Kiekko-Espoon yleisömäärät

  • 321 037
  • 2 088

lartama24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Jäähonka + espoolaiset, HIFK
Sattuneesta syystä olen nää pleijarit tullut yleensä uberilla hallille ja reitti on sen ”ratiopharm-arenan” vierestä, tänään oli eka kerta kun parkkijärjestelyt siinä hallin ja Ramirent -arenan välissä seisotti liikennettä Koivumankkaantielle asti.

Se ei ole ihan optimaalista et kaikki liikenne on parkkijärjestelyiden kohteena vaikka oliskin vain ohi ajavaa saattoliikennettä.
 

Heketys

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Naapurissa Tapiolan urheiluhallin yleisömäärä salibandyssä tänään 947 katsojaa (halliin mahtuu wikipedian mukaan 1098) joten K-Espoon peli ei tuon matsin määriin kauheasti vaikuta. Tiedä sitten paljonko K-Espoo lopulta menetti tällä katsojia, mutta ensimmäistä kertaa näkyi F-Liigan mainos hallin jumbotronilla.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ekaks, haluaisin ihan aidosti, et KEspoon matseissa kävis paljon porukkaa, mutta jostain syyystä ei vaan vedä.
Ja aina löytyy syitä, pitkäperjantai, sadepäivä, Hongan matsi, salypandin matsi ym.
Faktahan on, et aina kaupungissa on kilpailevia tapahtumia. Ei voi pistää kaikkia muita säppiin.
Marraskuussa oli yhtenäkin iltana stadissa ruuhkaa, kun Huuhkajien matsissa oli noin 30 000 katsojaa
ja samaan aikaan vieressä Jokerit myi Nordiksen täyteen.
No, jospa se liigastatus toisi espoolaisia halliin.
 

#42

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, K-Espoo
, mutta jostain syyystä ei vaan vedä.
Yllättäen 30 vuoden poissaolon jälkeen entiset fanit eivät enää seuraa lätkää. (Valta-osa heistä) Valta-osalle espoolaisista Espoon seura on yhä Blues. Ajatusleikkinä, paljonkohan Töölön Vesa vetäisi Mestiksessä? Tai Lahden Reipas Liigassa?
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Yllättäen 30 vuoden poissaolon jälkeen entiset fanit eivät enää seuraa lätkää. (Valta-osa heistä) Valta-osalle espoolaisista Espoon seura on yhä Blues. Ajatusleikkinä, paljonkohan Töölön Vesa vetäisi Mestiksessä? Tai Lahden Reipas Liigassa?
Siis entiset Bluesin kannattajat ei jostain syystä kannata Kiekko-Espoota, koska ???
En nyt ihan ymmärrä, et kaupungin ainoan varteenotettavan lätkäjengin kannattaminen on nimestä kiinni.
Syitä löytyy.
Mut tsemppiä hallin täyttämiseen.
 

#42

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, K-Espoo
Siis entiset Bluesin kannattajat ei jostain syystä kannata Kiekko-Espoota, koska ???
Konnotaatio Mestikseen jotkut harkkapelit KiVan kanssa ja Salonojan vittuilu. Ekaan peliin tuleminen on se vaikein juttu. Kyllä jos kerran tulee, tulee uudestaan. Myöskin brändinä vähän tuntematon. Itse kyllä vähän mietityttää. Ehkä 20-25 henkeä joiden kanssa muistelen Bluesin aikoja, mutta heitä ei sitten meinaa millään saada mukaan hallille. Outoahan se on.
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Annetaan tän yhden provoilijan tukehtua omaan vitutukseensa siitä, että suurin ja kau... tai ainakin huonoiten käyttäytyvä ja vähiten muita arvostava porukka on jo lomilla.

Suurinkin voi olla kaunein, jos tekee oikein. Me ei olla suurin, ei varmasti koskaan ollakaan. Mutta pidetään huolta, että ollaan kaunis.
 

LaBarbera

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Blues nostalgisointi on kieltämättä yksi oudoimpia asioita mitä tiedän. Kiekko-Espoo oli muutenkin se alkuperäinen. Nyt muutenkin hoidetaan asiat helvetin paljon paremmin kuin Salonojan ja muiden puuhastelijoiden aikana.

Blues rakennettiin rahalla ja nykyinen Kiekko-Espoo rakkaudella.
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Blues nostalgisointi on kieltämättä yksi oudoimpia asioita mitä tiedän. Kiekko-Espoo oli muutenkin se alkuperäinen. Nyt muutenkin hoidetaan asiat helvetin paljon paremmin kuin Salonojan ja muiden puuhastelijoiden aikana.

Blues rakennettiin rahalla ja nykyinen Kiekko-Espoo rakkaudella.
Bluesin aikana tapahtui aikanaan paljon hyvää - myös organisaatiossa. Ei ne Kivilinnatkaan ole aiheetta saatuja.

Ja ymmärrän erittäin hyvin niitä kannattajia, joille Blues oli se juttu - BB07 porukkana toi ihan hirveästi lisäarvoa katsomotoimintaan aikanaan.

Itselläni K-Espoo on ollut se, mihin olen kasvanut. Mutta 10-25 vuotta itseäni nuoremmille se ei välttämättä resonoi yhtään. Työtä pitää tehdä, että se resonoisi juuri noissa nyt 20-35 -vuotiaissa uudestaan...
 

Heketys

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Tästä on kirjoitettu jo varmasti kuinka paljon, mutta kyllähän yleisöpohjan rakennus jouduttiin aloittamaan täysin alusta.

Bluesin konkurssi tuhosi sen - ihmiset oppivat elämisen ilman jääkiekkoa. Salonojalle annettiin mahdollisuus Bluesin jälkeen, mutta hän omaa ylimielisyyttään kusi sen ja päätyi omaan projektiinsa. Tässä osasyy miksi Blueskannattajia menetettiin. Jos Hirso ja kumppanit olisivat saaneet nykyisen projektinsa heti käyntiin, saattaisi tilanne olla erilainen.

K-Espoo perustettiin suomisarjaan 2-vuotta Bluesin jälkeen - muutos joka tuli monelle liian myöhään. Paitsi että ihmiset olivat oppineet hyväksymään Bluesin kuoleman ja elämään ilman lätkää (kuten minä), näkyy laji monien silmissä junttimaisena. Pelissä ei ole vikaa, mutta maajoukkueen aitoa eurooppalaista kannatuskulttuuria ei ole, urheilullista nousua ylös ja alas ei sarjaportaissa suomessa tapahdu. Monelle futis täyttää nämä kohdat. Varmasti K-Espoo nimeenkin oli noin 20-Blues vuoden jälkeen vaikea siirtyä.

Kun k-Espoo onnistui nousemaan Mestikseen tulivat koronat ja ihmiset eivät vieläkään päässeet hallille ja prosessi hidastui entisestään. Markkinointiin ei ollut varaa tuhlata kun sisään ei tullut tarpeeksi rahaa ja aikaa kului entisestään.

Tilanne on nyt kuitenkin erinomainen. Katsojaluvut ovat tasaisessa nousussa. K-Espoo tuntuu entistä useammalle omalta ja haikailu Bluesin perään vähentynyt. Ihmiset ovat alkaneet oppia käymään taas peleissä vuosien tauon jälkeen, Liiganousu mahdollistaa isommat rahat markkinointiin ja kilpailu katsojista muita pk-seudun seuroja sekä muita vapaa-ajan viihdykkeitä vastaan paranee. Viimeinkin junioripolun pelaajat eivät lähde muihin seuroihin Liigaunelman perässä.

Kaikki entiset kannattajat eivät tule palaamaan takaisin. He ovat siirtyneet elämässä eteenpäin. Mutta meillä kasvaa kovaa vauhtia uusi sukupolvi, ja kun nyt ollaan kärsivällisiä, niin katsojamäärät jatkavat kasvamista niihin lukuihin, joissa sen kuuluukin olla. Siihen voi mennä vielä muutamia vuosia.
 

eternal

Jäsen
Itsekin kuulun juuri siihen sukupolveen, joka kasvoi ja oppi tuntemaan nimenomaan Bluesin. Tietysti tiedossa oli Kiekko-Espoon kunnioitettava historia, mutta sen yhdisti vain osaksi Espoo Bluesia ja sen tarinaa. Itse innostuin jääkiekosta ja Bluesista 2000-luvun puolivälin paikkeilla, ja näiden vuosien aikana tuli nähtyä tästä Salonojan rahakirstusta lähtöisin olevasta rakennelmasta puoli jos toinenkin. Paljon upeita, tai ainakin muuten kulttimaineeseen nousseita pelaajia, useampi mieleenpainuva playoff-sarja voittoineen ja tappioineen, BB07-porukan (Blueskannattajien) työ kannattajakulttuurin eteen… Muistoja riittää. Erityisesti Kulman viimeiset kaudet olivat itsellekin sitä parasta aikaa kannattajana, jolloin Blues oli kasvanut todella isoksi osaksi omaa arkea.

Viimeisistä kausista ja niiden aiheuttamasta tunteiden vuoristoradasta voisi kirjoittaa myös vaikka miten paljon, mutta lyhyesti ilmaistuna konkurssi ja sitä myötä lopullinen niskalaukaus tuntui siinä vaiheessa lähinnä helpotukselta. Suru oman seuran kuolemisesta oli suuri, mutta niin sen vain lopulta sisäisti ja hyväksyi. Itse paikkasin (paikkaan edelleen) jäljelle jäänyttä jääkiekkotyhjiötä NHL:n seuraamisella, ja esimerkiksi Espoo United kaiken tämän jälkeen näyttäytyi lähinnä absurdina vitsinä.

Kun sitten tätä nykyistä Kiekko-Espoota alettiin tuhkista rakentamaan, ei se alkuun herättänyt itsessäni enää juuri mitään tunteita. Ihan sama. Blues oli kuollut, ja surutyö siihen liittyen tehty. Sivusilmällä seurailin projektin etenemistä, mutta peleihin lähtemiseen asti ei kiinnostus riittänyt. Huhtalan paluu ja viime kauden Mestis-mestaruus olivat hienoja juttuja ja finaaleiden kohdalla ajattelinkin pitkästä aikaa, että voisi mennä hallille, mutta vielä jäi menemättä.

Kuitenkin, syystä tai toisesta, tämän kauden aikana on jossain sielun sopukoissa herännyt jonkinlaista uutta kiinnostusta ja olen huomannut seuraavani säännöllisesti pelien tuloksia kauden mittaan. Tein jopa paluun hallille yhteen Jokerit-peliin, ja siinä Kulman tienoilla istuskellessa heräsi kyllä lämpimiä muistoja ja nostalgisia fiiliksiä, ja tappiosta huolimatta tästä hallireissusta jäi positiivinen fiilis. Tavoitteena olisi päästä vielä ainakin yhtä pudotuspeliä paikan päälle katsomaan.

Saa nähdä, mitä tulevat kaudet tuovat kannattamisen osalta itselle tullessaan. En tiedä, tuleeko nykyisestä Kiekko-Espoosta koskaan itselleni yhtä tärkeää kuin Bluesista aikoinaan, mutta ensi alkuun tavoitteena olisi olla edes satunnaiskatsoja. Olisi kiva, jos Suomessa olisi taas oma seura, ja sitä myötä motivaatio seurata kotimaista liigaa.

Ymmärrän kuitenkin täydellisesti vanhaa Kulman ydinporukkaa ja muita Blueskannattajia, jotka eivät tästä uudesta tulemisesta enää innostu, tunnetta kun ei saa nappia painamalla vaikka haluaisikin. Lukeudunhan itsekin tähän kategoriaan. Joka tapauksessa arvostan valtavasti kaikkia, jotka ovat olleet mukana nykyistä Kiekko-Espoota uudelleenrakentamassa, tai uskollisesti seuranneet Suomi-Sarjasta asti. Nykyinen kannattajaporukka tekee myös hienoa ja arvokasta työtä, siellä näyttäisi olevan hyvä ja tavoitteellinen meininki. Jatkakaa samaan malliin!

Jaahas, tarkoituksena oli vain lyhyesti tuoda esiin yhtä Blues-sukupolven näkökulmaa ja mielenmaisemaa, mutta laukallehan tämä lähti ja tulikin melkoinen kannattaja-omaelämäkerta :D
 

Artisokka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Olen samaa mieltä kuin @HockeyManPower kun toivon, että yhä useampi löytää K-Espoon peleihin katsomoon asti. Nythän kehitys on ollut tälle kaudelle hyvää, osa Jokerien ansioista ja osa aiemman kehityksen (mm. edellisen kauden Playoff-yleisömäärien ansiosta) ja olen varma, että varsinkin ensimmäiselle kaudelle uutuuden into, ja sitkeän työn "palkinto", eli Liiga-paikka tuo sähinää hallille. Jos organisaatio pystyy rakentamaan vielä kilpailukykyisen/uskottavan joukkueen, näen sen erinomaisena ponnahduslautana tulevaisuuteen.

Näin livenä kaikki Jokereiden ja K-Espoon kohtaamiset tällä kaudella. Minä itse koin sen niin, että katsomossa oli hyvää toisiaan kunnioittavaa tunnelmaa molemmilla puolilla. Ok, kauden avauksessa osan Jokerikannattajien buuaus mestaruuspuheiden aikana oli riman alitus, mutta se kuitattakoon patoutuneella kannatustarpeella ja iloliemellä. Loput kolme peliä menivät jo oleellisempaan keskittymisellä. Pidin myös kaikkien neljän ottelun lopputuloksista ;)
Itsellä on ollut K-Espoota kohtaan koko ajan lämpimät tunnelmat ja aidosti toivon, että Espoo saisi vihdoin homman toimimaan urheilun, ja tässä tapauksessa jääkiekon saralla. Samaa on toivonut ja sanonut moni muu jokerikannattaja, jonka kanssa olen asiasta keskustellut. Haluan myös uskoa, että PK-seudun talousalueella on riittävästi kysyntää vähintään kolmelle jääkiekon täysammattilaisseuralle siten, että menestyminen (taloudellisesti) mahdollistuu. Onko muuten tiedossa, aikooko organisaatio laajentaa liiketoimintaa myös jääkiekon ohelle, ja hakea sitä kautta tulevaisuudelle selkänojaa?

Espoolaisen kiekon taloushistorialla sitä tulee pohdittua, että miten se hyppy yleisömäärissä ja sitoutuneissa kannattanissa tehdään? Mietin, että miten kummassa yleisömäärä keskiarvollisesti saadaan tuplattua, kun pelimäärä lisääntyy ja vain sarjaporras muuttuu. Luin kuitenkin jonkun haastattelun, missä kerrottiin yleisömäärätavoitteen teillä olevan alkuun 3000 katsojaa per peli. Sen mahdollisuuksiin uskon, ja alkuinnossa se varmasti myös ylittyy. Tämän jälkeenhän pallo jatkuvuudesta on suurilta osin urheilullisella puolella.

Tuli vähän pidempi sepustus, mutta jos tiivistän, niin toivon, että organisaationne löytää lääkkeet yhä kasvattamaan yleisömääriä ja sitouttamaan kannattajia, ja toivon ilman muuta menestystä Liiga-kartalla. Toivottavasti päästään pian kohtaamaan taas vastakkain.
 

Kyky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko Espoo
Toivottavasti päästään pian kohtaamaan taas vastakkain.
Asiallinen kirjoitus kokonaisuudessaan. Espoon nykytiimin toimintaa seuratessa on vahva usko siihen, että uutta kannattajapohjaa saadaan koko ajan rakennettua. Oleellisen tärkeää on saada mukaan nyt riittävä määrä yrityksiä, joiden tuella saadaan aikaa uusien katsojien rekrytointiin. Uskon tälläkin osa-alueella oltavan nyt vahvoilla.

Veikkaan Jokereidn pelaavan liiga yhden Mestis-kauden jälkeen. Taustalla vaikuttavat niin isot taloudelliset intressit ja muutosvoimat, että näin tulee käymään. Osa liigajoukkueista on jo nyt taloudellisesssa umpikujassa ja kun TV-sopimus tulee pienentymään, ei ole kahta sanaa siitä nostetaanko Jokerit tilannetta helpottamaan. Eli tämä siis pitkä kommentti toiveeseen päästä pian taas kohtaamaan.
 

Tonnikala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Suuntahan on ollut huikeasti ylöspäin kokoajan. Ja seurahan rakennettiin nollista. Mielestäni on vähän väärin verrara Kiekko-Espoota Jokereihin tai isoimpiin liigajengeihin tässä vaiheessa tai ehkä koskaan. On erittäin todennäköistä, että Espoosta ei koskaan tai ainakaan lähivuosina tule Suomen suurinta seuraa katsojamääriltään ja se on ihan ok. Ollaan tällä hetkellä pienempiä ja vaikka suunta on eteenpäin niin meillä on ihan tää meidän oma juttu menossa ja se 3000 ka on hyvä alku. Ja siitä sitten hyvä lähteä kasvattamaan.

Olen aika varma, että liigaan liittyminen saa uutta buumia aikaan ja varmasti saa entisiä Blues katsojiakin enenevissä määrin paikalle.
 
Viimeksi muokattu:

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
@Artisokka Erinomainen kirjoitus. Näkisin itse että isona erona on se, että nyt asioita tehdään eri tavalla kuin ennen. Ei ole mesenaattia vaan yhteisöllistä tekemistä laajalla rintamalla. Tämä näkyy jo nyt esim. siinä, että väitän ettei Kiekko-Espoolla/Bluesilla ikinä ole ollut lukumääräisesti yhtä monta yritystä tukijana kuin on tällä hetkellä. Olen lisäksi aivan varma että tuo määrä ehtii kasvamaan nyt kevään, kesän ja alkusyksyn aikana. Tämä tuo sen yhden tukijalan lisää joka Espoossa oikeastaan aina on puuttunut. Yritykset tuovat kuitenkin rahaa ja myös kävijöitä hallille. Siihen päälle nykyiset fanit, Liigan myötä tulevat uudet fanit sekä junnutuotanto niin tuo 3 000 tavoitteena on ihan hyvä. Meillä kun joskus tehtiin budjetti niin että budjetoitiin miljoona (!) siirtokorvauksille KHL:stä niin ollaanhan tässä nyt paljon kestävämmällä pohjalla.
 
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
Monille muiden joukkueiden kannattajille on iskostunut ajatus, että Blues meni nurin vain huonojen katsojamäärien takia. Mutta pääasiallinen ongelma oli ihan muualla. Sillä budjetoinnilla olisi voinut olla vaikea päästä hyvään tulokseen, vaikka kaikki kauden pelit olisi myyty loppuun.
 

Tonnikala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Monille muiden joukkueiden kannattajille on iskostunut ajatus, että Blues meni nurin vain huonojen katsojamäärien takia. Mutta pääasiallinen ongelma oli ihan muualla. Sillä budjetoinnilla olisi voinut olla vaikea päästä hyvään tulokseen, vaikka kaikki kauden pelit olisi myyty loppuun.
Tämä!!! Melkeen viikottain joutuu korjailemaan omia kavereita tai tuttavia jotka seuraa satunnaisesti esim. Jokereita tai jotain Tepsiä yms.

E. Ehkä vähän liioittelua, tuo viikottain mutta sen verran turhauttavaa misinformaatiota, että tuntuu siltä.
 

Blågula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
Monille muiden joukkueiden kannattajille on iskostunut ajatus, että Blues meni nurin vain huonojen katsojamäärien takia. Mutta pääasiallinen ongelma oli ihan muualla. Sillä budjetoinnilla olisi voinut olla vaikea päästä hyvään tulokseen, vaikka kaikki kauden pelit olisi myyty loppuun.
Juuri näin! Tein itse aikoinaan jopa laskelmia, jossa otin pari eri mielestäni realistista vaihtoehtoa lippujen toteutuneeksi keskiarvohinnaksi (sillä oletuksella, että jos yleisin lippu maksaa esim 20 euroa, niin kaikki liput ei myydä tuolla hinnalla ja se raha ei todellakaan tule lyhentämättömänä seuran kassaan). Tulos oli muistaakseni se, että 500:n katsojan lisäys keskiarvoon ei olisi tehnyt mitään olennaista eroa. Edes tuhannen katsojan lisäys keskiarvoon ei olisi pelastanut konkurssilta.

Silti ajattelussaan laiskat urheilutoimittajat toistelivat väsymättömästi, että Blues meni konkkaan kiinnostuksen puutteen takia, vaikka samaan aikaan useampikin pienemmän tai about saman katsojakeskiarvon omaava seura teki hyvää tulosta.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Ja aina löytyy syitä, pitkäperjantai, sadepäivä, Hongan matsi, salypandin matsi ym.
Faktahan on, et aina kaupungissa on kilpailevia tapahtumia. Ei voi pistää kaikkia muita säppiin.
Män se just menee. Nämä ”syyt” pohjautuvat yksinkertaisesti siihen, priorisoidaan muita asioita. Joku kerta vaan on eri syy olla tulematta paikalle. Nämä pois jäävät ihmiset voi jakaa kahteen kategoriaan:
1) Ei tiedä / kiinnosta.
Nämä ovat niitä uusasiakashankinnan kohteita. Tällä hetkellä tähän ei juurikaan panosteta.
2) Tietävät, mutta valitsevat toisin.
Tuote ei ole yhtä houkutteleva kuin vaihtoehtoinen tapahtuma.

Kakkosryhmä on lisäksi melko pieni. En usko, että Espoon sarunnaiskatsojat käyvät hallilla enempää tai vähempää luun muiden joukkueiden. Isommasta massasta kävijöitä löytyisi enemmän ja tästä pienestä sitten vähemmän.
Edit
Toki menestys ja hyvä fiilis hallilla nostavat aktiivisuutta.
 

kiljander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo. Susijengi. LAL. UTA. SoJy.
En mä tiedä- Bluesin menestyksen aikoina katsomot aivan täynnä ja nyt Mestiksen playoffeissa jotain 3000 alle tai yli riippuen pelistä. Onhan tuossa matkaa Stadin jengien hurmokseen, mutta en nyt mitenkään kehnona saavutuksena pidä tässä vaiheessa jos katsotaan heikoimpia liigajoukkueita. Stadin hegemoniaan on toki matkaa, mutta onhan siellä pidemmät perinteetkin, jotka ovat nyt Espoossa hiljalleen syntymässä

Omassa kaveripiirissä kiinnostus on nousussa (joo Espoossa se tulee menestyksen kautta) ja lähtipä yksi eilen messiinkin.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
En mä tiedä- Bluesin menestyksen aikoina katsomot aivan täynnä ja nyt Mestiksen playoffeissa jotain 3000 alle tai yli riippuen pelistä. Onhan tuossa matkaa Stadin jengien hurmokseen, mutta en nyt mitenkään kehnona saavutuksena pidä tässä vaiheessa jos katsotaan heikoimpia liigajoukkueita. Stadin hegemoniaan on toki matkaa, mutta onhan siellä pidemmät perinteetkin, jotka ovat nyt Espoossa hiljalleen syntymässä
Just näin. Juurikin hiljalleen. Pitää vaan malttaa ja keskittyä uusasiakashankintaan.
 

Potku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Kivikova
Tänään voitto, niin maanantain yleisömäärä antaa aika hyvin suuntaa. Jos jäädään alle kahden ja puolen silloin, on oikeasti valtava mietinnän paikka toimistolla.
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Aikoinaan kun Blues nimi tuli Espoon jengille, niin kyllä otti aikansa että se alkoi maistumaan. Siihenkin aikaan tuli seurattua intohimoisesti änäriä, niin se varmaan suurin syy että Blues ei oikein sytyttänyt. Hienoja aikoja kuitenkin oli seurata Bluesia. Kun Blues meni nurin, niin enpä ole liigaa seurannut ja nyt kun taas saa liigaakin alkaa seurata, niin huomaan olevani ihan hemmetin innoissani ja nykyäänkin sytyn enemmän Kiekko-Espoo nimestä. Alkais jo :)
 

Heketys

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Viime vuonna toinen välieräpeli veti 1810-katsojaa ja pelattiin maanantaina.

Lähtökohdat nyt erilaiset, kun tänä vuonna ollaan 0-3 tappiolla ja silloin johdettiin 2-0. Viime pelissä väkeä oli 2500 ja sanoisin lipunmyytiä katsoen että 2000 katsojaa huomenna on maksimi mihin päästään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös