätös korostaa Espoolaisuutta perustuu noin viitisen vuotta sitten tehtyyn asiakas/markkinatutkimukseen jossa kartoitettiin mitä Bluesin fanit eli asiakkaat arvostavat joukkuessaan. Oli aika ymärettävää että Espoolaisuus eli oman kotiseudun joukkue oli se juttu miksi jengiä fanitetaan. Kuitenkin samalla talousalueella vaikuttaa kaksi kovaa brändiä joita voidaan haastaa vain sillä että tää on meidän Espoolaisten juttu. On selvää että Blues menettää potentiaalisia asiakkaita vieläkin Hifkille ja Jokereille, mutta ainoa keino on saada espoolaiset olemaan ylpeitä Bluesista. Siksi eilinen voitto oli ihan uskomattoman hieno juttu vaikka sitä oli todistamassa ne fanit jotka jaksoi seistä oman jenginsä takana loppuun saakka. Mutta kandee varmaa skaffaa toinen tsetti jos Espoon Blues ei oo sun juttu.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Nimimerkiltä rip-off loistava postaus. Eilisestä pelistä olivat jääneet kotiin gloryhuntterit, jotka pelkäsivät että taas tulee pataan. Paikalla oli se porukka joka oikeasti seisoo joukkueen rinnalla. Kyllä siitäkin ääntä lähti. Olen meistä helvetin ylpeä!

Espoossa pelataan kaikkien aikojen play off-kevättä. Liigajoukkue on lyönyt ällikällä kaikki ja edennyt välieriin. A,B ja C -Junnut pelaavat finaaleissa. Nautitaan tästä.

Helvetin huono ketjunnosto!
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Itse kannustin eilen ääneni käheäksi yläkatsomossa ja fiilis oli, jos mahdollista, jopa parempi kuin viikkoa aiemmin. Ei ehkä vastannut Jokereiden tiputtamista muutama vuosi sitten, mutta ei väliä - hyvää se teki. Ja asia on juuri noin, että eilen paikalla olivat ne, jotka sinne pitikin saada. Himaan oli jäänyt yllättävän paljon tästä "seistään teidän tukena, loppuun asti lauletaan"-sakista, mikä on pettymys, mutta minkäs teet kun ei nappaa. Gloryhuntereiden on helppo vaatia muita paikalle ja kannustamaan, mutta missä ollaan itse silloin kun matsit eivät menekään kuten haluaisi?

Kuten todettua, ainakin 403:ssa pidettiin eilen varsin hyvin ääntä. Nyt kun saataisiin jotenkin siirrettyä toi pidempiaikaisesti esim. runkosarjaankin, niin olisi hienoa. Nythän fanikatsomosta puuttuu tämä itseni ikäisten 30+ vuotiaiden "menetetty sukupolvi", jonka fanatismi kuoli kymmenen vuotta sitten jatkuvaan perseilyyn. Meistä monesta on tullut fanien sijasta vain kannattajia, jotka toki käyvät peleissä, mutta eivät jaksa enää innostua niistä kuten ennen. Jos nämä (katson tässä myös itseäni) saataisiin uudelleen innostettua myös kannustamiseen - hallilla kun joka tapauksessa käyvät - edes pikkuhiljaa, voisi tuolla olla taas muutaman vuoden päästä ihan kovakin meininki.

Tällä ei ole mitään tekemistä espoolaisuuden kanssa. Espoolaisuus on kuitenkin monille se väylä, jota kautta jengi alkaa kiinnostaa, vaikkei se myöhemmin mitään enää merkkaisikaan. On vain oikein, että Espoosta lähtöisin oleva jengi on tehnyt strategisen linjauksen olla espoolainen, tietäen, että helsinkiläiset eivät silloin koe sitä omakseen. Mut eipä tarviikaan.
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
On tuossa schollilla asiaakin, mutta tuo ydinväite ei toimi. Itse olen syntyperäinen espoolainen ja olen vuodesta 1985 alkaen samaistunut nimenomaan espoolaiseen joukkueeseen - ja olen "ylpeä" espoolaisuudestani, jos ylpeyttä voi tässä sanana käyttää.

Sinäänsähän joukkue alkaa olla espoolaisen näköinen, paljon nuoria omia jätkiä jne jne. Kuitenkin espoolaisuuteen kuuluvia asioita on myös tällainen "kermaperseily", jota itse hallista ei oikein saa irti. Jotkut nahkasohvat baareissa ja samppanjat ykköstuotteena olisi yliampuvaa, mutta edes pari napsua tuohon suuntaan toisi itse hallissakin espoolaisuutta karrikoidusti esille. Nyt esim Boksi on askeettisuudessaan omasta mielestäni muovinen ja pliisu - ei "elitistisen viihtyisä", jossa olisi espoolaisuutta näkyvissä. Päätybaarissa on vähän sama vika.

Muutenkin - mikä olisi espoolaisempaa kuin pramessa ja viimeisen päälle hiotussa "konttorissa" katsoa skumppalasi kädessä, kun duunarit painaa hommia kaukalossa?
 

Kapo

Jäsen
Turha tuota yleisömäärää on mitenkään selitellä. Vuosituhannen alkupuolella tehtyä vahinkoa saatiin Kaken ja Petun aikana vähän paikattua kun menestystä tuli mutta sen jälkeinen "kaikki halukkaat saa lähteä" -puukäsiarmeijakiekko teki taas tehtävänsä. Uusia kannattajia on tullut mutta myös vanhoja menetetty.

Itse en ole käynyt hallissa kesän 2009 jälkeen. Silloin siis hienon runkosarjan kakkostilan ja välieräpaikan jälkeen ilmoitettiin että enää ei yritetä. Eikä muuten kaduta tippaakaan tuo päätös. Katsotaan uudemman kerran sitten kun omistaja vaihtuu.
 

DanC

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, Bleg, ACM
Ja asia on juuri noin, että eilen paikalla olivat ne, jotka sinne pitikin saada. Himaan oli jäänyt yllättävän paljon tästä "seistään teidän tukena, loppuun asti lauletaan"-sakista, mikä on pettymys, mutta minkäs teet kun ei nappaa. Gloryhuntereiden on helppo vaatia muita paikalle ja kannustamaan, mutta missä ollaan itse silloin kun matsit eivät menekään kuten haluaisi?

Ei nyt jaksaisi lähteä näihin, mutta tästä olisi kiva saada lisätietoja.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Kunhan metro valmistuu niin katsojamäärät nousevat varmasti, onhan se helvetisti helpompaa hypätä Isosta Omenasta tai Kivenlahdesta metroon ja päästä lähes hallin ovelle nopeasti ja helposti.

Sama koskee myös niitä jotka tulevat Helsingin suunnalta.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Ei nyt jaksaisi lähteä näihin, mutta tästä olisi kiva saada lisätietoja.

Eipä siis mitään muuta kuin että aika paljon vähemmän seisomakatsomossa oli jengiä kuin viikko sitten. Pelipäivä kuitenkin sama, missä vika? Toki siellä seisseet vetivät hyvin ja sitähän tossa yritin sanoakin.

edit: mutjoo, turhaahan tää. Aivan sama, pääasia, että hallille tulevat viihtyvät.
 
Viimeksi muokattu:

DanC

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, Bleg, ACM
Eipä siis mitään muuta kuin että aika paljon vähemmän seisomakatsomossa oli jengiä kuin viikko sitten. Pelipäivä kuitenkin sama, missä vika? Toki siellä seisseet vetivät hyvin ja sitähän tossa yritin sanoakin.

Eilen seisomakatsomossa toiselta kaiteelta ylöspäin oli aika pitkälti sama porukka mitä tuossa aiemman lauantain matsissa. Muutama kaveri puuttui, mutta suunnilleen saman verran. Suurin ero tuli siitä, että eilen ei seisomakatsomon alaosassa ollut lainkaan pikkujunnuja, joita viikko sitten oli ihan hyvin.

Mutta propsit koko hallille, hyvin mukana vaikka menestyvää jengiä onkin helpompi kannustaa (koskee ihan kaikkia, myös fanikatsomoa). Tietysti marraskuun väsyneet tiistai-höntsät eivät luonnollisesti nappaa kaikille.
 

scholl

Jäsen
Kunhan metro valmistuu niin katsojamäärät nousevat varmasti, onhan se helvetisti helpompaa hypätä Isosta Omenasta tai Kivenlahdesta metroon ja päästä lähes hallin ovelle nopeasti ja helposti.

Sama koskee myös niitä jotka tulevat Helsingin suunnalta.

Niin no Kivenlahteen metro tulee ihan sikamyöhään, mutta entisiä espoolaisia asuu muuallakin, joten pelkkä metroyhteys Stadista auttaa heitä. Siihen päälle Keilasataman, Otaniemen ja Tapiolan pysäkit ovat kyllä tärkeitä. Mm. TKK:n opiskelijat ja Keilasataman porukka pääsee silloin peliin kätevästi ja voivat ottaa bisseä, kun eivät ole autolla.

Miksi joukkue on nimetty Bluesiksi, jos halutaan korostaa espoolaisuutta? Sehän on täysin ristiriidassa.
 

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
Miksi joukkue on nimetty Bluesiksi, jos halutaan korostaa espoolaisuutta? Sehän on täysin ristiriidassa.

Mikä jengin nimi sitten pitäisi olla? Espoon Espoot? Voi jessus sentään... Blues tulee väristä, sininen in english, ju nou? Espoon vaakunan värit ovat sininen ja keltainen. Hmm...mitkähän ne Bluesin värit olivatkaan? Sininen ja keltainen...? Eiii... Punainen ja musta varmaan!
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Miksi joukkue on nimetty Bluesiksi, jos halutaan korostaa espoolaisuutta? Sehän on täysin ristiriidassa.
Muistaakseni Blues-nimeä perusteltiin jollain meriaspektilla ja siitä K-Espoo nimestä taidetiin luopua kun haluttiin luoda sellainen "brändi" johon voisi myös sellaiset muualta muuttaneet tietokonenörtit samaistua.

Mutta kyllä tämä play-off kevät on ollut kaikella tapaa pelastus Bluesille. Play-off potti on varmasti suurempi mitä enakkoon uskalletiin toivoa ja mikä parasta fanit on taas saatu takaisin innostuneeksi joukkueesta. Surkea otteluohjelma ja perseilty runkosarja alkaa olla vain paha uni joka tossa talvella tuli nähtyä. Mutta varmasti sponsorit on nyt tyytyväisiä kun saa rahoilleen vastinetta, ja ties vaikka tässä huumassa Salonojakin taas innostuisi taas tästä touhusta. Tähän kun ympätään Bluesin junnujen menestys niin voidaan jo nyt sanoa että tämä on jo ollut helvetin iso kevät Bluesille! Ja unelma maljasta elää!
 

trap

Jäsen
Mutta kyllä tämä play-off kevät on ollut kaikella tapaa pelastus Bluesille. Play-off potti on varmasti suurempi mitä enakkoon uskalletiin toivoa ja mikä parasta fanit on taas saatu takaisin innostuneeksi joukkueesta. Surkea otteluohjelma ja perseilty runkosarja alkaa olla vain paha uni joka tossa talvella tuli nähtyä.

Tästä täytyy kirjoittaa laajemmin kesällä, mutta joukkueen loistavan pelin ja kaikkien Blues-joukkueiden hyvän menestyksen ei pidä antaa sokaista. Ei-urheilullisella puolella touhu on kuitenkin ollut niin epävakaata ja heikkoa.
 

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
Ainoastaan mestaruus tällä kaudella saa unohtamaan tälle kaudelle tehdyt surkeat muutokset esim. fanikatsomon kanssa. Toivotaan parasta ja pelätään pahinta (eli sitä, että jengi unohtaa tämän kauden "buumin" yhtä nopeasti kuin villiintyi mahdollsesta menestyksestä).
 

jeani

Jäsen
Keskiviikkona taitaa tulla täysi tupa Espoossa. Piti tulla katsastamaan menoa itsekin, mutta valitettavasti ei pääsekään. Tunnelmalle tietenkin parempi, ettei tule neutraaleja viemään paikkoja.
 

DanC

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, Bleg, ACM
Keskiviikkona taitaa tulla täysi tupa Espoossa.

Pakko olla täysi tupa. Jos tällaiset matsit eivät nappaa, niin ei sitten mikään. Pelataan finaalipaikasta ja mahdollisesti toiseksi viimeinen kotimatsi tällä kaudella.

Nyt sitten yksi toivomus kaikille matsiin tulijoille. Ostakaa nyt ne liput ajoissa että pääsette matsiin. Ja tärkeämpänä kenties, tulkaa ajoissa paikalle. Ettei tarvitse ihmetellä viisi minuuttia ennen matsin alkua mihin sen henkilökohtaisen kulkuvälineen jättäisi kun hallin parkkipaikat ovat täynnä. Ja muutenkin pääsette kunnolla fiilikseen mukaan heti alusta alkaen eikä hirveällä kiireellä halliiin ryysäten kun peli on jo menossa.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Kyllä se on täysi tupa riippumatta siitä mitä Blues ilmoittaa.

Perjantaina tupa oli n. 98% täysi ja yleisömääräksi arvottiin 5500. Pataa vastaan 4. ottelussa oli silmämääräisesti snadisti vähemmän porukkaa mutta ilmoitettiin ~6200 (muistaakseni).
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Kyllä se on täysi tupa riippumatta siitä mitä Blues ilmoittaa.

Perjantaina tupa oli n. 98% täysi ja yleisömääräksi arvottiin 5500. Pataa vastaan 4. ottelussa oli silmämääräisesti snadisti vähemmän porukkaa mutta ilmoitettiin ~6200 (muistaakseni).

Kyllä yläkatsomoiden reunimmaiset katsomot olivat aika tyhjiä perjantain pelissä. Ja fanimaailman katsomo tietysti lähes täysin tyhjänä... Huomiseksi käsittääkseni yläkatsomotkin täyttyvät paremmin.
 

Blågula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
Huomiseksi käsittääkseni yläkatsomotkin täyttyvät paremmin.
Tsekkasin Lippupalvelun katsomokartan ja otteluun on about sata lippua myymättä. Yläkatsomoiden nurkissa jotain ja sitten yksittäisiä hajapaikkoja siellä täällä. Toki osa noista on varmaan varauksia, mutta eiköhän halli ole loppuunmyyty huomenna.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös